Skoči na vsebino

Sanje

Kira

Recommended Posts

Kako je ce sanjamo z odprtimi ocmi, ce smo zasanjani v nekaj kar se naj bi se le dogodilo...nam sanjarjenje lahkjo pride na pomoc, kaddar smo zalostni ali celo obupani.... Seveda. Zato predlagam da razsirimo bolezen sanjarjenja: ki naj bo kratko a efektivno. Sladko in zdravilno...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 67
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kira.

Tudi jaz pogostokrat sanjam z ODRTIMI očmi, predvsem KADAR sem nekje v SVOJI žalosti, ali pa SI ŽELIM, da se mi v tistem trenutku zgodi nekaj LEPEGA. Ker pa tega ni - se predam sanjam. Moje sanjanje zgleda tako, da sanjam skupaj z mojimi mislimi. V njih je polno lepote, za vse trenutke, ko "nisem". Imam odprt pogled na lepoto, pred seboj in sanjam - sanjam - sanjam. In kaj najpogosteje - o tem česar nimam in česar nekje na poti skozi moje življenje nisem bila deležna - LJUBEZNI. Tisti Čisti in popolni. Ko je nekje vsak BRATU-BRAT.Ko si delimo Objeme in poljube - Brez zadržkov in Ovir. To je nekaj najlepšega, čudovitega. Tega v resničnosti ne vidiš na vsakemu Koraku, zato lahko o tem sanjam - preprosto zato, ker si želim, da se to uresniči. So sanje V BUDNOSTI, ki STRMIJO k resničnosti. Dogodilo naj bi se JA, pa se ne. Ampak ko tako delujem, Postanem CELOSTNA - Občutim vse kar bi doživljala ob tem. In JE vse KRATKO, samo za trenutek, samo DA SE OBČUTI, da vem...

Oh, saj samo sanjam, kako bi šele bilo, če bi bilo RESnica.

Ja Sladko je Sanjati o nečem - KAR nam v CELOTI NI podeljeno.

Simona-simsi

• 2 weeks later...
Jaz mam pa velikokrat "vroce sanje" a bi to znal kej pomenit?  

Predvsem deklica na deklico...  

Zdaj če si tudi ti deklica, potem je še nekaj v tebi kar si pri polni zavesti zanikaš. Pa nč hudga. To je zelo zanimivo spoznavanje o sebi samemu :palec: .

Ja sam ka mali pao s lipe

Jaz mam pa velikokrat "vroce sanje" a bi to znal kej pomenit?  x:Ix

Predvsem deklica na deklico...  :inocent:

Ti je Volk že odgovoril, jaz bom pa še malo bolj direktna.

Najbrž imaš homo- ali biseksualna nagnjenja, ki se jih morda niti ne zavedaš.

Seksologi pravijo, da naša "vroča sanjarjenja" povejo veliko o naših spolnih željah in nagnjenjih.

Če je tudi pri tebi tako, si pač to priznaj in sprejmi.

Hmmm ne bi rekla da ravno kaj zatiram, glede na to  da imam že kar nekaj časa občasno spremljevalko.... s katero se pač videvava, ko začutiva potrebo... sem pa bsx, da ne bo pomote...  x;)x

Saj prav, da tega ne zatiraš.

Jaz sem pač mislila, da se morda tega ne zavedaš ali da si nočeš priznat. Kajti veliko je takih, ki si tega nočejo priznati, potem pa trpijo... Tudi poročijo se in imajo otroke, samo da bi v družbi zgledali "normalni" (hetero).

Saj ne rečem, da se biseksualci ne bi smeli poročiti z nasprotnim spolom (z istim se pri nas še ni možno). Vendar je prav, da njen/njegov partner ve za njena/njegova nagnjenja, ker mora tudi partner sprejeti to, da bo živel z biseksualno osebo.

Jaz zase vem, da ne bi nikoli mogla imeti kakšne resne veze z žensko, ker ženska me privlači samo fizično (kadar govorimo o takšnih intimnih odnosih), ne bi pa mogla živeti brez moškega.... xrolleyesx (to pa se zdaj vse skupaj malo čudno sliši... he he) Pač všeč mi je žensko telo, všeč mi je ženska nežnost in so stvari, ki jih z moškimi ne moreš nikoli doživeti, z žensko pa lahko... tako da ne vem zakaj bi se česa odrekala, če imam lahko oboje... x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...