Skoči na vsebino

Horarna astrologija

SmartyMaja

Recommended Posts

OJLA!! x:Ix

Začnite dan z nasmeškom! xDDx

Imam vprašanje, ki se glasi takole: Ali naj grem delat tečaje masaže ? x?x In če ali bom v tem tudi uspešna? x:Ix

( skrivnost sreče ni v tem , da delaš ,kar ti je všeč,amak , da ti je všeč , kar delaš) :palec:

FIRBČNA
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 772
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:)x

ojla beli vran...

v petek greva gledat neko podnajemniško stanovanje...v petek po 17h uri.

Jaz sem zelo za to, da greva v najem, ker kupila ga bova res lahko šele čez cca. 3 leta...preseliva pa se lahko brez problemov tudi danes...v podnajemniško...res pa je kot si rekel...on je tisti ki zavira...

Kaj misliš, da je možno da bi se preselila v tole podnajemniško stanovanje katerega greva gledat v petek?

LJ. 8:19,

Hvala beli vran,

Sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Zdravo.

Zdej imam pa končno konkretno vprašanje...

Imam dve kolegici, s katerima se kar precej družim, pa me zanima če je to res prijateljstvo, če v resnici nista samo....??? xrolleyesx

LJ, 9.19

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

bei Vran odgovarja:

Ajet, na ta tečaj masaže načeloma lahko greš, toda kakšnega velikega uspeha ali biznisa pa ne pričakuj. Kar nekaj vode bo še preteklo, da bi o tem uspela, vidna je tudi močna konkurenca, toda odločitev je samo tvoja...

Sončk misli, da bosta morala še kakšno stanovanje pogledat, to v petek ne bo ustrezno, nakazana je tudi visoka najemnina... Morda je včasih smotrno počakat in se potem izkaže za pravilno.

Pomlad, kar druži se še naprej z omenjenima prijateljicama, zaenkrat je nakazano, da je vse uredu in zato ni prav nobene panike.

No tako, vse sem pogledal in odgovoril. Sedaj pa grem na meditacijo, jutri se spet beremo...

Lep dan še naprej!

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Ojla beli Vran,

me že spet nekaj žuli.

Prijateljica, znanka me pokliče, reče ,da ima ful dober posel zame. Povezan s kozmetiko- prodaja, predstavitev.

Kozmetika- kreme povprečne,, cena zmerna, dobava Amerika. Jaz nezaupljiva.

Prašanje: kaj meniš se naj podam v ta posel? Je čist?

Nočko,

Melisa

Maribor , 19,34

x:)x hval ti beli vran...tolk si želim to čim prej...stanovanje...pa si mi napisal čez 3 leta...upam jaz pa upam da b do konca tega leta...res si močno želim.

Imam pa še eno vprašanje in sicer moja služba.

kdaj bom dobila službo v kateri bom tudi zadovoljna in mi bo delo všeč....nmreč že od januarja iščem službo pa sem prav že utrujena od vseh teh razgovorov in to...vsi hočejo da delaš za malo denarja in s polno odgovornostjo...

Jaz si pa samo želim službico s prijetnim kolektivom in tudi neko normalo plačo...najbolj pomembno pa je da me bo delo veselilo in da bom z veseljem hodila v službo...KDAJ cca. me čaka taka službica...

Hvala ti in uživaj x:)x

SORRY ker zopet težim! x:)x

Malko sem razočarana nad odgovorom ,pa nič zato :V:

Življenje gre naprej. A je mogoče veš, kar je tisto kar bi lahko počela ob službi in bi me tudi osrečevalo. x?x

SLADKE SANJE x:Ix

FIRBČNA

Pozdrav Belom vranu a i svima ostalima,

Ne mogu izdrzati a da ti ne postavim jedno pitanje, na koje ces mi nadam se odgovoriti, stvarno mi je bitno jer mi se neda vise o tome razmisljati. A ono glasi: da li cemo ja i jedan decko na kraju biti zajedno?? Ima li nade? :2src:

Sad je 22.55, Zagreb, 08.09.2004

Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru!!!

pozdravljen beli Vran x:)x

Kako lepo nam je, da imamo belega Vrana, da ga lahko kaj povprašamo - hvala x:)x

Tokrat me zanima. Konec meseca imam možnost izleta v Italijo - otok Elba in Cinque Terre za 4 dni. Nisem še 100% ali se naj odločim in kako se bom imela v družbi sodelavcev.

Topel dan ti želim in hvala za pomoč pri odločitvi x:)x

Asonce xflowx

x;)x

ojla beli vran še eno vprašanje bi imela...

imela sem dva izpita in enega sem naredila, enega pa padala...ponovno možnost imam, da ga grem delat 28.09., res moram narediti ta izpit ker sicer ne morem priti v višji letnik...

Lepo prosim poglej če mi bo uspelo priti v višji letnik.

Hvala in lep dan,

LJ. 09.09.04 18:07

beli Vran odgovarja:

Melisa, glede omenjenega posla ti odsvetujem, da greš vanj - kajti ne boš dosegla tistega, kar si želiš oz. pričakuješ.

Sončk, glede službe, je nakazano, da si zelo pridna, delavna in ustvarjalna. Tudi zate pride prava služba in nakazano je, da se bo stvar zgodila v roku števila petnajst (dni, tednov...), prej bo še nekaj zapletov, a vse se bo rešilo v tvojo korist.

Glede šolanja se ti bodo zadeve razrešila in prepričan sem, da z vztrajnim delom in tudi srečo (tudi ta je nakazana) prideš v višji letnik. Pomaga ti tudi neka avtoritetna oseba.

April oseba, katero imaš v mislih je notranje zelo močna in predvsem intenzivna, skupaj lahko veliko napredujeta in se učita. Prihodnost zveze? Odvisna od roka števila dve (tedna..); si pa ti tista, ki imaš v rokah škarje in platno.

Asonce obstaja veliko verjetnost, da se premisliš... in ostaneš doma... In še nasvet - poslušaj sebe in svoj notranji glas.

-------------------------------------------------------

Opražam da nekateri pričakujete načeloma pozitivne odgovore in da vam vse potrdim. Toda zavedajte se, da karta odseva energetsko stanje spraševalca in realno sliko. Na astrologu je, da to dvoje poveže in poda odgovor.

Lep večer še naprej in čim manj skrbi v bodoče!

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Pozdravljen beli vran!

Moje vprašanje je ljubezenske narave. Obstaja oseba s katero sem zelo dober prijatelji vendar jaz osebno čutim veliko več. Sm siguren, da iz njene strani tega ni, zato me zanima, kaj karte kažejo. Se pa pojavlja še ena oseba, s katero trenutno le izmenjujemo poglede in ne vem kaj se dogaja. Mi pa postaja vse bolj všeč, čeprav so čustva trenutno drugje. Osebe osebno še ne poznam. Kaj se bo mogoče, kljub vsemu kaj čutim do prijateljice kaj pri tej drugi odprlo? Hvala za odgovor

Lep pozdrav

Hvala beli Vran,

res dobivam same negativne odgovore na moja vprašanja.

To me ful zmede, ne vem naj poslušam sebe ali pa  tvoj odgovor.

Beli Vran, prosim a te lahko nekaj povprašam na osebno stran?

Pozdrav,

Melisa

Melisa, ne bi rekel, da so moji odgovori ravno negativni - so pa predvsem realni, v kolikor ti ni kaj jasno povpraši še in še... Ne vem no, jaz se vseeno trudim in ne vem kako ti to sprejemaš. Naj pa ti povem, na silo in kot rečemo po domače (pri nas na gorenjskem) "na vrat, na nos" je kljub vsemu nesmisel delat zadeve. Moje osebno mnenje je, da se je potrebno prepustiti in zaživeti.

Bik 1975 (oprosti, ker si drugi na vrsti, saj veš dame imajo prednost), poglej zadeva se je pokazala sledeče: tri mesece je vidno nekaj nejasnosti in medlih (zmedenih) čustev. Po tem premoru pa se boš lahko ogledal in se odločil. Mislim, da prihaja tretja oseba.

beli Vran

Živjo beli Vran,

prosila bi te za malo pomoči,... namreč izgubila sem čevlje. Iskala sem jih po celi hiši, in v avtu, pa jih ne najdem. Mi lahko prosim malo namigneš, kje bi lahko bili?

Vpašanje postavljeno, ob 15.47 v Škofji Loki.

Draga Konj,

postavila si zelo zanimivo vprašanje, omenjeni čevlji so se zgubili, v povezavi z nekim delom ali nastopom.

Našel jih bo nekdo drug, obstaja možnost da se nahajajo pri partnerju (ali neki osebi - tuji, katero dobro poznaš). išči v tej smeri pa jih boš našla... smer neba je zahod, skoraj 100% da jih najde nek moški ali pa ti vsaj poda pomembno informacijo.

beli Vran

Pozdravljen dragi beli Vran,

oprosi , prišlo je do kratkega stika v komunikaciji. Moj namen ni bil "grajati" tebe, temveč sem ti hotela povedati, da dobim drugačni odgovor , kot bi ga JAZ želela slišati.

Vem, da se trudiš, HVALA, vesela sem ,da te imamo. Meni si v veliko pomoč( že ta občutek), s tvojimi odgovori. Vzam si čas , premislim, prespim

Tudi tokrat si imel prav, res hočem nekaj na silo.

Hvala za tvoj trud in pomoč.

Noč,

p.S:

Bom upoštevala tvoj nasvet.

x;)x

ojla beli vran...danes imam en razgovor za službico...enkrat sem tam že bila sedaj pa želijo da pridem za 2 uri delat, da vidijo kako mi gre...misliš da bom dobila tole službo...bi bilo fino, ker mi je všeč...

Hvala za tvoj odgovor,

LJ: 8:52

Spet jaz, z istim vprašanjem, pred časom sem ti ga že postavila, pa še ni bil čas za odgovor, me zanima, kaj pravijo planeti danes.

Ali ima moja veza z Alešom prihodnost?

Vprašanje postavljeno ob 11.36, v Velenju.

Ojla beli Vran,

Če si našel čeveljčke, bi te prosila ali bi lahko našel skuter, ki so ga

ukradli mojemu sinu.

Točen datum kraje ne vem, lahko pa preverim na P, ukraden je bil v naši stanovaljski hiši iz hodnika, zaklenjen , ponoči, pred cca 3 mes.

Pozdrav,

Melisa

Sonč... ta možnost, da dobiš službe je 50%, vendarle se s tem ne obremenjuj, ampak poprimi za delo...

Inča, tale Aleš, pa to ne pusti dihat, sedaj si se odločila, da boš vzela pobudo v svojo roko... Stvari ni videti konca, čeprav ni jasno, ali bo to res šlo v prihodnost. Poizkusiti se bolj prilagajati...

Melisa, žal spet negativen odgovor, skutarja ne bo nazaj...

Lep večer še naprej!

beli Vran

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...