rachek 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Ne maram tud prepotentnih mladcev, z kot grah vlkimi možgani, ki prehitevajo, pa če je treba tud v škarje in to tud kadar je kolona, ko tko nikamor ne moreš, prej ti je pa skoz tik za ritjo vozil, kaj pa če je treba zabremzat al kaj.. (pol pa vse 4 žmigavce vklopim, pa dam nogo z gasa, pa uživi kreten, pa mu ni prav, če se peljem 90, 100, OK, se bom pa 60.. ).. Nato ga pa vidiš pred sabo, ko se nalepi na rit onemu, ki je zdaj pred njim in kar naprej sveti bremz lučka, ker mu ne more vsaj 1,5 m pustit razdalje.. pol pa mogoč jst mal dolge luči vklopim, da ga zezam, tko kot je on prej mene... pa živčno me dela to, da se mi čist za ritjo pelje...Mushi, si mi zdaj full živce prišparala tole pisat. Kar se mnenja o "idiotih" na cesti tiče, bom rekel kar, da sva popolnoma na isti valovni dolžini. Jaz bi take vse dal k celebralcem ali pa v VITO na 2leti prisilnega dela, da tam poslušajo hude zgodbice o "Sofer je imel malo roko zvito, onadva od zadaj sta umrla, jaz pa sem invalid(na vozeku, doživljensko, okvara možganov)". Agrrhhh ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 4. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2003 yoda, ti že veš kako se temu streže! http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/033102/033102cheers_1_prv.gif Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Ja rachek, taka je ta stvar... sej sem bla že prej tko nastrojena, po nesreči sem dobila pa strah... Ne samo jezo....Strah je pa gospod. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Ja mushi se strinjam, da je strah glavni, ki te strezni. Jest se zaradi nesreče ne vozim več z motorjem. Res je bla nesreča že nekaj let nazaj, pa bla sva s frčkom,... ampak na motor se ne usedm več. Sploh maš pa več možnosti, če si v avtu v "kletki", kokr na motorju. Me je pa res večkrat strah tudi v avtu, če vidm kake norce, k misljo, da je cesta njihovo dirkališče. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Mene pa je dons ena luštna blond baba skor' podrla, mislm z avtom. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Jaz pa včeraj skoraj naložila eno peroksidno. Od nekod se je vzela...ves čas sedela v avtu pol pa horuk pred mene. Jaz pa gledala v čisto drugo stran-zadnji moment zapremzala in ji j.m. tako po domače..je pa res, da sem bila ful utrujena in to..pa ipak.Zvečer pa sta kar dva moška prehitevala v škarje..tako da je partner v drugo kar na travnik moral. Bil je namreč avtobus...ti butasti Hrvati so ves Metro spraznili pol se jim je pa mudilo domov Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 jjaa, in ravno za take primere si bi jest omislil kr enga robota odzadaj v avtu, ki mi bo vedno povedal kdo in kwa se mi priblizuje, heee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Ravno zato pa imam jaz v svoji serijski opremi (mislim, telesa) ze vdelanih par oces takole... enega recimo tudi na glavi, pa enega zadaj, na temenu...Pa ne rabim robotov v avtu, thx. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Jaz bi za take norce obeh spolov želela imeti montirano konkretno boksersko rokavico, pa da ga-jo lopnem po glavi, če začne neumnosti delat po cesti. (takšno kot ima Aakhut) Sploh so pri nas vozniki z grbom Šmarja sami divjaki, sorry Mushi ne vem od kje si ti ? LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Vanja, grb Laškega, običajna relacija vožnje pa od Celja do Vranskega, se pravi Spodnja Savinjska dolina... sem zdej razseljena... že 1 leto. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 No pol ne štrikam jaz pred teboj, imam čisto drugo smer. Imam pa frizerja v Laškem. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Ti štrikaš Vanja? Hm.. pred mano si je ena samo trepalnice mazala.. pol pa normalno ni speljala pr zeleni... Jst si pa vedno v takih primerih predstavljam da bi mel moj avto montirano tako mehansko boksarsko rokavico spredaj al pa zgoraj.. pol pa bojng po takem avtu... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Ti štrikaš Vanja? Hm.. pred mano si je ena samo trepalnice mazala.. pol pa normalno ni speljala pr zeleni...Glih to sem hotela danes napisat!!!Ma, znorim... Tam na Celovski je itak guzva... pa pred mano ena zenska... na vsaki zeleni je minilo dodatnih 10 sekund, da je blagovoljila speljat.Potem ko sem bila tik za njo, sem pa videla, da ima spiralo v roki in da se maze.OK - nimam nic proti, zaradi mene lahko ne vem kaj pocne, ce ji znese hkrati se se normalno obnasat v prometu... a to bo ob prvem resilcu ali situaciji delikatni naredila neumnost, brezglavo bo nekaj... Ma! Znorim! Tudi jaz! Vcasih sama kaj prckam, brskam... pa prav vidim, da oni zadaj si da fore, ces, itak bom meckala, a ko je zelena - fzzzzzzzi - in ze letimo... Refleksi, to pa to (moji)...Tole pa se vsakodnevno razburjam, rano na zelodcu vsako jutro dobivam, Tim pa zavija z ocmi in pravi, ja ja, a sam ti dobr vozis? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 hahahahahahaa.... No, to mi je pa všeč! Da je še vsaj en tak ko jst, ko pol kterem to razlagam in se penim, pa me pol pomilovalno skor pogleda, kao ti si tak bolana na živcih... Ampak to res ni normalno, takale stvari.. Pa reče včasih moj lubi da bom jst na stara leta živčna razvalina, pol pa greva kam skup, pa ma on enga ata pred sabo al pa idiotsko žensko pa se on pizdi, jst pa , pa rečem, ka si ti kej živčn, al ka? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Ja, sovoznik je po defoltu bolj toleranten - to se spremeni, cim je sam v vlogi voznika... to je res hecno.. Ja, ja, Mushi, si te kar predstavljam... Ves kaj ti povem - rajsi sem zivec, hitra, a artikulirana, kot pa POCASNA in NEartikulirana! To me sele vrze iz tira...Ce kdo fura pocasi, OK; mi ni glih po volji, a se prilagodim, mislim, saj mi ni treba vec kot 60, 70, recimo (na Celovski)...A ce mi gres 40, 50 po Celovski, pa nekaj pobremzavas, vsakic ko zapihlja ali se kaj zgodi 100m stran, pa mi gre na zivce..Ali kako se folk konekta levo, ko je kratek pascek.. Ma, za znort no, zdajle, ko se spomnim, mi narasca pritisk... :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Agrhhh.. tole mečkanje pred semaforji, pa fijakanje za 10 ali več kilometrov pod dovoljeno hitrostjo, ali pa obešanje na bremzo vsakič, ko se kdo pojavi nasproti... tudi mene razpizdi :!!: Tudi (mogoče še bolj), če je ženska za volanom.Se je že zgodilo, da sem tudi svojega napizdila, če ni (po mojem mišljenju)pravočasno speljal, pa je drugače čisto dober voznik. Sem v teh situacijah pač bolj agresivna. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 ...poskusim predviditi tudi možne napake drugih udeležencev v prometu in biti pripravljen reagirati....Saj to je point dobre voznje, to itak, to je najpomembnejse, saj v tem je finta, ko moras ti se za vse bebce zraven mislit! :xx!: ...res pa je, da bi bilo nekaterim kar za odvzeti vozniško dovoljenje ...Vsak dan se znova cudim, kako da ima 3/4 folka izpit. :!!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Vsak dan se znova cudim, kako da ima 3/4 folka izpit. Hehe, najbrž sem jaz tista 3/4, haha, sicer vozim ponavadi lepo in počasi, ampak včasih pa kaj izsilim prednost, mislim resno je še kakšen drug način v ljubljani za speljat na kako glavno cesto (pravzaprav temu noben pošten človek razen jaz nebi rekel izsiljevanje prednosti.. a pustimo to), jim pač dajo..... najbrž boljš da dajo vsem, kot pa da skor nikomur.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Ljubljančani kot šoferji "sucks",sam za tepst Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Mislim, da so Celjani najhujši sory vsem....iz tistega pecirka....ampak ko vidiš avto z registrsko CE....beži s ceste... Tu še nekaj utrinkov z letošnjega poletja:Se na mejo pripelje mlad par, se ustavi, začudeno gleda naokrog in potem ona vpraša: Ja, kje pa sva?Mi ju radovedno gledamo - res sta izstopala in sodelavka vpraša: Kam pa bi morali priti?"Ja u Cele!"Ju gledamo..."Kako v Celje?""U Cele....ja, kje sva pa zdaj?"Pravim v Gruškovju....ohoho kilomotrov od Celja...v bližini Ptuja. Žensko je hotela kar kap. "Ja, kako sva pa sem pršla?"Mi pa v smeh...in smo se režali kot nori...."Kdo ve, kdo ve.."Seveda je bila registrska CE Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Moje izkušnje.... slabe s KR in SG.. Ja, pa CE seveda tudi, to je moj konec in se neprestano pizdim kaki loji.... Razen mene. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 A je potem CE okrajšava za cepec? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Pa LJ.. za ljubči? (ironično nek idiot... ko ti po živcih skače....) Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Hehehe A veš, Mushi, da sem čakala, kako boš odreagirala...malo hudobna včasih jaz, ampak statistično dejstvo je pač takšno..in res je, če se pelješ proti LJ ti rečem...ful nevarno v bljižino Celja priti. MA vem, da si ti izjema...zato, si že enkrat dolgo tega pizdila nad neko žensko itd... Tina Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Nino - sta dve varianti - ena je 'izsiliti prednost', druga pa - 'smooth se vtakniti v promet'. Ce mi fino speljes, dbest, morda bi te itak spustila, sam ne da se mi odlocas tam in vse - a bi al ne bi? Poleg tega pa - moje pravilo - tablice (v LJ): MB, CE, KP, KR, SG, ... in D, A, I etc... VEDNO spustim in sem karseda obzirna. Moti me, ko tiscijo, pa ne pustijo tovornjakov ali pac vseh, ki bodo morali se 15 ur vozit... Jaz prisegam na sistem zadrge - vsak enega spusti.Ma, normalno, kot ČLOVEK, kulturno, treba je tudi si pomagat, sodelovat etc... Jaz po eni strani ful tiscim za tem pred sabo, nic varnostne in to, ce se mi kdo hoce vriniti, ni sans.. A ce das lepo zmigavc in vse, OK, normalno, te spustim... Itd.. ce jaz z manjsim avtom nekam rinem in eden z velikim, se jaz rikverc umikam... ce mi je recimo to lazje...Nisem za vsako ceno da zdaj jaz.... Ampak vcasih pa, kot pravim, ne trzam... Ce imas samozavest in odlocnost, vse lepo pelje, imas tudi tako energijo v prometu, pa te ne izsiljujejo zelo.... Ma, promet - uzivam v prometu... res, skoraj tako mi je vsec kot morje... pa ceprav pleh, smrdljivo in vse... a sama enegija voznje, vsega... drive pa vse... Ma ni ga boljsega uzitka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.