yoko 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Recimo, da bi bili vsemogočni, kje (v kateri bi disciplini) bi naraje postavili svetovni rekord ? Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 v vsesploshni disciplini -u se tozhi po diktaturi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Kaksna interesantna tema... V šahu.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Recimo, da bi bili vsemogočni, kje (v kateri bi disciplini) bi naraje postavili svetovni rekord ? Yoko yoko, jaz bi ga šel postaviti s tabo ..... hhmm, saj veš kaj Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 kljuka bi tut biu zram Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 pretiravanju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 pretiravanje je temelj vseh pravljic naklada...........................smrc Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 scenarij za izvenemeljske dosežke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 www.pig-destroyer.da.ru ma dons chist odbite Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 U prehitevanju svetlobe pa u špiljenju klobas Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 8. april 2003 Avtor Prijavi Deli 8. april 2003 Oooo, Kljuka,.... ... ... Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ... v najboljsem sajtu na svetu (www)... a ne bi blo mega? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 v kolesarjenju Armstrong - lahko bi bil moj idol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ... clovek ki je najvec denarja daroval v dobrodelne namene... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ... clovek ki je najvec denarja daroval v dobrodelne namene... al pa da bi si v najkrajšem času zapomnil največ.uh tle bi ti blo tesno, ce bi se se jaz ufurala v kaksen tak rekord. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ... v najboljsem sajtu na svetu (www)... a ne bi blo mega? Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 U prehitevanju svetlobe pa u špiljenju klobas Tle pr špiljenju te pa premagam, zraven pa še pet litrov cvička prebrnem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Tle pr špiljenju te pa premagam *cvicek pa itak, je v paketu... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Tako pač je in nč drgače. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 v kolesarjenju Armstrong - lahko bi bil moj idol Prvic slism, d je sou Armstrong s kulesom in trubento put pajsko na Luno!!! A mi lohk to ubrazlozis? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ...jst tut ne vem... zgleda da je ta armstrong(vsaj) trojna osebnost... ena hod na luno, ena kolesari, ena je pa zamorski jazzer... in pol nej bo cloveku kaj jasno... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 V individualnem poslušanju ljudi ! E to bi bil zanimiv rekord zame! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 zame bi bil se bolj zanimiv, sam da se ga jaz ne bi trudila postavljat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.