Skoči na vsebino

Horarna astrologija

SmartyMaja

Recommended Posts

• Komentarji 772
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Beli vran - hvala za odgovor.

Kaj naj rečem? Ja, prav gotovo bom ovira..ali pač že sem...ker ne glede kolikor razumem, ga v Afganistan ne pustim. Konec debate.

Lahko je Bosna ali KOsovo..za ono stran Urala pa ne bo šel..Niti si tja ne želi iti...in upam, da mu tja ne bo potrebe.

Da bi znal biti uspešen tudi ne dvomim. Je le strelec in iznajdljive sorte.

Zanima še ali bi se v karti videlo kdaj in kam? Mislim, da se strani neba lahko vidijo??

Če ne pa tudi v redu..

Pozdravček  x:)x

Lahko si opazila, da beli Vran vidi zadeve...

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Zdravo Beli Vran :)

Zanima me, ali določena oseba igra več vlog (oseb)?

maribor, 6.11. 2004 ob 17.12

Melodie morala boš biti nekoliko bolj jasna... ker vprašanja ne razumem...

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

<{POST_SNAPBACK}>beli Vran odgovarja:

Mucamaca, jaz ti odsvetujem, da greš v novo službo. Zdi se mi, da hočeš nekaj izsilit. Problem ni služba, problem je drugje, najdi ga...

Pozdrav ostalim!

beli Vran

:sori: Meni ni pa tole prav ni

jasno.

Situacija je nasprotna od izsiljevanja.

Zato da bom lahko sla, bom morala placati celo stroske solanja!

x?x Bom pac vprasala malo drugace.

Se mi bo v sedanji sluzbi situacija izboljsala?

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Beli Vran :vio: - lepo, da "vse" vidiš... x;)x Ker vidiš...mi firbec le na da miru..

Torej brž pade vprašanje:

Kam v tujino bo potegnila dolžnost mojega partnerja?(vem, da ravno države ne boš videl x;)x )

Okolica Ptuja, 8,11, ob 19:46

Sicer pa lep pozdrav

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

<{POST_SNAPBACK}>:sori: Meni ni pa tole prav ni

jasno.

Situacija je nasprotna od izsiljevanja.

Zato da bom lahko sla, bom morala placati celo stroske solanja!

x?x Bom pac vprasala malo drugace.

Se mi bo v sedanji sluzbi situacija izboljsala?

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

Muca maca bojo, samo še ne kmalu

Nataly, na tvoje vprašanje pa planeti ne dajo odgoovra....

beli Vran

Beli vran, lepo prosim za odgovor.

Živim v stanovanju, ki ga že dalj časa-beri, nekaj let, skušam prodati. Imela sem nekaj resnih kupcev, ki so dali aro, ko pa je bilo treba k pogodbi, pa so odšli. Razlog je en sam-neurejeno zemljiškoknjižno stanje. Skratka, neka velika gradbena firma ni plačala parcele, in tako je cela veriga lastnikov do mene, čeprav s tem nimam nič. Vsem sosedom je uspelo prodati, meni pa ne. Jaz pa si tudi želim v večje stanovanje. Ali mi bo kdaj uspelo?

Hvala!

Ljubljana, 20:33

Bodi dobro!

Oona otrok je že na svetu, po mojih predvidevanih naj bi rodila 16 ur po vprašanju (Luna konjunkcija Mars).

Gala ohrani mirni kri stanovanje boš prodala v roku števila dva - to je največ mesec po tem, ko si vprašala. Seveda z določenimi težavami in vendarle bo šlo.

Lep pozdrav!

beli Vran

Beli vran, pozdravljen še enkrat.

Ponovno imam vprašanje - skoraj ful obupana že.

Iz knjižnjice sem si že pred krepko časa izposodila kar nekaj knjig in zdaj se je ena izgubila...jaz pa opomin že za 2000 sit..

Naj povem, da sem jo vlačila s sabo v službo, posodila sodelavkam..ki prisegajo, da so jo vrnile nazaj. No, tudi meni se dozdeva, da sem jo prinesla domov..Ampak doma včeraj že obupavala - vse možno pretaknila, na novo zlagala stvari - česar so bili nekateri zelo veseli - pa je ni...knjiga je Camino, Shirliy Maclaine...

Bi mi morebiti lahko s horano pomagal jo najti?

Okolica Ptuja, 12,11 ob 7:39

Beli Vran, hvala za odgovor.

Mene pa zdajle muči eno vprašanje za prijatelja. Pred kratkim je hudo zbolel in ima velike zdravstvene težave, bolezen pa je verjetno posledica stresa in vse, kar sodi zraven. Najbrž bo moral nujno na operacijo in še ta je tvegana, saj lahko pusti posledice. In je zelo prestrašen.

Odkrto, kako bo z njim? Ali bo popolnoma ozdravel ali pa se bo spremenila v kronično bolezen?

Hvala!

Bodi dobro!

x:Xx

ojla beli vran,

ta teden v ponedeljek sem izgubila službico...sedaj sem brez...me zanima če bom kaj kmalu našla novo...upam da nekaj za moje srce.

Hvala za odgovor in LP.

s.p. moram ti povedati, da sva se s fantom že preselila...jutri začneva tam živeti...( si mi še septembra napisal da v okviru št 3- verjetno mesecev x;)x )

Lp, Sončk x:)x

LJ: 20:05

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Nataly, ta knjiga je resnično nekje doma, po mojem mnenju je na jugu in malo proti vzhodu, možno da je to spalnica ali da je zraven kakšna obleka (knjiga med obleko?). Menim pa, da boš obupala in jo našla šele čez čas.

Gala na tvoje vprašanje planeti ne dajo odgovora...

Sončk, res je, da nisi v najbolj briantnem obdobju, dva meseca si lahko brez prave zaposlitve in potem si ti bodo začele poti odpirati.

Lep pozdrav!

beli Vran

Beli vran - pismo obvladaš tole...ker spalnico sem res najmanj gledala..ok..en predal že nekaj dvigovala..

Ampak, če dobro premislim, bi bilo zelo možno, da bi bila tam nekje..ker si knjige vlačim x krat v posteljo(ko sem sama doma no x;)x )...hmm torej tam...nekje...

Ja...tri dni zdaj nisem nič iskala...obup pravi :V:

Jugo vzhod torej(to je moja lega)...nekaj gor(ne oblačil ni...ali pa mogoče no...) :O:

Na vsak način ti javim, kje se je nahajala...

Lep dan želim še naprej in hvala x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>beli Vran odgovarja:

Tigrca, zaenkran ne vidim, da bi uspela s samostojno dejavnostjo... Toda čez dve leti prihaja čas uspeha in tedaj se ti odpira tudi ta sfera.

beli Vran

Najlepša hvala za odgovor, s tistim potovanjem, kar je bilo moje prvo vprašanje, si imel prav, najprej se je kazala druga smer, potem vse padlo v vodo. Ampak še vedno rabim odklop. Danes se kaže x:)x bomo na kak sprehod vsaj mahnili in bo :palec:

"Beli Vran odgovarja:

Asonce ta izpit, katerega imaš boš vsekakor opravila, res pa je, da ne bo ravno najlažji in da boš morala vložiti veliko truda, svoje volje in napora, kajti že star pregovor pravi, brez muje se še čevelj ne obuje. Kdaj? Razvideti je rok števila 13 (dni, tednov...)"

Pozdravljen beli Vran x:)x

Vesela povratna informacija. Ta izpit sem uspešno opravila 15. 11. 2004 v LJ. Tvoja napoved se je v celoti uresničila tudi v roku števila 13. tednov. x:)x

Sedaj bi te prosila še za možnost odgovora: ali obstaja možnost napredovanja, katerega si prav tako želim ?

Prisrčen pozdrav , vse dobro tebi in tvojim dragim xflowx

Hvala za odgovor

Asonce

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...