beli Vran. 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ne predstavljam si, koliko energije moraš imeti, da tako pridno odgovarjaš vsem. In vso to energijo porabiš za druge. Vesolje mu vrača z obrestmi. Kar daš, dobiš nazaj več. bravo Lunca, to je beseda, drugače pa tudi redno hodim na neke meditacije, da lažje in predvsem pa bolj zanesljivo delam. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antiscia 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Rika, za osebo, ko si urejala te dokumente, bo zelo zadovoljna in sodelovanje v bodoče še sledi... Draga Melisa, glede tega lokala, res bi ti lahko potrdil, da so pogoji skoraj nemogoči in jih boš le s teževo izpolnila. Toda upanje umre zadnje, v tvojem primeru se prijavi en moški (ali imaš en pomemben razgovor) in na podlagi tega se ti zadeve razrešijo. Seveda, pa še ni jasno vidno, ali bo to lokal oz. lokacija, katero imaš v mislih. Lep večer še naprej! beli Vranx!x Mozes li dati podatke ili kartu za te odgovore Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ne predstavljam si, koliko energije moraš imeti, da tako pridno odgovarjaš vsem. In vso to energijo porabiš za druge. Vesolje mu vrača z obrestmi. Kar daš, dobiš nazaj več. bravo Lunca, to je beseda, drugače pa tudi redno hodim na neke meditacije, da lažje in predvsem pa bolj zanesljivo delam. Se strinjam s tem o obrestih iz vesolja, sama jih tudi dobivam Beli Vran, to sem imela v mislih ja, meditacijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antiscia 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Premda mi je Melisa ovo poslala kao osobnu poruku odgovor stavljam javno: Melisa, ne mogu reci da li bih ti drugacije odgovorila, jer ne znam podatke po kojima je Beli Vran radio, (a necu sumnjati u njegovu strucnost, jer da nema iskustva sa ovim, ne bi ti niti odgovarao), stoga sam trazila da on postavi kartu kako bismo svi mogli komentirati i sudjelovati u odgovoru, a to mislim za ubuduce. Ovo je Forum za učenje stoga ne znaci da ako si postavila pitanje, ne mozes na njega sama i odgovoriti, bitno je samo da ti netko napravi kartu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antiscia 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 . Torej, postaviš vprašanje, pogledaš vladarja sedme(mož)..in potem vladarja pete od sedme, s tem da se sedma že šteje kot prva...in vidiš, kakšne aspekte delata... uff, sem zakomplicirala..upam, da razumeš...Astra, nisi nista zakomplicirala, no, nije bas tako jednostavno, moras ukljuciti i druge pokazatelje, jer ne mozes biti sigurna u odgovor samo na temelju nedostatka aspekta izmedju signifikatora tvog muza i vladara 5. kuce, moze doci do prijenosa svijetlosti i eto ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Saj je pri vsakem vprašanju zraven datum,čas, kraj, ko je bilo vprašanje zastavljeno, saj nikjer ne manjka... In tudi vidno je, kdaj je bil čas, ko je bila tu objava vprašanja....Ima sve na broju Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Antiscia, poglej si pravila horarne astrologije in potem podaj svoje mnenje. Res je, vse se da utemeljiti, samo jaz ne vidim smisla v tem, kajti kdor si tega želi, naj se odpravi na tečaj ali pa nabavi ustrezno literaturo. Dolgo časa se s tem ukvarjam in imam veliko izkušenj, zate pa tega podatka ne vem. Glede karte za katero imaš drugačno mnenje podaj svoj vidik in tudi napiši zakaj si prišla do tega. Na podlagi tega ga bom potem še jaz... Lepo se imej in pozdravček tudi vsem ostalim! beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antiscia 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Antiscia, poglej si pravila horarne astrologije in potem podaj svoje mnenje. Res je, vse se da utemeljiti, samo jaz ne vidim smisla v tem, kajti kdor si tega želi, naj se odpravi na tečaj ali pa nabavi ustrezno literaturo. Dolgo časa se s tem ukvarjam in imam veliko izkušenj, zate pa tega podatka ne vem. Glede karte za katero imaš drugačno mnenje podaj svoj vidik in tudi napiši zakaj si prišla do tega. Na podlagi tega ga bom potem še jaz... Lepo se imej in pozdravček tudi vsem ostalim! beli VranBeli Vrane,ne znam na koju mi poruku odgovaraš, jer nisi stavio citat, da li na Melisino ili na ono o mužu koji vara.Pravila horarne znam i ne vidim u čemu sam išla mimo njih???Samo sam tražila da postaviš kartu, odnosno podatke, jer raditi dvaput istu kartu kosi se pravilima horarne i dolazi se do različitih odgovora. Pa s obzirom da si ti već odgovorio Melisi, znači da imaš i kartu. U čemu je onda PROBLEM???? Niti najmanja namjera mi nije bila preispitivati tvoje zaključke, uostalom Melisa se obratila meni.Što se tiče onog o prevari muža, samo sam ukazala da treba prvo postaviti pitanje i da nije uopće dovoljno samo gledati aspekte!Na temelju čega sumnjaš u moje poznavanje pravila horarne?Možda nisi shvatio smisao poruke? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melisa 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Ojla ! Uf, mi je " vroče"..... Nisem podvomila vate Beli Vran, samo sem hotela slišati še kakšno menenje. Sem povprašala , se prepustila. Sledilo pa to kar berete. Sory! Več glav več ve, sem mislila.Ker pa je to zame zelo pomembna odločitev in ker si v življenju ne smem in ne morem privoščiti še več " napak" iščem pomoč pri odločitvi. Tebi Beli Vran iz srca najlepše hvala za ves čas, ki ga porabiš zame. Mi je v veliko pomoč.Tebi Antiscija pa JAVNO postavim vprašanje in te prosim, če mi lahko odgovoriš? Dobila ponudbo za sodelovanje v skupnih prostorih za opravljanje storitev kozmetika.Zanima me ali je lokacija in podjetje s katerim bi sodelovala primerno zame. Lep večer in pozdrav! Melisa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Pozdravček, spet sem v majhni zagati, Beli vran. Zanima me čisto konkretno, če bom šla januarja 05 za 3 mesece v Ingolstadt delaT? Hvala. Dramlje, 9:33 LaraLara 26 ta možnost vsekakor obstaja in je odvisna od tebe, res pa je, da se bodo zadeve še nekoliko spremenile in da dobiš nekoliko drugačn upogled na vse to. Lep pozdrav! beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Pozdravljen Beli Vran!Zanima me, če se bodo določene težave rešile? Ljubljana,9:59,23.10.2004 Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Dragi Beli Vran!Mene pa zanima, če želi P. od mene še kaj drugega kot prijateljski stik... Rateče, 12.34. Hvala... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Pozdravljen Beli Vran!Zanima me, če se bodo določene težave rešile? Ljubljana,9:59,23.10.2004Contesa, tvoje vprašanje je žal presplošno in zaradi tega nanj ni moč odgovoriti. Pomlad tudi pri tebi ne gre... Punce meni je žal, ampak če hočem kvalitetno delat moram upoštevat pravila in zakone. Ko bom imel več časa bom o tem kaj več spisal. Dva tedna nazaj sem dobival sama vprašanja, na katera ni bilo moč dati odgovora (kakšnih deset kart). Lep pozdrav! beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 ojla Beli Vran, kot veš s fantom letava zaradi stanovanja in sva si jih kar nekaj že ogledala...do sedaj nama ni bilo nobeno najbol všeč (previsoka cena ipd.) V soboto, včeraj pa sva šla pogledat enega v Milje (kraj pri Kranju), gre za večstanovanjsko hiško v kateri bo frej eno stanovanje s 1.12.2004 in sicer veliko 35 kvadr. metr., z vso opremo. Znotraj stanovanja še žel nisva mogla videti, ker najemnice ni bilo doma...ampak sva videla drugo stanovanje, ki je sicer večje...vendar v isi hiši...zelo nama je všeč...takoj zdraven je gozd...Me pa malo skrbi ena stvar...lastnica je rekla da naju pokliče takoj ko bo uspela dobiti najemnico, dase dogovorita, kdaj bi lahko prišla pogledat stanovanjce...upam da čimprej pokliče...je pa problem še tu, da je sedaj kar nekaj zainteresiranih za to stanovanje...ni nobenega ki bi bil zelo rese in tudi pogodbo ni nihče podpisal...zato me res muči in si želim da bi nama tokrat uspelo... Kaj ti misliš, bova dobila tole stanovanjce, ali bo treba še malo na oglede hodit . Hvala za tvojo pripravljenost in pomoč. Lp, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Bolj natančno pa te tukaj javno žal ne morem vprašati! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Sončk... hm, za to stanovanje se bosta morala pogajat in po mojem še ni tisto pravo... Contesa... ne vem potem pa privat napiši (samo ne vem če ti bom danes odgovoril) beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 o škoda Beli Vran...veš sem pogledala nazaj ko sem te vprašala kdaj cca. bova se vselila v novo stanovanje, oz. kdaj se bova preselila na svoje...pa si mi odgovoril da v okviru števila 3 (najkasneje lata), ampak si napisal da misliš da bo prej...Zato sem mislila da mesecev...no to pa ravno pride...7.sept. bilo postavljeno vprašanje, 1.12. pa je vseljivo tole stanovanje...pa sem samo pomislila...da je to mogoče to... Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antiscia 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ojla ! Uf, mi je " vroče"..... Nisem podvomila vate Beli Vran, samo sem hotela slišati še kakšno menenje. Sem povprašala , se prepustila. Sledilo pa to kar berete. Sory! Več glav več ve, sem mislila.Ker pa je to zame zelo pomembna odločitev in ker si v življenju ne smem in ne morem privoščiti še več " napak" iščem pomoč pri odločitvi. Tebi Beli Vran iz srca najlepše hvala za ves čas, ki ga porabiš zame. Mi je v veliko pomoč.Tebi Antiscija pa JAVNO postavim vprašanje in te prosim, če mi lahko odgovoriš? Dobila ponudbo za sodelovanje v skupnih prostorih za opravljanje storitev kozmetika.Zanima me ali je lokacija in podjetje s katerim bi sodelovala primerno zame. Lep večer in pozdrav! MelisaMelisa, meni je jako žao što je sve ovako ispalo, nije mi niti najmanja namjera bila suprostavljati svoje mišljenje nekom drugom, vec isključivo radi utvrđivanja prakse. Isto tako nije mi niti najmanja namjera bila tebe staviti u neugodan položaj, jer to sada ispada kao da si otišla doktoru on ti je rekao dijagnozu, ali ti si na putu kući srela drugog doktora i sada on ti daje drugu, možda nešto drugačiju, naravno da bi se onaj prvi uvrijedio...Dakle, prema pravilima TA, za ovo pitanje je već napravljen horoskop i taj isti horoskop sam htjela pogledati, budući da Beli Vran samo daje konačne odgovore, a ne i način kako je do njih došao. Mislila sam da je ovo Forum gdje ljudi razmjenjuju mišljenja, ali vidim da je to pravo isključivo .Žao mi je što ti ne mogu dati odgovor na tvoje pitanje, jer ne znam da li bi to bilo po pravilima TA, budući da horoskop za to pitanje već postoji, a pravila kažu da nije dobro postavljati više puta pitanje, jer naravno svaki novi horoskop može dovesti do drugog odgovora. Osim toga vidim da svi koji postavljaju pitanje, daju vrijeme!!!!Zašto??? Vrijeme koje se uzima za izradu nekog horoskopa je ono, kada ga astrolog dobije, (odnosno pročita- a u uovom slučaju kada njemu poruka stigne), a ne ono kada ga klijent šalje ili postavlja. Još jednom sorry Melisa, što sam te stavila u neugodan položaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mimi 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Vprasanje pa je:V kaksnem casu lahko ta druzina pricakuje resitev problema oz. ali se bo sploh kaj premaknilo, preden se vsem ne zmesa?Imajo namrec situacijo, ko bivsi druzinski clan v stanovanju se vedno stanuje, ustrahuje, je zleht, nagaja... zadeva pa se vlece po sodiscih, ker vsakic vlozi pritozbo in s tem zavlacuje postopek in medtem je tam in greni zivljenje ze vec let. Vprasanje postavljeno zdajle, 24. 6. ob 13:55Mimi, tvoja prijateljica počasi in sigurno pridoba na moči, da se mu bo postavila po robu. Prepričan sem, da bo zadeve končana v roku enega leta. Postaja psihično močna in verjemi, da bo zadevam kos. Rešitev bo izvirna in nenavadna - take ne pričakuje (vsekakor pa pozitvna).Dragi Beli Vran.Z veseljem javljam, da se je tvoja napoved izkazala za resnicno. Danes me je klicala prijateljica z besedami - 'ej, sel je...'Samo to.Torej po 7. letih (!!!) totalne shtale tako kot si rekel - presenetljiv razplet (in je tudi bil, so bile vse mogoce situacije vmes, pa da ne nakladam). V korist. 'Naso'. In to (veliko) prej in na nepricakovan nacin. Hvala ti se enkrat v svojem in v imenu prijateljice. Srecno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 samo to bom rekel bravo Mimi, bravo prijateljica... beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 dragi beli vran zanima me mamino zdravje, zadnje dni ima nekoliko poslabšanje. Lahko kaj uspešnega ukrenemo. in še ena prošnja za mene, zanima me če se bo moja želja, na kateri pridno delam ta mesec uresničila. Ljubljana 14.47 Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 dragi beli vran zanima me mamino zdravje, zadnje dni ima nekoliko poslabšanje. Lahko kaj uspešnega ukrenemo. in še ena prošnja za mene, zanima me če se bo moja želja, na kateri pridno delam ta mesec uresničila. Ljubljana 14.47Cenjena Cosma, težko to rečem, toda pravila so pravila, na tvoje vprašanje žal v tem trenutku ne morem dati odgovra. Ne vprašaj zakaj, ker ne vem... beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Hvala za tvoj trud. Bom poskusila čez nekaj dni. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 chisti HORROR tole 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Beli Vran prosim za odgovor.Pojavil se je nekdo v mojem življenju, sedaj zaenkrat v vlogi učitelja, me zanima kakšno vlogo bo še igral?in koliko pomembno bo vso to znanje sedaj zame?Je vse v zvezi s tem usodno, veliko...ali bo kakor je na hitro prišlo, tudi odšlo iz moje scene?se zaljubljam na cajte, ali me samo meče kot vedno?(in si poleg tega spet preveč kompliciram)Čas vprašanja: 27.07.2004 12:45 Ljubljana Zanima me tudi, ali bom uspela rešiti svoje seksualne probleme in na tem področju doživela razvoj? ozdravila tudi jajčnike in naslednje leto zanosila?Čas: zdaj, Ljubljana (28.10.2004,14:40) Če sem kaj narobe zastavila vprašanje, se opravičujem in prosim za napotek kako.Hvala tisočkrat Kodrlajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.