Skoči na vsebino

Horarna astrologija

SmartyMaja

Recommended Posts

pozdravljen beli vran!!

sem nova na tem forumu tako da moram še ugotovit kako vse poteka tu.sem pa vidla da odgovarjaš na vprašanja in bi ti zastavila dva,če lahko. x:Dx x:Ix

kaj se mi bo zgodilo ,v prihodnosti,na ljubezenskem podričju?

kaj pa v drugih področjih (poslovno,denarno,zdravje)?

hvala,pa upam da nisem preveč zatežila x:Ix .lp,lucky00

ob 15.06,27.8.,premančan

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 772
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

pozdravljen beli vran!!

sem nova na tem forumu tako da moram še ugotovit kako vse poteka tu.sem pa vidla da odgovarjaš na vprašanja in bi ti zastavila dva,če lahko. x:Dx  x:Ix

kaj se mi bo zgodilo ,v prihodnosti,na ljubezenskem podričju?

kaj pa v drugih področjih (poslovno,denarno,zdravje)?

hvala,pa upam da nisem preveč zatežila  x:Ix .lp,lucky00

ob 15.06,27.8.,premančan

Predlagam ti, da prebereš poste za nazaj, potem pa vprašaj...

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Pozdravljen beli Vran,

ponovno JAZ, presenečenj ne manjka. SMRK! Vsak dan znova in znova.......

kar ne vidim konca.

Le kaj mi tokrat hoče življene povedat?

Vso leto se pridno izobražujem, ( vozim v Zagreb na tečaje ayrvede),pripravljam...iščem primeren

prostor in trenutek za spremembe. In glej ga, dva vhoda naprej od mene, se danes odpre

ayurvedski center. A, ni to .........?

Povej mi dragi beli Vran :

Je prišel čas , da se poberem iz tega konca?

ali, da se vspopadem s konkurenco?

Pozdrav,

Melisa

Maribor, 20,27

ciao,beli Vran!

se mi je kar zdelo da bom kaj narobe naredila. x:Ix :inocent:

leto in pol nazaj me je pustil tip nosečo.do sedaj nisem imela ne volje ne časa poiskat koga drugega,tako da sem še vedno sama. :V: zanima me samo če bom še dolgo?ali je kaj sreče v tej smeri zame?

upam da sem tokrat prav postavila vprašanje :8):

lp,lucky

20.39,28.8.,premančan

Draga Melisa,

res je, da nisi v zavidljivem položaju in menim, da si potrebna nekega temeljita pogovora. Vsaka še tako majna malenkost te vrže in tira in padaš v neko vrsto depresije. Seveda si v osnovi pridna, marljiva in delavna, zelo se trudiš, da ti uspeva ohraniti nek zdrav in razumen nivo. Pa vendarle vedi, da vse ni tako zelo črnogledo, za vsako temno nevihto, posije svetlo sonce - prinese mir in radost v dušo. Seveda boš s svojim delom uspela in tudi izobraževala se nisi zastonj, bilo bi smešno če bi sedaj, ko si že skoraj na višku vrga proč ves tisti čas, trud in voljo. Človek ne sme obupati, ampak najti nek svetel žarek, pri tebi je to komunikacija in klepeti z neko žensko. Ona ti bo vlila voljo in prvi rezultati v povezavi s poslom so vidni že v roku števila štiri, tako da si lahko mirna in se spopadeš s konkurenco. Ta mora biti in je zdrava - pa če je še tako nadležna ( z njo se več ali manj soočamo vsi...).

Draga Lucky00,

pri tebi pa je horarna karta nakazala, da si želiš spremembe in to na silo. Ne zanima te zakaj ne dobiš moškega, ampak ti ga preprosto hočeš. Čas še ni namenjen da ga spoznaš, najprej boš moral počistiti s preteklostjo in potem pride moški, ki te bo vreden, ti bo vračal ljubezen in bosta gradila na medsebojnem zaupanju. Želim pa dodati še to, nič nisi naredila narobe, toda jaz moram na žalost ali pa veselje upoštevati pravila in zakone, katere ima HA, kajti v nasprotnem primeru so odgovori nesmiselni.

Lep večer še naprej!

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

ciao beli Vran!

odgovor sem prebrala pa me je malo zmedel, x?x

kaj moram razčistiti od preteklosti? :eek:

pa še to,koliko časa bo bivši še težil? :O:

lp,lucky

16.06.,29.08.,premančan

Hm, če ti ne veš, kako naj jaz vem, ja z bivšim...

Dragi beli Vrant,

HVALA TI, tako lepo si mi napisal da sem malo smrk, smrk.....

Vedno mi napišeš, da sem potrebna temeljitega pogovora , s kom !?

Jaz se ful rada pogovarjam, učim in sprejemam , toda tokrat se vrtim v začaranem krogu.

Mi lahko poveš kakšen pogovor si imel v mislih?

Uganil si ,da sem pridna, delavna , marljiva, še preveč. Samo ne tam kjer bi morala biti!?

Tudi to je res, da me zadnje čase vrže vse iz tira. Predvsem pa zaradi tega ker se še nikoli v življenju nisem tako trudila, učila, poslušala, skratka bila tako" pridna" in mi gre vse na robe.Otrok, lokal, ljubezen....

Depresivna ? sama se sprašujem kaj je to ; Na zven sem vse prej kot pa depresivna ( bi rekli vsi ki me poznajo) a noter čutim drugače.

MOrda še eno vprašanje:

A poznam to žensko ?

Lep večer,

Melisa

Ali bom dobila novo stanovanje? Ce in kdaj in kje, a kmalu...bla bla..mislim pa resno, ker skatle za selitev ze nabavljam.  x:)x

29.8.2004, ob 21:15, Lj

Selitev sigurno bo in to v roku števila dvajset.

x:Dx ciao,beliVran!

spet sem tu in spet sprašujem.

kako se kaj ujemam z bikom? xcivx

in še to,a bom imela kaj več sreče na finančnem področju? :O:  :eek:

lp,lucky00 x:Dx  x8Dx

Očitno ti je malo dolgčas, predlagam ti, da se naučiš astrologije in zadeve začneš spremljat tudi sama, je zelo zanimivo in pestro...

Hello!!!! x8Dx

beli Vran.......a HA odgovori tudi na tole vprašanje?

Punca mojega brata že nestrpno pričakuje porod.....uradni rok je 4.9.,vendar nas vse skupaj zanima če bo kaj prej ali pa kasneje.......še posebej pa je v pričakovanju ona in si želi seveda čimprej.....

31.8.,ob 12.34,nova vas nad dragonjo

hvala in lep dan! x:)x

toby, nestrpneži, ne...? Logično, da si postavila to vprašanje, ko v vas prekipeva pričakovanje, a zna biti odgovor, da se otroci o tem sami odločajo, kdaj bodo prišli x:)x x;)x

Naj vam dobro poteka vse!

:8):

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Hello!!!! x8Dx

beli Vran.......a HA odgovori tudi na tole vprašanje?

Punca mojega brata že nestrpno pričakuje porod.....uradni rok je 4.9.,vendar nas vse skupaj zanima če bo kaj prej ali pa kasneje.......še posebej pa je v pričakovanju ona in si želi seveda čimprej.....

31.8.,ob 12.34,nova vas nad dragonjo

hvala in lep dan! x:)x

Jaz vidim rok števila štiri, ali bodo ure ali dnevi...

Beli Vran, dobro jutro x;)x

torej če so bile 4 ure, potem je dete na svetu, ampak verjetno so bili 4 dnevi

še jaz eno vprašanje, smem?

Kako so bo razvijal en odnos, po mojih željah ali ne, ali so vidne kakšne ovire?

hvala za odgovor, če boš seveda dobil odg.

6.58 Zagorje

Beli vran, prosim za pomoč...

danes mi je en frend postavil vprašanje...

kako se bo razvijala najina zveza...?

Lj, ob 14:13, 1.september

Jaz sem odgovorila takole...

Čeprav je on poročen, sem gledala 7 hišo, saj me zanima le odnos med njima...on je predstavljen z jupitrom, ona z merkurjem

Jupiter bo delal še poz aspekt z venero...pomeni, da se bo dobro počutil v njeni, mlajši družbi...vendar je ona predstavljena z merkurjem...rekla sem, da je v bistvu dobro kazalo...potem pa se je ona na nek način umaknila...začasno, zdaj pa si bo spet premislila...in si želela zveze z njim...kar podpira tudi aplikativni aspekt z luno...

vendar...ne bo šlo po željah, saj se bo on premislil.../jupiter bo prej zamenjal znamenje, kot bi ga merkur ujel)...poleg tega dela luna neg aspekte s saturnom in venero...kar ne obeta posebne sreče v tej ljubezni...

ker je luna pokazatelj dogodkov...in ne dela nobenega aspekta z jupitrom...sem pač odgovorila, da iz tega ne bo nič pametnega...

Čeprav je zadnji lunin aspekt vendarle trigon lune z merkurjem...se sprašujem, če sem prav odgovorila...

Čeprav obstajajo mnenja, da je v primeru poročenega partnerja treba gledati 5 hišo....jaz prakticiram 7.

če bi vzela 5 hišo...kaže v bistvu, da bosta skupaj, vendar je tukaj spet ta nesrečni kvadrat lune s saturnom in venero...

Torej, upam, da boš dal svoj komentar, dobila sem občutek, da ta zveza njemu ne pomeni veliko...bolj ga je strah, da bi to kakorkoli obremenilo zakon...ker je dekle veliko mlajše...in samsko...

hvala x:Xx

astra

Per aspera ad astra

Hay! x:Xx

Že nekaj časa odlašam z vprašanjem ,ki se glasi takole: KAKŠNO VEZO BO IMEL MOŠKI TEHTNICA V MOJEM ŽIVLJENJU? x;)x Jaz sem rakica ascendentom tehtnica z vladarjem planeta venero. :2src:

Se iz srca zahvaljujem za morebitni odgovor! x:Xx

FIRBČNA

beli Vran odgovorja:

Selene: Tvoje vprašanje me je nekoliko zmotilo, ne nič nimam proti tebi verjemi, samo vprašala si:

Kako se bo razvil en odnos?

Samo vprašanje je nekoliko čudno zastvaljeno. Odgovor je sledeč: nakazano je, da se vračaš nazaj v preteklost in da iščeš neke težave, katerih v bistvu ni oz. so preteklost. Oseba, ki jo imaš v mislih (en) te ima rada oz. je nate navezana. Ne bo ti delala težav, problemetična v tem odnosu si ti. Mladi temu rečemo "skuliri se", pa bo šlo.

Asta, ne vem če astrolog sme spreminjati pravila v HA kar tako po občutku, ali pa ko je to nekje slišal. Liily je v svojem delu Krščanska astrologija podal celo paleto pravil (prepričan sem, da knjigo imaš, med drugimi je prevedena tudi v srbski jezik) in v svojih pravil jasno piše.

- partnar spada v 7. hišo, v kolikor je oseba poročena in ima izvezakonsko zvezo je to 5. hiša ali 11. hiša (partnerjeva ljubica).

V moji praksi (preko 300 horarnih kart o ljubezni) se je to izkazalo za pravilno in zato, naj zaenkrat pravila ostanejo pravila.

No pa poglejva še tvoj primer:

Kako se bo razvijala najina zveza?

Jupiter (spraševalec) Mars (njegova Ljubica) Luna (kosignifikatorica spraševalca), poglej simboliko Mars (ljubica) lovi njega (Jupiter). on beži pred njo...

veliko dima, v praktičnem pa ne bo nič iz tega, še ena bežna avantura.

Lunini aspekti ne kažejo združitve, tako da ne bo nič iz tega... tip je pač za avanture...

Ajet, daj malo razjasni tale pojem, ker meni ni nič jasno, je to realna oseba ali le nek nesluten ideal. HA je ekzaktna in konkretna (kot beli Vran).

Moram vam povedati še to, da sem sedaj, ko je jesen zelo zaseden in zaradi tega boste morali včasih na odgovor malo počakati, toda dobite ga sigurno.

beli Vran

hvala Beli Vran, naj pojasnim ta - en odnos,mogoče bi bilo bolje, da napišen en določen odnos.. Sej se bom skulirala in utihnila

aja in zakaj me prepričuješ, da nimaš nič proti meni :eek: sej ti verjamem, jaz tudi proti tebi ne x:Dx pa občutljiva tud nisem x;)x

Beli Vran x:Xx

hvala Beli Vran, naj pojasnim ta -  en odnos,mogoče bi bilo bolje, da napišen en določen odnos.. Sej se bom skulirala in utihnila

aja in zakaj me prepričuješ, da nimaš nič proti meni :eek: sej ti verjamem, jaz tudi proti tebi ne x:Dx pa občutljiva tud nisem x;)x

Beli Vran x:Xx

jaz sem mislil v odnosu in ne na tem forumu, da ne bo pomote in zamere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...