Skoči na vsebino

Fair game

yoko

Recommended Posts

Pozdravljeni,

že dolgo se sprašujem...recimo grem ven s prijatelji.Pridem na vrsto, da peljem (z avtom). Zunaj se imam zelo fajn.Spoznam nove ljudi ali pa vidim stare znance...denimo, da mene (lahko tudi tiste, ki so prišli z mano) znanci povabijo (isti večer) še na kakšen drug žur...

...zdaj, kaj je "fair game", da naredim, če recimo prijatelji niso povabljeni ali pa, da nočejo z mano in da si jaz želim iti na žur?

Glede na to, da imam jaz avto, bi se morali prijatelji meni podredit, ali bi morala biti jaz toliko "fair", da bi se z njimi vrnila domov?

Že vnaprej se zahvaljujem za vaše odgovore.

LP,

Yoko

Deli na socialnih omrežjih

Moje osebno razmišljanje je tako:

Če kdo pelje družbo ven (da ne gre vsak s svojim avtom), še ne pomeni, da je zaradi tega v kakem nadrejenem položaju - da lahko zaradi tega, ker on vozi, tudi odloča, kam se bo šlo naprej... Jaz sem vedno za dogovore v krogu družbe, s katero grem ven, neglede na to, al vozim jaz al kdo drug. Če ne gre drugače, se lahko tudi glasuje, kdo bi kam šel, in potem gremo tja, kamor hoče večina.

Pravzaprav, če vozim jaz, se čutim odgovorna do prijateljev - dolžna jih pripeljati tudi nazaj domov!

Če bi pa npr. kdo samo mene povabil na kak drug žur, mojih prijateljev pa ne, bi mu lepo objasnila, da sem danes s to družbo in da bom ostala z njimi. Drugič pa se lahko zmenim z drugimi. x:)x

Sem "fair", ker želim, da so tudi drugi do mene "fair"! xsrcx

Ops, prehitro sem pisala in zdaj videla veliko napako.

Mislila sem na tiste primere (tista vabila), ko lahko tudi prijatelji pridejo na žur.In mislila sem na "normalna vabila" na "normalen žur"(na tak žur, ki bi meni in tudi prijateljem bil všeč)

Pozabila sem še nekaj napisati.Razmišljala sem, da ko nekdo drug vozi se vedno nekako prilagodim njeni-njegovi želji (če bi rad-a šla na žur), ker se mi ta gesta zdi "fair".

In gre mi na živce, da ko jaz vozim, se zgodi ,da se folku noče iti na drug žur, čeprav je še relativno zgodaj.

Začela sem se spraševat, zakaj moram biti jaz vvedno tako "fair" in zakaj nekdo drug ni, ko gre zame (zato pa sem tudi zgornje vprašanje postavila, ker sem že naveličala biti ljudem tako "priročna")?

Nisem egoist, če je prej bilo smatrano, da sem.

Yoko

pri kaki stvari je treba bit tudi egoist

če prijatle pelješ pol se znjimi dogovor do konca

če je želja po drugem žuru večja pol pejdi in prijetlom to povej. če so prijatli bojo razumeli. če ne razumejo pol mogoče niso tisti prijatli, ki mislimo da so. x;)x

www.rael.org

Vse je stvar dogovora. Če pa ti "vedno" pokvarijo zabavo, potem je bolje, da hodite ven vedno vsak s svojim avtom.

Dejstvo je, da če boš vlekla na zabavo ljudi, ki se jim ne gre, se lahko zgodi, da bo zabava pokvarjena. Vsaj tvoja, ker boš mogla gledat tisto nemogočo, trpečo in naveličano faco, ki si jo prisilila, da je prišla.

LP

M

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Pri meni se vsak vozi z avtom. To pa zato ker so bili tako razvajeni, da so stalno mene prosili za prevoz, seveda jaz nisem smel ga pit, medtem ko so si oni dali duška, pa sem udaril po mizi, da ne mislim bit' njihov taxi driver, naj si najdejo drugega. Zdaj se mi opravičujejo na vse pretege, vendar se jih izogibam daleč naokoli. :!!: :!!: :!!:
Ja sam ka mali pao s lipe

Tudi jaz mislim, da je vse stvar dogovora, kot pravi Mašinca.

Ampak iskrenega dogovora PRED odhodom:

Če bi bila v taki situaciji, bi - če bi se le dalo -verjetno naredila takole:

OK, guys, peljem vas, a se ne obvežem, da vas zvozim tud domov. Če me kam zapelje... grem po svoje.

Odločitev je njihova...

Za moje pojme je to dovolj fair, odktiro in pošteno, sama sebe pa ne zabetoniraš k njim.

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Bit u nadrejen položaju...sam zato, ker držiš volan...mal me spomne to na izsiljevanje...zdej gremo pa tja, k'sem se jez odloču... :o|o: :o|o:

Bullshit! :U:

Enkrat sem zabluzila s tipom (sva bla SAMO sodelavca)...si nkol ni mogu kej, da ne bi bab pecu... ampak sva se zmenila...SKUPAJ PRIŠLA, SKUPAJ ŽURALA IN SKUPAJ ODŠLA x^x x^x , kar se mi zdi razumljivo... če vas je več, se da b'l mal improvizirat.

Aja...pa še to...če odideš z drugo družbo je to tko, da si s taprvimi sam zato, ker boljših ni takrat blo... :sniky: :sniky:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Oh Majica, tole se sliš pa precej zagrenjeno.  :cry:  x:(x  x:((x  :ukid: Slabe izkušnje?  x?x

EEEEEE...u čem že :fiju: :fiju: ?

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

:palec: Dost fer, da ce prides s svojo druzbo, da si z njo do konca. Je jasno, da lahko srecas tud druge, se pac z njimi zmenis za drugic. x!x

Potlej pa res ne morjo bit ne vem kako tvoja druscina, ce jih koj das na cevelj :eek:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Stvar lahko zapletamo in obračamo kot odojka na ražnju...

Recimo- če so res prijatelji, ti bodo vsekakor privoščili nekaj novega, mogoče je zate to šansa za novo ljubaffff... Kateri pravi prijatelj bi te tu oviral?

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...