majica 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Mašinca me je pa baje povabla na deklišno...gremo gledat slačifantke...juuuuuupiiiiiii.... ps kako pa se bova najdli....boš mela vile u rok??? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Ne tangice!! Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. april 2003 Avtor Prijavi Deli 9. april 2003 Ne tangice!! 1. vprašanje... čigave tangice2. vprašanje... kje boš mela tangice... na tazadnji al u rok... Čak mal, kaj se zmišluješ zdej??? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Ne tangice!! 1. vprašanje... čigave tangice2. vprašanje... kje boš mela tangice... na tazadnji al u rok... Čak mal, kaj se zmišluješ zdej??? Tangice od Chippendalesa, v roki!! Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. april 2003 Avtor Prijavi Deli 9. april 2003 Mašinca me je pa baje povabla na deklišno...gremo gledat slačifantke...juuuuuupiiiiiii.... ps kako pa se bova najdli....boš mela vile u rok??? a bi šla še kera na slačifante...pudarek je na NA Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 16. april 2003 Prijavi Deli 16. april 2003 in kje so komentarji kako je bilo dajte obelodanit svoje vtise in občutkeVila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 16. april 2003 Prijavi Deli 16. april 2003 in kje so komentarji kako je bilo dajte obelodanit svoje vtise in občutkeVila VetraŠele dons zvečer je spektakel. Bom prepustila majici, da vam razloži kako to zgleda. LP dons je pa žurka!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 16. april 2003 Prijavi Deli 16. april 2003 Ahaaa, mejte se!pa ne pretiravat pa tulit, božčki revčki se mi kr smiljo Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunar 16. april 2003 Prijavi Deli 16. april 2003 smo pa obupane, tkole na daleč gledat dece, še take napihnene. a, majo silikon v riti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 16. april 2003 Prijavi Deli 16. april 2003 Kar se tiče tangic-moški pravijo, da včasih si moral odmaknih hlačke, da si prišel do riti, danes moraš pa odmaknit rit, da prideš do hlačk..... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sweetangel 20. april 2003 Prijavi Deli 20. april 2003 Noooooooo kje so kakšne informacije o ritkah? Dejta se mal razpisat za nas, ko smo mogli delat, takrat ko so drugi z ritko migali... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. april 2003 Prijavi Deli 20. april 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 20. april 2003 Prijavi Deli 20. april 2003 ritka je zlo delikatne narave, tk nežna in deroča. Dunamika jo ustvarja še boljšo.Zna bit moška rit privlačnejša, ko ni tako javno razstavljena? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 sem slišala komentar od prijatlce in zdi se mi, da je bil to res kar lep umetniški nivo...no, samo da je bilo vsem lepo Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 6. maj 2003 Prijavi Deli 6. maj 2003 No če je bilo v LJ tako kot tukaj, ko sem šla gledat Rikija pol se ve a ne. Se moram pohvalit, ker sem takrat jaz edina stala na tleh, ker je vso perje letal po šanku in stolih....noro. Mogoče zato, ker se mi ni zdelo nič posebnega, kaj vem saj je za pogledat, samo norenje pa ne vem če ji glih potrebno. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. maj 2003 Prijavi Deli 6. maj 2003 verjetn de zarad energije pa sej vesh.... zhenske vse stvari menda dozhivljajo bolj intenzivno..... skos poslusha o dozhivljanjih Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. maj 2003 Prijavi Deli 6. maj 2003 Joj Mick. Veš kaj ti svetujem(in to celo zastonj ). Poskusi s čim takšnim doma. Primerno vzdušje, svetloba, glasba. Ti rečem - ziher se bo splačalo . In ni nujno, da bo potem samo tvoja draga glasna (nekaj je v zraku - pa še škorpijon moj na delu..ti rečem ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Mick, jaz se nedostopno obnašam do tistega ki mi je všeč ! To je moja obramba, če bi me slučajno zaneslo kam ! Pa saj me ne ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 No majica me je pustila čist samo, da komentiram to temo. Da ne bo pomote - to je bil kulturno-estetski večer. Mislm, da smo se tut ženske precej kulturno obnašale. Kričanje pa itak zraven paše . Sej drugač bi pa fantje razočarano odšli domov. Fantje so fejst, dobr migajo in moram rečt, da se zadevo splača pogledat!!! Nekaj utrinkov: slika pove več, kot tisoč besed LP Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 ZAKAJ NE MOREM SLIKC OBJAVT???? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Mashinca - imas pa sreco, da sem pogledala semle... Ce ne bi bilo Micka...Pa sem danes rekla, no da vidmo tele Chippendalese...Pa vidim nekaj. ***Drugic takele stvari kaj vprasajte v forum urednistva, ker ne berem cisto vseh objav oz. jim ne sledim vedno zelo natancno...Pa kaksen apelcek ali kaj potem spregledam...*** Zakaj nisi mogla fotke objavit?Ker smo tolk zleht! Mislim, da clani, ki imajo manj kot 25 objav, ne morejo objavljat fotk (vsekakor se mi zdi, da je neka meja, ne vem pa, ce je tole natancno).Druga varianta pa je, da je pac prevelika (vecje fotke, vec fotk etc. vzame pac vec prostora na serverju, zahteva vec casha, financ pa ni, pa morajo biti ti ukrepi). Ob strani pise, koliksna je najvecja velikost datoteke.Tretje variante pa se mi zdi, da ni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Ja pol pa folk prosim, da čim več objavte v tej temi, da bom lohka fotke objavla, ker fajli niso prevelki. Kolk objav je pa že? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Evo magična št. 25!! A bo zdej šlo? Žal ne. A so res prevelke? A kdo ve kol kilobytov je 25600 bytov? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Zdej pa mislm, da bo šlo! Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Uh kaka ritka,... Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.