yoko 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Zlata ribica, pomagaj mi! Prosim te za prijetne nove dogodivščine ter za lepo in iskreno ljubezen. YOKO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Jutri se bo izvedelo...Da sanje ali ne sanje... Držite pesti...Jauuuu si želim Ribica enega poljubčka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 4. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2003 Še vedno te prosim za nooooveee dogodivščine! (z novimi sestavinami) Za nekaj povsem novega, nekaj prijetnega, nekaj svežega kot pomladni vetrc in nekaj romantičnega x!x x!x x!x Naj obljuba z dne 30.04.03 postane čimprej povrnjen dolg x!x x!x x!x Naj se mi uresniči na zelo eleganten način... Zlata ribica, prosim prosim prosim pomisli name. Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 18. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2003 Zlata ribica, naj moje "sanje" postanejo resničnost!!! Prosim te,... Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Yoko, pazi, o čem sanjaš, ker ti Zlata ribice res lahko izpolni željo! Enkrat je nekdo sanjal (si želel), da bi dobil rdečega poršeja, in ga je res dobil - v vogal hiše! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 18. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2003 Zanimivo! Ma jaz pazim, o čem sanjam(prav posebne sanje)...kaj si želim...kaj upam...kaj prosim zlato ribico!!! Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Ohhoo saj bo Yoko, saj bo . Te bo udarlo kot strela iz jasnega Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 bemu pazte mal kwa si zhelite ZLATA RIBCAnartabl zlobno bajeslovno bitje sam pomislte, kwa mujotu dogaja zarad nje se je zhe nasanku Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 ...da se k meni vrne soncek! Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misti 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 bemu pazte mal kwa si zhelite ZLATA RIBCAnartabl zlobno bajeslovno bitje sam pomislte, kwa mujotu dogaja zarad nje se je zhe nasankuaakhut....kaj pa se mujotu dogaja zarad nje??? (dej zaupaj mi skrivnost) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 11. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2003 Ejla, še vedno imam isto (neuresničeno) željo...pomisli kaj name, sweet golden fish x!x Pozdrav,Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 Zlata ribica, ne prosim zase, ampak za mojo mamo, ki jo je zadela kap. Prosim, da ji pomagaš,da bo s potrpežljivostjo in močno voljo čimprej okrevala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 Joj, vrni nam našo ribico !!!! Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 Ja halooo! Pa kaj delaš z njo Pokowc? Da jo takoj daš nazaj v vodo! Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 sniff.....snifff....bljak klele neki po crknenih ribah zaudarja.....bljak kera si jo spet ni umila? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 ti hej tina, a veš, de slišm prou tvoj glas, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 poky!!!! bemti skrito kamero... spet en ujeu na delu :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 čeden tale aakhut Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.