Marsa 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Mashinca - CLAN, ki ima manj kot 25 (ali koliko) objav ne more postati fotk.Ocitno pa si jo lahko - se pravi je nekaj trenutno bilo narobe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Urednistvo PROSI, ce ste gospodarni z uporabo datotek...Fotke so moznost in naj ne bi bile redna praksa (v kar vsaki objavi).Vec v temi - Postani sponzor LN. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Tale je huda Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Urednistvo PROSI, ce ste gospodarni z uporabo datotek...Fotke so moznost in naj ne bi bile redna praksa (v kar vsaki objavi).Vec v temi - Postani sponzor LN.Sam še eno bom objavla Marsa. Sori sam mislm, da si morjo punce to ogledat. Pa ti?? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 In veliki finale: Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Mashinca - a ti si tista z bichem?Samo kako pa si potem fotkala? (*sem postekala potem, da gre za fotoreportazo, in to je jasno smiselno potem tu). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Nism tista z bičem. To mi je kolegica poslala ene fotke s tega spektakla. Sm drgač tiste bolj sramežljive sorte, pa sem zadevo spremljala bolj od daleč. Sm se pa drugač na konc tut slikala z dvema Chippendalsoma , sam to pa ni za objavo. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Ehh, Mashinca, zdaj si me pa razocarala!Kako ni za objavo?Pa ravno ta najbolj socno in interesantno?Jasno, da nas bolj brigas ti kot pa tam ena deseta... na fotki s Chipci... Na dan s fotko! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Ehh, Mashinca, zdaj si me pa razocarala!Kako ni za objavo?Pa ravno ta najbolj socno in interesantno?Jasno, da nas bolj brigas ti kot pa tam ena deseta... na fotki s Chipci... Na dan s fotko! Tista fotka je za moj privat album!!!! Pa morm rečt, da so tele objavljene bolj sočne. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 OK - naj ti bo... privat album - nimamo prava glasanja potem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 A taki da so? Pa to je sama žila in mišica,..še prežvečit ne moreš Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Oprostite mojemu vprašanju ampak so bili še kaj na drugo stran obrnjeni ali ste jih samo v ta-zadnje gledal ? Mogoče so pa od spredaj nezanimivi ? Kdo bi vedel? LP!V! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Meni - ne, hvala. Ne maram plastike. :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 8. maj 2003 Prijavi Deli 8. maj 2003 Oprostite mojemu vprašanju ampak so bili še kaj na drugo stran obrnjeni ali ste jih samo v ta-zadnje gledal ? Mogoče so pa od spredaj nezanimivi ? Kdo bi vedel? LP!V!Če pogledaš zadnjo slikco - veliki finale, boš opazila, da so obrnjeni proti publiki in majo samo kavbojke na kolenih - tu so bli čist nagi. Vendar je tudi tuki bla fora: vsi so držali klobuke na svojih ..... , tko da se njihvih "zakladov" ni videlo , če je blo to tvoje vprašanje. LP Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 8. maj 2003 Prijavi Deli 8. maj 2003 A taki da so? Pa to je sama žila in mišica,..še prežvečit ne moreš Sej ni treba žvečt, to sam ugrizneš. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 8. maj 2003 Prijavi Deli 8. maj 2003 Oooo, sedaj pa še fotke . No dekleta, kakšni se vam zdijo? Jest mislm, da zgledajo fajn. Ampak taki moški so za "na polico nad TVjem", za kdaj pa kdaj pogledat, pa prah z njih brisat. To ni za . Za ljubezen potrebujemo ženske nekaj resničnega. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2003 Nism tista z bičem. To mi je kolegica poslala ene fotke s tega spektakla. Sm drgač tiste bolj sramežljive sorte, pa sem zadevo spremljala bolj od daleč. Sm se pa drugač na konc tut slikala z dvema Chippendalsoma , sam to pa ni za objavo. KAKŠNA LAŽ!!!!!Verjemte mi, da se je, ampak res, čist ta prva postavla v vrsto za slikat...tok je bla hitra, da še računat ni utegnu...he, he, he...Mislim pa, da smo se pa kot klene Slovenke izkazale tko, kot da nam kronično primanjkuje moških...v bistvu je bilo tko, kot da bi jih sploh prvič vidle... kej tazga!!!! :o Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 8. maj 2003 Prijavi Deli 8. maj 2003 KAKŠNA LAŽ!!!!!Verjemte mi, da se je, ampak res, čist ta prva postavla v vrsto za slikat...tok je bla hitra, da še računat ni utegnu...he, he, he...Mislim pa, da smo se pa kot klene Slovenke izkazale tko, kot da nam kronično primanjkuje moških...v bistvu je bilo tko, kot da bi jih sploh prvič vidle... kej tazga!!!! :o Hojla majica! Si pršla nazaj? Lepo od tebe. Kdaj greva na čik pavzo? Vidm da je A. uspel prklopt tist ADSL. Aja Chippendalesi - prvo mi povej kaj je taka laž? Sej sm napisala, da sm se na konc slikala. Sej ti si bla pa itak najglasnejša! Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2003 ploskala sem iz vljudnosti xfijux Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 8. maj 2003 Prijavi Deli 8. maj 2003 Evo jih babe,..zdej pa nobena nič vidla, nič slišala Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2003 Evo jih babe,..zdej pa nobena nič vidla, nič slišala eh...normalno, da je žur...sej smo se res drle...ampak nas ne smete jemat tko, kot da nas to "rajca", ker nas NE! Pametna glava odtehta 70kg mišic in velkega tiča! Doma se imam še vedno najlepše, pa čeprav je malo spravljen pod streho... ...A ne Mašinca...??? Kar povej Ta vodnemu!!! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 8. maj 2003 Prijavi Deli 8. maj 2003 Pametna glava odtehta 70kg mišic in velkega tiča!Kje si pa ti kakega tiča vidla?? In to velzga???? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 8. maj 2003 Prijavi Deli 8. maj 2003 No,no zmenta se kako in kej,...pa pol ta vodnemu razlagajta,.. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2003 Pametna glava odtehta 70kg mišic in velkega tiča!Kje si pa ti kakega tiča vidla?? In to velzga???? ja no...to je prispodoba... hudič zmer bere dobesedno... uporabljajmo metafore za lažje razumevanje... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2003 No,no zmenta se kako in kej,...pa pol ta vodnemu razlagajta,.. oprost...k ti rečem ta vodn...zmer pozabim, kako se napiše... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.