beli Vran. 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Draga Kodrlajska, glede tistega datuma in ure. sem nekoliko skeptičen, predvidevam, da si se takrat vprašala - če sem prav razumel, ti podajam naslednji odgovor: planeti odgovarjajo, da bo igral veliko vlogo, res pa je, da boš ti tista, katera boš stvar peljala naprej. On je močna oseba, ti pa znaš igrati dvojnost... Vmes bodo take in drugačne prepreke, že na začetku si imela cilj in zaradi tega boš morala poslušati sebe...Hm... če bo to ljubezen - po mojem bolj neka igrica, spletke, igranje slepih miši, naivnost... Pomembno pa je, da si prisluhneš... Glede problemov v intimnem življenju pa se boš morala najprej rešiti bremena preteklosti in zaživite v sedanjosti. Vsaka oseba, ti je nekaj dala in iz odnosa je sledilo učenje. Tudi odpuščanja je del življenja, prej kot to narediš, lažje ti bo... Lep dan še naprej in pozdrav vsem ostalim! beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 .veliko vlogo.ti stvar peljala naprej.močna oseba.znaš igrati dvojnost.cilj.igrica, spletke, igranje slepih miši, naivnost.breme preteklosti.veliko vlogo.ti stvar peljala naprej.močna oseba.znaš igrati dvojnost.cilj.igrica, spletke, igranje slepih miši, naivnost.breme preteklosti Točno takrat sem si zastavila vprašanje, vem, julija. Vse leto mi je to pomembno zaznamovalo. Moj cilj je priti do lastnega stabilnega psihofizičnega zdravja. In možnost živeti ljubezen v polnosti, iskrenosti. Dajati in širiti dobro, sejati drobne radosti in iti skozi življenje z lahkim korakom in nasmehom, ki bi žarel notranje zadovoljstvo in mir v srčku. Zaenkrat mi igrica odgovarja, a obenem me ovira, daje elan in obenem vprašanja. Breme preteklosti je težko, že večkrat sem bila narobe prepričana, da sem ga odložila, a je še zmeraj nekje tu, ne, ne najdem rešitve. Zaenkrat še ne, čeprav kričim in iščem vsak dan. Hvala, določene stvari si mi potrdil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrca 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 a se mi v bližnji prihodnosti obeta daljša avanturistična pot na jug? v novembru?v okviru te poti, tega časa tudi ljubezen, taka nenavadna...? in ali bo to uspelo ostati skrivnost,hvala p.s. 29.10.04-13.25, Lj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanaa 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Beli Vran! Lepo prosim za pomoč. Sem v krizi, pa to traja že dolgo. Ali bo kaj bolje? In ali bova s prijateljem imela otroka? Bova kdaj skupaj zaživela? Jaz sem sama, on pa vezan. Trenutno je v bolnici, ali bo vse v redu z njim? Ali je pomembno, kje postaviš vprašanje, čeprav si na dopustu? MB, ura 20:46, 31.11.04 Najlepša hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Draga Tigrca, tvoje potovanje je pod velikim vprašajem, dve možnosti sta - ali ne boš šla, ali pa boš popolnoma spremenila program (smer potovanja...)... Lanaa s pomočjo HA lahko odgovorim samo na eno konkretno vprašanje. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanaa 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Beli vran, opravičujem se za kup vprašanj. Torej samo eno izpostavljam: ali bova imela otroka.Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Beli vran, opravičujem se za kup vprašanj. Torej samo eno izpostavljam: ali bova imela otroka.Hvala! Lanaa, na to vprašanje ne morem odgovoriti, ker se duša sama odloči, kdaj se bo utelesila. Pomembno se je zavedati, da horarna astrologija ni vedeževanje (pa proti tej obliki divinacije nimam nič proti). beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
April 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>beli Vran odgovarja: April oseba, katero imaš v mislih je notranje zelo močna in predvsem intenzivna, skupaj lahko veliko napredujeta in se učita. Prihodnost zveze? Odvisna od roka števila dve (tedna..); si pa ti tista, ki imaš v rokah škarje in platno. Pozdrav Beli vran ....prije negdje 2 mjeseca odgovorio si mi na moje pitanje..rekla sam da cu javiti kako je proslo.Zanima me da li onaj rok števila dva se bas morao odnositi na 2 tjedna ili mozda i na 2 mjeseca jer upravo je doslo do nekih pomaka gdje se od mene ocekuje da napravim prvi korak (znaci ja sam ta koja u rukama ima škare i platno )...ali previse me strah.Voljela bih mozda, ako zelis, da mi ponovo pogledas za tu musku osobu...i kazes da li cemo biti zajedno. Zagreb,3.11, 09:50Hvala i s odgovorom i bez njega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrca 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Hvala za odgovor, ki se že potrjuje. Prej je bila začrtana smer poti na JZ, zdaj bolj na JV. Žal zna tudi vse še pasti v vodo in se še za nekaj časa prestaviti. Moja želja po "odklopu" iz vsakdanjika je bila en čas tako velika, da sem bila vsak trenutek pripravljena spakirati, a kaj, ko nas to ljubo življenje omejuje z obveznostmi. Rada bi vedela, če bom kdaj uspela doseči povsem samostojen poklic, lastno dejavnost mogoče, da bi lahko bila tako neodvisna finančno, ne, saj sanjam, to bi bilo prelepo. Zelo dobro ti gre horarna in čestitam, prav si izbral, da si se specializiral. Še mnogo uspehov! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrca 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 No, vseeno bi prosila še za ta odgovor, če bom kdaj uspela s samostojno dejavnostjo? Na tak način, da bi moji sedanji hobiji postali moj zadostni finančni vir, neodvisno delo, malo umetniško, literarno in malo svetovalno. Rada bi še veliko potovala, se kaže kaj Jupitra? A sem vezana na službo in s tem preveč omejena, da bi lahko živela svobodneje. Sedanje delo mi ni tako zanimivo in zato bi uživala, če bi končno delala, kar me bolj veseli. Lj, 03.11.04, 10:42 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Beli vran, dobila sem čudovito ponudbo za službo. Ali je to - to? Je ta nova služba prava zame ali velja - še počakaj??? MucaMaca Kranj, 12.43 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melisa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Glej smeškote znam postavljati Dragi beli Vran, spet jaz , hvala za zadnjič veliko pomagalo. Sedaj pa, ponovno moj novi lokal?Prijateljica predlagala , da povprašam , ponudim svojo zamisel znanemu gostišču , ki je že vpeljano s hrano, spanjem in malim wellnesom Vprašanje je to primeren prostor za mojo dejavnost? Hvala,Melisa Maribor 19,51 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 žIV, jaz imam pa ponovno razgovor za službo-isto podjetje, oddelek kjer si želim delati (lokacija mogoče niti ne), prosim za odgovor, danes 21.00, sprememba bo ali ne bo?! hvala in lep pozdrav! rakica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 beli Vran odgovarja: April, rok števila dve je lahko dva meseca. Strah te je? Česa pa... Tigrca, zaenkran ne vidim, da bi uspela s samostojno dejavnostjo... Toda čez dve leti prihaja čas uspeha in tedaj se ti odpira tudi ta sfera. Mucamaca, jaz ti odsvetujem, da greš v novo službo. Zdi se mi, da hočeš nekaj izsilit. Problem ni služba, problem je drugje, najdi ga... Melisa, ta lokal je pa kar primiren, tako da se lahko začneš pogajat, res pa je, da se boš morala zelo potruditi... Rakica... planeti molčijo... Drage dame uživajte še naprej in prijetno branje! Pozdrav ostalim! beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 BOBNAR to je pa lepo slišat, gremo naprej, nove zmage, novi biznisi... Tudi sam sem sedaj, kar zaseden, kajti nedavni intervju je bolj odmeven, kot sem pričakoval. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Beli vran, pozdravljen. Imam vprašanje upam, da boš lahko odgovoril. Se partnerju obeta delo v tujini? okolica Ptuja, 4.11.2004 22,53 Mogoče bi bilo bolje, če bi namesto obeta uporabila...kakšen drug izraz...Lep nočni pozdrav Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Pozdravljen Beli Vran, Danes popoldne sem izgubila uhan, kar me neizmerno žalosti Predpostavljam, da mi je odletel med preoblačenjem, ko sem prišla domov. Ali ga bom našla in kje naj ga iščem, ali je sploh v stanovanju? Ts, 23.51 Najlepša hvala za odgovor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Unicorn 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 (popravljeno) Pozdrav, fascinirate me s svojo dobroto vsi tukaj gor in oddajate neko močno pozitivno energijo. Noro. Oba tako el Ninio in Beli Vran s svojim delom počneta nekaj velikega, dobrega. Svaka čast obema.Ker so karte ze spregovorile na moje vprasanje me zanima ali bo kaj podobnega tudi pri HA.VprasanjeAli bova z bivšo (tukaj mislim z zadnjo, s katero sva končala 3 mesece nazaj) prišla ponovno v skupno ljubezensko vezo? Sedaj pri njej to nič ne kaže.Če se da izvedeti tudi v kakšnem roku bo OK drugače pa ne. Kamnik, 6.22 Hvala in delate nekaj pomembnega. Unicorn Popravljeno 5. november 2004 -> Unicorn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Nataly, partnerju se obeta delo v tujini, toda pred tem ima lahko še nekaj težav (lahko si to tudi ti...), seveda pa v kolikor se odloči, to tudi sprejme in je uspešen. Res pa je, da vsaj na začetku ne bo enostavno. Ruby 72 uhanček se nahaja doma in je na severu, na začetku nečesa, seveda pa se boš morala potruditi in ga boš na podlagi tega našla. Želim si, pa ne pozabiš javit, da ne bo tako, kot s tvojimi prejšnjimi vprašanji, brez besed... pa se spet pojaviš... Unicorn, bivše ljubezni nazaj ne bo, tega se zavedaš tudi sam in iščeš nek odgovor, da bo prišla... Ampak je ne bo, življenje pa gre naprej in prav je tako. Ko jo boš pozabil, se bo rodila nova ljubezen... beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Unicorn 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Hvala Beli Vran.Unicorn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
April 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Hvala!!!Strah bio opravdan...prica zavrsena...prestalo je mucenje...POzdrav!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hvala!!!Strah bio opravdan...prica zavrsena...prestalo je mucenje...POzdrav!!! Verjemi, da vse mine Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Dobro jutro Beli vran, ob tvojem zadnjem odgovoru sem se nasmehnila. zadnje čase je moja pogosta misel ravno ta -Tudi to bo miniloLep vikend ti želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Beli vran - hvala za odgovor.Kaj naj rečem? Ja, prav gotovo bom ovira..ali pač že sem...ker ne glede kolikor razumem, ga v Afganistan ne pustim. Konec debate.Lahko je Bosna ali KOsovo..za ono stran Urala pa ne bo šel..Niti si tja ne želi iti...in upam, da mu tja ne bo potrebe.Da bi znal biti uspešen tudi ne dvomim. Je le strelec in iznajdljive sorte. Zanima še ali bi se v karti videlo kdaj in kam? Mislim, da se strani neba lahko vidijo??Če ne pa tudi v redu..Pozdravček Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Ruby 72 uhanček se nahaja doma in je na severu, na začetku nečesa, seveda pa se boš morala potruditi in ga boš na podlagi tega našla. Želim si, pa ne pozabiš javit, da ne bo tako, kot s tvojimi prejšnjimi vprašanji, brez besed... pa se spet pojaviš... Hvala Beli Vran, intenzivno izmenično iščem uhan in žalujem nad izgubo. Uhane mi je ob neki priliki poklonil moj najboljši prijatelj v zahvalo za neke zadeve. Če sem v stanovanju, potem so vhodna vrata na severo- vzhodu in desno od vhodnih vrat je takoj kuhinja- na severu. Že vsaj dvajsetkrat sem jo prečesala na kolenih in s svetilko, a nisem še izgubila upanja. Danes sem tudi posesala stanovanje in sem na koncu razdrla vrečko iz sesalnika in jo skrbno pregledala . Toliko zaenkrat, vsekakor javim. Kar se tiče prejšnjih vprašanj, da ne bo pomote- jaz sem samo upoštevala, kar si mi dvakrat napisal:" Imej potrpljenje". To se mi je zdel dovolj dober namig, da naj ne vstrajam več. Tudi ker se ni (še) nič zgodilo. Zelo daleč od tega, da bi ne želela javiti kako in kaj! Sicer pa ti napišem na os. P.s. Iskrene čestitke za intervju in dober odmev nanj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.