joni 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 Danes 02.04.2003 bi moja nona(stara mama) iz Krasa imela 100 let.Čudovita nona je bila,malce stroga,a je ogromno naredila zame,saj mi je moja mama umrla,ko sem bila stara 15 let.ČESTITKE MOJI NONI LJUDMILI ZA 100 OBLETNICO ROJSTVA.Poljubček, Joni. Citiraj JONI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 Zivjo, Joni! Kako lepo, da tako cutis in da si to semle napisala!Tudi jaz cestitam tvoji noni, ki je bila tako fajn! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 Joni, lepo da je v tvojih mislih in srcu... HElena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 Vidim Joni, da si sveža cvetlica na našem Luninem travniku. Lepo da si tu in dobrodošla! Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.