lunca 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Sam sem v osnovi realen in mi je temelj, da stranko postavim na realna tla in skozi to gradiva nek pogovor. Seveda pa nisem pristaš temnih napovedi ali da se postavljam v vlogo Boga - in s tem manipoliram. Še vedno je bolje biti ponižen, kajti v življenju se slej ali prej vse vrne... beli Vran Ljudje največkrat potrubujemo točno to, realnost. Vsi nekam zasanjamo zremo in nerealno pričakujemo nekaj, kar nam bo kar priletelo iz neba, temu je verjetno največkrat kriv neptun, ki nam da rožnata očala in samo pričakujemo, ne naredimo pa nič.Dober astrolog je tisti, ki na lep, direkten način stranko "zbudi" iz tega stanja. Za črne napovedi pa nisem tko in tko. Zakaj bi bil nekdo obremenjen že vnaprej. Mene moti že misel, da imam čez dve leti en grd tranzit in kar ne morem iz svoje kože, da se ne bi večkrat spomnila nanj. To me vnaprej hromi in zakaj bi se človek obremenjeval za vnaprej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 OJLA! Hvala za odgovor! Nekaj problemov,kar kup verjetno! Na kakšen način lahko ozavestim in počistim smetje iz preteklosti, z kakšnimi metodami? Ajet predvsem tako, da se o svojih občutkih pogovoriš in bolj zaupaš - pomemben ključ do osvoboditve. Lunca, verjemi, da boš nekoč prerasla tudi misel na težke tranzite, ne bodo te več obremenjevali. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Lunca, verjemi, da boš nekoč prerasla tudi misel na težke tranzite, ne bodo te več obremenjevali. Iz tvojih ust v božja ušesa. Osvoboditev bo to, super. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Draga SmartyM, horarna karta je podala nasledni odgovor: psihično si močna in zadevi boš ponavljala - toliko časa, da ne uspeš. Res pa je, da je zadeva povezana s tvojo karmo in učenjem. V jeseni možnost šolanja obstaja, edino, če se sama ne premisliš.Zanimivo, da si z Jesenic, mi smo pa že mislili, da si kakšna morska vila. Lep pozdrav! beli VranDragi beli Vran,danes sem se vpisala v šolo.Naredila sem nov korak v življenju in priznam,da me je bilo tega strah in sem oklevala in bila zadnje čase strašno negotova vase.Prav si imel,ta šola (zdravstvena) je res povezana z mojo karmo in hecno je,da sem se danes tja vpisala že drugič,saj pred leti nisem imela zadostne finančne možnosti.Vedno je bil ta klic v meni in dolga leta sem delala proti sebi,ker nisem mogla slediti svojemu srcu.Zanimivo,kako sem kot otrok vedela kaj je moje poslanstvo,ko sem odrastla,pa sem se nekako izgubila.Še enkrat hvala,tvoj post sem vzela kot vzpodbudo in to me je gnalo naprej. Lep pozdrav in obilo sončka! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Dragi beli Vran,danes sem se vpisala v šolo.Naredila sem nov korak v življenju in priznam,da me je bilo tega strah in sem oklevala in bila zadnje čase strašno negotova vase.Prav si imel,ta šola (zdravstvena) je res povezana z mojo karmo in hecno je,da sem se danes tja vpisala že drugič,saj pred leti nisem imela zadostne finančne možnosti.Vedno je bil ta klic v meni in dolga leta sem delala proti sebi,ker nisem mogla slediti svojemu srcu.Zanimivo,kako sem kot otrok vedela kaj je moje poslanstvo,ko sem odrastla,pa sem se nekako izgubila.Še enkrat hvala,tvoj post sem vzela kot vzpodbudo in to me je gnalo naprej. Lep pozdrav in obilo sončka! SmartyM tudi jaz sem vesel, da si uspela in da se ti je izpolnila srčna (dolgoletna) želja, hvala za pohvalo, povratna informacija je tudi nek temelj astrološkega dela. Zadovoljen sem, da ste na splošno zadovoljni z menoj (Bobnar...) Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Dragi Beli vran, eno vprašanje v zvezi z prijateljem, ki je trenutno na velikem življenjskem križišču. Življenje se mu je nekako sesulo in treutno, si želi postaviti stvari nazaj v normalno stanje. Podpiram ga 100% ampak nekako mi šesti čut pravi, da si v bistvu dela medvedjo uslugo. Me kar malce skrbi zanj. Mi lahko kaj več poveš o tem.Hvala Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Dragi Beli vran, eno vprašanje v zvezi z prijateljem, ki je trenutno na velikem življenjskem križišču. Življenje se mu je nekako sesulo in treutno, si želi postaviti stvari nazaj v normalno stanje. Podpiram ga 100% ampak nekako mi šesti čut pravi, da si v bistvu dela medvedjo uslugo. Me kar malce skrbi zanj. Mi lahko kaj več poveš o tem.Hvalav tem primeru planeti ne dajo odgovora, najverjetneje zato, ker je vprašanje vezano napreslošno problematiko prijatelja. In ne vzemi preveč osebno, tudi sama veš, da skozi težave duhovnovo rastemo - pa če je tudi zelo težko. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Plis, mi lahko mal pomagaš.. Kje je moja ura? Ali jo bom našla? Mb, 10:23 19.8.2004 Ura je dragocena, nosila sem jo kot nakit... Sicer pa se pridružujem bobnarju, Beli vran je res Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Plis, mi lahko mal pomagaš.. Kje je moja ura? Ali jo bom našla? Mb, 10:23 19.8.2004 Ura je dragocena, nosila sem jo kot nakit... Sicer pa se pridružujem bobnarju, Beli vran je res AstraHorarna karta nakazuje: - da v času vprašanja nisi bila v bližini ure in v kolikor si doma (potem ura ni doma). Našla jo boš sama ali pa s pomočjo neke ženske, seveda pa s težavami (dolgo iskanje, tuhtanje...). Nahaja se nekje na jugu in malo proti zahodu. Med papirji ali neko publikacijo. Lahko je pri prijateljih... Seveda zaradi skopih podatkov povem lahko samo to, kajti včasih se je potrebno tudi še pogovoriti, da zadeve vidim bolj objektivno Uživaj! beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 hvala.. ..v olajšanje mi je, da jo bom našla...enkrat pač... Pojma nimam, kdaj sem jo izgubila, ker je ne nosim redno...in sem jo enkrat začela pogrešati...pa mislila, ah, saj ej nekje, jo bom že našla...če ne prej, ko bo retro merkur... jug in zahod...ne vem, imaš v mislih slo...ali mojo bližnjo okolico...torej prijatelji v mb... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 hvala.. ..v olajšanje mi je, da jo bom našla...enkrat pač... Pojma nimam, kdaj sem jo izgubila, ker je ne nosim redno...in sem jo enkrat začela pogrešati...pa mislila, ah, saj ej nekje, jo bom že našla...če ne prej, ko bo retro merkur... jug in zahod...ne vem, imaš v mislih slo...ali mojo bližnjo okolico...torej prijatelji v mb... AstraTo je vezano lahko na prijatelja s tujine ali če si s kom skupaj potovala, v smeri ki je navedena... Poizkusi se spomniti in to bo točka da jo najdeš. Našla jo boš v roku števila pet. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 .torej prijatelji v mb... juzhni prijatelji v MB :xx!: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Hm, zdaj si mi pa res dal mislit...Beli vran... Ko bi vsaj vedela, kdaj sem jo nazadnje imela... hehe, saj ti si tut jugo-zahodno od mene...aakhut.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 hehe, saj ti si tut jugo-zahodno od mene...aakhut.. ti si pa od mene..............................................................................................................................................................daleeeeeeeech 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajet 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Ojla! Zopet se oglašam, verjetno sem se okužila z vami na formu,ha..ha Kot si že omenil sem ,res firbčna in me zanima še veliko stvari. Namreč v jeseni imam namen iz sebe v tem življenju nekaj narediti :Rada bi poleg službe,ki mi ni všeč , naredila nekaj za svojo dušo.Ugibam med:vpisom na duhovno univerzo,rada bi obiskovala šolo orientalskega plesa,ter šolo magične astrologije.Finančno in časovno vse ni možno.Kaj mi svetuješ za mojo izhodiščno pot. Črnomelj čas 19.08 Citiraj FIRBČNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Horarna karta nakazuje, da so vse možnosti odpre, vendarle, da še malo počakaj (kakšen teden ali dva) in da ti bo potem jasno kako in kaj. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ...jaz pa ne najdem življenskega sopotnika. Težko bi rekla, da sem ga izgubila, ampak ga vseeno iščem Ljubljana 14:11 Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 pozdravček vsem po dolgem času..... beliVran.......vprašanje: ali se bo tale moja nova ljubezenska zveza obdržala?veliko mi je do tega..... vprašanje postavljeno 20.8.,ob 20.43,Nova vas nad Dragonjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Draga Pomlad, tvoje vprašanje je žal presplošno in zaradi tega nanj ni moč odgovoriti. Kajti po pravih HA moraš imeti nekega moškega (fanta) v mislih, kajti samo pod tem pogojem deluje. Toby iz vprašanja sklepam naslednje: da si ti tista, ki si zagreta in ki boš vložila vse, da se obdrdi. Toda ne pozabi, da prihaja v tvoje še neka oseba, v katero se lahko zaljubiš... V Kolikor ti preveč ne zmeša čustev, se zveza obrdrži, v nasportnem primeru se odločiš za novega. Naj te ne skrbi, kajti v vsakem primeru uživaš. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajet 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Dobro jutro!! Hvala ti. Mankala mi je samo še pikica na I, da sem se odločila ,da grem na tečaj "meditacija na mize iz ŠARTRA",ki je v začetku septembra v Ljubljani: mogoče bom tam uvidela kaj je moja pot!!! Prijetno deževno soboto ti želim,jaz jo preživljam v službi!!! Citiraj FIRBČNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 beli Vran....hvala za tvoj odgovor......!! pa čeprav me je presenetil.....imaš prav, trenutno sem jaz tista bolj zagreta...on ima namreč kar nekaj težkih problemov.....če nisem pretečna.....še eno ..malo obrnjeno vprašanje....... kaj pa njegova čustva do mene?....mu je do tega,da gradiva naprej na najini zvezi ? 21.8.ob 9.05,nova vas nad dragonjo pozdravček in skrajno lep dan!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Toby njegova čustva do tebe so nežna, čustvena in občutljiva. toda vseeno rabi čas, da se bo odloči... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 ...joj saj sem se samo malo pohecala (zgleda, da me nekaj grabi in da sem se naveličala biti samska, čeprav sem v zadnjem času v tem celo zelo uživala)Drugače bi pa rada povedala, da me je kot popolnega začetnika horarna astrologija zelo fascinirala. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 hvala .......beli Vran!!!! čeprav sem sedaj kar malo zmedena in se sprašujem,kdaj bo končno konec vseh teh zmešnjav in nesrečnih zvez......no,pa ne bom vrgla puške v koruzo in upam,da se bo tale trenutna zveza rešila in da si končno nekaj ustvarim!! Tebi in vsem na forumu še naprej lep dan!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.