Skoči na vsebino

Horarna astrologija

SmartyMaja

Recommended Posts

Dragi Beli Vran in vsi 'uporabniki' teme Horarna astrologija!

Zelim vam veliko dobrih aspektov, osebne srece, uspehov, predvsem pa zdravja v novem letu 2005! :palec: x:)x

Tebi Vran pa cestitke za tako uspesno in ucinkovito moderiranje tele teme in veliko uresnicenih napovedi ti zelim tudi v prihodnje! :palec: :vio:

Srecno 2005 VSEM! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 772
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

beli Vran odgovarja:

Gala, nakazano je, da si bila v stanju emocije in globokega idealizma, ko si pisala to vprašanje, zanimivo pa je, da si v preteklosti doživela nek pretres. Vsekakor bo leto, v katerega vstopamo, zaznamovano tudi v ljubezni, seveda pa boš sama tista, ko narediš kakšen pomemben korak.

Pomlad... ne bom dajal komentarja, saj veš pri čem si, sprejmi to...

Lara 26 v tvojem primeru mi planeti ne dajo odgovora, morda zaradi preobsežnega vprašanja oz. prevelike splošnosti le tega.

Trinity, v roku števila štiri (največ meseci) bo prišlo do pomembne spremembe in tdaj bo jasno, kako in kaj. Seveda pa se ne vidi jasno, kako se zadeve odvija in zaradi tega se boš morala prepustiti.

Dragi Lunatiki in draga Marsa,

v veselje mi je, da lahko sodelujem z Vami in Vam po svojih najboljših močeh tudi pomagam. Vsem pa želim, naj bo leto 2005 srečno in Vam naklonjeno. Na odrru življenja se odvija slabo in dobro in oboje človek potrebuje, če želi duhovno rasti in se razvijati. Hvala tudi Marsi in Mitju za tale form in nenazadnje za potrpežljivost. Vsem pa polagam na srce, da bodite strpni s sočlovekom, včasih si kdo tudi ne zna pomagat ali pa si noče.

SREČNO IN VESELO LETO 2005!

beli Vran

P.s.: za neljubo zamudo odgovorov pa se opravičujem, toda zaradi obilice dela, ni bilo časa, upam, da niste jezni.

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Beli vran, najprej vse najlepse v novem letu x:)x

Moje vprasanje: ali je fant, ki mi trenutno izkazuje naklonjenost res pravi zame, ali naj pocakam, da pride kdo drug x?x Res ne bi bila rada spet razocarana.

Kranj, 2.1.2005, 14:15

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Dragi Beli Vran!

Nimam besed, samo preprosto hvala, ker mi znaš prisluhniti in dati tisto, kar potrebujem!

Želim ti srečno in zadovoljno novo leto! ZLasti mislila bom na tvojo misel, da bodimo strpni do človeka, ki si včasih ne zna pomagati ali pa si noče.

Bodi dobro!

Bodi dobro!

Dragi beli vran!

Najprej predvsem zdravo in uspehov polno leto 2005.Sem prvič tukaj i vidim ,da odgovarjaš na vprašanja.

Tudi jaz bi imel eno vprašanje in sicer ,kako se bo izteklo z mojo službo!Hvala za odgovor

02.01.2005 ob 23-32 min

Dragi beli Vran,

zelo žalostna, jokam..........

Prosim te za pomoč. Nekaj časa nazaj sem te povprašala, kako bo z mojim stanovanjem?

Odgovoril si mi , da vse OK? In kazalo je tako , do danes.

Moj bivši partner, ki je pred 14 dnevi sam predlagal, da uredim papirnate zadeve glede stanovanja, si je danes , ko bi moral podpiosati premislil.

POstavil nesprejemljive pogoje s katerimi me hoče vezati na njegovo odvisnost in jih ne morem sprejeti oz. se noče konkretno izjasniti kaj hoče.

Prosim te mi lahko poveš a mi bo supelo urediti dokončno stanovanjske zadeve

s mojim bivšim partnerjem.

Zakaj mi nagaja?

Prosimmmmmmmmmmmmmmmmm!

Melisa

beli Vran odgovarja:

Blackie, nakazano je, da planeti v tvojem primeru ne dajo odgovora...

Izgubljen, prav zanimivo je, da iz karte lahko razberem, da boš v povezavi s službo zelo zadovoljen in zdi se, da ti stara služba, postane nova.

Melissa pa je dobila odgovr že na Os.

Lep pozdrav in predvsem miru v duši

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Dragi beli Vran!

Zanima me, ali bom naredila izpit za podiplomski študij pri profesorju, s katerim je praktično nemogoče dobiti kontakt, ker se ne javila na pošto in emaile.

Lj, 20:25

Bodi dobro!

Dragi beli Vran!

Ker se to leto še nisem oglasila, bi te najprej lepo pozdravila in v tem letu zaželela vse dobro, obilico zdravja, moči, ljubezni in notranjega miru.

Hotela sem te nekaj vprašati - navezuje se na moje zadnje vprašanje, na katerega si mi pozitivno odgovoril, vendar časovna realizacija o napredovanju, ki si ga želim na delovnem mestu ni bila opredeljena. Pa bi te rada vprašala tokrat kakšen razplet vidiš?

S spoštljivimi pozdravi!

Asonce xloveyx

Beli Vran odgovarja:

Gala, lahko si mirna in brez skrbi, ta izpit boš opravila, po spletu nekih zanimivih okoliščinah.

Asonce, umiri se in nekoliko počakaj...

ribica Katja, nekoliko kaotično, šlo bo za las. Menim pa, da si vseeno naredila.

lep večer še naprej!

beli Vran

Ojla beli Vran!

Nabrana novih moči , se umirila,premislila....

Pripravljam se na novo soočanje z mojim problemom.

Prosila bi te, če mi lahko poveš ali je sedaj pravi trenutek , da nadaljujem

začeto ( reševanje stan.prav.z mojim bivšim partnerem) ?

Ali naj še počakam?

Maribor 19.03

Hvala, lepo noč!

lep pozdravček beli vran x;)x zanima me, ali lahko še letos pričakujem novo ljubezen? Ali me na tem področju sploh čaka kaj sreče? hvala x:Xx

Kranj, 26.01.2005, 09:46

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

beli Vran odgovarja:

prvo se moram opravičiti, imel sem virus in polne roke dela, tako je bil dostop do Luninenega neta moten in se opravičujem vsem, ki ste čakali na odgovor.

Melisa... rečem lahko samo to, da se ti bodo zadeve spremenile, na nenavaden način.

Rubi, ne boj se, da ne bi imela posla, imela ga boš, seveda pa se moreš naučiti tudi prilagajati.

Zojakul, na to vprašanje planeti ne dajo odgovora.

Blackie. zelo pomembno je zaupanje in da verjameš v ljubezen, videti je, da boš še zelo srečna in zadovoljna, zato nekoliko počakaj in se prepusti toku življenja.

Magic_girl, cse možnosti obstajajo, je pa bolj odvisno od njega, kot pa tebe.

Vsem želim prijeten večer!

beli Vran

to si pa super povedal, beli vran x;)x hvala xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...