Skoči na vsebino

Sanje

Kira

Recommended Posts

Sanje so lahko pot za spozmavanje samega sebe. So tudi vrata v zelo privnačen in drugačen svet.

Sama dajem kar velik poudarek na sanje. Tudi na sanje z odprtimi očmi. Zdi se mi da so prav sanje tiste, ki so nam vodilo v življenju in vedno stremimo k uresnievanju svojih sanj.

Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...
  • Komentarji 67
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Prijeten občutek imam kadar sanjam o kačah, ni me strah pa naj jih je še ne vem koliko, neprijeten občutek imam pa kadar sanjam da plezam nekam visoko tudi kadar lezem v hrib, da ne padem dol !

LP!

SLAVNI JUNG DAJE IZREDNO VELIK POUDAREK SANJAM. ZAVESTNO NAJ BI SE TRUDILI, DA SE JIH ZJUTRAJ ČIMVEČ SPOMNIMO ( V SVOJIH KNJIGAH DAJE NAPOTKE ZA TAK TRENING...) SANJE ODKRIVAJO ČLOVEKOVO NEZAVEDNO... PREK SANJ SAMI SEBE GLOBLJE SPOZNAVAMO IN ODKRIVAMO SVOJE ŠE NEZNANE DIMENZIJE DUŠEVNOSTI.

• 2 months later...

Sanje so resetiranje neuporabnega spomina, zato je priporočljivo ne podoživljati jih.

S tem ko razmišljamo in se poglabljamo v njih delamo sami sebi škodo. Prepustimo re življenju, uživajmo trenutek.

Ne dovolimo si, da zaradi sanj izgubimo realnost. Ko zgubimo realnost postanemo nesrečni in depresivni. Zato akcija x:)x

www.rael.org

• 3 weeks later...

baje, da bi naj sanjarjenje z odprtimi ocmi ena izmed moznih realnosti nasega zivljenja -pac, ce bi na neki tocki se odlocili za nekoo stvar, ki bi potem cez niz dogodkov vodila do xy realnosti- (ne vem, zakaj se tolikokrat vidim zadeti na lotu :P :D)

meni se je sicer drugace ze kar nekajkrat zgodilo, da se mi je sanjalo nekaj, kar se je pozneje dejansko zgodilo, kot da bi me hotelo na nek nacin pomiriti. prav fino x:)x drugace pa je jih itaq ne spomnim vecinokrat <_<

nothing is a loss of time, if you enjoy the day:-)

ja, pr men so sanje, ki so res zlo redke, bolj preventivne narave; morda kakšni ptički, avti, velikokrat vidm številke, pa stavbe, pa hodnike, ampak vse z neko pozorno rezervo jemljem,

nočem, da mi vplivajo, tut na fantazijo˝ne. Drgač pa zjutri, vedno skočm pogledat v slovar.

• 1 month later...

:eek: nekajkrat na leto se mi sanja, da sem pred maturo in da nič ne znam in upam ,da bo že nekako šlo. :o|o: ni se mi pa še sanjalo kako dejansko je na zgovoru. x:Ix zanimivo je to, da so v komisijah vedno meni poznani ljudje :sori: kaj le pomenijo take sanje x?x

priznam niso prijetne. :V:

No pa da ne bo samo vprašanje iz moje strani. Večkrat imam občutek, da tisto, kar sanjema, da se mi resnično dogaja. Zadnje izkušnje s temi sanjami, ki niso sanje so bile npr. v enih me je zajel ogenj, dobesedno odnesel me je plamenček in v tistem se zbudim, pod kožo m žge, neverjeten občutek, razmišljam o tem, da mi je bilo verjetno vroče, ker pač poiščem logično razlago, pa mi ni bilo, pa sanje niso bile moreče do tistega trenutka...

al pa nazadnje da letim, res, preprosti dvignila sem se, noro, pol se pa zbudim v krču in lovim zrak, pa me moj gleda pa pravi, a veš da si pozabla dihat, baje sem tko sunkovito sapo zajela, da so me pljuča kar bolela. Večkrat se mi v sanjah ponavljajo kraji in ljudje ki jih v bistvu ne poznam in v sanjah razglabljam, da sem to že sanjala. Al pa tisto, poznate, ej to moram pa prijateljici povedat, tko komentar med sanjami xrolleyesx

• 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...