ŠAŠA 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Sanje so lahko pot za spozmavanje samega sebe. So tudi vrata v zelo privnačen in drugačen svet.Sama dajem kar velik poudarek na sanje. Tudi na sanje z odprtimi očmi. Zdi se mi da so prav sanje tiste, ki so nam vodilo v življenju in vedno stremimo k uresnievanju svojih sanj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 Prijeten občutek imam kadar sanjam o kačah, ni me strah pa naj jih je še ne vem koliko, neprijeten občutek imam pa kadar sanjam da plezam nekam visoko tudi kadar lezem v hrib, da ne padem dol ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
niky 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 SLAVNI JUNG DAJE IZREDNO VELIK POUDAREK SANJAM. ZAVESTNO NAJ BI SE TRUDILI, DA SE JIH ZJUTRAJ ČIMVEČ SPOMNIMO ( V SVOJIH KNJIGAH DAJE NAPOTKE ZA TAK TRENING...) SANJE ODKRIVAJO ČLOVEKOVO NEZAVEDNO... PREK SANJ SAMI SEBE GLOBLJE SPOZNAVAMO IN ODKRIVAMO SVOJE ŠE NEZNANE DIMENZIJE DUŠEVNOSTI. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 8. avgust 2003 Prijavi Deli 8. avgust 2003 Sanje so resetiranje neuporabnega spomina, zato je priporočljivo ne podoživljati jih. S tem ko razmišljamo in se poglabljamo v njih delamo sami sebi škodo. Prepustimo re življenju, uživajmo trenutek. Ne dovolimo si, da zaradi sanj izgubimo realnost. Ko zgubimo realnost postanemo nesrečni in depresivni. Zato akcija Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Želim si da bi se mi uresničile sanje katere sanjam že pet let, stalno ene in iste. Upam .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Vanja, sanje nimajo ničesar z življenjem ... so samo ena plat zavesti .... :o|o: em,podzavesti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Rachek daj mi malo veselja no in upanja, ne pokvari vsega, sicer pa se tolažim s tem, da ti nekaj sporočajo ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bilboa 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 baje, da bi naj sanjarjenje z odprtimi ocmi ena izmed moznih realnosti nasega zivljenja -pac, ce bi na neki tocki se odlocili za nekoo stvar, ki bi potem cez niz dogodkov vodila do xy realnosti- (ne vem, zakaj se tolikokrat vidim zadeti na lotu )meni se je sicer drugace ze kar nekajkrat zgodilo, da se mi je sanjalo nekaj, kar se je pozneje dejansko zgodilo, kot da bi me hotelo na nek nacin pomiriti. prav fino drugace pa je jih itaq ne spomnim vecinokrat <_< Citiraj nothing is a loss of time, if you enjoy the day:-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 ja, pr men so sanje, ki so res zlo redke, bolj preventivne narave; morda kakšni ptički, avti, velikokrat vidm številke, pa stavbe, pa hodnike, ampak vse z neko pozorno rezervo jemljem,nočem, da mi vplivajo, tut na fantazijo˝ne. Drgač pa zjutri, vedno skočm pogledat v slovar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Kaj bi ti pokvaril ? Eee, res je nekaj ti sporočajo ja ... mene so včasih full more dajale ... zadnje čase pa se jih ne spomnim več ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 jest pravm more so zato, kr realno ni vse pošlihtano, se pravi, nisi si na jasnem z rešitvami, potem pa te na tak način še v sanjah mučjo, de te prebudijo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Ja, z tem pa bi se strinjal, ker me je takrat še vse živo drugo jebalo :o|o: .... Sedaj pa se sanj sploh ne spomnim več, če pa že, pa niso neprijetne. Ali prijetne ali pa - "nevtralne". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 In kaj se vam sanja zadnje čase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 In kaj se vam sanja zadnje čase Ne vem,kaj je bilo to vprašanje ali kar navaden stavek x!x Če je bilo vprašanje;ne vem kaj vzrok,da se mi nič ne sanja,ali se pa sanj enostavno ne spominjam,pa čeprav se ne pogledam v ogledalo ali pa čez okno.Po mojem je vzrok,da čez dan preveč mislim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 nekajkrat na leto se mi sanja, da sem pred maturo in da nič ne znam in upam ,da bo že nekako šlo. :o|o: ni se mi pa še sanjalo kako dejansko je na zgovoru. zanimivo je to, da so v komisijah vedno meni poznani ljudje kaj le pomenijo take sanje priznam niso prijetne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 No pa da ne bo samo vprašanje iz moje strani. Večkrat imam občutek, da tisto, kar sanjema, da se mi resnično dogaja. Zadnje izkušnje s temi sanjami, ki niso sanje so bile npr. v enih me je zajel ogenj, dobesedno odnesel me je plamenček in v tistem se zbudim, pod kožo m žge, neverjeten občutek, razmišljam o tem, da mi je bilo verjetno vroče, ker pač poiščem logično razlago, pa mi ni bilo, pa sanje niso bile moreče do tistega trenutka...al pa nazadnje da letim, res, preprosti dvignila sem se, noro, pol se pa zbudim v krču in lovim zrak, pa me moj gleda pa pravi, a veš da si pozabla dihat, baje sem tko sunkovito sapo zajela, da so me pljuča kar bolela. Večkrat se mi v sanjah ponavljajo kraji in ljudje ki jih v bistvu ne poznam in v sanjah razglabljam, da sem to že sanjala. Al pa tisto, poznate, ej to moram pa prijateljici povedat, tko komentar med sanjami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 http://www.piara.net/sanje_a.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Pošlji svoje misli na lepšo pot, pa bodo tudi sanje lepše. Cankar Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.