beli Vran. 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Melisa, sin se bo mogel vzeti v roke, če bo samo govoril je to daleč premalo. Toda ne smemo spreminjat usode drugim ljudjem... beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Studentka 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Pozdravljen, beli Vran!nekaj časa nisem spremljala foruma, ker mi je pred faksom celo uspelo skočiti na dopust . Kozmos bi prosila za odgovor, če je čas primeren. Ali nama bo bivši fant dal še eno priložnost in če bova spet skupaj, kdaj bi se to lahko zgodilo?. Vse traja že tako dolgo, pa naju vedno baše timing...navajena sem že čakati, ampak včasih se zdi tako težko...vendar nikoli ne bom obupala, saj v sebi vem, da se imava še vedno rada...Hvala za odgovor, pozdravček z Gorenjske.Čas na ekranu: 11:53 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Beli vran, tole je pa kar hudo nujno... Ali bom v službi dobro prestala hud preizkus, oziroma upam, da me ne bodo žrtvovali kot žrtveno jagnje ... Preizkus bo ta četrtek..Vprašanje postavljeno 14.21 Kranj Pozdrav od MucaMace (ki je že čisto preč in na trnjih!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Studentka 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Pozabila sem kraj: Radovljica Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Študenta, fanta nazaj ne bo, pač enkrat vse mine... verjemi, da sama ne boš ostala... MUCA MACA zadeva se bo dobro iztekla, bo pa pred tem šlo še veliko živcev... beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Ej, čaki malo, čist ga boš zmešal : al prodajaš bajto, računalnik, avto, fajfo, staro knjigo, nedolžnost al ženo? V horarni karti so to precej različne zadeve. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ej, čaki malo, čist ga boš zmešal : al prodajaš bajto, računalnik, avto, fajfo, staro knjigo, nedolžnost al ženo? V horarni karti so to precej različne zadeve. haha no Bobnar Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Aha, da mal pomagam človeku. To je nekaj z reklamo v zvezi pa spreminja se stalno. Je pa konstrukcija. A je to fiksno al spremenljivo? Uf! Prehudo za astrologa. (Izgubljene ključe pa smrt v družini pa moža, ki vara, še nekako znam najt v horoskopu, tole pa ...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 (Izgubljene ključe pa smrt v družini pa moža, ki vara, še nekako znam najt v horoskopu, tole pa ...) Kaj pa najprej pogledaš, da vidiš moža, ki vara? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Peto hišo od sedme... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Če se prične sedma na koncu leva, se potem gleda peta kozoroga? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ne, čeprav je treba pogledati, kako so hiše v resnici razporejene, lahko je tudi kakšno vrinjeno znamenje. Torej, postaviš vprašanje, pogledaš vladarja sedme(mož)..in potem vladarja pete od sedme, s tem da se sedma že šteje kot prva...in vidiš, kakšne aspekte delata... uff, sem zakomplicirala..upam, da razumeš... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Pozdravljen beli Vran,kar mal zatišja na tvojem področju. Men je pa full zanimiva ta horarna astrologija in mi zelo koristijo tvoji odgovori. Zelo me zanima tole:Za neko osebo sem pripravljala, urejala, zbirala neke materiale, nekakšno arhivo.Ali bo ta oseba zadovoljna s tem in ali bom še sodelovala s to osebo? Hvala za tvoj odgovor in lep dan. 12:35, VE Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melisa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Ojla beli Vran, za začetek hvala za tvoj vložen trud in odgovore. Nekaj se izpolnilo, nekaj pa, hm, bo že čas prinesel. Ponovno te prosim za POMOČ. Danes sem imela srečanje, pogovor z osebo glede skupnega sodelovanja. Najema prostora za mojo storitev. Predlagali so mi zame skoraj nesprejemljive pogoje .Čeprav je lokacija zame zanimiva.Vprašanje ali je smiselno iti v skupno sodelovanje s tem podjetjem? Ali je to pravi čas in kraj za moje spremembe? Prosila bi te za odgovor. Lep večer in lepe sanje, Melisa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melisa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Upsa, kraj Maribor, 21,18Melisa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Včasih tudi malo pavze koristi, pa tudi nima smisla odgovarjati na neka vprašanja, kar tako (pa to itak že vsi poznate)... Rika, za osebo, ko si urejala te dokumente, bo zelo zadovoljna in sodelovanje v bodoče še sledi... Draga Melisa, glede tega lokala, res bi ti lahko potrdil, da so pogoji skoraj nemogoči in jih boš le s teževo izpolnila. Toda upanje umre zadnje, v tvojem primeru se prijavi en moški (ali imaš en pomemben razgovor) in na podlagi tega se ti zadeve razrešijo. Seveda, pa še ni jasno vidno, ali bo to lokal oz. lokacija, katero imaš v mislih. Opažam, da je Astra, zelo aktivna, ko me ni bilo, če želiš si lahko asistentka, ali pa izmenično odgovarjava. Lep večer še naprej! beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Pozdravljen Beli Vran! Prosil bi te, če pogledaš zame, kdaj bom dobil eno stvar nazaj, no, če jo bom sploh dobil, ni pa odvisno kaj dost od mene. Vprašanje postavil ob 7:57, Ce Hvala, lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Borism, v tem trenutku ne morem odgovoriti na tvoje vprašanje Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Ni problema, ko boš utegnil pa daj ....hvala za info, lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melisa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Ojla Beli Vran, hvala na odgovoru. Nekje v podzavesti čutim tako. GLede tistega moškega pa, le kje je? Pa tako dolgo hodi! Noč in lepe sanje, Melisa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Ni problema, ko boš utegnil pa daj ....hvala za info, lep večer, B. ne ne čas ni zrel za vprašanje Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Beli Vran, se mi zdi, da sem včeraj brala en intervju s tabo. Zanimivo Vprašanja zaenkrat nimam, oz. nisem še pred pomembno odločitvijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Beli Vran, se mi zdi, da sem včeraj brala en intervju s tabo. Zanimivo Vprašanja zaenkrat nimam, oz. nisem še pred pomembno odločitvijo. Če si brala v reviji Jana, potem sem to jaz. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 V Jani ja Lepo to. Ko bom v kaki zagati, se bom obrnila nate, do takrat bom pa probala sama Ne predstavljam si, koliko energije moraš imeti, da tako pridno odgovarjaš vsem. In vso to energijo porabiš za druge. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ne predstavljam si, koliko energije moraš imeti, da tako pridno odgovarjaš vsem. In vso to energijo porabiš za druge. Vesolje mu vrača z obrestmi. Kar daš, dobiš nazaj več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.