yoko 31. marec 2003 Prijavi Deli 31. marec 2003 Lepo pozdravljeni, danes sem prvič na forumu.Imam en problem; ki se imenuje:PRIJATELJSTVO Stara sem 25 let.Priznati moram, da nisem še imela iskrenega prijatelja oziroma prijatelja v pravem pomenu besede.Obtožujem se, da sem to šele sedaj spoznala.Vedela sem že prej, da moji "prijatelji" niso preveč iskreni, vendar sem verjetno upala, da se bodo spremenili.Ker sem tudi sama zelo občutljiva, sem razmišljala tudi, da si mogoče stvari samo domišljam.Vendar resnica ostaja samo ena- da sem imela večinoma okrog sebe ljudi, ki so mi bili nevoščjivi,in ki so mi zavidali. Ne da bi se hvalila, vendar mislim da sem fajn oseba.Sem spoštljiva, sem iskrena, ne opravljam, sem previdna, sem prijazna...Dostikrat so me opravljali ljudje, ki jih imenujem "prijateljice".Zaradi svojih lastnosti bi ne bila smela biti nikoli opravljana ker ni bilo motiva za to. Vendar sem bila.Kakšen je prijatelj, če ti zavida, ker si na faksu končal že vse izpite in pišeš diplomo ter je o tebi govoril, da imaš še dosti izpitov za naredit, ker jih sam ni naredil?Kakšen je prijatelj, kateremu se ne moreš zaupat?Kakšen je prijatelj, ob katerem se počutiš, da se mu vsiljuješ, če ga 2x na teden pokličeš in se bojiš, da si bo mislil, da ga tako močno potrebuješ?Kakšen je prijatelj,... Sedaj dosti razmišljam in se spominjam preteklih dogodkov.Škoda je v tem, da sem komaj sedaj začela razmišljat o tem, kdo mi sploh stoji ob strani, ko sem slabe volje?Odgovor je :moja družina in nihče drug. To je resnica, ki jo večkrat nehote zanemarjam, ker si močno želim pristnega prijateljstva. Pravijo, da slabe izkušnje utrjujejo.Mene so slabe izkušnje močno spremenile.Postala sem zelo previdna in mislim, da na nove ljudi, ki jih srečujem, več ne gledam kot na nekaj novega. Na srečanja z njimi ne gledam z optimizmom. Bojim se pretesnih stikov, bojim se novih razočaranj.Izkušnje, ki sem jih imela v preteklosti z neiskrenimi ljudmi so se preselile na drugo področje.Preselile so se na področje partnerskih odnosov.Nimam sreče pri izbiranju partnerja.Izbiram, izbiram in izbiram. Na koncu bom verjetno ostala sama in osamljena.Preveč sem previdna in zaradi tega tudi večkrat sama. Nisem perfektna.Vendar pri fantu verjetno iščem nekaj, kar meni manjka.POGUM Naj si poiščem novo družbo, nove ljudi, ki bodo iskreni in prijateljski?Kako naj bom bolj sproščena v družbi in ne bom gledala na nove ljudi kot na novo razočaranje? Že vnaprej se van zahvaljujem za odgovore.Lp, Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMaja 31. marec 2003 Prijavi Deli 31. marec 2003 Zdravo Yoko! Tudi jaz sem danes prvič na forumu. O pravem prijateljstvu sem se nekoč spraševala tudi sama.Doslej sem imela le eno "pravo "prijateljico,pa še to v O.Š.Leta so minevala in naučila sem se dodobra shajati sama s sabo.Tako sem postala močnejša in manj občutljiva,kar pa ni bilo lahko.Znižala sem svoja pričakovanja in se prepustila življenju.Danes ne iščem več "pravega" prijatelja,saj sem sama sebi najboljša prijateljica.Zdaj lahko rečem,da sem obkrožena z veliko prijatelji.Druži nas neobvezujoč in sproščen odnos in ko se srečamo smo pač skupaj.Kar se pa tiče ljubosumnežev okoli tebe,ni vredno izgubljati živcev s tem,opravljan pa je bil najbrž že vsak kdaj.Vsi smo samo ljudje.Ne boj se ljudi (sama sem se jih ZELO bala).VSE nas je kdaj strah in smo nezaupljivi,ampak to nas samo ovira.In kako rešiti ta problem?NIČESAR NE PRIČAKUJ!!!Tako boš zagotovo pozitivno presenečena. Lep pozdravček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 31. marec 2003 Prijavi Deli 31. marec 2003 hej, yoko, za vsakim dežjem sonce . pride Je pa res, da je cel , ko se ženske začnete grizt. Ampak tak pač je Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. marec 2003 Prijavi Deli 31. marec 2003 Yoko, pozdravljena! Smarty ti je lepo odgovorila: ničesar ne pričakuj... Tudi glede opravljanja se strinjam: ne obremenjuj se s tem. Enostavno naj te to ne prizadene. Ti zase veš, kakšna si, in tisto, kar mislijo drugi, je njihova stvar. Ne drži v sebi kakih zamer ali jeze... Ne glej na to, kakšni prijatelji so drugi. Raje se ukvarjaj s tem, kakšna prijateljica si ti drugim...Bodi plemenita. Neglede na to, kako se vedejo drugi, bodi TI prijateljica drugim. Boš videla, da te bolj osreči to, da ti drugemu pomagaš, kot pa to, da drugi tebi pomagajo. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 Živjo Yoko! Moram rečt, da se popolnoma strinjam s soly in Tamaro. Če boš še vedno veliko pričakovala od ljudi, boš vedno znova razočarana. Moraš se naučit ljudi sprejemat takšne kot so. Vem pa da je težko. Tut jest nimam kakih dobrih izkušenj s prijateljstvom. Jest sm namreč človek, ki vedno želim ustrešt ljudem, vedno jim želim ugajat, jih razveseljevat. Vsakemu, ki najde kako dobro besedo zame, sm pripravljena klatit zvezde z neba. Ker se v prijateljstvu popolnoma predam, tako kot tudi v ljubezni, sem bila velikokrat razočarana. To pa zato, ker so me ljudje zaradi moje dobrote velikokrat izkoristili. Ko si ravno omenila faks. Tut jest sm mela "prjatle" na faksu, pa jih po dveh letih komaj še kej slišm. Tiste štiri leta sm bla pa tko "popularna" za kake zapiske, al kake seminarske delat, pa za pomagat pri izpitu. To je pač zakonitost življenja. Eni dajejo drugi jemljejo. Samo če si na strani tistih, ki dajejo, boš slejkoprej poplačana. Vsemu dobremu, se dobro vrača. LP Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 Lepo pozdravljeni, danes sem prvič na forumu.Imam en problem; ki se imenuje:PRIJATELJSTVO Ne da bi se hvalila, vendar mislim da sem fajn oseba.Sem spoštljiva, sem iskrena, ne opravljam, sem previdna, sem prijazna... Draga Yoko! Najprej bi te rada pozdravila v naši Lunini družbici in verjamem,da boš tu našla marsikaj,hrano za dušo in srce... Verjemi mi, da je najpomembneje,da se zavedaš svojih kvalitetin tako boš slej kot prej začela spoznavati"prijatelje" oziroma sopotnike, ki so na tvoji ravniin ti sploh ne bo potrebno skrbetiza vse, kar si napisala. Ko je prijateljstvo pravo,vse teče kot reka... In ni kompliciranja in ostalih negativnih čustev,temveč so tu druge kvalitete, ki bogatijo oba človeka,ki se družita med seboj z namenom, da skupaj preživita trenutke, ki so nepozabni... Verjemi vase,vse pride ob svojem času,in pride čas,ko stari "prijatelji" - ne vsi,nehajo križati naše poti,ostane le peščica in pridejo novi... Vse kar sai napisala,mi je poznano, vendar pride čas, ko je potrebno ITI DALJE... Uspešno potovanje ti želim, pa oglasi se še kaj Yoko HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 Zdravo Yoko! Tudi jaz sem danes prvič na forumu. O pravem prijateljstvu sem se nekoč spraševala tudi sama.Doslej sem imela le eno "pravo "prijateljico,pa še to v O.Š.Leta so minevala in naučila sem se dodobra shajati sama s sabo.Tako sem postala močnejša in manj občutljiva,kar pa ni bilo lahko.Znižala sem svoja pričakovanja in se prepustila življenju.... ... Danes ne iščem več "pravega" prijatelja,saj sem sama sebi najboljša prijateljica.Zdaj lahko rečem,da sem obkrožena z veliko prijatelji.Druži nas neobvezujoč in sproščen odnos in ko se srečamo smo pač skupaj.... Lep pozdravček. Pozdravljena SmartyMaya! Strinjam se s teboj! Lepo se imej med nami! HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 1. april 2003 Avtor Prijavi Deli 1. april 2003 Pozdravljeni, prebrala sem vaše odgovore in se vam zanje iz srca zahvaljujem.Zahvaljujem se vam predvsem za vaše darilo:OPTIMIZEMStrinjam se z vami. Ne smem dosti pričakovati od ljudi.Vem, da moram ljudi sprejemat takšne, kot so.Nimam niti pravice, da bi jih spreminjala.Sebe bi morala spremeniti, da bi na take ljudi gledala z lahke plati.Mogoče je zame to bolj občutljivo obdobje.Čas, ko sem naenkrat preveč grenkih stvari spoznala.Včasih se mi zdi, da sem močna in se mi vse to zdi mala malica.Včasih pa se počutim popolnoma nemočno in se bojim prihodnosti.Močno se bojim osamljenosti in samote.Po naravi nisem samotar. Všeč mi je biti v družbi. Vem, da se svet ne vrti okrog mene. Vendar včasih si želim, da bi se. LP,Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 Vem, da moram ljudi sprejemat takšne, kot so.Nimam niti pravice, da bi jih spreminjala.Sebe bi morala spremeniti, da bi na take ljudi gledala z lahke plati. Mogoče je zame to bolj občutljivo obdobje.Čas, ko sem naenkrat preveč grenkih stvari spoznala. Včasih se mi zdi, da sem močna in se mi vse to zdi mala malica.Včasih pa se počutim popolnoma nemočno in se bojim prihodnosti.Močno se bojim osamljenosti in samote.Po naravi nisem samotar. Všeč mi je biti v družbi. Vem, da se svet ne vrti okrog mene. Vendar včasih si želim, da bi se. LP,Yoko Pametno razmišljaš Yoko... Vsak ima svojo pot in prav je da svoj mali svet "u nulo poštimamo" - sebe. Spreminjati druge, po mojem mnenju nima smisla,lahko pa spremenimo lasten pogled nanje in "se prilagodimo" na ta način. Ne boj se prihodnosti Yoko, niti ne osamljenosti, tudi jaz sem bila lani maja osamljena,sem iskala pogovor, bližino sočloveka, ki bi me razumel,in našla sem Lunin Forum. Začelo se je 6. 5. 2002 z Zlato ribico - Srčno željo... In danes nisem več osamljena, saj sem tule na tem forumu spoznala veliko prijetnih dušic in nisem več sama, sploh ne,sem pa rada kdaj tudi sama s seboj,vendar ne čutim osamljenosti,če pa kdaj jo - sama namreč živim v LJ,se prklopim na www.lunin.net. Tudi svet se danes ne vrti samo zaradi ljubezni,vendar se je vredno zaradi njevrteti skupaj z njim... In enkrat se bo tudi naša Zemljica vrtela zaradi ,saj nas je vse več zakih, ki smo v mislih besedah in dejanjih. Drži se Yoko. Ravnokar se nasmiha tebi in se vrti okoli tebe. HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 Zelo lep - iskren post Helena.Naj ti življenje da tisto, kar si želiš. Se vidjamo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 3. april 2003 Prijavi Deli 3. april 2003 Hvala Sanjalica! HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 3. april 2003 Prijavi Deli 3. april 2003 [Resnica o izgubljenem prijateljstvu... Prepričana sem BILA, da imam prijateljico. Čudovito prijateljico, ki mi je tudi sodelavka. Vedela je za skoraj vse... za moje sanje, moja upanja, hrepenenja, pričakovanja... Vedela je, česa sem bila v življenju deležna, kako sem preživela otroštvo, s čim sem se soočala... Vedela je, zakaj živim tako kot živim... Zakaj ne posežem po drugih zvezdah... Življenje mi je na pot prineslo novo osebo... Osebo, s katero sem začela komunicirati preko neta. Veliko sva si povedali, veliko preživeli na telefonu, dogovarjali sva se tudi za srečanje...Včasih je bilo lažje zapisati, kot povedati. Tu je bila najina stran na netu, čeprav je ni bilo... Vedela sem, da bo prebrala, mi odgovorila, da bo "z mano". In potem, nekega dne začnem opažati, da se "net-prijateljica" oddaljuje. Nisem vedela zakaj. Nekdo drug mi je dejal, da sem ji segla "pregloboko v dušo"... Pustila sem jo, kajti prijateljstva se ne da izsiliti, ne prositi zanj, to je potrebno začutiti. In čez nekaj mesecev izvem....bila je "opozorjena" o meni, kakšna da sem... Opozrjena od moje sodelavke-prijateljice. Besede, ki sem jih prebrala o sebi niso vredne človeka. Bila sem najnižnja od najnižje. Tudi po 100 x branju tistega, nisem mogla verjeti, da Človek lahko o Človeku napiše take reči... Ko sem jo soočila z napisanim, je potegnila nazaj, z obrazložitvijo: "Le kaj ti bo ona, ki je daleč, saj imaš mene, ki sem tukaj... Bila sem ljubosumna, oprosti. Žal mi je."V meni je podrla vse. Vero v prijateljstvo. Čeprav poskuša iz dneva v dan se opravičiti, ji ne morem. Ne zmorem. In rada bi ji. Rada bi globoko v sebi našla moč in ji oprostila. Lahko oprostim stavke, kjer je njeno mišljenje tako kot je...čeprav mi pač niso v "čast in ponos" nikakor pa laži... in teh je bilo veliko. Želi kdo tako prijateljstvo?Bolje biti brez prijatelja, kot doživeti to... Se vidjamo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. april 2003 Prijavi Deli 3. april 2003 hja, veš kej ti bom reku; najprej bodi prijatelj sam sebi; nauči se nagovati, ceniti, vzdrževati potem,ko začutiš nasičenost tega in to postane rutina ti, potem se predajaj in išči sebi podobne osebke.Nevem zakaj bi iskali spovednika; včasih to zlo pomaga, sam naj to ne postane odvisnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 4. april 2003 Prijavi Deli 4. april 2003 Pustila sem jo, kajti prijateljstva se ne da izsiliti, ne prositi zanj, to je potrebno začutiti. Sanjalica! Kar te ne uniči, te ojača. Vere in upanja ne izgubi nikdar, je moja misel, ki se mi je porodila,saj kadar smo "nemočni" in "nebogljeni"nam večkrat preostane SAMO to. Veš, prijateljstvo, prijatelj pride kot nenapovedani obiskovaleckot nežna sapica se dotakne tvojega srcain ga poboža s prijaznimi toplimi žarki brezpogojne ljubezni... In ti ga začutiš, kot da ga poznaš že celo življenjein te ne duši, ni ljubosumno, ti da svobodo,vendar, kadar sta skupaj je tako enostavno lepo! Verjamem vate sončnica! HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 4. april 2003 Prijavi Deli 4. april 2003 Sam sebi si najboljši prijatelj, vsi ostali naj bodo znanci. Sploh je osebne stvari dobro zadržati samo zase, kajti nikoli ne veš. Imela sem prijateljico pa je v trenutku, ko je imela težave, pozabila, da jijih nismo povzročili ostali v okolici in tudi, ko smo ji poskusili pomagati je na zelo grob način to odvrnila. Tako pač je, jaz sem to sprejela, pozabila pa najbrž nikoli ne bom ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Kakšen je prijatelj, če ti zavida, ker si na faksu končal že vse izpite in pišeš diplomo ter je o tebi govoril, da imaš še dosti izpitov za naredit, ker jih sam ni naredil?Kakšen je prijatelj, kateremu se ne moreš zaupat?Kakšen je prijatelj, ob katerem se počutiš, da se mu vsiljuješ, če ga 2x na teden pokličeš in se bojiš, da si bo mislil, da ga tako močno potrebuješ?Kakšen je prijatelj,...Hmmm, yoko, ne se ozirat na to, kaj menijo o tebi drugi. Mislim na negativna mnenja. Pozitivna pa obvezno vsrkaj vase. Važno je, da veš sama koliko si sposobna. Če pa ti drugi to skušajo spodbijat, bodi do njih malce arogantna. Imam podobne izkušnje kot ti. Vendar brez prijateljev, kolegov in znancev ne gre. Po eni strani je fajn poznati take ljudi, da veš kakšen ne smeš biti. Jaz se obnašam v smislu, da sem vzor vsem. Če pa nekomu ni všeč, je to njegov problem. Vem samo to, da mi je samo en prijatelj resnično zaželel veliko uspeha v življenju, vsi drugi so me spodbijali v smislu kao brez veze, tega pa nisi sposoben. Šele pri uspehih in neuspehih, se zaveš kdo ti je resnično prijatelj. In seveda takrat, ko si na dnu. Opazil sem da so na mojo sedanjo zaposlitev bili nekateri tako nevoščljivi. Ko so izvedeli, da so pri moji firmi odpustili 25 % zaposlenih so bili do mene precej zbadljivi. No ko sem jim rekel, da bom več delal in imel večjo plačo, jim je hitro izginil nasmeh iz ustnic. Če bi se moral obnašati tako kot mi drugi velevajo, bi lahko danes bil klošar, ali pa kakšen fiksar. Zapomni si: "TI SI SAM SVOJ GOSPODAR". No ja v službi glih ne, ane . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Hmmm, yoko, ne se ozirat na to, kaj menijo o tebi drugi. Mislim na negativna mnenja. Pozitivna pa obvezno vsrkaj vase. Važno je, da veš sama koliko si sposobna. Volkec, aha!!! HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 10. april 2003 Avtor Prijavi Deli 10. april 2003 Pozdravljeni, zelo sem bila vesela vaših odgovorov, hvala!!! Ostaja le še en problem.To je moja nejevolja in napetost, ko vem, da se bom srečala z njimi.Pri nas v klapi se je , ne vem kako bi rekla, potrebno non-stop nekaj dokazovat.Pripravljen moraš biti vedno na kakšno opazko (cinično).Pride včasih, da sem napeta kot kakšna struna na kitari (tista, tik pred koncertom).In to me že počasi utruja.Ko se vrnem domov, nisem vesela, dobro razpoložena, ampak utrujena.Utrujena od napetosti in stalne pripravljenosti na kakšno opazko in hkrati od dolgočasja.Rada bi imela okrog sebe fajn, sproščene ljudi(balzam za dušo).Ampak, kako naj se sprostim???pri takih ljudeh Volk, kot si rekel, brez prijateljev in znancev ne gre.Vem tudi, da je prav, da si sam svoj gospodar.Vendar, lepo je biti tudi lepo nasmejan, sproščen,... vedoč, da imaš okrog sebe kolikor toliko v redu ljudi in ne "falsos amigos". Da veš, da se bodo ljudje potegnili zate. (Zgodi se, recimo, da v našo klapo pridejo kakšni znanci.Ko videjo "prijateljice", da sem jaz v točki pozornosti in ne one, izražajo kakšna neumestna mnenja na moj račun, ...in še in še...ali pa spomnim se poleti, ko sem imela neko novo obleko- bila sem res lepa v njej-tako so se čudno vedle do mene, da sem bila cel tisti večer slabe volje...) Pozdrav,Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 YokoMalo več samozavesti Pri sebi sem sem opazila (imam zelo velik razpon "nihanja razpoloženja") v dneh, ko sem dobre volje, se kolegi(ce) kar "lepijo" name, v dneh, ko bi jih pa "potrebovala" (ko izgledam kot lda bi pojedla vrečo limon), pa ni nikogar. V optimističnih dneh se potem vprašam...KOMU PA JE PRIJETNO V ZAGRENJENI DRUŽBI???(ko sem žalostna, na dnu, depresivna, ko se "smilim sama sebi", pa pozabim na ta stavek...nikjer ga ne najdem )Se vidjamo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. april 2003 Prijavi Deli 12. april 2003 Ma kašni opazki, to te pa ja ne sme sekirat . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 14. april 2003 Prijavi Deli 14. april 2003 Pa kaj imaš za en yuppije okoli sebe? Hecno se mi zdi, da se sploh družiš s takimi ljudmi, če sama nisi takšna.Ponavadi, no ja ni pa nujno,vlečeš nase ljudi , ki so ti podobni in ne takšne, ki so tvoje nasprotje.Vse ostalo so "morda" samo tvoje skrite želje, nekomu biti podoben zaradi okolice,kar pa ti očitno ni pisano na kožo. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. april 2003 Prijavi Deli 21. april 2003 Zdaj ne vem yoko, v kakšni družbi se nahajaš Ne vem imam vtis da tvoja klapica veliko da na zunanji videz, na uspehe v službi, ali pa na faksu in na finančno stanje. Mogoče bom malce prestrog, pa vendar, takemu obnašanju tvojih frendov imenujem malomeščansko. Kaj a ne morejo mal pokukat tudi v tvojo notranjost, oz. na to kakšna si ti po karakterju Jaz na primer poznam folka od generalnih direktorjev, pa do uličnih prodajalcev, pa so vsi u redu ljudje nč jim ne manjka. Pa kaj če se eden oblači po modi osemdesetih, ali pa po zadnji modi Mal se oziraj na ljudi, ki te podpirajo, ne glede na to kakšni so po zunanjosti. Boš vidla čist drug filing. Kar naenkrat se ti bo odprlo obzorje novih in novih poznanstev. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 22. april 2003 Avtor Prijavi Deli 22. april 2003 Mick -Če preobčutljiv pomeni, da imaš šesti čut, sem res prebčutljiva. Volk - Res je, moja klapica da dosti na zuananji videz (na faks, na finančno stanje) čeprav tega ne bo nikoli priznala .Ljudi, ki so ji trn v peti, ne mara.Priznam, da sem tudi jaz zelo ambiciozna, vendar na ljudi gledam drugače.Ne ocenjujem jih samo na videz.Imaš prav, Volk, ko praviš, da naj se oziram na ljudi, ki me podpirajo! To (grenko)spoznanje je zame neke vrste olajšanje.Ne bom si več prizadevala biti drugačna-taka kot so one, ker taka nisem.Ostala bom taka kot hočem biti.Jaz in samo jaz.Ker sem tako najbolj vesela. Lep pozdrav,Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncica 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 Prave prijatelje je tezko najdet, ampak tisti ki to so, ostanejo za celo zivljenje in vedno se bos lahko zanesel nanje... Tisti pa, ki to nisi, jih ali imej na distanci, ali pa bodi enaka do njih kot so oni do tebe... :o|o: Pac prijatelje si izbiramo sami... Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.