Skoči na vsebino

Horarna astrologija

SmartyMaja

Recommended Posts

Rika... zaenkrat ne vidim sodelovanja z moškim, katerega maš v mislih...

Asonce, nakazuje, da boš morala še malo počakat in potem bo šlo.

Lep pozdrav (dirkam na meditacijo)!

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 772
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dragi Beli Vran,

Sestra ima razgovor za službo v ponedeljek. Zanima jo, če ga bo uspešno opravila.

Ljubljana, 19.38h

Hvala!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:palec: Živjo Beli Vran

sem prebral, da boš sedaj imel odgovre v reviji JANA kar vsak teden. Lepo to , samo ne pozabi na Lunatike , ki mamo (kot vidiš) kar dosti vprašanj ;))

Če pa kdaj naletiš na kakšno ime iz Luninega Neta pa prosim da odgovoriš prioritetno :))))))) x!x x!x x!x

lp, J x:Dx

Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu...

:flower:

Beli Vran pozdravljen, naj ti najprej cestitam za tvoje delo, te spremljam tu in lahko le recem, super.

Sedaj pa na moje vprasanje x:Dx

Zanima me namreč, ali se bom se letos srečala s prijateljem, s katerim sem se samo enkrat videla, večkrat pa je prišlo "skoraj" do srečanja.

Mi je pa zelooo drag clovek, pravi iskren prijatelj.

Vprasanje postavljeno v Mariboru, ob 14.15

Hvala za odgovor in vse dobro ti zelim

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

<{POST_SNAPBACK}>Konec koncev pa to ni tvoja skrb

beli Vran.

Beli Vran,

tebi kao astrologu ne bi trebalo biti važno da li je to nečija briga ili ne, nakon što si odgovorio na horoskop, o tome si trebao ranije misliti, ali ovdje si "strpao pod tepih" činjenicu da je u pitanju tvoja pogreška u tumačenju!

Činjenica je, da svatko može pogriješiti i da astrologija ne može uvijek biti točna i davati 100%-tne rezultate, jer da je tako, Astrologija bi bila znanost.

Ponekad je u pitanju ljudski faktor, a ponekad se planete malo poigraju sa nama.

No onda u takvim slučajevima priznajemo pogrešku i na osnovi dobivenih rezultata pokušavamo pronaći ispravan odgovor.

Ne vidim razloga zašto si protiv toga da sa drugim podijeliš iskustvo.

Čitam tvoje odgovore i na nekima se čudim, a nad nekima snebivam. Kako dolaziš do rezultata, npr. izgubljene naušnice- negdje na sjeveru... pa to može biti bilo gdje, strasan ti je odgovor!?! Kuća gdje se nalazi signifikator stvari i znak na vrhu kuće dati će nam odgovor, naravno ako je dobar signifikator!!!!

Zašto nikada ne staviš podatke po kojima radiš? Čemu tajnovitost?

Da, još moramo uzeti u obzir i to da od 10 astrologa, 8 će sigurno imati drugačije tumačenje, no na taj način samo možeš nadopuniti svoje znanje.

Iz tvojih odgovora dobivam dojam, da ponekad odgovaraš nasumice, po intuiciji, a ne po pravilima horarne.

Pozdrav i razmisli malo o ovome...

beli Vran odgovarja:

Cosma, tvoja sestra bo morala biti zelo prepričljiva, res pa je, da se mora temeljito pozanimati, da ne bi slučajno naredila kakšne napake in bi kasneje obžalovala.

Gala (tvoje vprašanje prejemaš prepozno), a menim, da si ugotovila, da to ni to in se boš odločila drugače, kot si sprva načrtovala.

Kodrlajsa, malo bolj se boš morala sprostiti in naj še fant sam naredi kakšen korak...

Mbmetuljica, na tvoje vprašnje planeti ne dajo odgovora...

Jupiter vidim, da si z astro sceno na tekočem, revija Jana je odmeven tednik, saj je v enem dnevu baje prišlo okoli 50 pisem. Anstiscija, če bi hotel vsako karto komentirat, kot to želiš ti, bi mi to vzelo ogromen časa, delam veliko po Lillyu in po lastnih izkušnah. Seveda pa horarno astrologijo obvladam, ne vem dano mi je - težko je razložiti ta občutek. Tisti, ki me poznanjo vedo, da svojega znanja nisem nikoli skrival, je pa res, da mi primankuje časa, da bi sedaj podrobno razlagal vsak primer. Nisem tip, da bi se bal povedat, kajti pri HA je tako, obvladaš ali pa ne.

Lep pozdrav!

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Hvala za odgovor.

Sklepam, da nisi ugotovil nič drugega, kot to, koliko sem "fuč" zaradi tega in da sploh ni na vidiku še kako srečanje sploh... Da se naj sprostim? Nazadnje sem mu poslala en kup vicev, a so bili taki, da so ga prizadeli? Ne vem zdaj res več kaj si najmislim sploh še, gotovo je veliko drugih, s katerimi je okupiran. A hoče samo sex al kaj?? naj raje vse pozabim?

Hvala za odgovor, Beli Vran.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Ojla Beli Vran  :palec:

Zanima me, ce je prijateljeva partnerka (ni se zena)  vceraj (sinoci) rodila? Ce ni, kdaj bo?

Lj, 10.11.2004, ob 00 : 24

<{POST_SNAPBACK}>Oona otrok je že na svetu, po mojih predvidevanih naj bi rodila 16 ur po vprašanju (Luna konjunkcija Mars).

Lep pozdrav!

beli Vran

<{POST_SNAPBACK}>Konec koncev pa to ni tvoja skrb

beli Vran.

<{POST_SNAPBACK}>da se mal vmešam ...horarna je nekak v domeni Belega vrana in je s svojo

repliko čisto prav odgovoril.Mogoče malo na hitro ampak ....

Moja skrb tole res ni. Kot ni skrb kogarkoli drugega, da sprasuje o cemerkoli. Mislila sem, da se gremo horarno astrologijo.

Ce v tejle temi komentira Beli vran, potem ne vem, Cveka, zakaj si se vtaknila zraven?

Ni moja skrb, pa vseeno. Otrok se je rodil 9 dan po vprasanju. :palec:

Dum spiro, spero.

beli Vran: Zanima me,ce bo s fantom v katerega sem zaljubljena in se obcsano dobivama prislo do resne zveze ali se bojo najine poti v kratkem razsle?

Moj datum 10.01.1981 v Celju. Njegov pa 22.11.1980.

Lep dan zelim!

Beli Vran, imam dokaj slab občutek glede društva, ki je v postopku registracije, saj dvomim, da bo pokazalo kaj resnega že zaradi različnega mnenja ljudi, ki so v njem. Prav tako se tudi ne morem strinjati z nekaterimi njihovimi mnenji. Ali se morda motim?

Hvala!

Lj, ob 17.25 uri.

Bodi dobro!

beli Vran odgovarja:

Trinity, nakazano je, da imate veliko možnosti, da gresta v življenju vsak svojo pot... Glede izpita, ti kaže zelo dobro,

Cukr... po mojem videnju je resnično na vidiku resna zveza, tako da lahko rečem, samo pogumno naprej.

Gala, še se bo potrebno uskladiti, zadeve ne bodo šle gladko, mnenja so hudo deljena, obetajo se močne razprave...

Lep večer še naprej!

beli Vran

Pozdravljen beli Vran!

Obeta se mi strokovna ekskurzija v tujino 30. 11. in 1. 12., pa sem vsa prehlajena in "smrkasta". Kaj meniš - ali se mi splača odpotovati ? Ali bom kmalu zdravstveno bolje?

LEP PRISRČEN POZDRAV x:)x xflowx

beli Vran odgovarja:

MUca maca, zadeve se bodo odvijale še nekam drugam in to sodelovanje ni ravno tisto, kar si ti želiš oz. pričakuješ.

Asonce, seveda boš šla in pri tem si lahko še zelo izpolnjena in zadovoljna.

Gala odvisno je od njega, prepusti se toku življenja.

Pomlad... potrpljenje je božja mast.

Lep pozdrav!

beli Vran

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...