krokodil 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 ... Včeraj sem dobila informacijo o prostem delovnem mestu, ki ga najbrž lahko dobim. Zanima me ali je to zame ali naj pošljem prošnjo...Ne sodi v to temo, samo ko sem tole prebral, sem se spomnil na ta prastar vic (ne, samo za asociacijo gre, Pomlad, ne repliciram tebi) Janez prosi vsak vecer boga, da bi zadel na lotu.Vsak vecer, leto, dve, pet, deset let. Bog se ga navelica in mu en vecer odvrne : "Janez, jaz ti bom ze pomagal...samo srecko moras pa vseeno kupiti " Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ne vem, kaj naj rečem, strinjam se s teboj Krokodil, res je, če človek nič ne vloži, ne more nič dobiti. Horarna astrologijaje zelo resno in poglobljeno delo. Vsi, ki tu sprašujete in dobivate odgovre se najbrž ne zavedate, da to zahteva predanost in temeljito analizo. Večkrat sem že ponovil, da se ne mislim iti šlogarja in da je potrebno življenje živeti. Astrolog more biti poleg vsega še predan svojemu delu in spremljati ga more čut odgovornosti. Očitno pa je, da nekateri sprašujete, ker vam je dolgčas in ker bi na silo radi nekaj dobili (ali pa sprašujete ker je zastonj...). Vsak trud se poplača in sreča je na strani pogumnim. V kolikor nič ne vložite, ne morete ničesar prejeti. Potem pa je kriv tisti... Kitty tvoje vprašanje je za vedeževalko in ne za horarnega astrologa. Sončk... možnosti so bile, zadeva je sedaj 50 - 50 Pomlad... daj se malo zamisli in potem vprašaj. Naj vas opozorim, v kolikor bodo vprašanja nesmiselna, nanja ne bom odgovarjal, ker ne mislim poneumljat ne sebe in ne horarne astrologije. Na luninem magazinu je članek o horarni astrologiji in si ga preberete. Razmilite in nato vprašajte - in če tudi je zastonj. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Primerna so: Ali se bom poročila? Ali me mož vara? Seveda je pomembno, da imamo nek temeljni razlog da zastavimo vprašanje, kajti le tako bo tudi odgovor kvaliteten.Zakaj pa moje vprašanje ni primerno, če je zastavljeno po primernem vprašanju? :o|o: Hvala vseeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Primerna so: Ali se bom poročila? Ali me mož vara? Seveda je pomembno, da imamo nek temeljni razlog da zastavimo vprašanje, kajti le tako bo tudi odgovor kvaliteten.Zakaj pa moje vprašanje ni primerno, če je zastavljeno po primernem vprašanju? :o|o: Hvala vseeno Kitty, žal je tako - jaz pogledam karto in karta poda odgovor. Mogoče še nimaš resnega partnerja... ali pa še ni čas, da bi dobila odgovor.. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Primerna so: Ali se bom poročila? Ali me mož vara? Seveda je pomembno, da imamo nek temeljni razlog da zastavimo vprašanje, kajti le tako bo tudi odgovor kvaliteten.Zakaj pa moje vprašanje ni primerno, če je zastavljeno po primernem vprašanju? :o|o: Hvala vseeno Kitty, žal je tako - jaz pogledam karto in karta poda odgovor. Mogoče še nimaš resnega partnerja... ali pa še ni čas, da bi dobila odgovor.. Aha, ok Ali bom pa prej umrla, tudi to je možno. Bom poskusila z drugim vprašanjem Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ali je fant, ki ga imam v mislih zaljubljen vame in kaj pričakuje od mene?Upam, da bo to vprašanje ok Hvala KK, 12:05 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Nič bat..nič ne bom vprašala.Sem prebrala članek o horarni astrologiji in zdajle še nekaj odgovorov tukaj. Ob tem sem se nehote spomnila sama nase - občasno pogledam v ciganke - sebi ali še kakšni frendici in kaj je s tem ratalo.Obsedenost. Daj Nat..poglej to...poglej to..in po dobri uri gledanja sem bila kot izžeta vreča. Tako, da zdaj pospravila karte - za dolgoročno. Nič ni pomagalo, če sem se sprla doma ali kje drugje pa potem pogledala v karte..kako bo dalje - recimo..in brez veze. Torej - sama težim okrog službe zdaj - nič ne pomaga, dokler ni napisana prošnja in seveda odposlana - zanimiv odgovor sem dobila - in to po tretji prošnji na isto del.mesto - da sem "Prepozna", ampak, da bodo še rabili in naj se takrat javim....očitno čas res ni bil še zrel. Niti jaz verjetno.Toliko - malo feedbeka. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Kitty, meni je žal, a planeti še vedno ne dajo odgovora, pač ni to vprašanje še zrelo... Drugače pa še to: rad in vesto odgovarjam na vaša vprašanja, čeprav sem dobil občutek (osebna sporočila), če človek nekaj pove (npr. kako in kaj naprej), potem je takoj, da noče, je nesramen... Ampak to ni res, pravila HA so jasna in zaradi tega se jih je potrebno striktno držati. Pomoč je dobrodošla, toda resnično se vprašajte s srcem in ne zaradi tega, ker je tu priložnost... Nataly... enkrat sem že v neki temi napisal:da ima astrologija tri faze1. ko vsakega prepričuješ (kako dobor je to)2. ko ne mnoreš brez nje (vse preveriš, se skoraj že dušiš...)3. ko spoznaš, da moraš življenje živeti in da je to lahko zgolj pripomoček. Lep pozdrav! beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Mene pa očitno planeti ne marajo . Očitno res ne bom dolgo živela Hvala, beli Vran , ne bom več spraševala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Koga pa marajo planeti, boriti in uživati je itak treba, ni dobro izsiljevati, saj vse pride ob pravem času Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Mene pa očitno planeti ne marajo . Očitno res ne bom dolgo živela Hvala, beli Vran , ne bom več spraševala ej ,dobro preberi Belega Vrana oz.njegovo repliko...boš drugačnega mnenja glede vprašanj oz.odgovorov. Lep podrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Mene pa očitno planeti ne marajo . Očitno res ne bom dolgo živela Hvala, beli Vran , ne bom več spraševala ej ,dobro preberi Belega Vrana oz.njegovo repliko...boš drugačnega mnenja glede vprašanj oz.odgovorov. Lep podrav Borism... Čveka... hvala za pomoč Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Koga pa marajo planeti, boriti in uživati je itak treba, ni dobro izsiljevati, saj vse pride ob pravem času Aha, ampak kakšna brca pa vseeno pride prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Mene pa očitno planeti ne marajo . Očitno res ne bom dolgo živela Hvala, beli Vran , ne bom več spraševala ej ,dobro preberi Belega Vrana oz.njegovo repliko...boš drugačnega mnenja glede vprašanj oz.odgovorov. Lep podrav Mnenje gor al dol, planeti me še kar ne marajo . Saj razumem repliko, zato me ne moti da nisem dobila odgovora. Ga bom raje sama, ko bo čas za to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Mnenje gor al dol, planeti me še kar ne marajoMed glavnimi desetimi planeti je pet "dobrih" in pet "manj dobrih" planetov, definitivno gledaš preveč črnogledo na življenje, izkoristi pa ta trenutek vsaj tiste, ki te marajo . Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Beli Vran, pozdravljen, upam, da bom jasno in pravilno zastavila vprašanje, v ponedeljek sem dobila klic, da nas bodo v zvezi z neko zadevo poklicali nazaj ter naj ne ukrepam, dokler ne dobimo teh dveh klicev. Zanima me v kolikem času naj bi prejeli klic (bosta dva od iste osebe) ter ali se bo zadeva končno premaknila oz. če se bomo strinjali s ponujenim. Upam, da sem jasno napisala, ker zadnje čase pišem zmedeno...hvalaZ.,15.42 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Mnenje gor al dol, planeti me še kar ne marajoMed glavnimi desetimi planeti je pet "dobrih" in pet "manj dobrih" planetov, definitivno gledaš preveč črnogledo na življenje, izkoristi pa ta trenutek vsaj tiste, ki te marajo .hehe jap, zadnje tedne res samo črnino vidim. Mogoče so "manj dobri" planeti tako veliki, da me "dobri" sploh ne vidijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Nataly... enkrat sem že v neki temi napisal:da ima astrologija tri faze1. ko vsakega prepričuješ (kako dobor je to)2. ko ne mnoreš brez nje (vse preveriš, se skoraj že dušiš...)3. ko spoznaš, da moraš življenje živeti in da je to lahko zgolj pripomoček. Lep pozdrav! beli VranNo, zdaj sem očitno v drugi fazi.Maličko pa se mi že sanja o tretji...ampak definitivno preverjam ob vsakem dogodku kako kaj stojijo planeti Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 3. ko spoznaš, da moraš življenje živeti in da je to lahko zgolj pripomoček. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
asonce 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 "Asonce obstaja veliko verjetnost, da se premisliš... in ostaneš doma... In še nasvet - poslušaj sebe in svoj notranji glas".Pozdravljen beli Vran Resnično sem ostala doma, ker je prišlo nekaj pomembnega vmes, pa tudi če sem poslušala svoj notranji glas je bilo tako prav.¸ "Asonce v primeru tvojega vpršanja, planeti ne dajo odgovora. Najbrž zato, ker je hči zelo sposobna in se mora punca vzeti v roke"... Tudi tukaj ti moram povedati veselo novico, da je punca opravila vse potrebne izpite in se je danes vpisala v višji letnik. Imamo pa en problem, ki je kompleksen in bistvo tega vprašanja je - ali jo ima fant s katerim punca živi rad - po moje ne in je po sredi nekaj drugega, kar me plaši. Prosim za odgovor, če ti bo dan. Hvala lepa za prijaznost in lep dan ti želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Draga Selene, horarna karta ne poda odgovora... žal ne vem zakaj Asonce... težko ti potrdim in težko zanikam, naj se sama zmenita, punca ima glavno besedo... beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Beli Vran, hvala vseeno...očitno bomo morali sami poklicati tega dečka, ter ga spomniti, da ima ponudbe za dva izmed nas glede prometne nesreče, ter da bi moral že zdavnaj nam tole posredovat...mah malce dolgo se tole že vleče in potem te še lastni odvetnik...hvala za trud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Rika, ta oseba te ima na nek način rada, toda ne verjamem, da bo tu kakšno resno partnerstvo - zgolj prijateljski vidik. Lara 26 ne smeš obupati, res pa je, da nas življenje pogostokrat šokira. Prepričan sem, da se boš osamosvojila, kdaj točno bo to, pa bi potreboval točne rojstne podatke. Lara moj prencip že poznaš, da rad odgovarjam na smiselna vprašanja. beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melisa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Dragi Beli Vran, sem se že odločila , da začnem življenje živeti brez B.V. , luninega neta in drugih pa......................... Rabim ta pripomoček. Še se moram učiti zaupati in biti potrpežljiva. UČIM SE! Prosim te mi lahko pomagaš? Moj sin bi moral danes na faks v Piran, pa ni šel.BO že, ni nič , če v začetku manjkam .........Vzrok: oddati mora stanovanje v MB ( od stare mame). Mu bo uspelooddati stanovanje?Mu bo uspela na faksu? Hvala, lepo noč! MB 20. 09Melisa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.