nataly 31. marec 2003 Prijavi Deli 31. marec 2003 Saj vem, da je nekje že Cat pisala o tem....ampak tisto je njena željica:)) Moja je dokaj podobna Zlata, zlata ribonka , daj malo pomežikni še v mojem imenu tja, kjer se delijo službice....Tisto ta pravo zame pa pošlji k meni.Prošnjo sem že napisala , oddala in evo...zdaj čakam.....in čakam...... Dobro plačano....res dobro...da ne bi slučajno pozabljali na obveznosti, ki jih imajo....recimo na kakšen regres ali pa kaj podobnega:)))) Torej ribica.... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. marec 2003 Prijavi Deli 31. marec 2003 hmmm....klwele bom pa she svoj piskrchek pristavu...ribonkula she men tole....pliiizzzzz ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. marec 2003 Prijavi Deli 31. marec 2003 no ja, še jest se pridružujem; je že cajt, de si dvignem standard Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. april 2003 Prijavi Deli 21. april 2003 Ja službe, recesija bo letos najhujša, za naslednje pa si noben ne upa napovedat, kako bo. Ja zlata ribca, pomagaj vsem nam, tud men, k že mam službo, da je ne zgubim. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.