aakhut 15. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2003 kdor z veseljem da,dvakrat da.... je tut en dajavec Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> kdor z veseljem da,dvakrat da.... je tut en dajavec če ne ... si pa preprosto vzameš ... (vsaj jest ) ... in to je to ... in konec komedij in nekje med samim vzemanjem, prašaš desca, predvidevam, da si bil za, da ne boš reku, da sm te posilila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. april 2005 Avtor Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>če ne ... si pa preprosto vzameš ... (vsaj jest ) ... in to je to ... in konec komedij in nekje med samim vzemanjem, prašaš desca, predvidevam, da si bil za, da ne boš reku, da sm te posilila TI me pa RES NE MORSH posiltvse je samo stavr odlochitveVEDNO IMAM JAZ ZADNJO BESEDO zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 sem se nasmejala sedaj, ko sem to temo brala... ja naša Sanjalica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>če ne ... si pa preprosto vzameš ... (vsaj jest ) ... in to je to ... in konec komedij in nekje med samim vzemanjem, prašaš desca, predvidevam, da si bil za, da ne boš reku, da sm te posilila Po mojem bi pa na splosno vsi dedci radi bili kdaj posiljeni (v dobrem smislu), se jim vsaj trudit neb blo treba. Po moje bi vsi vpil, to mi deliiiii se, se, ...pa se..... Jaz sem svojga ze hotla parkrat posilt, pa je vedno nastal kontra ucinek . Namest, da bi se mu sex zagravzal, je hotel se. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Le kdo bi jih razumel! (moške ,mislim) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Le kdo bi jih razumel! (moške ,mislim) Pravzaprav nas ni težko razumeti. Sej za ženske isto pravijo, sam v resnici ni tako, malo se moraš družit z njimi pa tako za vse poštekaš Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pravzaprav nas ni težko razumeti. Sej za ženske isto pravijo, sam v resnici ni tako, malo se moraš družit z njimi pa tako za vse poštekaš A dej nehi? Kaj ne poveš! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 jah če n res? Jaz se bolj z ženskami družim, in jih bolj razumem kot pa moške Pa revije malo bertepa take Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Zdaj bom pa res morala začet upoštevat tvoj nasvet! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdaj bom pa res morala začet upoštevat tvoj nasvet! jah, kar Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.