yoko 18. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2003 Joj, kako je to spoznanje grenko.Iz dneva v dan vidim, kako so mi "moje prijateljice" nevoščljive.Kako zavidajo mojim uspehom, kako jim je to lahko videti v očeh, kako se do mene vedejo hinavsko, uffa! Hvala Bogu, da sem to spoznala in da se jim počasi oddaljujem.Mislim, da one tega ne opazijo! Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 prijateljstvo - Misli ... PRIJATELJSTVO - Kaj mislim O ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Prijateljstvo ? tako lepa beseda, ki skriva ogromno pasti... Prijateljstvo? stvar, ki ti "reši" življenje ... Prijateljstvo? stvar, ki ti sesuje življenje... Kako "zajeti" pravo dozo prijateljstva ? Težko. To ti dajo samo izkušnje, leta, vesela in žalostna obdobja v življenju. Krasno je imeti prijatelja, da mu potožiš, zaupaš, da se mu skašljaš do "fundamenta"... Prijatelje lahko našteješ samo na prste ene roke. jaz vem, da imam samo ENO, ki ji že vse življenje vse povem, kot ona meni. Pa sva imeli eno težko varianto, ko sva se skregali(obtožila me je "flirtanja" z njenim fantom" pred "velikim avitorijem"... Groza.. mesece se nisva pogledali, govorili.. nato pa se mi je opravičila, ker je tudi sama spoznala nekatere druge stvari.. prebrodili sva to(ah, to so že leta nazaj...) Vedno se lahko zjokava, nareživa, "zatolčeva"(se ga malo nalijeva.. .. sva v rožicah) Res sva prijateljici, poznava se do "obisti".. Imam pa tudi enega prijatelja, ki mu lahko marikaj zaupam.. Skratka, prijatelje si izbiramo sami. Yoko, si še zelo mlada.. čeprav misliš verjetno, da si že "stara" :\: ..Eh, star si toliko , kot si star v srčku.. Verjemi "stari đombi"... Življenje te bo še naprej kalilo. Uživaj svojo mladost, svoje življenje... hehehe.. samo da ne boš mislila, da to to piše kakšna stara mama Imam nečakinjo tvojih let.. Včaih ji dam "kakšen nasvet".. Uf, mene še kar posluša.. se pa trudim, da bi bila na njenem "nivoju".. Eh, danes mladi malo drugače živite kot smo mi včasih.. pa lep pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 15. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2003 Včeraj sem bila na enem zeeeelo dobrem žuru!Bilo je mnogo zelo zabavnih in prijetnih ljudi, med njimi tudi ena izmed mojih bivših "prijateljic".Bilo je kar nekaj mlajših ljudi (1-2 leti).Peli in zabavali smo se do petih zjutraj.Bila sem zelo zelo zelo srečna.Istočasno pa sem pomislila(predvsem ko sem videla teh nekaj mlajših ljudi), kako je škoda mojih zelo mladih let(sedaj jih imam 25), ki sem jih večinoma preživela v zelo čudni klapi.Nekako sem jim zavidala.Ko bi se vsaj vrnila za par let nazaj in vse spremenila.Vsi smo se včeraj zabavali, razen ene od mojih "prijateljic".Kar slabo mi je postajalo, ko sem jo videla, kako zveličano sedi v družbi.Spomnila sem se namreč tistih žurov, na katerih je bil še preostali del teh zveličanih fac in na moje "trpljenje v takratni družbi.Jaz sem namreč bolj vesel tip človeka in rada imam dobre in vesele žure.Neznansko uživam na takih žurih...Bojim se le svojih let, kajti mislim, da bo vse prišlo za mano (neizmerna želja po zabavah, ki bi morala biti potešena že prej, v letih, ko sem bila mlajša).Pri svojih letih namreč preveč razmišljam o tem, kje bi lahko žurirala.Preveč se iščem in preveč iščem. Kako naj se vrnem vase in nekako pozabim na leta?Mislite, da mi bo dal Bog dal priložnost za to?Pa če to priložnost prezrem? Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore. Lep pozdrav,Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. junij 2003 Prijavi Deli 15. junij 2003 Hey, Yoko.. ne razmisljat o letih... glede na to kako se danes odvija zivljenje, se pri 25ih res ne smes sekirat, ce bi rada bila se mlada in zurala in... Glej, meni se je zgodilo podobno.. celo osnovno in srednjo solo sem bila pridna in mirna puncka, v letih, ko naj bi se 'izzivela' sem prezivela vecino casa v soli, pa doma, pa v ozkem krogu enako 'mirnih' prijateljev... In potem sem prisla na faks, pa se moj mlajsi bratec me je malo potegnil v svojo druzbo (tistih letnikov, ki zdaj, v gimnaziji, zurajo). In sem sele zdaj spoznala dolocene stvari, ki bi jih po nekih pravilih morala ze zdavnaj... Pa nimam nic slabe vesti zaradi tega.. ceprav so ljudje okrog, ki si mislijo in namigujejo, da bi bil ze cas, da se zresnim...Jaz sem pa prav vesela, da sem sele zdaj zacela 'delat neumnosti'.. ker se tega vsaj zavedam. In ker sem malo bolj zrela in odgovorna, kot sem bila 5 let nazaj in se malo bolj zavedam posledic... in se znam ustavit, ko mislim, da sem na meji.. Glej, po mojem mnenju... vzemi zivljenje tako kot je.. izkoristi ga.. ne sekiraj se zaradi let.. nekateri se postarajo pri 25ih, drugi ostanejo mladi vse zivljenje... in med temi drugimi je, vsaj po mojih izkusnjah, najvec takih, ki se zavedajo dejstva, da si lahko tudi pri 30ih se malo otrok in zurer.. s pametjo. Kar pa ti itak si, drugace se ne bi sprasevala, kar se sprasujes... Vse naj... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. junij 2003 Prijavi Deli 15. junij 2003 Yoko...Jaz sem sicer ogromno zurala od svojega 15. leta dalje, tako mi res na tem podrocju ni primanjkovalo teh ventilov...Vendar prav tako rada zuram se sedaj...To ni povezano (samo) z leti... povezano je s tem, kaksen si.Nekateri ljudje so ze kar prec, kot otroci, zelo resni... Pri nekaterih pripomorejo zivljenjske okoliscine, nekateri pa preprosto taksni so.Nekdo se pri 17-ih zanima za znanost in bo tako tudi pri 45-ih, nekdo pa pri 17-ih leta za kiklami in bo tako tudi pri 50-ih.Taksni smo - ful podobni, skoraj enaki, a vendarle tako zelo razlicni.Ce bos hotela zurati, bos zurala...Ce pa se bos odlocila za drugacne poti, pa bo tudi OK. Pa se - vsakemu 'zabava' in zur pomeni nekaj drugega...Jaz sem ful zurirala, zdaj ko gledam, pa je to bilo ful dejavno obdobje in sem tudi tedaj ful naredila.Pac - ker sem tip za zur, sem si iz zura naredila 'delo'...Nekdo pa 'zura'... zdaj pa konc. Zdaj pa je treba 'resno'.... Takih je vsaj 75%.Pravzaprav skoda - veliko bolje bi bilo, ko bi vsi bili za zur in ne npr. postali v momentu pohlepni - zdaj ko so postali odrasli in resni. "Videl sem veliko in lepo hiso z rozami na oknih, z zelenimi polkni, z dimnikom, z vrtickom in drevesi okoli....... In odrasli si je ne bodo mogli predstavljati...Rekel bom, videl sem hiso, vredno svojih 5 milijonov dolarjev, in odrasli bodo vzkliknili: "Ah, kako je lepa"..."(*prosto po Malem princu, A. de saint Exupery)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. junij 2003 Prijavi Deli 15. junij 2003 Marsa... ja, to sem mislila... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. junij 2003 Prijavi Deli 15. junij 2003 Aja, sorry, Aliana - sploh nisem videla, da si odgovorila... sele zdajle... sva zgleda istocasno (samo ko imam vse naenkrat odprto, pa vcasih se kaj skocim naredit ali kaj, pa veckrat mine vmes ful casa - pa jaz komentiram, pa sele kasneje opazim, da jih je vmes ze nekaj odgovorilo).. Ja, ja, tako... itak, seveda... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 15. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2003 Aliana, Marsa, imata popolnoma prav, kar sta napisali.Hvala vama za spodbudo! Vesta, verjamem da bom enkrat to prebolela.Včasih se počutim, da se bo vse dobro izteklo, včasih pa...ne vem, prevzame me občutek praznine in občutek, da je na žalost prepozno, ker sem izgubila teh nekaj let.Kar naenkrat se ozreš okrog sebe.Imaš to, imaš ono, imaš tretje...nimaš pa spominov na brezskrbno veseličenje in zato se včasih počutiš nesproščen.Čutiš, da bi moral vreči ven nekaj tistega (v obliki zabave), kar imaš v sebi preveč .Verjamem, da mojim "prijateljicam"to ne manjka, ker so taki tipi ljudi.Jaz pa sem popolnoma drugačna.Zaradi nekega neumnega vztrajanja v tej klapi sem zanemarjala svoje želje, svoj jaz. Tega pa ne bom več počela!Čas je za spremembo.To čutim, vendar - smešno, vendar resnično - neznansko se bojim teh svojih let.To moram preboleti, vem.V sebi se počutim zelo mlada, kljub temu pa vem, da sem z leti izgubila tisto prijetno naivnost,... Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. junij 2003 Prijavi Deli 15. junij 2003 ... kljub temu pa vem, da sem z leti izgubila tisto prijetno naivnost,... YokoNe razmisljaj tako.NIC nisi izgubila - vse se imas.To, kar zdaj dozivljas kot izgubo, je bila pridobitev tvojih drugih izkusenj in kvalitet. Vsak ima eno dozo vsega v lajfu.Ne boj se nicesar - pozdravljaj vse dni...Kaj je zapravljanje casa?Jaz sem 'zapravila' cas za solanje, ko sem 'zurirala'.Ni mi zal - lajf mi je (bil) najvecja sola. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 21. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2003 Veš, Marsa...cel teden sem razmišljala o tem, kar si mi napisala in se poskušala prepričati, da je to res. Končno ti lahko povem, da so me tvoje besede res prepričale...Po enem tednu razmišljanja ti lahko rečem:HVALA x!x x!x x!x Pozdrav,Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 ko si samo domišljaš, da si z nekom prijatelj potem pa grenko spoznanje, da te pravzaprav zavrača in ti sam ne veš kje si storil napako... še ta slabost, da vse vlečem nase in dan si krojim glede tega... kot je rekel pokowc...KO OBVLADAM SVOJE OBČUTKE LAHKO ŽIVIM...tudi jaz......to prijateljstvo je bilo nekaj časa in naenkrat se je začelo trgati z njene strani...kaj mislite naj vprašam zakaj (ne upam), mene pa neznansko boli vsaka zadržanost, hlad... ko ne vem za kaj se gre... (tudi jočem) ..Ko čustva preveč bolijo, telo zajoče.../mesto angelov/...življenje teče dalje, je hudo in tudi sončno, treba se je truditi... (nakladam saj vem) samo moram dati ven,dost mi je tega držanja v sebi...zdaj pa ž epostajam agresivna... :xx!: lahko noč, jutri potujem in grem spat,čao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 O, Yoko - oprosti, zdajle sem sele videla tvoj komentar.Hvala za tvoj odziv in me res veseli, da tako mislis oz. da ti je kaj prislo prav. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. julij 2003 Prijavi Deli 6. julij 2003 Aliana, Marsa, imata popolnoma prav, kar sta napisali.Hvala vama za spodbudo! Vesta, verjamem da bom enkrat to prebolela.Včasih se počutim, da se bo vse dobro izteklo, včasih pa...ne vem, prevzame me občutek praznine in občutek, da je na žalost prepozno, ker sem izgubila teh nekaj let.Kar naenkrat se ozreš okrog sebe.Imaš to, imaš ono, imaš tretje...nimaš pa spominov na brezskrbno veseličenje in zato se včasih počutiš nesproščen.Čutiš, da bi moral vreči ven nekaj tistega (v obliki zabave), kar imaš v sebi preveč .Verjamem, da mojim "prijateljicam"to ne manjka, ker so taki tipi ljudi.Jaz pa sem popolnoma drugačna.Zaradi nekega neumnega vztrajanja v tej klapi sem zanemarjala svoje želje, svoj jaz. Tega pa ne bom več počela!Čas je za spremembo.To čutim, vendar - smešno, vendar resnično - neznansko se bojim teh svojih let.To moram preboleti, vem.V sebi se počutim zelo mlada, kljub temu pa vem, da sem z leti izgubila tisto prijetno naivnost,... Yokoevo, jest sem se ze rodil prevec resno in zelo pocasi ugotavljam, da se ne vedno pustim ziveti tisto kar zelim; ker popreje se se zavedal nisem kaj sploh zelim.no sedaj se vidijo zedeve morda v megli in v daljavi...ker pripravljeni skociti nismo mnogi v jasno in cisto planjavo;ko pa je zamegljena in se razprostira le pocasi, pa je lazje potem pa sanjamo... pa se sanje ze malo uresnicujejo pa pridedvom, da so sploh mozne. in spet poklicemo meglo. ah ah...smo pa res smesni tu je vse, pa ne upamo vzeti! vse je pred nami, ker je vse ze sedaj! in vse je tudi bilo..... se boji prihodnosti, ker ga je strah ze sedaj in to gaodvraca biti tu, ker misli na tedaj in s tem izgubi sedaj.jutri misli na vceraj, da bo pojutrisnjem bolje; se pa ze zavedas da si kle nekje tut ti!!! ti ti ti, pa se mi, pa vsi .... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.