Skoči na vsebino

Horarna astrologija

SmartyMaja

Recommended Posts

Pozdravljeni Beli Vran,

Neeeeeeeeeeeeeeeeee še večja zmeda.Tukaj se več ne počutim dobro, ne morem delati kar bi želela,

pa okolica, negativna energija.......Smrk!

Hvala ti, noč in lepe sanje.

Melisa

P.S: Kaj pa v bodoče se mi obeta sprememba na zamenjavi delovnega prostora?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 772
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

horarna karta nakazuje, da se boš tri meseca še pošteno borila in iskala službo. Po tem obdobju se zadeve sprostijo in tedaj obstaja povečana možnost, da službo dobiš (redno..).
aj, zanima me, ali tole dogajanje kaj blokira Saturn in njegovi aspekti?

Budala 1 svetujem ti kakšno mojo inštrukcijo (osebno...)

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Pozdravljeni Beli Vran,

Neeeeeeeeeeeeeeeeee še večja zmeda.Tukaj se več ne počutim dobro, ne morem  delati  kar bi želela,

pa okolica, negativna energija.......Smrk!

Hvala ti, noč in lepe sanje.

Melisa

P.S: Kaj pa  v bodoče se mi obeta sprememba na zamenjavi delovnega prostora?

Melisa, jaz sem ti povedal, kar si me vprašala. Menim, da je vzrok za tvoje počutje mnogo globlji, kot se zdi na prvi pogled. Zato si boš morala umisliti kakšnega globljega astrološkega nasveta.

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

...sem vas že kar pogrešal.

...naredila si eno pomembno napako ...

mi smo tudi pogrešali tebe

Katera je ta pomembna napaka, a sem kaj kot napačnega signifikatorja vzela?

Odgovor je samo ne.

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Pozdravček Beli vran, spet te prosim za odgovor.

Namreč k meni je prišla šefinja danes ob 14:25, Lj. in jo zanima kako bo s službo od njenega moža (če bo še naprej ostal v tem delu -ni redno zaposlen, dela pogodbeno ali mu v novi firmi, ki je prevzela staro firmo, pogodbe ne bodo podaljšali)?

Luna je v praznem teku, to pa pomeni, da ne moreš podati odgovora. Ne vem kje si se učila HA, preberi si opozorila in prepovedi... To ni majhna napaka, ampak lahko ogrozi astrolog ugled.

lep pozdrav

beli Vran

Hvala. Sploh ne dvomim v tvoje znanje, kot sem že prej napisala, pa se imam sama še precej za učit in pridobit izkušnje.

Sonce na 0 Leva in Luno na 28 Device sem vzela kot sekstil - bi morala biti v Tehtnici, ne? Važno, da je Ptolomejski aspekt in obenem pravi element, tu je bila še zemlja, prav bi bilo, če bi bil že zrak, ne...?

Hej.

Dogaja tule.

A mi poveš:

Kdaj je ugoden čas za prodajo/nakup avtomobila?

Kdaj za prošnjo za povišanje plače?

:palec:

20.1.1977, 20:45, MB.

Tako na hitro to ne gre, zato se rabi čas. Povišanje plače? Posebej takrat ko ima vladar 10. hiše kakšne ugodne pozicije, seveda se gleda tudi vladarja 2. hiše (finančni potenciali...), glede avtomobila pa je tako, če je dober ga lahko prodaš kadar je, v kolikor ima kakšno napako (okvaro...) pa tedaj ko je Luna v praznem teku ali Merkur retrograden.

V tvojem primeru:

- glede avtomobila ti težko podam odgovor, zato je vendarle potrebna študija in veliko veliko časa, da najdeš ugoden termin za nakup avtomobila.

- denar - samo to bom rekel, da racionalno delaj z denarjem, pa ne bo treba prosit za povišice. Pri tebi je na žalost tako, da denar pride in gre. Vendarle se ne boj, prav nikoli ne boš brez denarja in si zaradi tega lahko zelo miren.

lep dan!

beli Vran

Hvala. Sploh ne dvomim v tvoje znanje, kot sem že prej napisala, pa se imam sama še precej za učit in pridobit izkušnje.

Sonce na 0 Leva in Luno na 28 Device sem vzela kot sekstil - bi morala biti v Tehtnici, ne? Važno, da je Ptolomejski aspekt in obenem pravi element, tu je bila še zemlja, prav bi bilo, če bi bil že zrak, ne...?

Stanka prosim ne vzemi tega kot žalitev, saj vem, da človek včasih spregleda in potem je napaka tu. Gledajo se samo aspekti v istem znamenju, sekstil s Soncem se dovrši, ko Luna prestopi naslednje znamenje.

Lunca, prazen tek Lune opisujejo knjiga srbskih astrologov Astrološki kolendar, tam je vidno, kdaj ne dela nobenega aspekta več. druga možnost pa je, da pogledaš če dela še kakšen aspekt v znamenju katerem je (gledaš ptolomejeve aspekte) v kolikor ga ni. rečemo, da je Luna v praznem teku.

Bobnar, saj veš kako je to vsi se učimo, delamo napake in rastemo. Tako, da ni pri tem nič narobe...

beli Vran

Ojla Beli Vran, čisto nič užaljena, samo vesela, da si tu z nami in da mi bo prazni tek Lune ostal za vedno jasen... x:)x

Ojla Beli Vran, čisto nič užaljena, samo vesela, da si tu z nami in da mi bo prazni tek Lune ostal za vedno jasen...  x:)x

ja drugič ne boš naredila napake in je problem rešen. Ko sem začel pisati odgovore za revijo Karma plus, sem imel malo morje praznih Lun in veš zakaj, predvsem zato, ker ljudje, niso vedeli kaj naj vprašajo. Sedaj so se zadeve začele izboljševati. Tudi sam sem bil na začetku poti nekoliko skeptičen, ali zadeve res tako striktno delujejo in po mojih izkušnjah (ki jih ni malo) lahko rečem, da je bil Willilam Lilly zelo dober horarni astrolog. Kajti njegova pravila držijo, seveda si počasi izoblikujem svoja, res pa se je, da se treba držati že znanih zakonov.

beli Vran

zdaj mi je jasno...da sva se že srečala

Dobro je slišati, ko praviš, da je Lilly zanesljiv in gotovo je tudi, da po toliko prakse že izoblikuješ en lastni pristop.

Menim, da je ravno tisti del, ko dodaš svoj občutek, za uspeh tudi bistven, a obenem je tudi super, ko ugotoviš, da vsa teorija trdno drži. Ti to imaš-mislim ta pravi občutek. Na koncu koncev, naj bo odgovor ali vprašanje kakršnokoli, uspeh je takrat, ko se vse izkaže za povsem pravilno (takrat za menjavo službe sem te spraševala enkrat pozimi, potem resnično vse se je odvilo v avgustu, točno tako, kot je bila tvoja napoved, da avgust zame ni bil lahek, ravno to me je pritegnilo k horarni in mi je bilo kar žal, da si nisem zapisala čas, ko sem te takrat vprašala...)

Hvala in še veliko uspehov x:)x

hvala tudi za to, da mi nisi odgovoril, sem si bolj zapomnila svojo napako

Hojla, spet eno...

namreč prej ob 10:25 sem dobila vprašanje, če bo kaj z moškim, ki ga je spoznala in je asc Tehtnica Venera sekstil Mars-1 st.separativno-spoznala ga je pred: enim tednom. Zanimivo, da je sama Dvojčica in ta Venera ob vprašanju jo res pokaže in pravi, da ima on karakteristike Leva.

Rekla sem Ja. Luna ni v praznem teku. Potem sem šla pogledat še tranzite, progresije, mislim, da jo čaka en Uranovsko Venerin čas.

11.h-prijateljska vez

Hojla, spet eno...

namreč prej ob 10:25 sem dobila vprašanje, če bo kaj z moškim, ki ga je spoznala in je asc Tehtnica Venera sekstil Mars-1 st.separativno-spoznala ga je pred: enim tednom. Zanimivo, da je sama Dvojčica in ta Venera ob vprašanju jo res pokaže in pravi, da ima on karakteristike Leva.

Rekla sem Ja. Luna ni v praznem teku. Potem sem šla pogledat še tranzite, progresije, mislim, da jo čaka en Uranovsko Venerin čas.

11.h-prijateljska vez

bravo Stanka, kaj naj rečem....

beli Vran živjo,

nagrmadilo se mi je ogromno stvari katere moram,sama,reševati.Mi poveš kako bom pri tem uspešna? Imam dovolj moči-energije za vse?

Hvala ti in lep pozdrav

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Draga Čveka, sem skrben človek in vse pogledam. Horarna karta nakazuje, da boš zadevam kos in da boš imela veliko moči. Moraš se tudi pogovarjati in tako se bodo zadeve odvijale v tvojo korist. Zanimivo je, da bodo rezultati znani nekoliko bolj počasi, kot se zdi na prvi pogled. Ampak s trdim delom ti bo uspelo.

Rakica ta možnost službe obstaja, seveda z nekimi težavi, toda saj pravijo, da upanje umre zadnje.

beli Vran

Draga Čveka, sem skrben človek in vse pogledam. Horarna karta nakazuje, da boš zadevam kos in da boš imela veliko moči. Moraš se tudi pogovarjati in tako se bodo zadeve odvijale  v tvojo korist. Zanimivo je, da bodo rezultati znani nekoliko bolj počasi, kot se zdi na prvi pogled. Ampak s trdim delom ti bo uspelo.

HVALA Beli Vran.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

...

Težavice pri sprejetju ali pri delu samem....

...

Menim, da boš rabila nekaj časa, da se navadiš in da osvojiš zadeve, da je to res to.

beli Vran

Uaaaauuuu,

a pa je to res to, al nj ostanem in zanaftalinam to, kar imam......?!!

a ti imaš že službo? V kolikor je imaš počakaj če pol leta in jo potem zamenjaj.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...