pomlad 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Mogoče bi pa tole šlo. Nek splošni horoskop, pa tudi moja vedeževalka mi napovedujeta za jesen neko resno zvezo. Zanima me, ali se bo to res zgodilo?13.34 v Ratečeh Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Horarna astrologija, daje odgovor samo na vprašanja, katera so postavljena s srcem, seveda pod pogojem, da to niso preveč splošna vprašanja. Žal so taka pravila Pomlad, seveda če si še začetnica tega še ne veš, samo, če se boš kdaj učila HA boš videla, da je to zelo zanima veja - morda ena najbolj pestrih (s svojimi zmožnostmi...) Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Sej vem, hočem kar nekaj na silo... Bom še mal brala, da se bom kaj naučila... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Studentka 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Beli Vran, pozdrav tebi in vsem ostalim!Se nikoli prej nisem zastavila vprasanja, danes pa me nekaj zanima . V mislih imam cisto doloceno osebo, ki je ze dolgo v mojem zivljenju. Ali bova na koncu prisla skupaj? Upam, da je vprasanje v redu zastavljeno .Radovljica, 19.00Hvala in lep preostanek dneva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Draga Študentka, tale tvoj izvoljenec je pred neko pomembno življensko odločitvijo in tudi soremembo. Zdi se, da nekaj zaključu in da se mu odpira nov list v knjigi življenja... Vse možnosti imata da ostanete skupaj, res je, da je to odvisno od njega. Ti ga imaš srčno rada, on bo nekoliko bolj previdno izražal čustva v bodoče... beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Studentka 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Beli Vran, hvala za odgovor.Zdaj sem malo bolj optimisticna . Tvoje besede o vsem skupaj zelo drzijo, glavno pa je, da je moznost dobrega izida...Veliko soncka! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
inča 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Beli Vran, tudi v meni se že dalj časa postavlja eno vprašanje, mogoče mi lahko ti pomagaš? Ali ima moja veza z Alešom prihodnost? Vprašanje postavljeno v Velenju ob 11.47 A je točna ura ful pomembna? Ker mi namreč vsaka ura drugač kaže. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Beli Vran, tudi v meni se že dalj časa postavlja eno vprašanje, mogoče mi lahko ti pomagaš? Ali ima moja veza z Alešom prihodnost? Vprašanje postavljeno v Velenju ob 11.47 A je točna ura ful pomembna? Ker mi namreč vsaka ura drugač kaže.Žal zaenkrat planeti še ne dajo odgovora, ker je za vprašanje še prezgodaj. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
inča 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 okidoki, hvala ti, bom poskusila čez kakšen mesec, mogoče mi bo pa takrat že tud sami kej bolj jasno. še enkrat hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 sončen pozdravček! beli Vran.........spet me zanima.......upam,da nisem pretečna...... resnično zadne vprašanje vprašala bi rada...... : je v moji trenutni zvezi prihodnost.....poroka,otrok? ostaneva skupaj kljub vsem hudim težavam,ki ga pestijo......?? ob 10.49,24.8.,nova vas nad dragonjo HVALA!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melisa 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Pozdravljen beli Vran, prosim, mi lahko pomagaš?! Že mesec dni čakam, da mi meni znana oseba napiše uraden dokument, ki ga NUJNO potrebujen.Vprašanje: mi ga bo napisal? zakaj mi ga ne napiše? Maribor, 13,12 pozdrav,Melisa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Olja Beli vran! Službo imam, kot je bilo rečeno, me pa zanima en tip, če boš imel kaj časa, ki je tam, po imanu Uroš ali si lahko kaj obetam, bolj resno ali samo avantura ali si samo domišljam? Rojena: Celje; 19.02.1971 18,10 od njega nimam podatkov kot to da tam v bližini firme stanuje LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Toby, za navedeno boš morla še malo počakati, kajti najprej se morajo težave urediti, potem bo čas namenjen temu, česar si želiš in pričakuješ... Melisa, zakomplicirana zadeva, to je v ozadju neka ženska (prav možno je, da je tudi ona uradna oseba, katero imaš v mislih), si pa tudi nestrpna in si se obnašala nekoliko arogantno v preteklosti. Ta dokument dobiš v roku števila šest, seveda pa boš moral biti zelo potrpežljiva. Prav možno je, da je zadeva deloma ali v celoti vezana na tujino, ali jo potrebuješ kot nek dokazni material... Vanja, svetujem ti, da se prepustiš, zadeve ne izsiljuješ in naj usoda poskrbi, tako kot je prav. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melisa 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Ojtala beli Vran, karkoli te vprašan je komplicirano. Vse okrog mene je komplicirano,smrk,smrk. Ta tvoj odgovor me je čisto zmedel. MOrda bom bolj konkretna. Z mojim bivšim partnerjem imam še eno odprto nerešeno zadevo. Zaradi prepričanja, da ne bom imela težav sem odlašala z pogovorom in rešitvijo . Vendar se je ŽAL izkazalo, da sem se uštela.Preveč zaupala. Gre za stanovanje. Vprašanje ali bo moj bivši partner sporazumno pristal na ureditev dokumentacije v zvezi s stanovanjem? Dragi beli Vran,dajjjjjjjjjjjjjj reci kaj pozitivnega. SMRK! Maribor, 23,14 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melisa 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Oprosti beli Vran, sem še enkrat vse prebraza in ugotovila, da sem vse pomešala. Sory! Veliko tega imam, zato sem bila prepričana, da sem ti pisala za stanovanje. Čestitam, priznati moram , da je vse res. Dokument je med. dokument, ki ga moram priložiti za dokaz za odškodnino ( prometna nesreča)dokument mi mora napisati moj bivši partner ?!, ki mi ga že 1 mes.obljublja.Uradna oseba je on(zdravnik). Ženska, hm le kdo bi to bil. Morda sedanja partnerka, ugibam?Tujina , voznik bil iz tujine. Nestrpana sem res, saj že nekaj časa čakam. Arogantna morda tudi. Kaj mi svetuješ, potrpežljivost, vstrajnost......ponižnost???? Hvala, povabim na pir, če uspe. Melisa P.S: Če utegneš te prosim poglej še glede stanovanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Melisa, sedaj mi je jasno, tako kot sem rekel, da se bo zadeva počasi vendarle urediča. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajet 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 HAY!!! Sem v finančni stiski,a je mogoče kaj na vidiku? 13,46 uri Črnomelj. Najlepša hvala!! Citiraj FIRBČNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 beli Vran....res hvala ti za vse odgovore..... danes pa se je zgodilo nekaj res grdega.....ne vem več,kaj je prav in kaj ni....če sem tudi jaz kriva..... čeprav sem rekla,da ne bom več spraševala...ker vem,da so pri mojemu partnerju na tapeti res težke zadeve.....pa vseeno.še eno vprašanje: danes me je grdo zavrnil in zavrnil vsakršen pogovor.......kakšen je razlog,kaj ga je pripeljalo do njegovih odločitev,da je najino ljubezen in ustvarjanje skupnega življenja potisnil na stranski tir ali celo za vedno končal?po temu danes naju ne vidim več skupaj..... Kaj praviš na to beli Vran.....? ob 21.12,25.8.,nova vas nad dragonjo malo bolj žalosten pozdravček danes....!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melisa 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 nočni pozdravček beli Vran, hvala , bom potrpežljivo čakala. Noč, Melisa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Hvala Beli vran ! Saj bom prepustila času, samo radovedna sem ali čutim prav ali ne!LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Beli Vran živjo, zanima me če bom v roku enega leta menjala službo.Prosim te tudi,da mi poveš če bom,v kolkor bom menjala zaposlitev,na novem delovnem mestu zadovoljna. V primeru,da službe ne bom menjala prosim,da pogledaš če se bodo razmere na dosedanjem delovnem mestu izboljšale. Lepa ti hvala in lep dan želim. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Beli Vran odgovarja: Ajet s financami s res bolj na tesno, toda zadeva še ni pretirano resna, res pa je, da ti v bodoče svetujem več resnosti in varčnosti. Kajti ravno varčnost je tvoja šibka odlika... Toby, tvoj srčni izvoljenec je zaskrbljen in ni ravno v zavidljivem položaju. Svetujem ti sledeče, da ga malo pustiš pri miru in ne pritiskaš nanj, saj se bo odločil... toda rabi čas. Vem, da si se že skoraj naveličala, toda pravijo, da je potrpežljivost božja mast. Čveka, pred kratkim vidim neko menjavo službe. Imaš dobro službo in zaradi tega ni razloga, da bi jo menjala (na novo). Nekaj težav z ženskami bo še, toda to je minljive narave. Res je tudi, da ti v kratkim ponudijo novo službo, obstaja možnost, da jo sprejmeš, ampak to ne bo dobra rešitev. Obljube so že sladke, izpolnitev v realnosti pa je težja. Zato premisli, pred narediš kakršenkoli korak. Lep dan vsem, čeprav je nol nekako tiho deževen. Vendarle za dežjem posije sonce. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Beli Vran ojla, prepričana sem,da nisi pozabil name :o|o: bom počakala na odgovor. Hvala ti in lep dan želim Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Beli Vran ojla, prepričana sem,da nisi pozabil name :o|o: bom počakala na odgovor. Hvala ti in lep dan želimMerkur je retrograden, tako sem se trudil, da ne bi zamešal imen in sem jih še, namesto čveka, sem napisal vanja. Se ti opravičujem in upam, da oprostiš, vse ostalo je zate... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Beli Vran, se mi je zdelo,da bo tisti odgovor zame pa vendar...ziher je ziher. Hvala ti za odgovor Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.