Skoči na vsebino

Horarna astrologija

SmartyMaja

Recommended Posts

Eno in drugo se bo razvilo s težavo, kar pomeni, da bo potrebno počakati še kakšen dan (malo več kot tri dni...).

Bodi mirna in potrpežljiva!

beli Vran

To je to, drugo se veže na potovanje... kaže se rok števila tri (dni, tedne...)

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 772
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No lepo, da se takole name spomnite, tudi ko me ne rabite. Selene hvala ti. Vprašanje zastavi samo tedaj, ko resnično rabiš odgovor. Če ne ni smiselno - saj to pa sama itak že veš.

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Beli Vran, pozdravljen. Že nekaj časa se v meni poraja neko vprašanje, glede življenja in naše naloge... torej upam, da bo tole smiselno potavljeno vprašanje - Ali sem na pravi poti, da v življenju spoznam tisto, po kar sem prišla.

Občutek imam, da vem, kaj je moja naloga in sedaj so dve možnosti, da delujem pravilno ter bom našla odgovore, ali pa sem zopet popolnoma mimo udarila x:Dx če ne bo dogovora, nič zato, ampak res ne znam drugače tega vprašanja postavit

hvala ti x:Xx

Selene, karta ti sporoča, da si na pravi poti, vendarle se šele po natalni karti vidi, kam gredo smernice (tu HA nima upogleda). Nekaj časa me ne bo (en teden) - grem na morje, zaradi tega vam pošiljam prisrčen pozdarv!

beli Vran

Ojla,Beli Vran xDDx

Lepo,da si se že vrnil... x8Dx ,smo že prav pogrešali tvoje pisanje :palec:

Lep dan ti želim,D xrolleyesx

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Ojla, Beli Vran

Lepo je bilo brati vse te "napovedi". Tudi jaz se obračam nate.

Kaj bo z mojim sinom? sem zaskrbljena, preveč trave, piva.

Roj.10.7.1983 MB. Vprašanje MB .

Hvala ti, me res skrbi.

Pozdrav,

Melisa

Ojla, Beli Vran

Lepo je bilo brati vse te "napovedi". Tudi jaz se obračam nate.

Kaj bo z mojim sinom? sem zaskrbljena, preveč  trave, piva.

Roj.10.7.1983 MB. Vprašanje MB .

Hvala ti, me res skrbi.

Pozdrav,

Melisa

Draga Melisa, na žalost ti ne preostane drugega, kot da sinu postaviš pravila in pogoje in se jih striktno držiš. Na žalost si preveč popustljiva, vem - imaš ga rada, toda vzemi vajeti v svoje roke. Ni še prepozno, kajti v roku števila sedem (dni, tednov) sledi preobrat, seveda bo sprememba na sina dobro delovala.

Lep pozdrav!

beli Vran

Pozicija Meseca je kritichna (tle so napake velike). Vidi Derek Appleby.

Naj ti zaupam, da kadar je Luna signifikatorica spraševalca in je v praznem teku, kaže življensko spremembo. To je moja lastna izkušnja...

beli Vran

Beli Vran, glede na to, da mi daš vedno kost za razmišljanje torej sobota 24.07.2004 ob 12 povabljena na piknik, naj grem ali ne... ok, verjetno bom šla, a bom kaj novega izvedela, se bo katera zadeva razjasnila...upam da je jasno postavljeno vprašanje

Ojla, Beli Vran hvala,res je preveč bila popustljiva, imela preveč rada, skrbela, oče umrl,se bala, da bo za kaj prekrajšan. Žalllllllllllllll to vem danes po vsem učenju.

Pustila sem ga , da gre svojo pot, da prevzame odgovornost za svoja dejanja.Študij v Piranu,

na dem mu več denarja itd.

Danes prišel k meni , kao ,da ga boli noga naj ga zmasiral. Mi zaupal , da je zaljubeljen, da pa se boji. Sva malce prediskutirala. Potrebuje ljubezen in pozornost to vem.

Prosila bi TE , če mi karkoli lahko pomagaš!

Oče bil zdravnik, alkoholi, umrl čudne smrti. To ga venomer ( tudi mene) spremlja.

Do nedelje grem na krajši oddih,bom brez računalnika.

Lep večer,

Melisa

Anata,

tudi tebi hvala, čeprav ne razumem in bi zelo želela razumeti. Prosila bi te, če mi lahko razložiš te napake, vem da sem jih delala. Želela bi jih odpravit,

popraviti.PROSIM!

Lep večer,

Melisa

Pozdravček Beli vran, spet te prosim za odgovor.

Namreč k meni je prišla šefinja danes ob 14:25, Lj. in jo zanima kako bo s službo od njenega moža (če bo še naprej ostal v tem delu -ni redno zaposlen, dela pogodbeno ali mu v novi firmi, ki je prevzela staro firmo, pogodbe ne bodo podaljšali)?

Sonce je že na začetku Leva...upam, da dober znak, grem tud pogledat karto..., in malo tud glede na to, da je Jupiter tranzitni v njegovi 6.hiši in bo šel čez Venero, upam, da bo kaj bolj optimizma...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Draga Melisa, zadeve si je dobro pogledati še iz nekega drugega zornega kota, da sta se tako ti, kot tudi sin iz odnosa veliko učila in da sta duši bogatejši za mnogokatero spoznanje. Seveda mu ne gre popustiti in postaviti mu moraš meje in pravila. Toda po drugi strani se ne obsojaj, kajti vse se zgodi z namenom. Zato sprejmi zadeve in ti bo odleglo. Vsekakor ti ni lahko...

Selene bojim se, da boš postala odvisna od mene in mojih besed (svetovanja). Če je človek povabljen se vabilu mora odzvati...

Stanka tebi predlagam sledeče, da karto sama najprej predelaš in poveš svoje vidike. Eno od poslanstev astrologa je tudi, da se nauči biti samostojen in da stoji za svojimi stališči. Prvič se zmotiš, drugič deloma in tretjič ne delaš več napak. Postaneš individualist, seveda pa lahko izmenjaš mnenja - to je zelo dobroodšlo. To ti pišem v tvoje dobre in iz lastnih izkušenj.

Lep dan še naprej (upam, da imate dovolj sence)!

beli Vran

Hvala ti za to, saj sem res prava... x:o)x

narobe vrstni red, najprej bi morala sama pogledat, in potem sem pisat, ne pa hop na forum... No, zdaj bo videti, kako imam pri tem še malo prakse in se izgubljam med tem, kaj je najpomembnejši signifikator in med aspekti, a saj, samo tako se lahko potem tudi naučimo.

A prav gledam: mož je vl.7.h Venera

(horarna 4.h=njegova 10.(vl.Saturn,Uran) in 12.h(vl.Venera)=njegova 6.

aplikativni aspekt kaže prihodnje dogodke, najbolj pomembna Venera?

torej Venera: apl.sekstil Mars, sep.kvadrat Jupiter, apl.opoz.Pluton

kot vl.10.h Saturn: apl.sekstil Jupiter

v 10.h:Uran apl.opoz.Merkur

Sonce:apl.sekstil Luna

Če zdaj skušam iz vsega izluščit bistvo ali bo ostal ali ne v tej službi.

Sonce pravi, da JA s sekstilom z Luno.

Venera opoz.Pluton govori, da je v težkem položaju?,

Venera sekstil Mars o dobrem razumevanju z ženo…

Tudi Neptun v konj.z njegovo 10.h kaže nejasno situacijo.

Zdaj bi morala videti potek kako po vrsti se izvršijo točni aspekti, ne? Najprej bo Luna sekstil Sonce, torej najprej bo po moje videti ugodno, nato pa bo dobil negativni odgovor-nenadoma informacija Merkur Uran (=čez 9,5 enot).

Upam, da nisem preveč narobe to zastavila... :inocent:

Šla sem pogledati še tranzite in progresije glede na natalno karto čez 9,5 mesecev (orbis aspekta med Merkurjem in Uranom v horarni) = zač. maj 2005. Takrat se mu vidijo večje prelomnice, kot je: progresirano Sonce vstopi v Škorpijona, progresirana Luna (vl.4.) zaključuje obdobje Strelca in naredi konjunkcijo s Kironom, konj.progr.Marsa+Venere v 8.h, tranzit Urana bo naredil opozicijo na Sonce in severni vozel mu gre čez asc konec marca... :inocent: :8):

bi rekla obdobje sprememb, tudi sam karakterno in novi kontakti, delo od doma skupaj s svojim sinom...morda...obstaja varianta

Ojla beli Vran,

doma od kratkega , ter lepega počitka. Hvala ti za prijazn besede, sem jih potrebna. Čeprav vse to razumem, me skrbi. Sem mama. V torek mi zaupal , da je zauljubeljen, bila zelo vesela , saj vem ,da potrebuje ljubezen. Danes pa, pove, da nič od tega.? Predvidevam, da se vstraši ljubezni !?

Odgovornisti!

Naučila in spoznala sem, da je to najina učna URA in bogatenje duš. Toliko alkohola je bilo že v mojem življenju, zato si preprosto želim , da bi bil ŽE enkrat konoc.

Mu bo uspelo?

Lep večer,

Melisa

zato si preprosto želim , da bi bil ŽE enkrat konoc.

Mu bo uspelo?

:palec: Držim pesti, uspelo bo obema. Ti moraš verjet, ne se bati, sicer boš pritegnila točno to, kar se bojiš.

Držim pesti zate in zanj. x:)x

Pozdravljen beli vran.

Tudi sama imam eno vprašanje:

6.03.1980 21:45h - Ljubljana - ali bom v tem letu našla honorarno ali redno delo?

Hvala za odgovor.

Mi lahko zaupaš tudi to - ali izgubljene predmete tudi iščeš preko horarne karte?

No pa sem spet prišel do računalnika (strela je udarila vanj in je šla mrežna kartica). Tako, da sem vas že kar pogrešal.

Stanka, tvojega odgovora ne morem komentirat, naredila si eno pomembno napako in zaradi tega jo poizkusi popraviti sama (ugotovi katera je) Če ne boš mogla še na kakšne dodatne inštrukcije. V HA ni enkrat DA in enkrat NE...

Draga Melisa, zate in za tvojega sina držim pesti, prepričan sem, da bosta uspela.

Labodka, horarna karta nakazuje, da se boš tri meseca še pošteno borila in iskala službo. Po tem obdobju se zadeve sprostijo in tedaj obstaja povečana možnost, da službo dobiš (redno...). Glede izgubljenih predmetov, tudi to možnost ima HA.

Lep pozdrav!

beli Vran

Pozdravljen Beli Vran,

ful sem te pogrešala, sem dobila namig, da lahko tebe ŠE to povprašam.

Za sina hvala, sem se malce umirila. Pesti pa me še en problem_odločitev.

Nova lokacija lokala. Že nekaj časa si želim sprmeniti lokacijo lokala( kozmetični). Ponudila se mi je možnost na športnem centru, ki pa je še v izgradnji.Smo v dogovoru, vendar me nekatere stveri motijo.Ni prav to kar si jaz želim oz. kjer se jaz vidim.

Vprašanje je sedaj pravi čas za zamenjavo lokacije lokala in ali je to tisto pravo?

Maribor 31.7.04 19.19.

Prosim te odgovori mi.

Hvala!

Melisa

Draga Melisa, tvoje vprašanje je, ali ostaneš tam, kjer delaš sedaj, ali se preseliš v nove delovne prostore? Iz horarne karte sem razbral naslednje, da moraš zaenkrat poslovati tam, kjer delaš sedaj, nov prosor (športni center) bi bil zate neustrezen. Zato temeljito premisli,m preden narediš korak naprej.

beli Vran

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...