Skoči na vsebino

Horarna astrologija

SmartyMaja

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>beli Vran odgovarja:

Pomlad... potrpljenje je božja mast.

beli Vran

To mi vsi pravte.

Pol more bit že res x:Dx :wOOt:

Ko bi le vedela, kolk časa.... xrolleyesx

Drugač pa ful ful hvala beli Vran x;)x

(moram priznat, da mam prav en tak rešpekt pred tabo)

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 772
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hello Beli Vran!

Glede zadnjega kolokvija si imel prav! :palec: x:)x

Sedaj pa me zanima še nekaj:

- Ali bo moj brat kmalu našel primeno sobo v Lj ali okolici?

- Ali bova na miren način rešila stanovanjsko vprašanje?

- Ali bo našel službo?

- Kako kaj kaže z mojim naslednjim kolokvijem konec meseca?

Vprašanje je bilo postavljeno v Lj, ob: 22:59.

Hvala!

Se opravičujem če je preveč vprašanj!

Psycha, nekoliko težje se boš zaposlila, vsekakor pa opravljaš honorarna dela, kar pa tudi ni slabo.

Trinity, pravila horarne astrologije so, da odgovarja na eno konkretno vprašanje, tako da si sama zberi, kaj bi želela slišati. Pravila so pravila!

Lep dan, če že ne s soncem obisajan, naj vam sije vaša duša!

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Asonce, seveda boš šla in pri tem si lahko še zelo izpolnjena in zadovoljna.

beli Vran

Pozdravljen beli Vran x:)x

Hvala lepa za odgovor.

Tudi tokrat želim in moram povedati da je bil tvoj odgovor 100% pravilen.

Prisrčno topel pozdrav x:)x

ola, beli vran

s partnerjem zadnje tedne intenzivno razmisljava o ustanovitvi lastne pravne osebe, pod okriljem katere bi on vecinoma delal stvari, ki jih ze dela, jaz pa bi zacela s projektom na podrocju, ki je zame cisto novo. ker pa gre za delo z ljudmi (moj projekt), pa pravzaprav nisem brez izkusenj... skratka, obcutek imava, da so planirane dejavnosti "taprave", cas tudi, sama pa imam vseeno nekaj pomislekov (beri: strahov), da bi se prenaglila z odlocitvijo in spregledala kaj res pomembnega...

je torej zdaj (v naslednjih nekaj mesecih) za naju primeren cas za zacetek uspesne dejavnosti?

hvala za odgovor in vse dobro ti zelim!

beli Vran odgovarja:

Trinity, tvoj brat se bo znašel, čeprav pa se bo moral zelo potruditi, da bo našel tisto, kar na nek način išče...

Selene, pred kratkim (odpira se rok števila devet) je sledila neka zamenjava ali pa izboljšanje odnosov. Zanimivo je, da še vedno vidim zamenjave, nakazano je da ostaneš v sedenji službi in zadeve se bodo zelo izboljšale. Tako, da si lahko mirna!

Bast, imela bosta svoje podjetje in samostojne projekte, toda nakazan je rok števila 13 (najverjetneje tednov po vprašanju).

Borism, jaz vidim, da bo šla zadeva brez posebnih posebnosti skozi ( v kolikor rabiš kakšna pojasnija mi piši na OS).

Lepo soboto, grem naprej pisat horoskop za revijo Karma plus (za mesec januar 2005).

beli Vran!

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

<{POST_SNAPBACK}>Plis, mi lahko mal pomagaš..

Kje je moja ura? Ali jo bom našla?

Mb, 10:23 19.8.2004

Ura je dragocena, nosila sem jo kot nakit...

Sicer pa se pridružujem bobnarju, Beli vran je res  :palec:

Astra

<{POST_SNAPBACK}>Horarna karta nakazuje:

- da v času vprašanja nisi bila v bližini ure in v kolikor si doma (potem ura ni doma). Našla jo boš sama ali pa s pomočjo neke ženske, seveda pa s težavami (dolgo iskanje, tuhtanje...). Nahaja se nekje na jugu in malo proti zahodu. Med papirji ali neko publikacijo. Lahko je pri prijateljih...

Seveda zaradi skopih podatkov povem lahko samo to, kajti včasih se je potrebno tudi še pogovoriti, da zadeve vidim bolj objektivno

Uživaj!

beli Vran

<{POST_SNAPBACK}>To je vezano lahko na prijatelja s tujine ali če si s kom skupaj potovala, v smeri ki je navedena...

Poizkusi se spomniti in to bo točka da jo najdeš. Našla jo boš v roku števila pet.

beli Vran

Beli vran, NAŠLA SEM URO x!x

Bila je doma, v resnici zelo blizu mene ves čas, na jugozahodu hiše...med starimi revijami...

Hvala x:Xx ...joj, kolk sem hepi...in jasno, da jo najdem v času retro Merkurja...

Astra

Per aspera ad astra

Pozdravljen, beli Vran,

v podjetju smo imeli razpis za neko delovno mesto, na katerem sem takoj videla osebo, ki jo imam v mislih. Ali je možno, da bo ta oseba zasedla to delovno mesto, čeprav se mi to v tem trenutku zdi nemogoče.

Hvala za odgovor.

Ve, 18:33

Rika

Rika, na tvoje vprašanje je nekoliko težko odgovoriti, videti pa je, da te je te osebe strah, toda bodo mirna zate bo uredu, sta si naklonjene...

Trinity... samo da si našla...

beli Vran

Pozdravljen Beli Vran!

Hmm, kako začnem. Skratka, napisala, oblikovala sem knjigo, zdaj pa so težave s plačilom( ki je dokaj skromno za primerjavo) za moje delo. Toliko let dela v nič.

Hvala!

Bodi dobro!

Beli vran, kako mi kaj kaze v ljubezni?Sem ze malo obupana :o|o:

Vprasanje postavljeno: 13.12., Kranj, 08:25

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Da se malo bolj natancno povem: spoznala sem eno osebo, vendar pa se vedno ne vem, pri cem sem. A je sploh mogoce, da bom imela z njim kaksno zvezo, ali bo prisel kdo drug in kdaj x?x

upam, da sem bila bolj natancna x;)x

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...