tinka 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Najhujsˇi so stari ateji s klobuki . Zˇenske se ne znajo vkljucˇevat v promet, zavijat iz dvopasovne na sˇtiripasovno, bojijo se menjevat vozne pasove, v suhem in mokrem vozijo z enako hitrostjo... (vse to je povedal policaj pri sˇanku) ja ti ateji...nedeljski vozniki... :o|o: Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lustna oddana blond bejba 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Najhujši so stari ateji s klobuki . Ženske se ne znajo vključevat v promet, zavijat iz dvopasovne na štiripasovno, bojijo se menjevat vozne pasove, v suhem in mokrem vozijo z enako hitrostjo... (vse to je povedal policaj pri šanku) Za stare atete se strinjam. Sama sem pa zelo spretna voznica, zato ne posplosuj. Citiraj rumena! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Najhujša izkušnja je bla z voznico, k je bla lušna, pa blond...pa je mislna, da je sama na cesti in je prihrumela 70 čez neprednostno, če sama ne bi bila previdna, dons ne bi pisala postov...(joj, čeb mela kamen, ji v glavo ne uide...) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Najhujši so stari ateji s klobuki . Ženske se ne znajo vključevat v promet, zavijat iz dvopasovne na štiripasovno, bojijo se menjevat vozne pasove, v suhem in mokrem vozijo z enako hitrostjo... (vse to je povedal policaj pri šanku) ja, če je povedal policaj, naj bo .....sicer sem se že zamislila nad tem, kakšne ženske poznaš Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Dobro blago se samo hvali!??!?! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 KAJ PA KRAJEVNI VOZNIKI-jest mislm,da čez KR tablce jih ni!To pa so prave kamikaze Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Cjele tut.... al se ne zmiga s semaforja..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 mene je zadnč en KR po pločnikuprehitevu še dobr da imam dobre živce Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 s semaforjev se djedi ne zmigajo k babe buljo okol.. pa tiste pičke k se morjo mazat, pa šminkat v avtu..Mislim, matr.. bi jo poknala čez bučo, ena si je enkrat pred semaforjem in pred mano z maskaro trepalnce mazala, pa kaj še najboljš da si še leče vstavlja, pa diafragmo (a to še kdo uporablja??) Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 jz bi pa uvedu zakon o prepovedi nošenjamini kril,dekoltejov...... v centru je res hudo vsi nekam bulmo..... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 mushi Ma pr tem je tko, da vsaj zase najbolj ve, kaksen voznik je. problem je, ker vsak misli, da je spreten Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Ko sem to jutro vozil po lokalni cesti, sem na svoji levi strani zagledal žensko za volanom čisto novega BMW, ki me je prehitevala s preko 100 km/h in je imela svoj obraz skoraj pripopan na vzvratno ogledalo, ker si je s črtalom zarisovala obrvi. Za nekaj sekund sem pogledal nazaj na cesto in v tem trenutku me je že prehitela, bila je že čez črto pred menoj in še vedno urejala svoj make-up. Kot možakar se ne prestrašim zlepa. Toda ta situacija me je tako prestrašila, da sem spustil iz rok moj električni brivnik, ki mi je zletel direktno na krof, ki sem ga držal v drugi roki. V vsej tej zmedi in poizkusu da bi poravnal volan z mojimi koleni, mi je zletel mobitel, ki sem ga držal na ušesu z ramenom, direktno v skodelico kave med koleni. Kava je pljusknila in pogrela mojega velikega Janeza in hkrati tudi oba Dvojčka, pošpricala prekleti telefon in zmočila moje hlače in prekinil se je zelo važen pogovor. Preklete babe za volanom!!!!! http://www.mojuspeh.com/geeklog/article.ph...nska_Za_Volanom , www.vicomat.net Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 kr na grmado vaju oba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Sm pršla vsa razpenjena v temo, da ti povem svoje, Sprehajalec, pa si me sam pošteno nasmejal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Nej še ker tip reče da lahko dela več stvari hkrati! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hubert 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 tudi jaz sem že videl žensko za volanom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Sm pršla vsa razpenjena v temo, da ti povem svoje, Sprehajalec, pa si me sam pošteno nasmejal. ....jest tud... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Saj ne tako obupno vozijo, drugači nam bi prepovedali delat vozniški. (js sm bla bolj štorasti in sm rabla več časa za ga dobit, ma mi je uspelo (v tretje sem naredila glavno vožnjo )) U glavnem dobr vic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.