pomlad 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>beli Vran odgovarja: Pomlad... potrpljenje je božja mast. beli Vran To mi vsi pravte. Pol more bit že res Ko bi le vedela, kolk časa.... Drugač pa ful ful hvala beli Vran (moram priznat, da mam prav en tak rešpekt pred tabo) Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Beli Vran, hvala, včasih je bolje ne vedeti:) Pa lep vikend! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Psycha 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Beli Vran, mam pa še jaz eno vprašanje zate:Ali se bom v roku 1 leta zaposlila?Vprašanje postavljeno 28. 11. 2004 ob 23:22 v Velenju! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Hello Beli Vran! Glede zadnjega kolokvija si imel prav! Sedaj pa me zanima še nekaj:- Ali bo moj brat kmalu našel primeno sobo v Lj ali okolici? - Ali bova na miren način rešila stanovanjsko vprašanje? - Ali bo našel službo?- Kako kaj kaže z mojim naslednjim kolokvijem konec meseca? Vprašanje je bilo postavljeno v Lj, ob: 22:59. Hvala! Se opravičujem če je preveč vprašanj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Psycha, nekoliko težje se boš zaposlila, vsekakor pa opravljaš honorarna dela, kar pa tudi ni slabo. Trinity, pravila horarne astrologije so, da odgovarja na eno konkretno vprašanje, tako da si sama zberi, kaj bi želela slišati. Pravila so pravila! Lep dan, če že ne s soncem obisajan, naj vam sije vaša duša! beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Pravila so mi vedno delala mal težav: Najbolj me zanima če bo brat najdel primerno sobo ali flet!? Hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Beli Vran, se v prihodnosti kaže kakšna sprememba glede službe, bom dobila kakšno ponudbo, ki bo prevagala ostale zadeve...hvala, 13.29 Zag. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
asonce 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Asonce, seveda boš šla in pri tem si lahko še zelo izpolnjena in zadovoljna. beli Vran Pozdravljen beli Vran Hvala lepa za odgovor. Tudi tokrat želim in moram povedati da je bil tvoj odgovor 100% pravilen.Prisrčno topel pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 ola, beli vran s partnerjem zadnje tedne intenzivno razmisljava o ustanovitvi lastne pravne osebe, pod okriljem katere bi on vecinoma delal stvari, ki jih ze dela, jaz pa bi zacela s projektom na podrocju, ki je zame cisto novo. ker pa gre za delo z ljudmi (moj projekt), pa pravzaprav nisem brez izkusenj... skratka, obcutek imava, da so planirane dejavnosti "taprave", cas tudi, sama pa imam vseeno nekaj pomislekov (beri: strahov), da bi se prenaglila z odlocitvijo in spregledala kaj res pomembnega... je torej zdaj (v naslednjih nekaj mesecih) za naju primeren cas za zacetek uspesne dejavnosti? hvala za odgovor in vse dobro ti zelim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 aja , se datum, ura in kraj postavljenega vprasanja: 02.12.2004, 15:57, lj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Ojla beli Vran! Čez dober mesec ( če ti kaj pomaga lahko napišem točen termin! ) imam en zdravstveni pregled zase, pa me zanima, kaj se bo ugotovilo....lp, Borism Vprašanje postavljeno: 3.12.2004 ob 15:45, Celje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 beli Vran odgovarja: Trinity, tvoj brat se bo znašel, čeprav pa se bo moral zelo potruditi, da bo našel tisto, kar na nek način išče... Selene, pred kratkim (odpira se rok števila devet) je sledila neka zamenjava ali pa izboljšanje odnosov. Zanimivo je, da še vedno vidim zamenjave, nakazano je da ostaneš v sedenji službi in zadeve se bodo zelo izboljšale. Tako, da si lahko mirna! Bast, imela bosta svoje podjetje in samostojne projekte, toda nakazan je rok števila 13 (najverjetneje tednov po vprašanju). Borism, jaz vidim, da bo šla zadeva brez posebnih posebnosti skozi ( v kolikor rabiš kakšna pojasnija mi piši na OS). Lepo soboto, grem naprej pisat horoskop za revijo Karma plus (za mesec januar 2005). beli Vran! Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Beli Vran, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Beli Vran, hvala za odgovor Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Plis, mi lahko mal pomagaš.. Kje je moja ura? Ali jo bom našla? Mb, 10:23 19.8.2004 Ura je dragocena, nosila sem jo kot nakit... Sicer pa se pridružujem bobnarju, Beli vran je res Astra <{POST_SNAPBACK}>Horarna karta nakazuje: - da v času vprašanja nisi bila v bližini ure in v kolikor si doma (potem ura ni doma). Našla jo boš sama ali pa s pomočjo neke ženske, seveda pa s težavami (dolgo iskanje, tuhtanje...). Nahaja se nekje na jugu in malo proti zahodu. Med papirji ali neko publikacijo. Lahko je pri prijateljih... Seveda zaradi skopih podatkov povem lahko samo to, kajti včasih se je potrebno tudi še pogovoriti, da zadeve vidim bolj objektivno Uživaj! beli Vran <{POST_SNAPBACK}>To je vezano lahko na prijatelja s tujine ali če si s kom skupaj potovala, v smeri ki je navedena... Poizkusi se spomniti in to bo točka da jo najdeš. Našla jo boš v roku števila pet. beli Vran Beli vran, NAŠLA SEM URO x!x Bila je doma, v resnici zelo blizu mene ves čas, na jugozahodu hiše...med starimi revijami... Hvala ...joj, kolk sem hepi...in jasno, da jo najdem v času retro Merkurja... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Pozdravljen, beli Vran, v podjetju smo imeli razpis za neko delovno mesto, na katerem sem takoj videla osebo, ki jo imam v mislih. Ali je možno, da bo ta oseba zasedla to delovno mesto, čeprav se mi to v tem trenutku zdi nemogoče. Hvala za odgovor. Ve, 18:33 Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Hvala, Beli Vran!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Joj Beli Vran , prosim pomagaj! Ne najdem kartice za službo... imela bi precej težav če je ne najdem... Ali lako kako pomagaš. Vprašanje je postavljeno v Ljubljani, 0:21 Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Sem že našla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Rika, na tvoje vprašanje je nekoliko težko odgovoriti, videti pa je, da te je te osebe strah, toda bodo mirna zate bo uredu, sta si naklonjene... Trinity... samo da si našla... beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Pozdravljen Beli Vran!Hmm, kako začnem. Skratka, napisala, oblikovala sem knjigo, zdaj pa so težave s plačilom( ki je dokaj skromno za primerjavo) za moje delo. Toliko let dela v nič.Hvala! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Pozabila sem dati še datum in kraj. MB, petek, 10. 12., ob 21.40 Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Hello! Ali lahko prosim pogledaš kako mi kaj kaže za kolokvij konec meseca (22.12). Vprašanje pa je bilo postavljeno v Ljubljani, 0:30 - 13.12.2004 Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Beli vran, kako mi kaj kaze v ljubezni?Sem ze malo obupana Vprasanje postavljeno: 13.12., Kranj, 08:25 Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Da se malo bolj natancno povem: spoznala sem eno osebo, vendar pa se vedno ne vem, pri cem sem. A je sploh mogoce, da bom imela z njim kaksno zvezo, ali bo prisel kdo drug in kdaj upam, da sem bila bolj natancna Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.