Skoči na vsebino

Babe v prometu!

Kljuka

Recommended Posts

Jaz že vem zakaj nič ne pijem..... mislim res alko in vožnja to se pa ne meša, dokler z alkoholom škodiš sebi, ok, prav mona si ampak dobro lohk si, škodiš drugim, pol pa si baraba.....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 243
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hm ne ne najhujša kombinacija, je policistka, ob cesti pol pa te ful zanima kako zgleda pa pozabiš na promet in gledaš policistko (bolj kt so redke bolj so lepe)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Aakhut,ni fer se takole norčevati,kajti tole se lahko zgodi vsakemu,kot na primer tistemu starejšemu američanu,ki se je po 150 miljah spomnil,da je soprogo pozabil na črpalki.

Verjetno je opazil,ker ji je kar naprej nekaj tvezil,ona mu pa nikakor ni nič odgovarjal,zato se mu je zdelo nekam čudno,ampak je bilo tole resnično.

Ko bomo mi enkrat stari bomo tudi pozabljivi,razen če ne bomo že mladi odšli... :palec:

Ko sem to jutro vozil po lokalni cesti, sem na svoji levi strani zagledal zensko za volanom cisto novega BMW, ki me je prehitevala s preko 100 km/h in je imela svoj obraz skoraj pripopan na vzvratno ogledalo, ker si je s crtalom zarisovala obrvi.

Za nekaj sekund sem pogledal nazaj na cesto in v tem trenutku me je ze prehitela, bila je ze cez crto, pred menoj in se vedno urejala svoj make-up.

Kot mozakar se ne prestrasim zlepa. Toda ta situacija me je tako prestrasila, da sem spustil iz rok moj elektricni brivnik, ki mi je zletel direktno na krof, ki sem ga drzal v drugi roki.

V vsej tej zmedi in poizkusu da bi poravnal volan z mojimi koleni, mi je zletel mobitel, ki sem ga drzal na usesu z ramenom, direktno v skodelico kave med koleni.

Kava je pljusknila in pogrela mojega velikega Janeza in hkrati tudi oba Dvojcka, pospricala prekleti telefon in zmocila moje hlace in prekinil se je zelo vazen pogovor.

Preklete babe za volanom!!!!!

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Najhujš kombinacija na cesti je pa vsekakor blondinka z mobitelom za volanom. Obuuuup!!!

Hehe...sem se učeri vozila v lj...pa kr mobi v roki..in se potem spomnim..shit...upam, da me nben z LNF...ne vidi... x;)x

x:Dx x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

Hahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaha, Tina, You 'll kill me, hehe, (to sem rekel že moji bivši, tud Tini...) haha tak vic, jaz pa tu v računalniški učilnici, začnem pokat od smeha... .hehe, jao, ampak kar je res ljubljanski so kt dvojčki ful se furajo pa mislijo da vse znajo, pol pa hitijo, in to... sicer pa je ta mesec blazno kul promet... (bojda da vojko ve zakaj)... iščem kake neprimerne situacije pa vse lepo, folk pušča prednost, vse nekam prijazno... hehe, sonce je blo v tehtnici očitno se bo to zdaj spremenilo...

Ko sem to jutro vozil po lokalni cesti, sem na svoji levi strani zagledal

zensko za volanom cisto novega BMW, ki me je prehitevala s preko 100 km/h

in je imela svoj obraz skoraj pripopan na vzvratno ogledalo, ker si je s

crtalom zarisovala obrvi.

Za nekaj sekund sem pogledal nazaj na cesto in v tem trenutku me je ze

prehitela, bila je ze cez crto, pred menoj in se vedno urejala svoj

make-up.

Kot mozakar se ne prestrasim zlepa. Toda ta situacija me je tako

prestrasila, da sem spustil iz rok moj elektricni brivnik, ki mi je zletel

direktno na krof, ki sem ga drzal v drugi roki. V vsej tej zmedi in

poizkusu da bi poravnal volan z mojimi koleni, mi je zletel mobitel, ki sem

ga drzal na usesu z ramenom, direktno v skodelico kave med koleni. Kava je

pljusknila in pogrela mojega velikega Janeza in hkrati tudi oba Dvojcka,

pospricala prekleti telefon in zmocila moje hlace in prekinil se je zelo

vazen pogovor.

Preklete babe za volanom!!!!!

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

x?x x?x x?x x?x hm iščem razliko med dvema zgodbicama, hehe pa še isti dan sem jo slišal na radiu... ko sem se vozil iz lj... hehe, ampak danes zjutraj pa :) se peljem po tržaški, in prišiba ena blondinka na skuterju, tam ene 60km/h jaz sam pomislim kako lepo bom lahko opravljal njene vozne sposobnosti, pa vidim da punca prav obvlada, in začnem razmišljat, prav vseeno je kakega spola je voznik/voznica...

x?x  x?x  x?x  x?x  hm iščem razliko med dvema zgodbicama, hehe pa še isti dan sem jo slišal na radiu... ko sem se vozil iz lj... hehe, ampak danes zjutraj pa :) se peljem po tržaški, in prišiba ena blondinka na skuterju, tam ene 60km/h jaz sam pomislim kako lepo bom lahko opravljal njene vozne sposobnosti, pa vidim da punca prav obvlada, in začnem razmišljat, prav vseeno je kakega spola je voznik/voznica...

Sam da ni CE al pa KR. V primeru, da na cesti srečaš avtomobil z eno od teh oznak na tablici, bejži!!! To so pa najhujši vozniki, res. x^x

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Najhujš strup na cesti so zakompleksanci.

V življenju jih ne upštevajo zadost, pol ti pa hudič ves čas vozi v riti (ti pa itak že voziš čez omejitev), ob prvi priliki te seveda agresivno prehiti in če maš srečo ti še mal zažuga al pa vsaj oreng grd ksiht nardi.

Najhujš strup na cesti so zakompleksanci.

V življenju jih ne upštevajo zadost, pol ti pa hudič ves čas vozi v riti (ti pa itak že voziš čez omejitev), ob prvi priliki te seveda agresivno prehiti in če maš srečo ti še mal zažuga al pa vsaj oreng grd ksiht nardi.

Kaj ti jih gledaš ? :o|o:

Jaz ji ne šljivim za 5 posto ... x:Dx

x?x  x?x  x?x  x?x  hm iščem razliko med dvema zgodbicama, hehe pa še isti dan sem jo slišal na radiu... ko sem se vozil iz lj... hehe, ampak danes zjutraj pa :) se peljem po tržaški, in prišiba ena blondinka na skuterju, tam ene 60km/h jaz sam pomislim kako lepo bom lahko opravljal njene vozne sposobnosti, pa vidim da punca prav obvlada, in začnem razmišljat, prav vseeno je kakega spola je voznik/voznica...

Sam da ni CE al pa KR. V primeru, da na cesti srečaš avtomobil z eno od teh oznak na tablici, bejži!!! To so pa najhujši vozniki, res. x^x

Ja tudi statistika glede na regijo je taka.

Ja sam ka mali pao s lipe

x:Dx :palec: :palec: ka mi delaš volk.. hehe wuf wuf ... dej tiho o ce(pcih) k mam zdej pri srcu eno bejbo iz celja..... kr(eteni) pa naj kar ostanje v statistiki...

Včeraj mi domači pravijo...kaj si pa delala...da imaš avto...udarjen x?x

:eek: :eek: ..jaz???...še vedela nisem... xrolleyesx ...ampak zgleda...da sem ga sama...mi je bil kak količek napoti... x:Dx

Hja...blondinka za volanom... xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

Midva s partnerjem pa se strinjava, da so ženske manj obzirne za volanom kot moški.To pa priznam šele zdaj, ko sem na porodniškem in se veliko sprehajam z otrokom v vozičku.Pa ženske sploh ne gledajo, ne spustijo te čez cesto, pa da o parkiranju na pločniku sploh ne govorimo. So pa tudi izjeme!!!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...