El Nino 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Jaz že vem zakaj nič ne pijem..... mislim res alko in vožnja to se pa ne meša, dokler z alkoholom škodiš sebi, ok, prav mona si ampak dobro lohk si, škodiš drugim, pol pa si baraba..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natalija 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 Najhujš kombinacija na cesti je pa vsekakor blondinka z mobitelom za volanom. Obuuuup!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Najhujš kombinacija na cesti je pa vsekakor blondinka z mobitelom za volanom. Obuuuup!!! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Ups, Natalija...to si pa ziher mene vidla... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 hm ne ne najhujša kombinacija, je policistka, ob cesti pol pa te ful zanima kako zgleda pa pozabiš na promet in gledaš policistko (bolj kt so redke bolj so lepe) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 : Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Aakhut,ni fer se takole norčevati,kajti tole se lahko zgodi vsakemu,kot na primer tistemu starejšemu američanu,ki se je po 150 miljah spomnil,da je soprogo pozabil na črpalki. Verjetno je opazil,ker ji je kar naprej nekaj tvezil,ona mu pa nikakor ni nič odgovarjal,zato se mu je zdelo nekam čudno,ampak je bilo tole resnično. Ko bomo mi enkrat stari bomo tudi pozabljivi,razen če ne bomo že mladi odšli... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Ko sem to jutro vozil po lokalni cesti, sem na svoji levi strani zagledal zensko za volanom cisto novega BMW, ki me je prehitevala s preko 100 km/h in je imela svoj obraz skoraj pripopan na vzvratno ogledalo, ker si je s crtalom zarisovala obrvi. Za nekaj sekund sem pogledal nazaj na cesto in v tem trenutku me je ze prehitela, bila je ze cez crto, pred menoj in se vedno urejala svoj make-up. Kot mozakar se ne prestrasim zlepa. Toda ta situacija me je tako prestrasila, da sem spustil iz rok moj elektricni brivnik, ki mi je zletel direktno na krof, ki sem ga drzal v drugi roki. V vsej tej zmedi in poizkusu da bi poravnal volan z mojimi koleni, mi je zletel mobitel, ki sem ga drzal na usesu z ramenom, direktno v skodelico kave med koleni. Kava je pljusknila in pogrela mojega velikega Janeza in hkrati tudi oba Dvojcka, pospricala prekleti telefon in zmocila moje hlace in prekinil se je zelo vazen pogovor. Preklete babe za volanom!!!!! Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Najhujš kombinacija na cesti je pa vsekakor blondinka z mobitelom za volanom. Obuuuup!!!Hehe...sem se učeri vozila v lj...pa kr mobi v roki..in se potem spomnim..shit...upam, da me nben z LNF...ne vidi... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Hahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaha, Tina, You 'll kill me, hehe, (to sem rekel že moji bivši, tud Tini...) haha tak vic, jaz pa tu v računalniški učilnici, začnem pokat od smeha... .hehe, jao, ampak kar je res ljubljanski so kt dvojčki ful se furajo pa mislijo da vse znajo, pol pa hitijo, in to... sicer pa je ta mesec blazno kul promet... (bojda da vojko ve zakaj)... iščem kake neprimerne situacije pa vse lepo, folk pušča prednost, vse nekam prijazno... hehe, sonce je blo v tehtnici očitno se bo to zdaj spremenilo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Ko sem to jutro vozil po lokalni cesti, sem na svoji levi strani zagledal zensko za volanom cisto novega BMW, ki me je prehitevala s preko 100 km/h in je imela svoj obraz skoraj pripopan na vzvratno ogledalo, ker si je s crtalom zarisovala obrvi. Za nekaj sekund sem pogledal nazaj na cesto in v tem trenutku me je ze prehitela, bila je ze cez crto, pred menoj in se vedno urejala svoj make-up. Kot mozakar se ne prestrasim zlepa. Toda ta situacija me je tako prestrasila, da sem spustil iz rok moj elektricni brivnik, ki mi je zletel direktno na krof, ki sem ga drzal v drugi roki. V vsej tej zmedi in poizkusu da bi poravnal volan z mojimi koleni, mi je zletel mobitel, ki sem ga drzal na usesu z ramenom, direktno v skodelico kave med koleni. Kava je pljusknila in pogrela mojega velikega Janeza in hkrati tudi oba Dvojcka, pospricala prekleti telefon in zmocila moje hlace in prekinil se je zelo vazen pogovor. Preklete babe za volanom!!!!! Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Janja a ti moje poste citiraš ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Hi hi, je čist drgačen, črn . Mal nisem bla glih pr stvari, priznam.... (pismo je to težko slišat od levinje). Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 hm iščem razliko med dvema zgodbicama, hehe pa še isti dan sem jo slišal na radiu... ko sem se vozil iz lj... hehe, ampak danes zjutraj pa se peljem po tržaški, in prišiba ena blondinka na skuterju, tam ene 60km/h jaz sam pomislim kako lepo bom lahko opravljal njene vozne sposobnosti, pa vidim da punca prav obvlada, in začnem razmišljat, prav vseeno je kakega spola je voznik/voznica... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 hm iščem razliko med dvema zgodbicama, hehe pa še isti dan sem jo slišal na radiu... ko sem se vozil iz lj... hehe, ampak danes zjutraj pa se peljem po tržaški, in prišiba ena blondinka na skuterju, tam ene 60km/h jaz sam pomislim kako lepo bom lahko opravljal njene vozne sposobnosti, pa vidim da punca prav obvlada, in začnem razmišljat, prav vseeno je kakega spola je voznik/voznica...Sam da ni CE al pa KR. V primeru, da na cesti srečaš avtomobil z eno od teh oznak na tablici, bejži!!! To so pa najhujši vozniki, res. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
laja 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Najhujš strup na cesti so zakompleksanci.V življenju jih ne upštevajo zadost, pol ti pa hudič ves čas vozi v riti (ti pa itak že voziš čez omejitev), ob prvi priliki te seveda agresivno prehiti in če maš srečo ti še mal zažuga al pa vsaj oreng grd ksiht nardi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Najhujš strup na cesti so zakompleksanci.V življenju jih ne upštevajo zadost, pol ti pa hudič ves čas vozi v riti (ti pa itak že voziš čez omejitev), ob prvi priliki te seveda agresivno prehiti in če maš srečo ti še mal zažuga al pa vsaj oreng grd ksiht nardi.Kaj ti jih gledaš ? :o|o: Jaz ji ne šljivim za 5 posto ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
laja 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 jaz tud nenaprej muziko poslušam pa si mislim srečno vožnjo še naprej bebec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 hm iščem razliko med dvema zgodbicama, hehe pa še isti dan sem jo slišal na radiu... ko sem se vozil iz lj... hehe, ampak danes zjutraj pa se peljem po tržaški, in prišiba ena blondinka na skuterju, tam ene 60km/h jaz sam pomislim kako lepo bom lahko opravljal njene vozne sposobnosti, pa vidim da punca prav obvlada, in začnem razmišljat, prav vseeno je kakega spola je voznik/voznica...Sam da ni CE al pa KR. V primeru, da na cesti srečaš avtomobil z eno od teh oznak na tablici, bejži!!! To so pa najhujši vozniki, res. Ja tudi statistika glede na regijo je taka. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 ka mi delaš volk.. hehe wuf wuf ... dej tiho o ce(pcih) k mam zdej pri srcu eno bejbo iz celja..... kr(eteni) pa naj kar ostanje v statistiki... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Dobro bom tih. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Jure, CEljanke so iber cool bejbe, samo vozit pa res ne znajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Včeraj mi domači pravijo...kaj si pa delala...da imaš avto...udarjen ..jaz???...še vedela nisem... ...ampak zgleda...da sem ga sama...mi je bil kak količek napoti... Hja...blondinka za volanom... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PAMI 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Midva s partnerjem pa se strinjava, da so ženske manj obzirne za volanom kot moški.To pa priznam šele zdaj, ko sem na porodniškem in se veliko sprehajam z otrokom v vozičku.Pa ženske sploh ne gledajo, ne spustijo te čez cesto, pa da o parkiranju na pločniku sploh ne govorimo. So pa tudi izjeme!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.