Psycha 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Beli Vran, še eno vprašanje zate: ali lahko v bližnji prihodnosti pričakujem kakšen finančni dotok? (ko si mi že povedal, da se ne bom zaposlila ).(14:14, Celje) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Beli Vran, oprosti, da še enkrat sprašujem. Ali mogoče kaj veš, kako je z mucki in ali bodo našli take domove, kot si želim (da imajo ljubezen, dom in varnost ter dobre ljudi)? Mucki so bili do zdaj v zavetišču Gmajnice in upam, da so še tam. LJ, ob 22.07 uri P.S., med tednom sem v Lj, čez vikende pa v MB, tako da ne bo zmede. Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Zdravo. Dobila sem ponudbo za novo sluzbo in resno razmisljam, da bi jo zamenjala. Ali je ta sluzba v resnici boljsa od zdajsnje? LPomlad Lj. 8.06 Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 beli Vran odgovarja Gala, zadeve so res da šokantne in prizadet je predvsem tvoj ego. Toda ti imaš moč in se boš borila toliko časa, da dosežeš tisto kar si želiš oz. zaslužiš. Glede muckov, pa je takole, prepričan sem, da bo nekaj od njih zelo srečnih v novem domu, nekatere pa bo potrebno tudi zdravniško pregledati in na podlagi tega ugotoviti, kaj in kako. Trinty, planeti v tvojem primeru ne dajo odgovora. Bleckie, prehitro delaš zaključke, planeti ti sporočajo, da se moraš prepustiti in nekoliko tudi počakati, da se zadeve razvijejo. Psycha, nakazano je, da imaš lahhko možnost nekega zaslužka, ki je vezan na delo ali zadeve iz preteklosti. Pomlad, ne prenaglji se, dobro premisli, mene če že vprašat za nasvet pa ti to strogo odsvetujem, pa še retrogradni Merkur je, kar pomeni blokade, skrivnosti in nejasnosti v blokadi - pri tvojem vprašanju omenjeno zelo izstopa, zato nekaj previdnosti ne bo odveč. Lep pozdrav! beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Danes se je zgodil zame največji čudež. Zadeva, ki sem jo dolga leta odlašala, dajala na stran ,se je danes uredia. Dragi beli Vran zahvaljujem se ti za pomoč, brez tebe ne vem hm, res ne vem,če bi šlo tako gladko. Res si ČUDEŽ po duši in znanju. Hvala ti ! Melissa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 hvala, beli vran bom pac malo pocakala... Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Beli Vran, hvala, upam, da se bo vse uredilo.Fajn bodi! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 "[quote name=melissa' date='Res si ČUDEŽ po duši in znanju." Lep kompliment. Se pridružujem zahvali, da si se odločil za specializacijo v astrologiji in tudi zato, da si začel odgovarjati tu na forumu. Samo tako naprej! Vedno me zelo razveseli, ko vidim, da nekdo v Sloveniji daje svoj velik prispevek k astrologiji in s tem pridobi astrologija na sebi, dobiva trdnejše in bolj spoštljivo mesto v družbi. Močno si želim, da bi osebni pogledi in osebne nekompatibilnosti med astrologi ne predstavljale zaviranja širjenja astrološkega znanja in povezovanja ljudi. Nivo duhovnega razvoja se lahko malo "izmeri" tudi tako, da ljudje znajo spretno in mirno preiti čez vse različne poglede in da niso z nikomer v sporu. Do različnih pogledov pa je v astrologiji zlahka priti, saj noben ne more "uiti" iz svoje natalne karte, od koder izvirajo individualni temelji vsakogar izmed nas. Naj me vesolje usliši, naj astrologija še bolj raste, se razvija in cveti! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Dragi Vran! Prosim poglej naklonjenost planetov za mojo pot sredi januarja! Mal mam slab feeling! Vprašanje je postavljeno v Ljubljani, 10:15 Hvala! Ps: upam da bodo zvezde pokazale kaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 beli Vran odgovarja: Muca maca, na tvoje vprašanje ni najlažje odgovoriti, toda nakazana je neka zaščita in iz tega je moč sklepati, da se vse odvija kot se mora. Trinity, sredi januarja skoraj gotovo greš na neko pot, toda spremenijo se želje, smer... Ampak potovanje bo in zaradi tega si lahko mirna! Stanka... držim pesti, da bo tvoja prošnja uslišana, tudi sam bi rad, da bi se prav vsi astrologi usedli za isto mizo in naredili nekaj dobrega za zanamce, dolgo časa ponavlajo me dobro znani vzorec in nekoč ga bo potrebno spremenit. Želim vam prijetno soboto! beli Vran P.s.: Melissa kaj je botrovalo tvojemu veselju? Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 Dragi beli Vran, napisala sem ti na OS, predvidevam , da nisi prebral. Na vprašanje, kako bo z mojim stanovanjem ? si mi odgovoril, da se bo uredilo na čuden način. In res se je, tako kot si napovedal. Nepričakovano ! Hvala ti ! Melissa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Danes se je zgodil zame največji čudež. Zadeva, ki sem jo dolga leta odlašala, dajala na stran ,se je danes uredia. No nekaj pozitivnega se tudi reši v času retro merkurja. Me veseli Melissa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi* 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Beli vran, tudi jaz se nate obračam z enim vprašanjem: Z enim dečkom sva močno povezana, ampak se vsega vedno lotiva narobe, kot da se ne bi znala najti. Kaj kaže v prihodnje, se bova našla ali dokončno razšla, nikoli prišla skupaj. Hvala in lep dan. 15:09, Ljubljana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Danes se je zgodil zame največji čudež. Zadeva, ki sem jo dolga leta odlašala, dajala na stran ,se je danes uredia. No nekaj pozitivnega se tudi reši v času retro merkurja. Me veseli Melissa. Hm, če nimam napačnih podatkov, se je ME obrnil danes zjutraj ob cca pol sedmih. Kar pomeni, da se ti je zgodilo kot po knjigi - Merkur se obrne in stvari spet začno potekati. In nič izjeme ni pri tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Kar pomeni, da se ti je zgodilo kot po knjigi - Merkur se obrne in stvari spet začno potekati. In nič izjeme ni pri tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Beli vran, tudi jaz se nate obračam z enim vprašanjem: Z enim dečkom sva močno povezana, ampak se vsega vedno lotiva narobe, kot da se ne bi znala najti. Kaj kaže v prihodnje, se bova našla ali dokončno razšla, nikoli prišla skupaj.Hvala in lep dan. Nakazano je, da si trenutno v nekem nejasnem obdobju, toda vidva bosta še prišla skupaj, res pa je, da ni nakazano, če za vedno. Konec koncev pa je pomembno, da se pogovorita, zadeve so v veliki meri v tvojih rokah. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi* 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Beli Vran hvala za odgovor. Nekak se mi zdi, da bo odgovor prišel bodisi zelo hitro, ali pa se slišimo čez leta, ko bo ta čudna povezanost med nama bolj skristalizirana. Lp in vesel Božič vsem megi* Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Dragi Beli Vran!Pa danes je božični večer. Pa me zanima, ali bo kaj sreče v ljubezni ali bom spoznala novega partnerja ali kar tako po starem živela? Hvala in vesel božič! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 BeliVran, mene pa zanima, če P. do mene goji kakršna koli romantična čustva? Rateče, 10.18. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lara26 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Pozdrav, zelo me zanima, kako bom preživela naslednje tri mesece v tujini (če bo vse ok...zdravje, delo, odnosi). Hvala za odgovor. Lp, Lara. Šmarje/Jel., 9:07 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Hello! Naslednje leto bi se morala redno zaposliti. Pa me zanima ali se bo to dejansko realiziralo ali ne. In če se bo ali bodo plača in druge ugodnosti u redu ali bom na katerem področju razočarana. Hvala! Vprašanje je bilo postavljeno v LJ, ob 11:41 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Beli Vran, vedno znova pozabim na uro in kraj. Torej vprašanje postavljeno v Lj, dne 24. 12. ob 22.24 uri.Pa hvala! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Beli vran, želim ti obilo uspehov in lepih energij v letu 2005, pa želim vsem nam lunatkom, da bi nas še naprej razveseljeval s svojimi napovedmi! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 DRAGI BELI VRAN, HVALA ZA PORABLJEN ČAS IN ENERGIJO. ŽELIM TI VELIIIIIIIIIIIIIIKO LJUBEZNI,USPEHOV V LETU 2005. Tudi prostega časa za nas lunake, ki te potrebujemo. SREČNO! Melisa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.