aakhut 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 a morjo vashe babe tut skos chvekat o raznih psiho-mentalno-ljubezenskio-navideznih stvareh? ma tega mal dost Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 A bomo eno moško rekl Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Ljubeče zapuščam dan in zdrsim v miren spanec, ker vem, da bo jutrajšnji dan sam poskrbel zase ..moram se praskat, da zadeva ne zapraska se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Pa ga ja ne boš zbluzu,....ali pač? Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2003 Avtor Prijavi Deli 8. april 2003 lajf iz lajk a boks of birju never nou hau drank ju gona bi -u se mal jebe use skupi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 One beer,two beer,.........more beer you get ,more scorpio you see Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Se mi je zdel Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2003 Avtor Prijavi Deli 8. april 2003 evopa she sitn sm uchasih je ena driska Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 učasih ??? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2003 Avtor Prijavi Deli 8. april 2003 kwa u ta rezerveran forum sam babe uletavajo? je dec Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Par bab na kupu pa je že dež. orkodindijo namest, da bi mi malo pomožwali na zdaruwje! uživajte Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2003 Avtor Prijavi Deli 8. april 2003 nazdrawje tut zhejen Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 Aaaa ena taprov moška tema. Prvo da vas vprašam, fantje a vas kej k... gleda ? Ker se mi zdi da dozdaj zaenk... n'č pamtnga niste povedal' razen pira, pa še to brez kikirijev. Rajš' mi to povejte a je olimpija v finalfouru al' ni, jest tekme nism mogu gledat'. Če ni bom enga na gobec ruknu. Pol si lohka stave nekam vtaknem . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 Kdaj pa so moški še kej pametnega povedali? (Oprostite, izjeme!) Glih včeraj sem enga poslušala, ki sam druge opravlja, pred svojim pragom pa ima še tooooolko za pomest! Groza! Včasih ne vem, kdo je bolj gobčen: babe al dedci! ...Dežek pa kar pada... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 Evo mene!! Ženske govorimo takrat, kadar moški nimajo nč pametnega za povedat. Volk - Olimpija včeri zmagala za 21 pik. So v igri za final 4. Hura! Gremo navijat. Zdej morjo sam še Barcelono v Barceloni namahat. LP Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 Mene so tudi predvčerajšnjim vprašali: Kaj ti nič več nogometa ne gledaš? A? Seveda sem jim takoj morala potrditi,,,,da ga le še gledam... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 O nogometu - ta nrbolj pomembni postranski zadevi na svet Rajsi ko gledam, ga igram. Pr tem nisem pa prau nc mucamaca MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 A pol si pa MUCOMAČO. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 )Mogoce po dusi, kaj? Ha, ha, ....ker v resnici tako cart in zenstveno, pol ti gre pa igrat fuzbal. Ja, na tak nacin lahko spravis ven vso agresijo. pa reci da ne razumem mucomachotow, mijav. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 Mašinca, mislim da mora poleg tega tudi Asvel premagati Olympiakos. . Sicer pa svaka čast Olimpiji in ti celo od Štajerca .To je pa mal "šit" :xx!: , ker je Asvel letos bolj podn, če primerjamo z ostalimi klubi, k so zdele med top 16. Je pa res, da je Olimpija letos razturila in da so že ogromno dosegl. Pa presegl so vsa pričakovanja. LP Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 O nogometu - ta nrbolj pomembni postranski zadevi na svet Rajsi ko gledam, ga igram. Pr tem nisem pa prau nc mucamaca MucaMacaKar se nogometa tiče, ga tut jest raj igram, kokr pa gledam. Veeeeliiiiikooooooo bolj zanimivo. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 A začnemo zbirat stave,... ali si morda kdo upa napovedati rezultat tekme Mašinca vs. Mucomačo? Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 Lej jih reveeeeeee, ki so za :xx!: fuzbal pred televizorjem. kaj ce cmo naredit en tak sportni dan, pa magar mesane ekipe. (zakaj je tuki naslov moshke zadeve? K je mel Aakhut polhn kufer babnic v sluzbi, ki se nenehno pogovarjajo o srcnih zadevah( ). MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. april 2003 Prijavi Deli 12. april 2003 Ahh neeee Mucamaca, k'r pol ti bom noge polomu, to pa ni preveč klavirsko khm... kavalirsko od mene. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 12. april 2003 Prijavi Deli 12. april 2003 Možakarice imajo rade fuzbal pa možakarce Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.