Skoči na vsebino

Horarna astrologija

SmartyMaja

Recommended Posts

• Komentarji 772
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 1 month later...

Zivjo beli Vran!

Prosila bi te, če tudi meni odgovoriš na vprašanje. S starši se že dolgo želimo preseliti v hišo ali bo to možno (finance) in če lahko poveš, če bo to v bližini kjer sedaj živimo? (3.7. 05 ob 17.40 Lj).

Hvala za tvoj čas.

Lp xscratchx

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>...Stanka, kjuči so se (ali pa se morajo najti), so v zaprtem mestu (nenavadno), nekje kjer je nekaj lepega ali pa je svetlo - tam, kjer se tvoj mož zadržuje (oz. se je v času vprašanja). Smer neba pa je zahod. Glede osebne pa je bolj težko in jo bo s težavo našel.

...ufff... pa sem vse odgovoru, sem se zelo potrudu in upam, da boste imeli v odgovorah luč, ki bo svetila v temi.

Hvala ponovno si imel prav, seveda!

Ključe je našel bratranec (je mlajši od moža) v zaprtem prostoru=v avtu, seveda je to prostor, kjer se mož veliko zadržuje.

Osebne pa tudi res, da se še ni našla...

Res daješ v odgovorih luč, pomoč, smer, upanje, tolažbo in tudi pri težjih stvareh znaš vliti optimizma!

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Dragi beli Vran!

Upam, da mi boš kmalu odgovoril. V mislih imam že nekaj časa željo, da bi ustanovila fundacijo. Kaj misliš, ali ima ta dobre obete za prihodnost?

Hvala!

Pa lepe počitnice ti želim!

Bodi dobro!

• 5 months later...

dejansko je škoda,da je tema zamrla.Verjetno pa Beli Vran nima časa,saj ga zasledim že skoraj v vsaki

reviji.Čestitam BV! :palec:

Horarno vprašanje:

Bo z mojim očesom,desnim,vse OK?

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

dejansko je škoda,da je tema zamrla.Verjetno pa Beli Vran nima časa,saj ga zasledim že skoraj v vsaki

Horarno vprašanje:

LP

Odgovor je na OS. xsrcx

Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!

Horarno vprašanje:

LP

saj jaz bi vam z veseljem še odgovarjal samo potem bi moral biti dan neskočno dolg, res je, sledila je preobrazba in sedaj se je pojavljam z v večih časopisih in tudi obeti za bližnjo prihodnost (januar) so zelo obetvni. Sedaj ravno sestavljam horoskop za najdaljšo noč v letu in ko bo objavljen ga pošljem še sem.

Uživajte!

beli Vran.

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

• 1 month later...

Jaz pa sem se zdajle spomnila, da še VEDNo nisem našla knjege o kateri sem že spraševala. Na koncu jo kupila in novo knjigo odnesla v knjižnico - to je CAmino od Shirley Maclainove.

Kje neki bi ta gajstna knjiga bila???? Obrnila vse možno naokrog..zadnji sledi o njej so bili iz l.2004 - junija ko sem prišla iz bolnice..potem pa jo je uzela magla....

Evo..če mogoče kdo kje ve odgovor..

Kje je knjiga??

Okolica Ptuja ob 14,20

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

• 3 years later...

Pozdravljeni.

Rada bi šla na tečaj za horarno astrologijo in me zanima, če mi lahko priporočate h komu naj grem. Kakšne izkušnje bi bile zelo dobrodošle.

Rada bi se namreč naučila tudi te veje astrologije, ki se mi zdi izredno zanimiva, popularna in zahtevna.

Hvala! x:)x

Sleep, angels will watch over you

And soon beautiful dreams will come true

Can you feel spirits embracing your soul

So dream while secrets of darkness unfold

• 2 weeks later...
saj jaz bi vam z veseljem še odgovarjal samo potem bi moral biti dan neskočno dolg, res je, sledila je preobrazba in sedaj se je pojavljam z v večih časopisih in tudi obeti za bližnjo prihodnost (januar) so zelo obetvni. Sedaj ravno sestavljam horoskop za najdaljšo noč v letu in ko bo objavljen ga pošljem še sem.

Uživajte!

beli Vran.

Bova z bivšim dekletom, ki se je preselila k njenemu bivšemu partnerju kdaj ponovno par?

Hvala beli vran

Beli vran ne odgovarja na forumu ... tale post si potegnil iz leta 2005 :D

Pozabil si sicer napisati uro in kraj, kjer si bil trenutno, ko si postavil tole vprašanje.

Znaš ti odgovorit? Domžale, VČeraj 14.07

• 1 year later...

Am, mogoče še opomba, to je blo kar za celoten mankind in animalkind ... x:)x

Sicer pa še ni prepozno..

Ni potrebno opomb, včasih se te tut normalno razume, nis vedno v višjih oktavah. Zato odgovor ostaja tak ku je bil mišljen. x;)x :frog:

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...