Skoči na vsebino

Babe v prometu!

Kljuka

Recommended Posts

O tej deklici je bila tudi reportaža po televiziji ...

Če se prav spomnim je bila zelo optimistična in je razlagala o življenju pred in po nesreči ter svojih načrtih v prihodnosti. :detelca:

xsrcx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 243
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:)x

Polcaje najmanj maram - se mi kar koza najezi ko ga zagledam kretena. Bi pa bil polcaj za en dan ufff...matr... 90% voznikov v Slo bi ostalo brez vozniske...ce bi se le dal..dozivljensko

***Zivljenje je Igra v kateri lahko uzivas le ce jo igras strastno s celim telesom, duso in srcem***

Animos.Ednevnik.si

Jaz tudi dobim solze na oci... pa navadno ne toliko zgolj zaradi same tragicne usode, ki je prizadela posameznika, pac pa zaradi volje, ki jo ta iztisne iz svojih najskrivnejsih plasti.

Blazno (neverjetno, da skoraj se bolj) pa me je stisnil objokan obraz mladenica, ki bo tole breme nosil.

Vedno se vzivim... v obe kozhi...

Ker vsi socustvujejo z zrtvami in so te delezne veliko vec podpore, oni pa zgrazanje, obsojanje in celo odpor, se meni v doloceni fazi zasmili oni celo bolj... ker me stisne to, da se bo vsako jutro zbudil s totalno tezo - nikoli ne bo vec brez skrbi. V bistvu pa je samo nesrecen clovek, ki je naredil napako. Ene so popravljive. Take ne.

Nikoli ne bo mogel tega popraviti - in nima niti tega, da bi imel ljubezen ljudi - ima samo odpor... zato - oni dobijo vse dobre vibracije, ta pa od sedaj naprej tava po temi... in se nikoli vec ne bo streznil, nekako, v bistvu... samo se mrak in strahotni obcutki... kot v nekaksnem transu, v nekaksnih morastih sanjah...

Vest je grozna zadeva lahko, zato jo je dbest imeti cisto.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

In kaj je pri vsem najbolj... nenavadno, groteskno, nekako tragicno, a velicastno?

Oni (zrtev) bo temu zelo verjetno v nekem smislu nekoc 'odpustil'... morda ga razumel...

Svojci, bliznji, drugi... ga bodo (zal najveckrat) sovrazili in obsojali....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

To nesrečno dekle nam vsem veliko daje. Vzgled.

Kaj so naše težave v primerjavi z njenimi? In vendar ni izgubila volje do življenja. Pogumno se bo borila za svoj prostor pod soncem.

Imamo mi pravico poklekniti pred dosti manjšimi težavami?

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

To je ze vpliv petkovega saturna na luno (v raku :o|o: )... Se vse bolj bo takole... depra scena... tezke teme... lajf/smrt varianta... :V:

(... pa crkujoce lune, pa sicer se Pluton v opp. - zdaj tezko za dvojcke, strelce... drugace pa intelekt pa nad gud)...

sam treba na xupx

:palec:

Picasso

Marsa...

to so tiste slike, za katere sem mnenja, da bi jih morali pokazati vsakemu kandidatu za vozniški izpit in to predno se prvič vsede v avto...

Ubogi so vsi, ki so hote ali ne udeleženi... mislim, da tudi zdravnikom ni lahko pri takih pacientih...

BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO!

Kaksno srhljivo zivljenjsko zgodbo s fotkami sem dobila zdajle po mailu... :V:  :sad: :sori:

Postam se sem...

Grozno za videti, a v opomin in razmislek...

DRINKING AND DRIVING

(v bistvu ni za tiste z rahlimi zivci in sibkim srcem...  :sori: )

grozno grozno grozno...  x:((x :V:  :C:

p.s. opravicujem se vnaprej vsem, ki vas bo tole totalno stisnilo... sem razmisljala, ali cem objavit ali ne, pa ker spodaj pise, naj posljemo vsem, ki jih poznamo, sem dala gor.

:O: x:((x :cry: :cry: :cry: :sad: :sad: :cry: :cry: :cry::cry: :cry: :cry: :V:

Ja sam ka mali pao s lipe

p.s. opravicujem se vnaprej vsem, ki vas bo tole totalno stisnilo... sem razmisljala, ali cem objavit ali ne, pa ker spodaj pise, naj posljemo vsem, ki jih poznamo, sem dala gor.

Ja! :palec:

Že videno sicer ... ampak nič manj grozno, vsakič ko pogledam. :sori:

Jaz pa se nisem videla tega in me je totalno stisnilo... Te usode tragicne... se mene vedno dotaknejo... vedno kadar pomislim na tole zgodbo doticno, imam poleg one uboge zenske takoj zraven tudi objokanega mladega fanta.... :C:

Sicer pa me moti v bistvu tole, ker so napisali, alkohol in drajving... V bistvu pa je iz fotke razvidno, da je ocitno slo za preveliko hitrost - sicer ne bomo mogli nikoli vedeti, vendar pa se mi postavlja vprasanje - kaj, ce bi oni bil trezen in bi se to vseeno zgodilo... ker se pac nesrece dogajajo.

Torej - hitrost in nepazljivost sta predvsem dejavnika...

Menim celo, da pol nesrec, ki jih tretirajo kot 'nesrece pod vplivom alkohola' dejansko sploh niso to. No, vsaj ne zaradi.

Velikokrat povzrocijo nesrece neizkuseni ljudje, neartikulirani, celo pocasni v prometu - ker ne reagirajo dovolj hitro ipd...

Ker pa je oni drugi pac napihal 0.6 alkota, je 'alkohol povzrocil nesreco'... kar pa sploh ni nujno pravi vzrok.

Picasso

Ne štekam voznikov, ki tolk gasirajo.... pa ni sposoben se zato pelat po svojem voznem pasu in ga nese na nasprotnega malo.. kok, kaj razmišlja.. da je car al kaj....

Je zadnjič sodelavcu, ki se je peljal iz Štor proti Šentjurju en prižgal nasproti po pol njegovem pasu, in to v nepregledni ovinek.. sodelavec se je vseeno še pomaknil proti svojem robu ceste, tako da mu je odbil ogledalo, poribsal celo stran avta in se odpeljal naprej... Mislim... jst bi jih kr ob vozniško take.. pa naj se spet trudi s testi, vožnjo in to.. mu ne bi škodilo.. sej bi ga tko delal večkrat... izpit namreč.. ko ma v svoji trapasti glavi že vbito da je tist kar dela tak idiot prav.

Mushi

Tale mail sem že videla. Grozno. Res grozno. Pa kaj ko to samo taki vidmo, ki se že tega tako zavedamo. Me zanima, kaj bi en tak debil komentiral na to.. hja kaj pa pol.. al kej tak butastga... jojojoj sem jezna... debile abjajcat..
Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...