Skoči na vsebino

Horarna astrologija

SmartyMaja

Recommended Posts

• Komentarji 772
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Xx

hvala beli vran...

danes zjutraj sem imela še en razgovor, so mi rekli da moram na kratko napisat zakaj menim da bi jaz pripomogla temu podjetju...na kakšen način...

Kaj pa misliš za to službo, gre za en hotel, kar dobro bi bilo če dobim...

Tam sem bila danes, 15.9, ob 8h...

vprašenje postavljeno:15.9, ob 8:54

Hvala beli vran, res veliko vprašanj postavljam...samo je to zame zelo pomembno, ker službo iščem že kar nekaj časa...

Lp, Sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif
Deli na socialnih omrežjih

Hvala beli Vran, sem navajena. Smrk!

Izvedeniškega mnenja še nimam,kaj misliš mi ga bo napisal. Obljubil-ja

pa nič?

Noč,

Melisa

V kakšni povezavi, tega žal ne razumem...

Sončk...glede tvojega vprašanja o omenjeni službi pa ti dobro kaže, tako, da imaš nadpovprečne možnosti, da jo dobiš.

Držim pesti...

Lep dan še naprej!

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Pozdravljen beli Vran x:)x

Tokrat bi te rada vprašala za mojo hčerko.

Zanima me ali bo opravila še ta dva pogojna izpita, ki sta potrebna

za napredovanje v višji letnik?

Enega je že pisala včeraj, enega pa bo v petek.

Če bosta oceni pozitivni, bo imela možnost za pogojni vpisa v višji letnik.

Kako kaj kaže?

Hvala za odgovor in lep popoldan x:)x

Asonce

Ura 12 in 43 min

DRAGI BELI VRAN,

oprosti, sem mislila , da imaš v apomini vsa moja vprašanja ( šala).

Prejšnji teden sem te vprašala, če dobim meni važeb dokument.

Odgovoril si šte. 6.

Ker ga še do danes nimam in ga nujno potrebujem te ponovno prosim, če pogledaš.

Čakam na izved. mnenje, ki mi ga ( mora)je obljubil , da ga bo napisal moj bivši partner.

Vprašanje ali ga ima sploh namen napisati, ga bom dobila ?

Melisa MB, 16,20

Hvala!

Pozdravljen beli Vran!

Včeraj sem na faksu opazila razpis za honorarno službo, za katero se mi zdi, da bi mi lahko prinesla veliko novega znanja na področju, ki me zanima. Prošnjo sem že napisala...

Zanima me, če mi je ta služba za nekaj časa namenjena?

Kamnik, 17:50

Hvala... x:Xx x;)x

LP, Nova

There is a difference between living and being alive.

Draga Konj,

postavila si zelo zanimivo vprašanje, omenjeni čevlji so se zgubili, v povezavi z nekim delom ali nastopom.

Našel jih bo nekdo drug, obstaja možnost da se nahajajo pri partnerju (ali neki osebi - tuji, katero dobro poznaš). išči v tej smeri pa jih boš našla... smer neba je zahod, skoraj 100% da jih najde nek moški ali pa ti vsaj poda pomembno informacijo.

beli Vran

Oj, ja hvala ti,...

res je,da sem jih vzadnje vzela s sabo na delo, kot rezervo, sem jih dala zadaj za sedež avta,... ampak zvečer ko sem prišla domov, pa se nič ne spomnim, da bi jih dajala ven iz avta. xrolleyesx

Ja,no sej naš konec je zahodno od lj,...če to pomeni,da bi mogli bit kje doma. Mi je vseeno, kdo jih najde, samo da se najdejo inn to čimprej. Ker res nimam ideje kje bi lahko bile... xrolleyesx ...pogrešam jih pa že zelo.

lp

x^x spet jzt x;)x

se nič ne mudi...ko boš imel čas...

Sem zelo firbčna kadj cca. bom imela prvega otroka...ki bo pomoje s tem fantom s katerim se želim preseliti in vse ostalo???

LJ,10:55

Hvala in lep dan ti želim,

Sončk x:)x

beli Vran odgovarja:

Asonce v primeru tvojega vpršanja, planeti ne dajo odgovora. Najbrž zato, ker je hči zelo sposobna in se mora punca vzeti v roke...

Melisa, obrni se na neko ženko (pravnica, uradna oseba...), ona bo tista, ki tu bo pomagala in svetovala.

Nova potruditi se velja, toda problem je, da bo veliko kandidatov in zaradi tega ni nujno, da si izbrana. Toda ne obremenjuj se... Ni ne prva in ne zadnja služba.

Konj... jaz mislim, da ima tvoje čevelčke nek moški, hm... premislni malo, pa jih boš dobila nazaj.

Sončk, jaz nisem vedeževalec, ampak horarni astrolog, duša se sama odloči, kdaj se bo utelesila in zaradi tega ti na tvoje vprašanje, ne morem dati odgovora.

Drage dame, nekaj si zapomnite, astrologija je zgolj pripomoček, še vedno je potrebno življenje živiti.

Stanka, prisrčen pozdrav!

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

ok. hvala beli vran,

me pa nekaj zanima...veš ko ti vedno napišeš npr. da se bo neka stvar zgodila v okviru št. 3...

je možno recimo da se zgodi v 3 mesecu, ali npr. 03.04., ne vem samo razmišljam...ker ti vedno napišeš da se bo zgodila v 3 dneh, 3 mesecih oz. najkasneje v 3 letih...Je mogoče možno tudi na način ki sem ga jaz opisala ali ne.

Hvala in lep dan,

Pozdrav vsem,

spet imam vprašanje zate, Beli vran. Ravno sem na faksu, videla sem, da nisem naredla enega izpita..sem potrta malo. Zanima me, bom kdaj končala ta moj študij? (diplomirala) in bo to kmalu?

ob 12:12, Maribor

beli Vran odgovarja:

Horarna astrologija časno določa stvari, res pa je, da ni nekega 100% pokazatelja, kdaj se bo zadeva dovršila. Sončk, vem, da se to sliši morda nekoliko smešno, nelogično, toda to je resnica. Jaz osebno sem razvil tezo rok števila, to nakazuje ure, dneve, tedne... Nisem pa opazil da bi se to zgodilo 3. v mesecu (rok števila tri). No ja, zadevo in tezo še razvijam in ko opazim vam sporočim. Hkrati pa vas vabim, da tudi sami poveste, ali se je nek "napovedan" čas pokazal za pravilno.

Asonce držim pesti za tvojo hčerko!

Lara 26 v tvojem primeru je nakazano, da študij lahko zaključiš v roku enega leta ali pa v tem časovnem obdobju, narediš neko pomembno prenovo.

Lepo nedeljsko popoldne in uživajte v jesenskih sončnih žarkih!

beli Vran

Ojla beli Vran.

mi lahko poveš :kar nekaj časa se odločam za pogovor z urednikom 7D za sodelovanje.

Juter imam namen poklicati.

Vprašanje, mi bo uspelo se z njim dogovoriti za sodelovanje, je pravi čas?

Hvala,

lepo no !

Melisa

MB 19,27

Borism, na tvoje vprašanje ne morem dati odgovra, zaradi preveč obširnega vprašanja.

Melisa, ravnaj se po pesmi: (jutri) danes bo srečen dan... To sodelovanje bi moralo biti plodno, zato ne odlašaj.

Rika, težka naloga je pred teboj, oseba je psihično močna in se po vsej verjetnosti vede vzvišano... Še nekaj kofetkov... potem morda gre...

Lep večer!

beli Vran

Rika, tako se obnašaj do fanta, ko si v osnovi začela, pa bo v redu... Glede drugega vprašanja, pa vidim, da bo šlo na tesno, toda pogoj je.

lep večer!

beli Vran

ojla beli vran...jaz sem pa kar malo že nervozna ker so mi iz une službo za katero sva se pogovarjala zadnjič, da imam veliko možnosti da jo dobim...še nič niso javili...kličem pa mi ne dviguje tisti gospod nobenega telefona...obljubil mi pa je da mi bodo do prejšnega petka javili.

Kaj ti misliš... bom dobila ta tako zelo pričakovan pozitiven odgovor?

Hvala ti ker pomagaš,

Zdravo.

Mam eno ful veliko prošnjo. Včeraj sem dobila informacijo o prostem delovnem mestu, ki ga najbrž lahko dobim. Zanima me ali je to zame ali naj pošljem prošnjo. V dilemi sem zato, ker mi zaenkrat delo, ki ga opravljam zelo ustreza, se pa zavedam, da ni dolgoročno. Naj poskusim drugje?

Ljublajana, 9.38

LPomlad

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...