Skoči na vsebino

Babe v prometu!

Kljuka

Recommended Posts

• Komentarji 243
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hoj!

Evo mene z dopusta. :palec:

Vidm ene nove smeškote Kul :2src: .

Ja jest poznam engla k ga ma v hlačah, ma izpit, ma avto, pa gre v Gorici raj na vlak v Ljubljano, ker bi drgač rabu ene 3 ure. :eek: Skratka tip tko počas voz, da ga še polži prehitevajo. x:Dx

LP

M

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
Deli na socialnih omrežjih

Volk...ka maš nasvet tut za tiste...k' prehitr vozjo...jez pa takih ne prebavlam...a jim je treba prehitet tut une...k' so že doma??? :OO!: :OO!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

:vragec:

majchika

kul logo....hehe

:vragec:  bi tut shtemplau

:vragec: kr prid nauokol...bova v dvoje hehehehe x^x x^x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

ka maš nasvet tut za tiste...k' prehitr vozjo...jez pa takih ne prebavlam...a jim je treba prehitet tut une...k' so že doma???

Kva koga doma x?x Zakva doma x?x

Ti pa lohka povem štorijo v zvezi s prehitevanjem. Me "satelit" v plavem saxoju prehiti na litostrojski ulici v LJ, tko čist po nepotrebnem, ker ni nč profitiral. Jest sm mel na števcu 100km/h, pa me model orng prehitu. Zraven njega je bila še ženskica, sm si mislu ahhh lejga frajer, zdej je v fazi ultrapi..hvatanja. Pri semaforju se zaustaviva vzporedno, ga pogledam, kva je to za en satelit. Ženskici, se je vid'l da ji je blo mal' nerodn'. Pol s'm bil pa čist' šokiran, ko sem na tazadnjih zicih zagledal otroka. Star cca 1 leto. S'm si reku jebemti tazga fotra. Pa to še svet ni vidu. Me je pr'jel da b' ga k'r na gobec ruknu.

Ja sam ka mali pao s lipe

Kakor v pojstli, tako za volanom x^x .

Super, k jest furam zelo nepredvidljivo, enkrat 140km, enkrat 40km, 10x se zaustavim, vmes med vožnjo doživim 4 do 5 "napetih" situacij xsurprisex. Vožnja z avtom je kar dolga, tudi do 6 ur x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx .

Ja sam ka mali pao s lipe

• 5 months later...

Nekaj mi ni štimalo pr avtu... :xx!:

Peljem avto na servis...in mehaniku razlagam...ne vem, kaj je ...ampak ima drugačen zvok kot ponavadi...

No...pa poglejmo...pravi..in odpre haubo...

In seveda...takoj...ja, kaj ste pa delali...ko ste dolivali olje...ste pozabili dati nazaj pokrovček...NI ČUDNO...baba pa avto... xrolleyesx xrolleyesx

Okol so stali sami pametnjakoviči...in se krohotali... x:Dx x:Dx ...in modro prikimavali...

Nobeno razlaganje...da so mi to naredili na črpalki...dolili olje...in zaprli haubo...jaz pa sem medtem plačevala...ni pomagalo...

Bi morala...baje...prekontrolirat...če so ok naredili... :xx!:

Sem vprašala...smejoče pametnjakoviče...a vi vedno prekontrolirate...pa so rekli v en glas...JA...

Ma glih... :xx!: :xx!:

Kaj češ...je še bil komentar...blonda pač... xrolleyesx

Ampak noge ma pa dobre...

x:Dx x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

a.vedno,ko daš kej drugim za poštimat, ne gleda k a j, vedno preglej še dodatno s svojem znanjem, ki ga maš...vedno so ble še napake, ne glede kakšna je to uradna˝ oseba .

Drgač pa prosm vse voznike, da naj blendajo, če vidjo policijo nekje skrito v kakšnem ovinku... .to je tisto Humano, ne :palec:

Tisti, ki vozi velik in zato počasen tovor, naj da prednost ostalim, hitrim avtomobilom; naj nakaže vsaj prosto pot !

Nakažite vsi smerokaze-žmigowce v tisto smer, ki zavijate x!x plissssssssssss :vtz:

Bom še jst pokomentirala..

Tko kot pravi Solea tud jst že vem, če je star ded za volanom s klobukom na glavi.. taki so najhujši, nobenih žmigavcev ne pozna, al zavija na drug vozni pas, al dol s ceste, ker njega morjo vsi videt al kaj... in taki so res tile dedi s kapami!

Pol jst ne blendam norcem, če je radar, ker se mi zdi edino prav, če jih dobijo, ker jih očitno nč ne izuči, da noret - pa maš nepregledni ovinek pred sabo ni glih.. blendam takim, ki se pelejo v mejah normale, vendar mogoč vseen 10 preveč, ker tist je logično, da maš kmal neki km več... sej tiste bi tko ustavili, idiote bi pa naprej pustil, sej ne bi za njimi šli.. blendam tud takim brez luči. Ne spuščam pred sabo, ker dokler se da, se tko naprej pelejo, jst pa v koloni, pol pa tam ko je konc vključevalnega pasa se mi zdi klinc vas gleda, bi se tko ko jst pelal, ne pa tko po liniji najmanjšga odpora pa bi bil vključen.. pred mene prišel ne boš, prek mojga trupla..

Jst vozim razmeram primerno, sploh po prometni nesreči letos, ker se ne zavedaš tega prej, ampak res nikol si ne smeš mislit, da vsi znajo in se bodo peljal tko kot je prav..

Pri ovinkih dam nogo z gasa, pa se pelem tud 85, bolj počas se peljem tud takrat ko full piha in tko neugodno čutim sunke vetra, pa se pelem pač 80, ker mam občutek da avto lahk "zanese" , če ktermu ne paše, pejt naprej..

Groza se mi zdi, ko čakaš pr semaforjih, da se folk spoka naprej.. preden zakapira tist ta prvi, da je na semaforju zelena, bi lahk šli že trije avti mimo, djedi gledajo če gre kaka baba po cesti, za žensko se mi je zjutri zgodilo enkrat, da si je pred mano (in pred semaforjem seveda) mazala trepalnice!!!!!

Ne maram tud prepotentnih mladcev, z kot grah vlkimi možgani, ki prehitevajo, pa če je treba tud v škarje in to tud kadar je kolona, ko tko nikamor ne moreš, prej ti je pa skoz tik za ritjo vozil, kaj pa če je treba zabremzat al kaj.. (pol pa vse 4 žmigavce vklopim, pa dam nogo z gasa, pa uživi kreten, pa mu ni prav, če se peljem 90, 100, OK, se bom pa 60.. ).. Nato ga pa vidiš pred sabo, ko se nalepi na rit onemu, ki je zdaj pred njim in kar naprej sveti bremz lučka, ker mu ne more vsaj 1,5 m pustit razdalje.. pol pa mogoč jst mal dolge luči vklopim, da ga zezam, tko kot je on prej mene... pa živčno me dela to, da se mi čist za ritjo pelje...

Mislim, res da bi taki MOGLI doživet izkušnjo kaj je avto, da ni to tak hec, pa ko enkrat zgubiš nadzor nad njim, še tko misliš kok ga boš obvladal, on pa kljub sukanju volana, pa zmanjšanju brzine gre čist svojo pot.. in a je to vredno, ko prišel tko ne boš nič prej, ker boš na naslednjem semaforju stal, al pa stal v jarku, tist bo pa še dlje trajalo.. pa bo več časa šlo in stroškov..

Ne resno, bi mogle bit kr dobre kazni za take arogantne in voznike zarad katerih napak, pol drugi letijo s ceste (JAZ)... Ker zarad predpisov je sploh možno, da se vsi cijazimo po cestah.. Torej jih je treba upoštevat.

Do takrat pa - tko ko Pokowc, tud jst hupam idiotom, pa se derem vn Pi.. ti m... a boš se vozu tko ko je treba KRETEN! Zlasti žmigavci, neprilagojena hitrost svojim sposobnostim, pa neupoštevanje, da je treba na ODSTAVNI pas it, če greš dol, pa da pogledaš, če greš na prehitevalnega, če je kdo že zlo za tabo, pa oni za ritjo čist vozeči me znervirajo da bi jih vse prebičala napol do smrti.....

To so pa živci zdej.. Ko vidim prometno, me še vedno pot oblije in sem čist mokra po vratu, ramah, res čist.. pa zvok rešilca...

Vsekakor je več moških, ki so taki vozniki, da me z besom navdajo.. mogoče boljš parkirajo kot jst, vozijo pa ne.. neki je tud občutek, ne pa sam gas do podna..

Mushi

Če kje velja rek:" Izjeme potrjujejo pravilo", velja tukaj.

Ali ste že opazili, da, če daš prednost  stari ali grdi babi  , se ta ne bo nikoli zahvalila  .

Lepe in mlade ženske   , se zmeraj zahvalijo   .

Moški se ti bo zmeraj zahvalil, poblendal, če so policaji ipd.....

Haha, ampak to je pa blazno res, opažam, hehe, more bit s samozavestjo, nekaj narobe, hja tko je to, lepota izhaja tudi iz prijaznosti.....

tjah...

baba pa cesta je paradoks,

baba pa volan je paradoks,

baba pa CPP je paradoks,

baba pa hvalezhnost je tut paradoks,

hja pa tolk všeč so mi paradoksi...

Pa nisem ne mlada ne lepa , vsekakor pa sem zenska. Baba, takorekoc.  
:lol:

Sem baba.

Ne mlada.

Ne lepa.

Padla na radar.

Omejitev 50, vozila 88...

Noben preklet dedc mi ni poblendal!

Izjema?

Pravilo?

Pa še pihala sem...

Pa k sodniku za prekrške pojdem...

Pa policaj je bil; ne policajka!

In to se je dogajalo zjutraj ob 9. uri, na Gospodov dan.

(btw. enkrat so me "ujeli" in takrat za "hasek").

Se vidjamo... (pri sodniku za prekrške)

Nisem Baba,

zagotovo mlad,

mogoče lep

padu na radar,

omejitev 50, vozu 60

noben kul dedec mi ni poblendal,

nisem pihal, niso mi pregledali dokumentov, moj nasmešek je vse odpravil,....

policaj je bil pa ne policajka,

dogajalo se je ob 13.ih pa mal, na marsov dan : ) haha,

se vidimo v peklu na luninem partyu....

nekak v tem stilu

Zelo redkokdaj me ustavijo, pa še takrat ko me, grem vedno skozi brez položnice. Pomaga moj nasmešek  pa malo humorja  , da se tudi policaji takoj omehčajo.    
....

upam da nisem preveč quotal, ampak rečmo da bo prijetno prebrat ene stvari znova, sam se imam za zglednega šoferja čeprav, redko spoštujem omejitve.... al grem prepočasi al pa prehitro, sam ravno prav ne, blendam folku kokr se mi ravno zdi, če vidim policaje pol ja, če nimajo luči pa včasih ja včasih ne, dostkrat tud kot pešak pomignem da majo luči ugasnjene, uporabljam žmigovćke, hehe, (smerna kazala), špegle, in še kaj, vozim več al manj precej varno, ampak to je pa about it...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

In seveda...takoj...ja, kaj ste pa delali...ko ste dolivali olje...ste pozabili dati nazaj pokrovček...NI ČUDNO...baba pa avto...  

Kaj češ...je še bil komentar...blonda pač...  

Ampak noge ma pa dobre...

Hehe rajš taka kt taka k zna pokrovček dat nazaj gor in nima dobrih nog.... :)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Vcasih, kaksen dan ljudje vozijo kot **kure** po cesti in kar groza me je teh dni brrrr. Kar nekaj izsiljujejo pa v skarjice, pa prehitevat cez dvojno crto (do rdecega semaforja) pa po levi pa desni, pa se vmesni pas si izsilijo.

Pa kaksni fajn lepi Jankoti , v blescecih avtomobilih, prehitijo brez pol muke ni vazno kje, vazno je da prehiti pa da je shajni. Pol pa iz avta letijo razni odpadki.... :xx!: :xx!: :xx!:

Pred nekaj leti, sva bila z dragim v Tivoliju in ko je tam nekaj motovilil za parking je prebil gumo na robnik. In seveda je bilo treba gor dat rezervo.

Takoj sem se prijavila, da bom to lastnorocno naredila ( z njegovimi napotki). In se spravim na **ubogo** gumo, pa dvigalka, pa skacem po kljucu, ker se ni **odsraufal** takoj in mi gre, kar dobro, za prvic pa se za ne tok mocno, kakor moras biti za odvijat in privijat vijake.

Dragi si zraven prizge cik in daje navodila, glede na to da je dobesedno moz in pol po postavi, so se ljudje zaceli ful obracat, pa ustavljat tako malo na distanci in naju gledat. Meni se je to zdelo zelo komicno. Jaz se mecem po tleh in poskusam priviti vijak, on pa mirno stoji zraven in kadi...heheheh x:Dx .

Point je bil v temu, da sem jaz to hotela, ker kaj naj naredim, ce guma poci jaz pa sama kje...Mislim???? Potem bi pa rekli, ja poglej jo saj je baba, logo da ne obvlada!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...