Ksenia 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ja jaz tud vidiš v takšnih primirih pa pogrešam komuniciranje v živo, ker pogovor drugače izzveni, ker v očeh vidiš bistvo odgovora, a ni tako...nič grem delat :o|o: danes me popolnoma vsaka mišica boli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ja jaz tud vidiš v takšnih primirih pa pogrešam komuniciranje v živo, ker pogovor drugače izzveni, ker v očeh vidiš bistvo odgovora, a ni tako...nič grem delat :o|o: danes me popolnoma vsaka mišica boli...Prednost foruma je edino mogoče več povratnih informacij, toda pogovor je tisti, ki daje astrologu določen uvid, toda vse ima svoje prednosti in slabosti. Moj odgovor moraš razumeti med vrsticami (tako so ugotovile moje stranke). Uspešno delo in uživaj! beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 beli Vran....... realna oseba.....ne bi spraševala kar tako.......saj si mislil,na vprašanje o rojstvu ne? no,naj povem,da še ni nič....sicer pa si rekel število 4.....po dnevih pa je to šele jutri!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 beli Vran....... realna oseba.....ne bi spraševala kar tako.......saj si mislil,na vprašanje o rojstvu ne? no,naj povem,da še ni nič....sicer pa si rekel število 4.....po dnevih pa je to šele jutri!!!Toby.. oprosti retro Merkur mi nagaja, zamenal sem ime, v mislih sem imel Ajet... Jutri bo srečen dogodek.. za vse vas... Se iskreno opravičujem... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 jutri, me veseli, da so taka vprašanja in taki srečni veseli dogodki blizu, še sama kar v pričakovanju ratala, čeprav vas ne poznam... Obvezno javi Toby, sploh ne dvomim, da bo jutri!!! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 in določena življenja se bodo v trenutku spremenila -čudež življenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alenka7 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ŽivjoMe zanima, kdaj bo naša mlada družinica imela svoje stanovanje ali hiško. Kdaj bomo bolj na svojem.Hvala za odgovor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lena 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Beli vran, ker vidim, da ers obvladas te stvari in te prav obcudujem zaradi tega bi ti se jaz rada postavila vprasanje: Kdaj bom dobila sluzbo (glede na to, da sem trenutno po koncanem faksu brez le te je sedaj to moja glavna skrb in problem) in a bom bla zadovoljna z njo?moji podatki: 10.2.1977 ob 19.30 v Postojni Hvala, pa lep vikend. Lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Alenka 7 ti in tvoja mlada družinica se boste preseli v roku števila dve (najkasneje v roku dveh let). Lena, lahko si mirna službo boš dobila in z njo boš zadovoljna, seveda sprva mogoče ne preveč, pri tebi je nakaz rok števila 14 (dni...) Lep pozdrav beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lena 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Beli vran!Si pa hiter z odgovori, pa hvala seveda.lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Beli vran! Vprašanjček zate Zanima me, ali bom sploh dobila kakšen odgovor na mojo prošnjo - za delo seveda in če bo ta odgovor kaj všečen okolica Ptuja, 13,27 4.9. Mogoče se sliši, kot dve vprašanji ampak je mogoče malo nerodno postavljeno tole vprašanje...v glavnem..nekaj v stilu...ali bo?? Če ti bo..in boš utegnil...najlepše hvala Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 pozdravček......našega podmladka še ni......nestrpno ga že čakamo!!! beli vran.......danes sem sesuta.....bi lahko pogledal tole: je moj dragi iskren do mene.....no,ali mi kaj prikriva ,me vara....laže po domače povedano??kako me žre ta črviček sumničenja......mogoče celo upravičeno.rekel je,da bo odsoten službeno....ampak se mi zdi,da je kaj drugega.... se opravičujem.....samo res ne vem,kaj naj naredim z najino zvezo.... ob 14.09,4.9.,v kopru Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Nataly horarna karta ja nakazala, da čas še ni zrel, da dobiš odgovor in da je potrebno še nekoliko počakati. Ni res, da se meni ne da pogledat, ali da sem utrujen... tak je odgovor planetov... Toby, če ti je partner zvest, ne vem če je to ravno pravo vprašanje, zdi se mi, da je problem mnogo globlji in sega drugam (ni več zaupanja, šibka kumunikacija...). Nakazano je, da sta tako, kot in kot tudi on pred pomembno življenkso preizkušnjo in da bosta morala narediti prenovo. To je edino, kar se zaenkrat vidi...Glede naraščaja pa bo potreba počakat, dokler se ne odloči in projoka na našo ljubo Zemljico - je že še na varnem in se mu ne mudi. In še nekaj , zakaj se opravičuješ - on bo tisti ki bo vodil zadevo... tako.. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lara26 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Pozdravljen Beli Vran.. tudi jaz imam eno vprašanje, če lahko..Zanima me, če bom dobila službo, za katero sem dala prošnjo in si jo res želim. Kdaj bom izvedela če me hočejo ali ne? 4.9., 16:04, Šmarje pri Jelšah Hvala za odgovor...pozdravček vsem.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Beli Vran - vem, da se ti DA pogledati - zato tudi zelo redno in pridno odgovarjaš. Prostovoljno in sploh vse Zato ti res najlepše hvala - Ker imam včasih slabo vest - da te takole zagnjavim Da pa še čas nekako ni zrel - čutim tudi sama. Me pa vseeno še nekaj zanima? Bom tole delo, za katero sem dala prošnjo sploh kdaj delala? - bi sodilo to k istemu vprašanju? Verjetno ne..zato čas:16:14 piše na mojem računalniku...okolica Ptuja. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajet 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Ojla Beli Vran! Se ti opravičujem za nejasno vprašanje.Ta oseba je realna *jo poznam*.Občasno se slišiva in vidiva.S kakšnim namenom je prišel v moje življenje Lepe sanje! Citiraj FIRBČNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 beli Vran odgovarja: Lara 26 si v času sprememb, toda ta prošnja zate ne bo rešena ugodno in za enkrat vstajaš v službi, katero imaš. Veš, ne smeš se obremenjevati, kajti vseeno ti bo delo prinašalo v bodoče velike izzive (ta služba) in bi ti bilo žal, v kolikor bi jo menjala. Nataly, celosten odgovor bi ti težko podal, kajti potrebujem tvoje rojstne podatke toda nakazano je, da boš delala nekaj kar je vezano na raziskovalno delo, psihologijo, tip zaprtih informacij... Ne vem, pa če si tega želiš... Ajet, tebi moram povedati, da si sicer zelo senziitivna v povezavi z vpršanjem, toda na drugi strani je nek strah. On je oseba, ki je zelo močan, intenziven in delavan. Mislim, da te uči komunikacije in še bolj samozavesti - zaradi njega se znaš postaviti zase. Prihodnost zveze? Odvisna bo od roka števila pet. Seveda se moraš prepustiti, on je tisti, kot pravimo - v roki ima škarje in platno. Selena zelo dobro ikono imaš - pohvale... Astra, si ostala brez komentarja, ali sem bil preoster... Lep večer še naprej in mirno noč - prijetne sanje. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajet 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 HVALA TI BELI VRAN! Res je kot praviš je učitelj na moji življenski poti.Pusika za lep dan! Citiraj FIRBČNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lena 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Moram jasno in glasno povedat, da je napoved belega Vrana definitivno držala:-službo sem dobila in v naslednjih dveh tednih bom tudi podpisala pogodbo. Se enkrat hvala za vso pozitivno energijo. Lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
asonce 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Dragi beli Vran! lepo bi te prosila za odgovor, ki mi že nekaj časa skrbi.Odločila sem se za opravljanje dopolnilnega strokovnega ispita, ki ga moram opraviti v tem oz. v začetku prihodnjega leta. Zanima me, ali ga bom uspešno opravila? Skoraj se bojim vprašati ali bom uspešna že v tem letu. 06.09.2004, čas 13:52:10Lepo pozdravljen in hvala lepa za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alenka7 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Beli Vran najlepsa hvala za odgovor, upam da se bomo res preselili. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 pozdravček vsem! tebi beli Vran pa hvala za odgovore......!sem pa tudi postala teta!...danes ob 2.20 zjutraj se je rodila moja nečakinja Taja.upam,da bo v življenju imela več sreče,kot teta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Čestitke teti in Taji trdno zdravje in srečo v življenju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 ojla beli vran...s fantom se želiva preseliti na svoje... kdaj nama bo to ratalo...čez koliko časa čas vprašanja: LJ.12:39 Hvala in Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Beli Vran odgovarja: Asonce ta izpit, katerega imaš boš vsekakor opravila, res pa je, da ne bo ravno najlažji in da boš morala vložiti veliko truda, svoje volje in napora, kajti že star pregovor pravi, brez muje se še čevelj ne obuje. Kdaj? Razvideti je rok števila 13 (dni, tednov...) Sončk možnost selitve s fantom obstaja in se boste preselila,iz karte je jasno razbrati naslednke;da je fant, tisti ki o zadevi odloča, vidim, da bo on prispeval denar, kredit... ali vložil levji delež... Selitev pa se izvede v roku števila tri, nakasnjeje so leta - vendarle bi rekel da bo prej. Lena, no vidiš, pa ti je uspelo, prav vesel sem zate... Toby, čestitke, da si postala teta, punčki pa želim, da so ji rojenice v zibelko, poleg telentov, položile tudi moč in pogum - da bo kos nalogam, katere jo čakajo... Ti pa boš od sedaj naprej teta Toby... Želim vam prijeten večer, mirne in harmonične sanje! beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.