Skoči na vsebino

Horarna astrologija

SmartyMaja

Recommended Posts

Lepo pozdravljen!

No, jaz sem razumela da se postavi vprašanje na katerega lahko odgovoriš z da ali z ne? A ni tako?

Ja kaj čem zdaj, verjetno si že preutrujen od vseh odgovorov, verjetno je tudi veliko dela s tem, se opravičujem da sem sploh kaj vprašala!!! x;)x

Lep dan želim!

Poglej, preberi si sporočila za nazaj, tam imaš lepo vse razloženo. Preutrujen... jaz vsakemu povem, tako kot vidim, prebreli si za nazaj pošto in v kolikor bom lahko odgovoril dobiš odgovor. Če ne danes, pa jutri... danes odhajam od doma.

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 772
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Beli Vran, da mi prosim povej, ali bo mlajša oseba ostala v vezi s starejšo osebo, kjub visoki starostni razliki in če, kako se bo ta odnos in veza odvijala, hvala.

Vprašanje postavljeno 8.8.2004 ob 22:07; 15e14; 46n16!

LP, B. x;)x

Borism, bodi bolj nantančen, če ne moreš tu na javni, mi piši na Os.

Hvala

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Si pa radovedna OONA :eek: , če želi beli Vran, lahko posreduje v eter odgovor x:)x

Ni govora, to je tvoja naloga Borism (če želiš), OONA saj ni o tebi...

Beli Vran

Morda se ti samo dozdeva, da je tako. Če vprašanje zastavljate javno, še odgovarjajte javno. Če ne, obstaja OS in e-mail.

Morja ne moreš prečkati, če samo zreš vanj... xhypnox

Dum spiro, spero.

Morda se ti samo dozdeva, da je tako.  Če vprašanje zastavljate javno, še odgovarjajte javno. Če ne, obstaja OS in e-mail.

Morja ne moreš prečkati, če samo zreš vanj...   xhypnox

Oona včasih ni vse za vsa ušesa in astrolog mora spoštovati diskretnost.

beli Vran

Kar se horarnega vprašanja tiče, sem se pomirila. Sicer pa name zelo vpliva tale Merkur in aspekti, sem malce razdražljiva, na trenutke tečna in zatežena. Upam, da ne bo cel mesec tak. x:)x x;)x :palec:
Dum spiro, spero.

HELLO x:Ix !!!!!!!!!

Ker sem nova na formu in me astrologija zanima, bi zastavila vpršanje tudi jaz.

Kako mi kaže odnos z osebo tehtnica.. xsrcx ....a lahko ostale podatke pošjem po ZS x?x

Firbčna :2src: x:Ix !!!!!!!!

FIRBČNA

Lep pozdrav Ajest, vidim, da si res bolj radovedne sorte, toda tole vprašanje te resnično zanima, kajti iz preteklosti se vleče, kar nekaj težav, problem je tudi neka druga oseba ženskega spola in komunikacija. Ti si v bistvu tista, ki se vračaš nazaj v preteklost in ko se boš odločila in počistila bo zveza lahko živela. On te ima rad in mu veliko pomeniš, vendarle pa tega ne pokaže vedno ali pa si tista ki spregledaš zadeve. Verjemi v moč zmage!

Lunca, SOLAR FIRE 5 ima tudi program Horary, kjer se pokažajo osnovne tabele, ki jih horarni astrolog potrebuje, nekoliko je problem, ker ne izriše aplikativnih in seperativnih aspektov, to možnost pa ima stara različica ASTROWINA. Seveda se potem rabi še sinteza in praksa, da se razbere odgovor. V bistvu je vska karta dobra, izdelati je potrebno še Ptolomejovo tabelo temelnjih odlik in ločiti Lunine aspekte (na seperativne in aplikativne). V kolikor tega ne izriše računalnik - če ni ustreznega programa... Če pa misliš pisno interpretacijo, tega pa ni in je po mojem mnenju popolen nesmisel (tudi če obstaja), kajti vsako HA je individualna.

:palec: Hvala Beli, nisem mislila pisne interpretacije, samo na mojem Janusu je horary in nisem znala uporabit te opcije. Bom mal trenirala, mogoče mi na primerih kdaj pa kdaj rata, bom spraševala samo važne stvari. x:)x x:)x

:palec: Hvala Beli, nisem mislila pisne interpretacije, samo na mojem Janusu je horary in nisem znala uporabit te opcije. Bom mal trenirala, mogoče mi na primerih kdaj pa kdaj rata, bom spraševala samo važne stvari. x:)x  x:)x

Lunca ti kar vprašaj, glede pisne interpretacije se mi je zdelo čudno, toda saj ne veš, kdaj se bo kdo česa takega domislil...

Lunca ti kar vprašaj, glede pisne interpretacije se mi je zdelo čudno, toda saj ne veš, kdaj se bo kdo česa takega domislil...

:palec: :palec: Ja za dnar ce bodo že spomnili še česa takega.

Kako bo to delovalo v praksi bo pa druga zadeva, toda eni se ne obremenjujejo...

:palec: :palec: Ja za dnar ce bodo že spomnili še česa takega.

Kako bo to delovalo v praksi bo pa druga zadeva, toda eni se ne obremenjujejo...

x:Dx A veš, da tudi pri nas obstajajo " kar dobri astrologi", ki pravijo, da, če poveš same lepe stvari, ljudje radi dobro plačajo. x:Dx

x:Dx A veš, da tudi pri nas obstajajo " kar dobri astrologi", ki pravijo, da, če poveš same lepe stvari, ljudje radi dobro plačajo. x:Dx

Problem nastane potem, ko ljudje vidijo, da se zadeve razvija v drugo smer, toda nekateri preprosto to rabijo in jim je bogata izkušnja. Sam sem v osnovi realen in mi je temelj, da stranko postavim na realna tla in skozi to gradiva nek pogovor. Seveda pa nisem pristaš temnih napovedi ali da se postavljam v vlogo Boga - in s tem manipoliram. Še vedno je bolje biti ponižen, kajti v življenju se slej ali prej vse vrne...

beli Vran

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...