Skoči na vsebino

Horarna astrologija

SmartyMaja

Recommended Posts

Še meni prosim:

Ali bom kmalu dobila tisto službo, ki si jo želim?

13e46 45nh40 ob 16.13

Draga Ruby, tvoje vprašanje je preveč splošno, da bi lahko nanj odgovoril. Videti pa je, da je sedanja služba zelo dobro, modro je, da se ji posvetiš.

Uživaj življenje in lep dan!

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 772
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

... ves kaj mi je vsec... ko ni vsak odgovor samo nekaksno 'pihanje na duso' oz. 'pozitiven' (v taksnem smislu pac, kot bi recimo sprasevalec pricakoval) - to me veliko bolj preprica in kot vidim, res obvladas tole. Super. :palec: x8Dx

Pa tudi mi je vsec pristop - ko pravis v smislu 'astrologija je pac pripomocek'... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... ves kaj mi je vsec... ko ni vsak odgovor samo nekaksno 'pihanje na duso' oz. 'pozitiven' (v taksnem smislu pac, kot bi recimo sprasevalec pricakoval) - to me veliko bolj preprica in kot vidim, res obvladas tole. Super.  :palec:  x8Dx

Marsa, moje načelo je, tako kot horarna karta pokaže, tako povem . Brez pretiranega olepševanja in lepotnih popravkov. Morda sprva to komu ni všeč, kasneje pa se pokaže za poziitvno.

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Seveda, tudi jaz tako furam (pac drugo, horarne v bistvu ne obvladam, smo se sli kdaj malo, celo so bili rezultati, samo nimam prakse)... x^x :palec:

Oni, ki mu ni kul ta nacin, pa bo nasel na svoji poti drugega mojstra. x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala Beli Vran. :palec:

Zelo si želim, da bi se vrnila na bivše delovno področje, ki mi dosti bolj leži kot to, s čemer se trenutno ukvarjam. Moje trenutno delo je samo še mašenje lukenj. Zato pa vlagam vso svojo energijo, znanje in vzdržjivost v skorajšnji (upam) come back.

Hvala ti dragi Vran, ker se za vsakemu od nas tako posvetiš :palec: :palec: x^x

Slabo sem se izrazila pri vprašanju, morda zato, ker sem malce obupana v tem obdobju. Sem pa borec in garač. Vedno so bili moji uspehi plod trdega dela. Ne računam preveč na gospo Srečo x;)x

Hvala ti dragi Vran, ker se za vsakemu od nas tako posvetiš :palec:  :palec:  x^x

Slabo sem se izrazila pri vprašanju, morda zato, ker sem malce obupana v tem obdobju. Sem pa borec in garač. Vedno so bili moji uspehi plod trdega dela. Ne računam preveč na gospo Srečo  x;)x

Malček že preveč pa ne, sreča je na strani pogumnih!

beli Vran

Draga Selene, res je, lahko dobiš novo ponudbo (za službo) v roku števila pet(tednov...), ampak ta ponudba ne bo najboljša. V sebi skriva neko zanko, katero boš ugotovila šele, ko bo že prepozno (velja premisliti).

Moj nasvet je naslednji: da dobro premisliš, preden se odločiš, za tako pomemben korak (nova služba). Delo (ki ga trenutno opravljaš) sicer ni slabo, je pa nekoliko bolj "lenobno" (brez prave prihodnosti). To je le navidezno, zadeve se bodo kmalu spremenile.

Uživaj v soncu!

P.s: moram vas pohvaliti, da ste do sedaj postavljali samo smiselna vprašanje. Upam, da bo tudi v bodoče tako!

beli Vran

Pozdravljen, beli Vran, x:)x prebrala sem tvoje odgovore in tudi jaz bi ti rada postavila eno vprašanje. x:Ix

Do nekoga gojim simpatije, zanima pa me, če je to vzajemno (najbrž itak ni nobene možnosti, da bi se iz tega kdaj kaj razvilo zaradi obstoječih okoliščin - vseeno me zanima, ker gre na nek način za višjo, platonsko povezavo, kot jaz to doživljam).

Lj, 26. 6., 20:55.

Najlepša hvala za tvoj odgovor. x:Xx x:)x

Pozdravljen, beli Vran, x:)x prebrala sem tvoje odgovore in tudi jaz bi ti rada postavila eno vprašanje.  x:Ix

Do nekoga gojim simpatije, zanima pa me, če je to vzajemno (najbrž itak ni nobene možnosti, da bi se iz tega kdaj kaj razvilo zaradi obstoječih okoliščin - vseeno me zanima, ker gre na nek način za višjo, platonsko povezavo, kot jaz to doživljam).

Lj, 26. 6., 20:55.

Najlepša hvala za tvoj odgovor.  x:Xx  x:)x

Moj odgovor bo prej kot ne skop. Poslušaj sebe, saj ti je že vse kristalno jasno. Cenim pa tvoje zaupanje.

Lep pozdrav!

beli Vran

Hvala lepa, beli Vran! x:)x, v bistvu sem kar pričakovala takšen odgovor, malo me je zmedel, zdaj vem toliko kot prej,a v bistvu imaš najbrž prav in res sem ti hvaležna za tvoj čas in odgovor. Lep večer. x:Xx

Hvala lepa, beli Vran!  x:)x, v bistvu sem kar pričakovala takšen odgovor, malo me je zmedel, zdaj vem toliko kot prej,a v bistvu imaš najbrž prav in res sem ti hvaležna za tvoj čas in odgovor. Lep večer. x:Xx

Draga Jagoda, tako je to, veš da zveza ni perspektivna, a nekaj te vleče. Gotovo se še nekaj učiš - sprejmi to. Ko bo čas boš prekinila zadeve. Verjemi mi!

beli Vran

Saj tako je, prav tako, zato me ne zanima prihodnost v zvezi s tem,v bistvu sploh nočem ničesar vedeti. na nek način prepričat sem se hotela, če sploh ne brcam v temo, v bistvu. xDDx

Hvala ti. :8):

Večkrat sem napisal, kot tudi omenil na kakšnem predavanju horarne astrologije, da je to neka veja astrologije, ki je zelo enostavna. V prvi vrsti je bistveno razumeti vprašanje, to je temelj. Ko ga človek dobro razume, lahko dela. V kolikor tega ni, ne moreš dati pravilnega odgovora. Ascedentno znamenja pove nekaj o spraševalcu in seveda njegov vladar. Pogleda se stopinje...

Horarna astrologija išče povezavo med signifikatorji, če sta dva planeta v aspektu se poda odgovor. Orbisi se upoštevaj taki, kot sem omenil prej (v tem o orbisih). Bistvenega pomena je, da je aspekt aplikativen in da jo ne prehiti kakšen drug planet. Temu se reče frustracija in zaradi tega srečanje ali dogodek ni omogočen.

Bistvenega pomena v HA je Luna, rečemo da je kosignifikatorica spraševalca, tam kjer je Luna, tam so njegove misli in njegov interes. Izdelamo tabelo in pogledamo v določenem znamenju vse njene aspekte, vse tiste seperativne (katere je že dovršila) in katere še bo. Tako se da ugotoviti, kaj se je dogajo v preteklosti in zakaj nam je nekdo sploh postavil vprašanje.

So tudi opozorila in prepovedi, katere se je potrebno držati, v kolikor se jih ne prvič, se opečemo in potem so takorekoč sveta.

V kolikor bo interes in zanimanje lahko predstavim tudi kakšno zanimivo karto in njeno razlago. Takih mam ene štiri velike mape. Nekoč, bom o tem spisal tudi knjigo, sedaj pa so to le zgolj pobožne sanje. Nekateri pravijo, da so cilji pomebni in jaz jih imam.

Marsa, v kolikor te še kaj zanima vprašaj in ti bom povedal.

Lep pozdrav!

beli Vran

Dbest, beli Vran, hvala, ker si uposteval moj namig oz. prosnjo v temi Orbisi, da napises se vec o Horarni astrologiji. :vio:

Imas eno posebno energijo, ki se fajn vklopi semle, tako se enkrat - zelo me veseli, da si se pridruzil! x:)x :palec:

Ja, verjamem, da imas ogromno svojih izkusenj in materiala in ti srcno zelim, da bi se tvoja knjiga v prihodnosti cimprej realizirala. xcrossfingx

Pravis, ce bo interes ('kaksne zanimive karte z razlago'). Interes seveda je, ce pa bos hotel, pa bos kaksen prispevek lahko objavil v obliki clanka v LN Magazinu, ki ga zdaj finishirava; tule je tako bolj v debatnem smislu, tam pa bodo clanki in podobni prispevki.

Saj bos videl, ko bo dejavno, in tudi kako in kaj.

Skratka, kul. :palec: x8Dx

p.s. ja, zagotovo bom se kaj vprasala, cakaj da tole malo 'pregrochim' (kot bi se izrazil Douglas Adams) in da se spomnim kaksnega res pomembnega vprasanja. x;)x x:)x x:Xx

Picasso

Pozdravljen beli Vran.A mi lahko prosim odgovoriš na eno vprašanje:Ali bom letos končno lahko šla v šolo (problem so finance,sicer sem nekaj danes urejala in si res želim,da bi mi uspelo).

14°W04'

46°N27'

Tole je na hitrco res levo od Biskajskega zaliva v Atlantiku, verjetno je mišljeno "vzhodno" in ne "zahodno"od GMT :eek:

Samo naj sama pove, če je to res, ker rabim točen kraj, kjer je bilo vprašanje zastavljeno. Včasih se ljudje tudi zmotijo - namesto severa, napišejo jug, ali zamenja vzhod in zahod in potem je vse narobe.

beli Vran

Pozdravljen Beli vran

mene pa zanima, kdaj se mi izpolni najbolj goreča želja , Trzin, 01.07.2004, 15:48

Hvala za trud x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Draga SmartyM, horarna karta je podala nasledni odgovor: psihično si močna in zadevi boš ponavljala - toliko časa, da ne uspeš. Res pa je, da je zadeva povezana s tvojo karmo in učenjem. V jeseni možnost šolanja obstaja, edino, če se sama ne premisliš.

Zanimivo, da si z Jesenic, mi smo pa že mislili, da si kakšna morska vila.

JanjaK na tvoje vprašanje ne morem odgovoriti, žal je presplošno.

Lep pozdrav!

beli Vran

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...