beli Vran. 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Ruby 72 ta moški, bo imel še kar nekaj težav da bo začel na svoje. Samostojna dejavnost se mi kaže šele v roku števila sedem (najverjetneje bodo to meseci). Zadeva je vezana bodi si na neko finančno stanje ali v odnosu z žensko. Nakazano je, da se bodo stvari počasi vendarle razrešile. Lepo se imejta in uživajta še naprej beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Hvala za odgovor. 7 mesecev je pa kar dolgo obdobje, upam le, da ne bo pogojeno s prvim možnim razlogom. Ali to pomeni, da bo ostal na aktualnem delovnem mestu ves ta čas?Nakazano je že tako Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Prav. Hvala beli Vran Želim ti, da bi tranzit, ki se ti obeta- prinesel realizacijo tvojih želja! Upam da res, mene je sama dobrota... Toda v življenju je tako, da se ti vse dobro vrne, če ne takoj pa čez čas. Saj pravijo, kdor čaka dočaka beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 tisto razumem, kar si že napisal, če je nesmiselno vprašanje, bo tak tudi odgovor, a vseeno sem razmišljala o tem:Ali obstajajo vprašanja, ki niso primerna za horarno? Da se na kaj enostavno ne da odgovoriti ali na prav vse?Kaj misliš, se zgodi, da karta odgovarja, da ni opozoril, kot prazni tek Lune idr. in vseeno ni razbrati jasno smer odgovora? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 O rika long time no see, kako kaj nič drugega ni treba kot točen čas in kraj vprašanja,držim pesti, da bo zate tako, kot je najboljše!Lepo se imej Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Stankaa, prav gotovo so tudi vprašanja na katera horarna astrologija ne da odgovora. Težko je reči katera so to najpogosteje se pokaže z eno od prepovedi ali opozoril. Na srečo imam razvito intuiicjo in že po tonu vprašanja lahko deloma razberem, ali je smiselno ali ne. Seveda je včasih težko, toda tu se držim načela, v kolikor težko razbereš signifikator ali je vprašanje preveč splošno sigurno ne bo odgovora. Drug problem so vprašanja, ki so vezana na karmo in karmične dolgove, tu je karta brez pravega odzziva in zdi se, da vse stoji. V tem primeru potrebujem še rojstne podatke, skozi to se da razbrati. Pomembno se je zavedati, da tudi astrologu vse žal ni dano in da včasih mora priznati, da ne zna ali ne more odgovororiti na vprašanje. Po mojem mnenju mora astrolog delati po znanju, izkušnjah in ituiitvnem občutku - brez katerega ne moreš. Rika, tvoje vprašanje je postavljeno prezgodaj in ni še čas, da bi zvedela odgovor. lep pozdrav! beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Ojla, še sem tuuu, ampak ne več dolgo, zdaj že res DAN D! Zjutraj ob 4.00 me je zgrabil krč in nisem zaspala več ampak tuhtalaob 5.05 sem se vprašala ali ima boljši vpliv ta-rečimo Vodnar ali LevA je možno to vprašat ali+ali vprašanje?Me to vprašanje že od pomladi preganja. Oba kot ena duhovna učitelja, kar v zrelih letih. A delata dobro in sta zaupanja vredna, ali sta sama zaslepljena z napačno potjo... Ali je en dober in en slab?Da ne bo pomote, delata ločeno in se ne poznata.Ker mislim na splošen vpliv na več ljudi, drugače seveda se zavedam, da več pokaže sinastrija, ko primerjamo 2.Hvala p.s. Dobra ikonca ob priliki bi tud sama kaj takega, da se vidimo, ko se pogovarjamo tule -sem pogledala, da gre mi čez Škotsko ena Merkurjeva črta, tako, da spet sem pri Merkurju, lahko, da res grem nekaj za nazaj razrešit, kakor si rekel včerajse en p.s.: Sonce v tej horarni je točno na asc enega izmed teh dveh-aha, rekla sem mu tudi Lev. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Stankaa zadeva se sliši malo komplicirana, v bistvu pa gre zato, da imaš odprti dve opciji in dva človeka, ki sta lahko duhovna učitelja in sedaj ne veš kateri je pravi oz. ti je bolj ustrezem. V kolikor sem zadel bistvo vprašanja: prvega duhovnega učitelja sem vzel v 12. hišo (tistega, ki si ga imela prvega v mislih in ti je bolj pomeben) in je v aspektu - trigonu s Soncem (ti), kar pomeni, da ti je naklonjen in da bi se z njim dobro razumela. drugi duhovni učitelj pa sem smatral takole 2. hiša RADIX (eno sem preskočil in to je druga oseba). Ta pa je prav tako simboliziran s Soncem (In Marsom v 2. hiši), kar nakazuje, da je tudi on zelo dinamičen in da imata veliko skupnega. Torej je moj zaključek takole: z obema boš sodelovala in oba ti bosta dala zelo veliko, imaš možnost izbere (v kolikor je ta potrebna). Oba sta močna človeka in primerna učitelja. Ne prvi in ne drugi ni slab človek. Tako, da si lahko v trm pogledu mirna. In še nekaj za skeptike? Ali je moja odločitev pravilna? Neznani ljudje so simbolizirani s 7. hišo (in zakaj jaz tega nisem vzel). Preprosto zato, ker je vladar 7. hiše (Saturn) v 12. hiši - duhovni učitelj. Tako zelo je enostovna horarna astrologija. Stankaa moram priznati, da imaš pa ti vedno neka drugačna vprašanja, no saj me veseli, da se čez omenjena vprašanja še jaz veliko naučim. Lep in uspešen dan (brez krčov!) beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Ja, prav si me razumel in zadel bistvo. Torej vzel si odnos asc-desc in kot vl. desc Saturn predstavlja prvega in vmes preskočil prvo hišo in predstavlja drugega. Zanimivo. Kaj če bi bil vl. v npr. 3. hiši, bi potem za drugega gledal 5.h?In zelo dober odgovor. Hvala. Ker z obema se dobro razumem, oba sta mi po svoje veliko dala (da sem sama znotraj sebe prišla do spoznanj in se spreminjala). Vendar za drugega slišim tudi slaba mnenja, kar me malo bega in dvomi mi ne dajo miru. Duhovni učitelji, ja... Sicer pa vemo, vsak mora sam prehoditi svojo pot, učitelj te lahko spremlja le ena dva, tri korake, nato je treba nadaljevati in vse je od nas odvisno, ne? še zmerom čutim pod kolenom ta krč...dovolj je bil ta eden za danes Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Ja, prav si me razumel in zadel bistvo. Torej vzel si odnos asc-desc in kot vl. desc Saturn predstavlja prvega in vmes preskočil prvo hišo in predstavlja drugega. Zanimivo. Kaj če bi bil vl. v npr. 3. hiši, bi potem za drugega gledal 5.h?In zelo dober odgovor. Hvala. Ker z obema se dobro razumem, oba sta mi po svoje veliko dala (da sem sama znotraj sebe prišla do spoznanj in se spreminjala). Vendar za drugega slišim tudi slaba mnenja, kar me malo bega in dvomi mi ne dajo miru. Duhovni učitelji, ja... Sicer pa vemo, vsak mora sam prehoditi svojo pot, učitelj te lahko spremlja le ena dva, tri korake, nato je treba nadaljevati in vse je od nas odvisno, ne? še zmerom čutim pod kolenom ta krč...dovolj je bil ta eden za danes12. hiša - duhovni učitelj (prvi)2. hiša RADIX (drugi duhovni učitelj) in tako sem ti podal odgovor P.s.: tehnika preskoka hiš se uporablja tedaj, ko moraš izbirati, npr. stara nova služba, stari in novi avto ... No seveda je pomembno dejstvo, da se odšteje npr. stari avto tretja hiša, novi avto peta hiša (tri hiše naprej...) Tu daje zelo dobre in kvalitetne odgovore. Nekoč si bom spisal svojo knjigo o horarni astrologijo... a zato je še čas. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Sicer pa vemo, vsak mora sam prehoditi svojo pot, učitelj te lahko spremlja le ena dva, tri korake, nato je treba nadaljevati in vse je od nas odvisno, ne? Zelo poučen in premišljevanja vreden stavek. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Hvalazdaj samo še ugasnem računalnik in začnem z dopustom.Naj nam bodo srečni vsi km, ki nas čakajo!lp Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Hvalazdaj samo še ugasnem računalnik in začnem z dopustom.Naj nam bodo srečni vsi km, ki nas čakajo!lp Prijetne počitnice, naberi si novih moči in uživajte skupaj s trenutki, ki so vam dani. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Beli, živjo. Sem enkrat že spraševala, pa je vmes preteklo kar nekaj vode in zelo čudnih dogodkov. Moje vprašanje se glasi: ali mi je neposredno nadrejeni naklonjen ali mi nekaj prikriva? (Ali ne bi bilo iz tega vidika bolje, da grem v drugo okolje) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Beli, živjo. Sem enkrat že spraševala, pa je vmes preteklo kar nekaj vode in zelo čudnih dogodkov. Moje vprašanje se glasi: ali mi je neposredno nadrejeni naklonjen ali mi nekaj prikriva? (Ali ne bi bilo iz tega vidika bolje, da grem v drugo okolje) MucaMacaMucamaca na žalost se boš morala držati prvega odgovora, katerega sem ti podal, še enkrat planeti ne dajo odgovora beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Dragi moji lunatki,javljam se vam iz trajekta na poti Zeebrugge/Rosyth in izjemno se veselimo nasega potepa po Skotski.Nocna voznja in ogled Bruslja in starega mesteca Brugge je bilo super. Vreme in vse gre po planu. Beli Vran hvala za dobre misli. Lepo se imejte, za pol urce sem dala 5 eurov, hitro se pogledam kaj je novega.Uzivajte in naj vam bo naklonjeno polno lepih aspektov Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Stankaaa, želim ti/vam lep vikend in lep dopust v smeri proti SZ, SREČNO, Borism xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Evo mene z enim pitanjcem(obljubim, da bo samo eno )pliss Kako kaj kaže mojemu pisanju? vprašanje ob 21:05 6.8. okolica Ptuja.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Nataly sedaj imaš nek zastoj v pisanju, toda to je samo čas, da se naučiš še novih spoznanj... Potem se bodo zadeve odprle... Stanka prav vesel sem zate, maksimalno uživaj beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Vran - neverjetno.Pa ga res imam - tale zastoj. Kar nekaj mesecev se nisem pritaknila tastature - ali pa komaj....in upam, da bo tole minilo..ja očitno se moram še kaj naučiti. Upam le, da tole ne bo predolgo trajalo..Hvala ti. Res. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Nataly sedaj imaš nek zastoj v pisanju, toda to je samo čas, da se naučiš še novih spoznanj... Potem se bodo zadeve odprle... Stanka prav vesel sem zate, maksimalno uživaj beli VranPozdravljen Beli Vran Prav veselo čitam tvoja sporočila in se čudim tvojemu znanju in načinu sporočanja. Sem ti hotel zastaviti eno vprašanje, kar tako, pa ga ni in te samo lepo pozdravljam ter ti želim prijeten večer. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Vojko, hvala za pohvalo, to zelo cenim. Tudi tvoji odgovori so zelo dobri in jih berem, čeprav je tvoje znanje, zame zaenkrat še izziv. Vem samo to da sem trojka in svetlo zeleno drevo. Poglej, ko boš čutil potrebo ga postavi, sicer pa se poznava z Mavričnih sobot. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Pozdravljen Beli Vran! Tudi jaz z zanimanjem berem tvoje odgovore. Upam da ti ni odveč še eno vprašanje A je v tem letu na vidiku kakšna nova veza (ljubezen) pri meni? 7.8.2004 ob 0.32 Slovenj Gradec HvalaLep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Pozdravljen Beli Vran! Tudi jaz z zanimanjem berem tvoje odgovore. Upam da ti ni odveč še eno vprašanje A je v tem letu na vidiku kakšna nova veza (ljubezen) pri meni? 7.8.2004 ob 0.32 Slovenj Gradec HvalaLep pozdrav!Na tvoje vprašanje ne moram dati odgovora zaradi preveč splošnega vprašanja. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Lepo pozdravljen! No, jaz sem razumela da se postavi vprašanje na katerega lahko odgovoriš z da ali z ne? A ni tako?Ja kaj čem zdaj, verjetno si že preutrujen od vseh odgovorov, verjetno je tudi veliko dela s tem, se opravičujem da sem sploh kaj vprašala!!! Lep dan želim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.