Skoči na vsebino

Horarna astrologija

SmartyMaja

Recommended Posts

xrolleyesx Lep pozdrav, beli Vran xDDx

Nekaj me zanima...

Ali bo moj prijatelj kdaj uspel v svojem poslu ,da bo imel dobiček x?x

Lp,D xDDx

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 772
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Draga Dadika, tvoj prijatelj ima čisto drugačna pravila uspeha kot ti. To je že v osnovi treba loćiti (z drugimi besedami: ne pritiskaj nanj!). Uspel bo deloma, finančno bo pa tako, denar pride in odide. On se ne obremenjuje, če se obremenjuješ ti, je v bistvu to tvoj problem (Vem želiš mu dobro...)

Lep večer (brez pretiranih skrbi)!

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Pozdravljen Vran, :palec:  :palec:

poleg mene stoji oseba, ki bi želela odgovor s pomočjo horarne astrologije. Ali je mogoče, da jaz zastavim (napišem) po postopku (kraj in čas) vprašanje v imenu te osebe?

Napiši ga, tako kot ga slišiš od njega

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

x^x Hvala ,beli Vran x^x

Veš,vedno mu gre kaj narobe,jaz se s tem ne obremenjujem in ne pritiskam nanj,vendar je to vzrok ,da je slabe volje in da nima časa zame...

Želim mu pa vsekakor dobro xsrcx

Lep večer,D xDDx

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Vprašanje se glasi: "Ali bom dobil jutri informacijo, ki jo že nekaj dni pričakujem?"

Vprašanje postavljeno v Ts ob 22.02

Draga Ruby72

Horarna karta kaže:Vprašanje je postavljeno prozgodaj, zakaj je neučakan. Planeti sporočajo, da še ni čas, da bi zvedel odgovor.

beli Vran

Pa še moje vprašanje: Ali bom uspela odpotovati v soboto?

Ts ob 22.05

V zadnjem trenutku si boš premislila, kaže se še neka druga varianta ali posel. Zaradi tega je v bistvu vse v tvojih rokah. Pamet v roke!

beli Vran

x^x Hvala ,beli Vran x^x 

Veš,vedno mu gre kaj narobe,jaz se s tem ne obremenjujem in ne pritiskam nanj,vendar je to vzrok ,da je slabe volje in da nima časa zame...

Želim mu pa vsekakor dobro xsrcx

Lep večer,D xDDx

Draga Dadika, vem da mu želiš dobro, ne mislim te komandirati in še manj učiti. Jaz povem v bistvu, tisto kar sporoča horarna karta. Napisano naj ti bo vodilo in moč.

beli Vran

Vprašanje se glasi: "Ali bom dobil jutri informacijo, ki jo že nekaj dni pričakujem?"

Vprašanje postavljeno v Ts ob 22.02

Draga Ruby72

Horarna karta kaže:Vprašanje je postavljeno prozgodaj, zakaj je neučakan. Planeti sporočajo, da še ni čas, da bi zvedel odgovor.

beli Vran

Jejtata! :O: :C:

Hvala Vran, zadeva se vleče že dlje časa, vsekakor pa bi se mogla jutri izkristalizirati. V nasprotnem primeru bo zelo narobe. :xx!:

Meni se je tako pokazalo. Daj bodi bolj natančna in opiši zakaj gre, v kolikor ne moreš javno lahko tudi na OS.

Bomo videli, kaj se da narediti!

beli Vran

Pa še moje vprašanje: Ali bom uspela odpotovati v soboto?

Ts ob 22.05

V zadnjem trenutku si boš premislila, kaže se še neka druga varianta ali posel. Zaradi tega je v bistvu vse v tvojih rokah. Pamet v roke!

beli Vran

Hvala.

Čeprav... :O: xcivx :C:

Le kaj bi bila lahko alternativa? :eek: :xx!:

V bistvu sva z osebo, za katero sem vprašala zelo povezana, vprašanji pa se posredno tičeta obeh.

Sedaj pa nič ne razumem.

Včeraj ob 11:25 sem hodila po praznem pogorišču (mb) in sem se vprašala kaj bi bilo krivo za požar, nato sem pogledala horarno karto, kjer je Pluton konj. IC in Merkur na 29 stopinji, kakor ga imam sama in asc Devica kot tudi pri meni, nekako izpraševalca kaže, samo razlagat si pa ne znam. Iskala sem tudi, če se bi videlo, ali je kriva elektrika, oz. mali plinski kuhalnik. Ali se spet grem nekaj, kar je težje oz. tvegano početje...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Včeraj ob 11:25 sem hodila po praznem pogorišču (mb) in sem se vprašala kaj bi bilo krivo za požar, nato sem pogledala horarno karto, kjer je Pluton konj. IC in Merkur na 29 stopinji, kakor ga imam sama in asc Devica kot tudi pri meni, nekako izpraševalca kaže, samo razlagat si pa ne znam. Iskala sem tudi, če se bi videlo, ali je kriva elektrika, oz. mali plinski kuhalnik. Ali se spet grem nekaj, kar je težje oz. tvegano početje...

Draga Stanka,

bistveno v HA je določitev signifikatorjev. Najprej od koga je bilo pogorišče (od prijateljice, neznane osebe, sodelavke...). Ko je na to vprašanje zagotovljen odgovor gremo naprej. V primeru, da se situacija veže na drugo osebo, gremo po principu IZPELJANIH HIŠ. V kolikor določimo napačne signifikatorje tudi odgovor ni pravilen in s tem si znamo narediti več škode kot koristi. Stranko je potrebno vprašati o določenih okoliščinah, le tako so odgovori dobri in kvalitetni.

Upam, da nisi jezna, ker sem te malo podučil (dobronamerno, da ne bi delala napak)

Lep pozdrav!

beli Vran

Hvala Beli vran

Saj to je ravno komplicirano, naše je zemljišče, spalna prikolica, ki je zgorela gor, je od očetovega prijatelja (gledam od 4.h -11. izpeljana), vse skupaj blizu naše domače hiše. Tu najdem od koga. Kako naprej, če je vprašanje, kaj je vzrok za ogenj.

Beli Vran lep pozdrav

pravkar sem,pod vplivom T.Merkurja inN. Plutona(konjunkcija) oddala pismo.

Mi prosim poveš kakšen bo' odmev' na poslano .

Kraj pošiljatve Ljubljana

Poslano na gorenjski konec.

lep pozdrav in hvala

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

beli Vran odgovarja:

Stanka, moja interpretacija je naslednja:

Merkur (vladar 1. hiše) si ti, Luna (vladarica 11. hiše) - prijatelj, prcela je Venera (vladarica 4. hiše izpeljan pomen, radix 2. hiša).

seperativno:

Luna opozicija Mars, nekaj narobe z kuhalnikom

Venera kvadrat Uran. nenavadnosti.

Stanka naj te opozorim, da je tvoje vprašanje precej nejasno in zaradi tega je tudi interpretacija malo pomankljiva. Mislim, da HA tudi sama nekoliko obvladaš in zadeve po podobnem principu pelji naprej.

Rika, veš kaj, lahko bi se spomnila kakšno bolj pametno vprašnje (brez zamere prosim, jaz sem strelec - direkten), če te ne pokliče on, zakaj ga ne ti. Tu mi pride namisel to, da se gresta nekakšno igrico. Skratka karta pravi, da je vprašanje nesmiselno in noče dati odgovora.

Čveka tebi pa horarna karta sporoča, da odzziv ne bo da tak kot pričakuješ. Obeta se sprememba in ta oseba bo zadeve poizkušala razrešiti po mirni poti (skozi pogovor...)

Živite življenje!

Vaš beli Vran

Dober večer Vran! :palec:  :palec:

Lahko postavim vprašanje?

No daj, kako si razrešila situacijo

beli Vran

Eno in drugo se bo razvilo s težavo, kar pomeni, da bo potrebno počakati še kakšen dan (malo več kot tri dni).

Bodi mirna in potrpežljiva!

beli Vran

Hvala Vran :palec:

To pomeni, da se bosta obe situaciji rešili, čeprav terjata svoj čas?

Vprasanje je postavljeno v Ts ob 22,40

Seveda

Najlepša hvala! :palec:

Po pravici povedano še vedno strmim, ko se spomnim napovedi o petem dnevu in nekem moškem. Človek je padel dobesedno iz neba. Ko sem spraševala 01/07/ kako in kaj, se mi o tej osebi ni niti sanjalo, je pa vse skupaj izgledalo brezizhodno, kaj šele neka nova varjanta. Včeraj pa presenečenje in danes evolucija :eek: :eek:

Luna opozicija Mars, nekaj narobe z kuhalnikom

Venera kvadrat Uran. nenavadnosti.

Hvala za tole, res hvaležna, ker se ne bi spomnila, da to nakazuje kuhalnik.

Super. Drugič si bom skušala boljše zastavljat vprašanja.

x:)x Stankaaaa

Najlepša hvala! :palec:

Po pravici povedano še vedno strmim, ko se spomnim napovedi o petem dnevu in nekem moškem. Človek je padel dobesedno iz neba. Ko sem spraševala 01/07/ kako in kaj, se mi o tej osebi ni niti sanjalo, je pa vse skupaj izgledalo brezizhodno, kaj šele neka nova varjanta. Včeraj pa presenečenje in danes evolucija :eek:  :eek:

No vidiš, potem ne govorim brez veze.

beli Vran

x:Ix Pozdravljen,beli Vran x:Ix

Sem že čisto zasvojena s tem forumom,mi pa je tolažba,da kar naprej ne premišljujem o mojem dragem xsrcx ....

Povej mi nekaj....

Ali se bova v tem tednu kaj videla in preživela nekaj časa skupaj x?x

Želim ti lep večer,D :inocent:

Sem že čisto zasvojena s tem forumom,mi pa je tolažba,da kar naprej ne premišljujem o mojem dragem  xsrcx ....

Povej mi nekaj....

Ali  se bova v tem tednu kaj videla in preživela nekaj časa skupaj x?x

Žal planeti danes ne dajo odgovora. Moja razlaga je, da malo pusti zadeve, se sprosti in uživaj.

beli Vran

Sem že čisto zasvojena s tem forumom,mi pa je tolažba,da kar naprej ne premišljujem o mojem dragem   xsrcx ....

Povej mi nekaj....

Ali  se bova v tem tednu kaj videla in preživela nekaj časa skupaj x?x

Žal planeti danes ne dajo odgovora. Moja razlaga je, da malo pusti zadeve, se sprosti in uživaj.

beli Vran

x:Ix Hvala ,beli Vran in želim ti res lep večer,D xDDx

:palec: :palec: :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...