majica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Začela sem dvomiti v moško pamet ! Kaj je le zanimivega pri formuli I ??? Dajmo punce premagajmo jih v nogo brcu ! :xx!: je bil izžvižgan! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Opažam da ste tu ene prov sovražno nastrojene do moških. Zanimivo, kam lahko pripelje duhovnost na kateri ene tako hudo prisegate. Torej so vam vse meditativne vaje ipd samo ena velika samotolažba. Sam še tolk od mene. Take kot te, ki se v tem topicu najbolj oglašate bržkone moške najbolj odbijate. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 UUUUUUUU Andres08..... Ne vem sicer koliko časa si na NLF...se pa moraš naučiti brati med vrsticami....pa še to prej prebrati tudi ostale vsebine... Ni tako črno, kot se ti zdi...me mamo rade moške...hec je pa hec...to pa moraš razumet...ne pa takoj na nož...lepo te prosim Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Oh, Andres, ne bi rekla, da jih odbijam... MucaMaca (razen med fuzbalom,hehe) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Muca maca....... Mogoče se pa žensk boji Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Sem samo brala, ampak ko prebrala tale Mickov post...sem se morala kar prijavit da mu "skontriram"...Andres08; najprej tebi: MOŠKE OBOŽUJEM; kaj da bi imela kaj proti njim...so bitja, z najlepšim teleščkom na svetu... , z najlepše oblikovanimi organi na svetu , edino v ženske prekašamo moške (hihihi) Mick...bi te rada videla pri fusbalu...kako nas premagaš...ko se me (forumovke) spravimo v kopalke...pa za žogo...pa mene, z mojimi 124 kg postavite v gol...no, pa zadani... p.s. Predstavljaj si, da so kopalke bikinke... Mick...učke bi se ti spremenile v Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 ...celulit fešta Bobnar...mali lopovček...del moje slikce imaš za svojo ikono...in priznaj...a vidiš kaj celulita na moji riti? ???? Odkrito? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 hmm, le kam je pol zginilo tistih 124 kil? hahhahahaha...vedela sem...da boš nasedel! KO ti pošljem slikco od jošk boš vedu! ... če pogledaš mojo slikco...vidiš zadnji del mojega teleščka...kot pri tvoji ikonci, ko spustim oblekco po tleščku navzdol...presenečenje je s prednej strani...frontal! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 japajade.... tista svoja jadra pa kr razpri....Bi...sam se bojim za tvoje življenje... Nisem sigurna, da bi prenesel tolikšno lepoto... (zaradi takih eni zapuščajo celo letalonosilke...) Zato Bobnar...premisli kaj si želiš v življenju... p.s. Preberi si tudi forum o samomorih...da ti ne bo žal.. . : Mick... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 :o|o: Sem rekla, no, pa pejmo v tele 'moshke zadeve'...Pa kaj vidim? Zelo podobno vse skupaj 'zenskim zadevam' - kar nekaj, skratka, ne pa tudi povsem nezabavno. Sanjalica - ful sem se morala rezat... Fronta!Pa Bobnarju - razpni jadra Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Hej, a je tole nova netnovela Ne, ni netnovela...je moja neuslišana ljubezen do Micka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 ...celulit fešta :o|o: Pih... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Naslov teme je MOSHKA ZADEVA... In draga šefinja Marsa, verjemi mi, če se moja slikca (jaz) obrnem...da bo koj to MOŠKA ZADEVCA... Sedaj "bogastvo" rahlo prikrivam...saj vidiš...moške...(micka!) ljubosumneži...nikjer srčkov za Bobnarčka...on pa že teži...Tipično moško Jaz pa tak ...ups, zakaj noče tukaj ikonca od angelčka bit??? Mick... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Tamle je fuzbal, pijeva Bandidosa...Mitja je po mosko 'na fuzbalu', jaz pa po zensko na netu. V temi moske zadeve. Sem zasledila, da ste formulo omenjali.Mene pa tudi zanima F1, pa ceprav so moske zadeve.Tudi nogomet gledam in vcasih celo besno navijam.Ceprav sem pa bolj za kosarko. Malo me je razocaralo, da v 'moski temi' nic o avtih. (OO) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Marsa, pa avto ja ni moška stvar...Saj niso toliko esteti kot ženske...pa veš kakšen avto bi vozila, če bi ga prepustila možu da ga kupi.. Tako vsaj vozim hmmm tisto, kar je izbral mož Jah...naslednjega bom baje jaz Jah...naslednji bo baje čez 25 let... Jah...moški so res ! Razen Micka...tam se mi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Sanjalica - cestitam k 'okusu'! Mick je res kul! Mick - cestitam k okusu! Sanjalica ima najlepso tazadnjo na svetu, da o frontalnih zadevah niti ne govorimo! Pa prav zabavna sta oba! Vem (estetika), sam kaj pa 24V pa to?Turbo Diesel? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 http://www.mediteranea.com/shop/slo/fango.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Vem (estetika), sam kaj pa 24V pa to?Turbo Diesel? Eh, Marsa... Jaz jih imam 38V Pa nisem nič važna, bi jih res raje 24 kot 38...ampak pol bi bla prešvoh za mojega Micka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 fijjuuu, fijjuuuu, .... madonca...Pol pa res se za vprasat, ali m ali ž domena tole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Mick hmm... naslov teme je MOSHKE ZADEVE...in po tem načelu sem tudi jaz taka: tud če me gor dobijo, ne priznam... Priznaj, bi ti priznal? Moshka zadeva: kako moshki reagirate na "provokacijo" / "domnevo" / "obtožbo" vaše najdražje, da so se vam učke ustavile kje na kateri za trenutek preveč dolgo... (celo če na kakšnem prav posebnem delu teleščka...) BTW. Mick koliko "V" pa bi ti bilo dovolj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 No...pa si me Mick spravil v glasen krohot... A tako bi naredil, ti ti! Tipičen moški! Izjava g. dr. Janeza Ruglja: Seksualno prebujena ženska je tista,ki zna uporabiti svoje mednožje za začaranje norih dedcev……..Da lahko reče: se bom razgalila, ti jo nastavila. Jo boš imel, lahko jo gledaš, lahko masturbiraš, lahko me pa tudi pokavsaš. To mora znati . Če tega ne zna, je infantilna, neuporabna, je kot klada. Temu Ruglju pa tudi naši najhujši forumovci ne sežejo do gležnja! Se strinjate z mano? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Glih gledam! Totalen model! Zelo superiorno se postavlja, zenskam namenja manjvreden polozaj.Res je - on pa je kaliber posebne sorte! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Mick je pa toti Štojerc....a se nismo nekje razpisal o njihovem gorečem (gorečem na vseh področjih) značaju... Sem enkat slišala v Rogaški... tem tak frit brcno...de f krsto neboš paso... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Jaz zmeraj prosim... Nikoli ne zaukažem... Prosim s pogledom, dotikom, nasmehom, mimiko... Resnično pa ne morem razumeti takšnega moshkega razmišljanja. Oprostite možakarji, ampak pri takšnem načinu razmišljanja (Rugljevem) se mi dvignejo lasje in postanem resnično -kasto razpoložena... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Hm...Bobnar...da ni problem v povpraševanju Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.