beli Vran. 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Lepo pozdravljen! No, jaz sem razumela da se postavi vprašanje na katerega lahko odgovoriš z da ali z ne? A ni tako?Ja kaj čem zdaj, verjetno si že preutrujen od vseh odgovorov, verjetno je tudi veliko dela s tem, se opravičujem da sem sploh kaj vprašala!!! Lep dan želim!Poglej, preberi si sporočila za nazaj, tam imaš lepo vse razloženo. Preutrujen... jaz vsakemu povem, tako kot vidim, prebreli si za nazaj pošto in v kolikor bom lahko odgovoril dobiš odgovor. Če ne danes, pa jutri... danes odhajam od doma. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Beli Vran, da mi prosim povej, ali bo mlajša oseba ostala v vezi s starejšo osebo, kjub visoki starostni razliki in če, kako se bo ta odnos in veza odvijala, hvala. Vprašanje postavljeno 8.8.2004 ob 22:07; 15e14; 46n16! LP, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Beli Vran, da mi prosim povej, ali bo mlajša oseba ostala v vezi s starejšo osebo, kjub visoki starostni razliki in če, kako se bo ta odnos in veza odvijala, hvala. Vprašanje postavljeno 8.8.2004 ob 22:07; 15e14; 46n16! LP, B. Borism, bodi bolj nantančen, če ne moreš tu na javni, mi piši na Os. Hvala beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Vprašanje je bilo presplošno, beli Vran hvala za odgovor na "OS" in lep večer še naprej, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Mene tudi zanima odgovor!!! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Si pa radovedna OONA , če želi beli Vran, lahko posreduje v eter odgovor Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Si pa radovedna OONA , če želi beli Vran, lahko posreduje v eter odgovor Ni govora, to je tvoja naloga Borism (če želiš), OONA saj ni o tebi... Beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Potem pa kar naj ostane tako kot je, če bil govor o OONI bi predlagal, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Ker sem danes že odgovarjala na to vprašanje, bi želela, da mi eden ali drugi odgovori... In če ne si pošiljajte vprašanja na OS-e! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Ti si pa ful zahtevna Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Morda se ti samo dozdeva, da je tako. Če vprašanje zastavljate javno, še odgovarjajte javno. Če ne, obstaja OS in e-mail. Morja ne moreš prečkati, če samo zreš vanj... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Morda se ti samo dozdeva, da je tako. Če vprašanje zastavljate javno, še odgovarjajte javno. Če ne, obstaja OS in e-mail. Morja ne moreš prečkati, če samo zreš vanj... Oona včasih ni vse za vsa ušesa in astrolog mora spoštovati diskretnost. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Morda se ti samo dozdeva, da je tako. Če vprašanje zastavljate javno, še odgovarjajte javno. Če ne, obstaja OS in e-mail. Morja ne moreš prečkati, če samo zreš vanj... Hm, si se pomirila Oona, lep večer, če bo kaj pomagalo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Kar se horarnega vprašanja tiče, sem se pomirila. Sicer pa name zelo vpliva tale Merkur in aspekti, sem malce razdražljiva, na trenutke tečna in zatežena. Upam, da ne bo cel mesec tak. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Hvala, za naprej sem se pa odločil, da te ne bom preizkušal, lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajet 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 HELLO !!!!!!!!!Ker sem nova na formu in me astrologija zanima, bi zastavila vpršanje tudi jaz.Kako mi kaže odnos z osebo tehtnica.. ....a lahko ostale podatke pošjem po ZS Firbčna !!!!!!!! Citiraj FIRBČNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Zanima me, če imam program, kjer je možno klikniti na opcijo horarna astrologija in se izriše karta v času, ko si zastavim vprašanje, a je to tista ta prava karta odgovora? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Lep pozdrav Ajest, vidim, da si res bolj radovedne sorte, toda tole vprašanje te resnično zanima, kajti iz preteklosti se vleče, kar nekaj težav, problem je tudi neka druga oseba ženskega spola in komunikacija. Ti si v bistvu tista, ki se vračaš nazaj v preteklost in ko se boš odločila in počistila bo zveza lahko živela. On te ima rad in mu veliko pomeniš, vendarle pa tega ne pokaže vedno ali pa si tista ki spregledaš zadeve. Verjemi v moč zmage! Lunca, SOLAR FIRE 5 ima tudi program Horary, kjer se pokažajo osnovne tabele, ki jih horarni astrolog potrebuje, nekoliko je problem, ker ne izriše aplikativnih in seperativnih aspektov, to možnost pa ima stara različica ASTROWINA. Seveda se potem rabi še sinteza in praksa, da se razbere odgovor. V bistvu je vska karta dobra, izdelati je potrebno še Ptolomejovo tabelo temelnjih odlik in ločiti Lunine aspekte (na seperativne in aplikativne). V kolikor tega ne izriše računalnik - če ni ustreznega programa... Če pa misliš pisno interpretacijo, tega pa ni in je po mojem mnenju popolen nesmisel (tudi če obstaja), kajti vsako HA je individualna. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Hvala Beli, nisem mislila pisne interpretacije, samo na mojem Janusu je horary in nisem znala uporabit te opcije. Bom mal trenirala, mogoče mi na primerih kdaj pa kdaj rata, bom spraševala samo važne stvari. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Hvala Beli, nisem mislila pisne interpretacije, samo na mojem Janusu je horary in nisem znala uporabit te opcije. Bom mal trenirala, mogoče mi na primerih kdaj pa kdaj rata, bom spraševala samo važne stvari. Lunca ti kar vprašaj, glede pisne interpretacije se mi je zdelo čudno, toda saj ne veš, kdaj se bo kdo česa takega domislil... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Lunca ti kar vprašaj, glede pisne interpretacije se mi je zdelo čudno, toda saj ne veš, kdaj se bo kdo česa takega domislil... Ja za dnar ce bodo že spomnili še česa takega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Lunca ti kar vprašaj, glede pisne interpretacije se mi je zdelo čudno, toda saj ne veš, kdaj se bo kdo česa takega domislil... Ja za dnar ce bodo že spomnili še česa takega. Kako bo to delovalo v praksi bo pa druga zadeva, toda eni se ne obremenjujejo... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ja za dnar ce bodo že spomnili še česa takega. Kako bo to delovalo v praksi bo pa druga zadeva, toda eni se ne obremenjujejo... A veš, da tudi pri nas obstajajo " kar dobri astrologi", ki pravijo, da, če poveš same lepe stvari, ljudje radi dobro plačajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 A veš, da tudi pri nas obstajajo " kar dobri astrologi", ki pravijo, da, če poveš same lepe stvari, ljudje radi dobro plačajo. Problem nastane potem, ko ljudje vidijo, da se zadeve razvija v drugo smer, toda nekateri preprosto to rabijo in jim je bogata izkušnja. Sam sem v osnovi realen in mi je temelj, da stranko postavim na realna tla in skozi to gradiva nek pogovor. Seveda pa nisem pristaš temnih napovedi ali da se postavljam v vlogo Boga - in s tem manipoliram. Še vedno je bolje biti ponižen, kajti v življenju se slej ali prej vse vrne... beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajet 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 OJLA! Hvala za odgovor! Nekaj problemov,kar kup verjetno! Na kakšen način lahko ozavestim in počistim smetje iz preteklosti, z kakšnimi metodami? Citiraj FIRBČNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.