Skoči na vsebino

Babe v prometu!

Kljuka

Recommended Posts

• Komentarji 243
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

Na hipe pa postanem čista konkurentka Aakhutu po :vragec: -izmu.

In sicer, ko se pripeljem s periferije (taka tudi tablica na avtu) v VELIKO MESTO, metropolo ali Marburg...pa pri vsakem prehodu za pešce ustavim, vsem dajem možnost da prečkajo...

Tk mi je :palec: ... pa mi vsi hupajo in se jezijo name (tisti v drugih avtih);

tk da danes,

če bo v Marburgu zastoj...veste da je tm nekje Sanjalica x;)x x^x x^x

Deli na socialnih omrežjih

Na hipe pa postanem čista konkurentka Aakhutu po  :vragec: -izmu.

In sicer, ko se pripeljem s periferije (taka tudi tablica na avtu) v VELIKO MESTO, metropolo ali Marburg...pa pri vsakem prehodu za pešce ustavim, vsem dajem možnost da prečkajo...

Tk mi je  :palec: ... pa mi vsi hupajo in se jezijo name (tisti v drugih avtih);

tk da danes,

če bo v Marburgu zastoj...veste da je tm nekje Sanjalica  x;)x  x^x  x^x

Ja imam to isto navado, pa sem iz mesta. Na vso srečo se mi zelo redko kdaj zgodi, da mi kdo zahupa odzadaj. x:)x

Ja sam ka mali pao s lipe

• 6 months later...

Danes zjutraj peljem otroke v šolo...in me 300 m od hiše ustavi policija...radarska kontrola... :xx!:

Ustavim...in hitim razlagati, da nimam časa zdaj za takšne stvari..ker peljem otroke v šolo..in bodo zamudili...sem povedala ime in priimek...in obljubila, da se ustavim, ko se vrnem nazaj...Policaj pravi.. :eek: :eek: ...čakte mal, gospa, kako si pa vi to predstavljate... x?x ...in me spusti... x^x

Nazaj grede...se seveda ustavim..in dam dokumente...in se seveda zmenimo, da sem bla tolk ok in prišla nazaj...da bo tole sam opomin... x^x

saj mi je jasno, da me ni mogel več kaznovati, ker nima nobenega dokaza...ampak je vseeno bil kul...

potem pa sem še dodala...a vidite, kako se blondinka in policaj lahko vse zmenta... x:Dx x:Dx ...

x;)x x^x

Astra

Per aspera ad astra

haha ja blondinke majo svoj čar priznam ;) čeprav nikol nisem padal na to vedno padem na to... hehe torej ahja babe v prometu... to je prava paša za oči ko si v vroči koloni.... da ti ni čist dolgčas..
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

a vidite, kako se blondinka in policaj lahko vse zmenta... x:Dx  x:Dx ...

x;)x  x^x

Astra

:vragec:

svoji k svojim x:Dx

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Astra - :palec: x^x x8Dx x:Xx

Eni pac obvladajo! x;)x

(*se dobro, da je to bilo danes...).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Astra, tole si ga pa strokovno pred dejstvo postavila x:Dx :palec: .

Ha, z možem sva se peljala danes z avtom v službo, kot ponavadi. Kadar pa pride kaj vmes, pa grem pač z avtobusom, ki ga vozi isti šofer. In ker smo pač prve pol ure 3 potniki x:Dx x:Dx x:Dx , se pogovarjamo. Skratka, se peljava danes, pa jaz, Glej moj šofer x:)x , potrobi da mu pomaham, dragi pohupa in odpre šipo x:Dx x:Dx x:Dx , jaz pomaham in cel bus gleda nas, šofer potrobi nazaj :att: s tisto glasno hupo in se nasmeje x8Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Sam da ni CE al pa KR. V primeru, da na cesti srečaš avtomobil z eno od teh oznak na tablici, bejži!!! To so pa najhujši vozniki, res.  x^x

Dobro, da sem opazila tvoje sporocilo, ker ce ne bi sama napisala popolnoma enako!!

:palec:

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Moja "grda" navada je, da vozim hitro, poleg tega se kdaj pogovarjam po telefonu- ce je nujno seveda in pogovori so zelo kratki, privezem se ne, ker me moti in se zmecka me celo x;)x ,..

In se jaz peljem iz centra proti domu in me vstavita dva policaja..

Rece mi za voznisko in prometno - jaz mu dam ( a sem se pozabila podpisat - ze nekaj let x;)x xDDx )..

Model me pogleda, se nasmehne in rece : Tukaj se podpisite, ker vas lahko nekdo kaznuje, privezite se, ne se pogovarjat po telefonu pa srecno voznjo...

Kar nisem mogla verjet in sem ga najprej cudno gledala, potem sem se nasmehnila, rekla hvala in hitro odbrzela stran.. x;)x x:Dx x:Dx

Ali ste že opazili, da, če daš prednost  stari ali grdi babi  , se ta ne bo nikoli zahvalila  .

Prednost... O, ja... sem ji dal prednost na avtobusu. Sem vstal in ji ponudil sedež. Sej nisem svetnik (sploh ne) ampak, ko vidim tiste mamce, ko jih rahli trzljaji razmetavajo sem in tja, pa raje vstanem. In kaj mi naredi? Sem se moral nasmejati do solz. Napizdi me, če jaz mislim, da je ona že za na odpad x:Dx x:Dx x:Dx Hehe, zdej pa vedno pogledam v obraz in se prej vprašam: kaj me bo napizdila ali me bo napizdila x:Dx x:Dx Pa vedno držim pesti, da bi me... men je ful smešno.

Glede prometa pa to... Danes vozim iz Ljubljane domov pa pred menoj a la pet, šest avtomobilov, ki se počasi vlečejo iz službe domov. Pa zagledam v vzratnem ogledalu nemirnega rumenega megana. Itak sem vedel, da ne bo zdržal za menoj. O.K. get off... pa gre mimo mene, notri pa ženskica (luštkana), višine, da je še lahko gledala čez volan. To se mi vedno zdi tako simpatično. Anyway... jaz šokiran od njene spretnosti in temperamenta... eno nižje pa po gasi x:Dx x:Dx x:Dx skratka, potem sva skupaj vozila več po levi kot po desni... psihološka igrica... ampak SVAKA ČAST... glede na cesto in vse... komaj sem ji sledil... je pa res, da imam jaz gare z gumami, ki si tega imena sploh ne zaslužijo. Skratka... ene so res hude.

So pa tudi tiste ta druge. Imajo dolge, lepo urejene lase... poslovno oblekco, petke... novega BMW M5 in jih vidiš, da vozijo na avtocesti za svinjsko umazano cisterno cementa 70 km/h x:Dx x:Dx x:Dx Če na avtocesti vidiš dober avto, da se vozi za tovornjakom... roko dam, da je to ženska... pa se sami prepričajte!!!

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

SKA - imela si dan... thats it. Tudi jaz sem enkrat uletel pred policaje takšen, da bi komaj stal, kaj šele da bi lahko pihal (se ne hvalim... že nakej časa nazaj... zdej ne počnem tega več :palec: ). Ko ji dajem vozniško mi pade pod stol in jaz tam iščem... itak nisem vedel, kje, kaj, kako. Z mislimi sem bil že z rokami v žepih in pešaka domov... Nič ne vem, kaj se je dogajalo... a ko sem slišal tisti: SREČNO VOŽNJO sem pritisnil do daska, da si ne bi premislila. Opa... ja, ja, bila je policajka... hmm, vidiš šele zdej kapnilo. Mogoče pa...? x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

ehja točno tako.... ene bejbe so v avtu hude kot hudič druge so pa hm hja no dokaj nasprotne.... ;) si predstavljam da je marsa tista prve vrste... po gasu in gremo.... vum vum .. swosh....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Sam da ni CE al pa KR. V primeru, da na cesti srečaš avtomobil z eno od teh oznak na tablici, bejži!!! To so pa najhujši vozniki, res.

Al pa italijani tle na primorskem ob sobotah pa nedeljah, ko se fino najejo za kosilo pa spijejo mal vinčka!

Mamma mia, to gredo s hitrostjo 15 na uro in dobrih 5 km pred vsakim ovinkom razmišljajo, če ne bi blo dobro zanižat v prvo, da jih ne bi neslo počez. brrr!

Moški / ženske v prometu? Jaz npr. opažam to, da npr. kaki tipi z malo boljšimi avti vzamejo zelo osebno, če jih hočem prehitet z mojim skoraj oldtajmerjem. Glih danes mi je en tip štrikal po cesti z enim pasatom, dokler nisem obupala in ga hotela prehitet. Sem spravla avto na 120 vštric z njim, pa ni cedu. Ma ko so se bližali avti nasproti, ni blo druge, pa sem se začela proti njemu rinit in me je pol spustu naprej.

to pa res ja take italijane jaz čist ne toleriram...... al pa take tipčke hudi avto ponavadi audi... ajd golf tud lohk... pa fura tam 110 ejag nič ne ne bom jaz tolk počasi vozu če lahko grem 130 in pol stisnem in preden moja petka kaj pospeši stric opazi kakšen avto ga proba prehitet pol pa stisne pa gre glih tolk kolkr grem lohk jst.. :xx!: hudo je bit majhn.....

aham, a tuki je ta tema

.sam neki bi opozoru..da se pazte kako vozte nekomu za ritjo˝z avtom, ker lahko sprednji voznik avta zanalašč prtisne na zavoro in povzroči že njemu prejšnjo škodo,še večjo. želim povedat, da to se dogaja, da se prikaže še večja škoda, pa čeprav tisti,ki vozi za njemu nič kriv...kljub temu držat razdaljo takih butalcev˝(voznik,ki je zanalašč povzročil škodo drugemu ,ki je peljal v bistvu varno za njemu je kr naenkrat zabremzau in povzročil škodo zadnjemu vozniku to pa zato,da bi prikril škodo,ki jo je imel že od prej prednji voznik na odbijaču)ja dogaja se tut to.

nč nerečm babe slabe voznice- x;)x

AMPAK se vedno najde kakšen kreten k mu tud za

frnikule neb dau izpita! POL SE PA PEJT VARNO VOŽNJO :eek:

Vsaka ovira je priložnost.

Jaz sem zenska, ampak ce sem malce zlobna, vcasih razmisljam, da bi vsem zenskam vzela izpit, le meni ne.. x;)x xDDx

No saj tako hudo spet ni, ampak tudi mene razpizdijo babe in tudi mlade frklje, ki nimajo nobenega filinga o dolzini avtomobila, ki ga vozijo, ne znajo parkirat, ne znajo zamenjat pasu, vozijo 5 na uro, nimajo refleksov in NAJHUJSE, da jih je strah za volanom.. xrolleyesx Kogar je v avtu strah, po moje ne bi smel vozit, ker ogroza sebe in druge...

... mene razpizdijo babe in tudi mlade frklje, ki nimajo nobenega filinga o dolzini avtomobila, ki ga vozijo, ne znajo parkirat, ne znajo zamenjat pasu, vozijo 5 na uro, nimajo refleksov in NAJHUJSE, da jih je strah za volanom..  xrolleyesx  Kogar je v avtu strah, po moje ne bi smel vosit, ker ogroza sebe in druge...

:palec: :palec: :palec: xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx

Tudi jaz imam to napako, da neprestano cvekam po telefonu v avtu. Moje starse je zacelo skrbeti in so mi kupili slusalke xDDx

Drugace je pa kriza, k se folk ne zaveda svojih sposobnosti.

Veliko je prepotentnezev, ki od svojega avtomobila zahtevajo nemogoce in potem pride do nesrec.

Jaz naprimer vem, da znam dobro reagirati, torej imam v redu reflekse, znajdem se v mestu in na vasi. Najvecji problem zame je bilo vedno paralelno parkiranje ( ko sem presla iz prejsnega na ta avto, sem parkirala 5 minut xDDx ), ampak tudi tega se navadis. Aja, pa mogoce se malo premalo bojim hitrosti.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

ampak tudi mene razpizdijo babe in tudi mlade frklje, ki nimajo nobenega filinga o dolzini avtomobila, ki ga vozijo, ne znajo parkirat, ne znajo zamenjat pasu, vozijo 5 na uro, nimajo refleksov in NAJHUJSE, da jih je strah za volanom.Kogar je v avtu strah, po moje ne bi smel vozit, ker ogroza sebe in druge...
noja, sj to še ni najhuje, če se to zanalašč počne...Jest z vozniškm ne več glih nekak nou in, ko si bom nabavu nov avto, bom imel na zadnji strani eno nalepko al pa en papir na katerem bo pisalo in to samo zarad preventive pisal bo;˝opozarjam te,drži razdaljo!

(ne glede al se mi bojo smejal)!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...