Skoči na vsebino

Horarna astrologija

SmartyMaja

Recommended Posts

Ojla beli Vran!

tudi mene napadel virus,mi naredil kar nekaj škode. Moj računalnićar (dobi virus)ko vidi mojo številko na njegovem tel.

Sedaj, upam bo nekaj časa mir.Hvala ti za tvoj trud bom še malce počakala.Morda pa se res zgodi "čudež".

Želim ti lep snežni večer.

Melissa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 772
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pozdravljen beli Vran.,

zanima me, če bom v letošnjem letu delala tudi na kakšnem podočju izven moje službe, eno takšno področje imam v mislih, ali pa mogoče kaj drugega?

Hvala za odgovor in pozdravček,

Ve, 31/1-05, 14:37

Rika

Beli vran,

res hvala ti za tole, kar delaš tule za nas :palec:

zanima me, če za letos zvezde kaj kažejo, če že ne menjave službe (firme), vsaj menjavo sektorja oz. oddelka znotraj iste firme, oz. ali bo moje delo končno bolj priznano, ter ali se mi obetajo bolj svetli trenutki?

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Gorenjska, 19.08

Hello Beli Vran!

Se pridružujem mnenju MucaMace in ostalim :palec: :palec: za odgovore, ki jih daješ!

Zanima pa me ali me čaka ta sreča da bi lahko za par mesecev živela v tujini? Ali kot študij ali pa kot delo? :inocent:

Vprašanje je postavljeno v Lj. ob 20:01

Hvala za odgovor! x:Xx

Lep pozdrav Beli Vran!

Zanima me, ali se mogoče v bližnji prihodnosti kažejo velike spremembe v mojem življenju ali ne? Mogoče bo ostalo kot je? Sem v precepu, tehtam odločitve.... Zelo bi bila vesela tvojega odgovora!

5.2.2005 15:32 Ljubljana

Katja

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

:flower:

Pozdravljen Beli Vran, prosim te, če mi lahko pogledaš, če je pravi trenutek za nakup stanovanja v centru Maribora.

Vprašanje postavljeno v Mariboru, ob 14:49 minutk...

Hvala x:)x

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Dragi Beli Vran!

Spet sprašujem za svoje stanovanje, ali ga bom uspela prodati tistemu, s katerim se zdaj dogovarjam in obenem kupiti tisto stanovanje, ki mi je bilo že prvič všeč in sem ga že 2x ogledala.

Lj, 21. 46

Bodi dobro!

beli Vran odgovarja:

Rika nakazano je, da se boš posvetila samo službi in ne boš imela drugih dejavnosti, no ja vsaj velikih in obsežnih ne. Mogoče pa ni še čas zato.

Muca Maca, nič ne vidim ne zamenjave, ne menjave delavnega mesta...

Trinity, sreča te čaka v tujino, nakazano je da kot delo, toda še vedno se zadeve peljajo drugam, zato zaupaj sebi in svojim občutkom.

ribica Katja, vsekakor prihajajo spremembe...

MBmetuljcica, ne ni pravi čas za nakup stanovanja, moraš še nekoliko počakati, da pravi trenutek.

Gala, zadeve se bodo iztekle tebi v korist, ampak pred tem sledi še nekaj manjših zapletov in čakanja... Ampak konec bo dober.

Smrketa, usojen ti že je, ampak ne v smislu da sta skupaj, pač pa da se veliko učita in napredujeta.

Drage dame (gospode sem izpustu, ker jih skoraj ni v "moji" temi), upam da ste z mojim delom zadovoljne, je pa res, da je treba malo počakat, ker imam eno veliko obveznost in to so tedenski odgovori v reviji Jana.

Lep dan še naprej (skoraj že večer)

beli Vran (veliko pozitvne svetlobe)

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Hvala, Beli Vran! Takoj, ko bo kaj novega, poročam. Tisto za izpit tudi še čakam, da se sploh oglasi ta profesor.

Pa vse lepo za danes in jutri in naslednje dneve:)

Bodi dobro!

Beti, dobrodošla, nova na forumu. x;)x

Ko postaviš vprašanje, moraš zraven navesti še kraj in uro, ko si vprašanje postavila, drugače ti beli Vran ne bo mogel odgovoriti, vprašanje pa mora priti iz srca... x:)x

Good luck!

Rika

MBmetuljcica, ne ni pravi čas za nakup stanovanja, moraš še nekoliko počakati, da pravi trenutek.

Lep dan še naprej (skoraj že večer)

beli Vran (veliko pozitvne svetlobe)

Hvala Beli Vran za pomoč, ki je prišla v pravem trenutku. xDDx

Želim ti veliko uspehov pri tem, kar s srcem počneš x:)x

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Hvala Beli Vran,

tvoj odgovor me tokrat res ni niti malo razveselil ali potolažil. Pa saj to ne more biti mogoče, da bom kar občepela tukaj? :sori:

Upam nadvse, da so mi zvezde samo začasno takole nenaklonjene. Sicer pa že stari pregovor pravi...pomagaj si sam in bog ti bo pomagal. Kar pomeni, da se bo

treba pač malo zmigati in več vložiti v samopromocijo (in ne samo v kvalitetno delo, kot doslej.... :vragec: ).

:vio: :vio: :vio: MucaMaca

Pozdravljen beli Vran,

hvala za tvoje odgovore, zelo si prijazen, ker se trudiš za nas.

V službi se dogaja čudo stvari neke spremembe iz danes na jutri.

Ali lahko pričakujem kakšno spremembo tudi čisto osebno na mojem delovnem področju?

Hvala in pozdravček,

Ve, 11:07

Rika

Dragi Beli Vran!

Ko sem te vprašala za knjigo, za katere delo mi niso hoteli izplačati. V petek in včeraj pa sem dobila sporočilo, da bodo vendarle izplačali knjigo. In mislim, da je to res. Hvala ti.

Bodi dobro!

en lep pozdravcek zate beli vran x;)x mene pa zanima, ali je mozno, da se bodo tezave s sorodniki in dediscino resile v krajsem casu, ali pa je edina pot sodisce?

hvala x:)x

Ljubljana, 23.02.2005, 12:36

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

<{POST_SNAPBACK}>beli Vran odgovarja:

Trinity, v roku števila štiri (največ meseci) bo prišlo do pomembne spremembe in tdaj bo jasno, kako in kaj. Seveda pa se ne vidi jasno, kako se zadeve odvija in zaradi tega se boš morala prepustiti.

.

Najprej ti moram povedati da se je tvoja napoved uresničila. Aprila se bomo resneje pogovorili glede moje zaposlitve. :palec: :palec:

Pa še eno vprašanje imam zate. Namreč zanima me če se mi bo uspelo do sredine junija narediti še te obveznosti na faxu ki so mi ostale? :8):

Hvala! x:Xx

Vprašanje je bilo postavljeno 19:45 v LJ.

Da še malo zagnjavim v tole temo x:o)x

Najprej - tisto knjigo o kateri sem spraševala lansko leto - še vedno nisem našla..in tako kot se je reklo...dala tudi iskanje na stran. Me edino skrbi kako bom tole s knjižnico rešila :vragec: Upam, da en pošiljajo k sodniku za prekrške za tole.

Sicer pa imam vprašanje

3.3.2005 bomo podpisali pogodbo za zaposliti(drug delodajalec isto delo, celo isto delovno mest). Nekih blazno dobrih občutkov glede tega nimam(isto sranje, drugo pakovanje...)..

Me torej zanima, kako mi kaj kaže s tem delodajacem...bom bolj zadovoljna in take reči.

Vprašanje zastavljeno 23 2.2005 ob 22,22....okolica Ptuja

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Beli Vran,

meni se življenje spet malo zapleta, pa rabim pomoč.

Zanima me, ali me podjetje v katerem trenutno delam preko študenta, namerava v prihodnosti zaposliti?

Ljubljana, 24.2.2005 ob 8.49.

Lep dan,

P.

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

(popravljeno)

Beli vran

Ubadam se z mislijo, da bi šla študirat pa se ne morem odločiti. vpisala bi se v 3 letnik prava. Vem, da je odločitev na meni vendar vseeno.

Lep dan.

Aja ura je 14.55 , Ljubljana, 24.02 x:)x

Popravljeno -> Lenka71

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...