Skoči na vsebino

Chippendales

majica

Recommended Posts

Mashinca - CLAN, ki ima manj kot 25 (ali koliko) objav ne more postati fotk.

Ocitno pa si jo lahko - se pravi je nekaj trenutno bilo narobe.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 136
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Urednistvo PROSI, ce ste gospodarni z uporabo datotek...

Fotke so moznost in naj ne bi bile redna praksa (v kar vsaki objavi).

Vec v temi - Postani sponzor LN.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Urednistvo PROSI, ce ste gospodarni z uporabo datotek...

Fotke so moznost in naj ne bi bile redna praksa (v kar vsaki objavi).

Vec v temi - Postani sponzor LN.

Sam še eno bom objavla Marsa. Sori sam mislm, da si morjo punce to ogledat. Pa ti??

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Mashinca - a ti si tista z bichem?

Samo kako pa si potem fotkala? x:Dx

(*sem postekala potem, da gre za fotoreportazo, in to je jasno smiselno potem tu).

Picasso

Nism tista z bičem. To mi je kolegica poslala ene fotke s tega spektakla. x:)x Sm drgač tiste bolj sramežljive sorte, pa sem zadevo spremljala bolj od daleč. :fiju:

Sm se pa drugač na konc tut slikala z dvema Chippendalsoma x:Dx , sam to pa ni za objavo. x:Ix

Ehh, Mashinca, zdaj si me pa razocarala!

Kako ni za objavo?

Pa ravno ta najbolj socno in interesantno?

Jasno, da nas bolj brigas ti kot pa tam ena deseta... na fotki s Chipci...

Na dan s fotko! x^x :palec:

Picasso

Ehh, Mashinca, zdaj si me pa razocarala!

Kako ni za objavo?

Pa ravno ta najbolj socno in interesantno?

Jasno, da nas bolj brigas ti kot pa tam ena deseta... na fotki s Chipci...

Na dan s fotko!  x^x  :palec:

Tista fotka je za moj privat album!!!! Pa morm rečt, da so tele objavljene bolj sočne.

OK - naj ti bo... privat album - nimamo prava glasanja potem...

Picasso

Oprostite mojemu vprašanju ampak so bili še kaj na drugo stran obrnjeni ali ste jih samo v ta-zadnje gledal ? Mogoče so pa od spredaj nezanimivi ? Kdo bi vedel?

LP!V!

Oprostite mojemu vprašanju ampak so bili še kaj na drugo stran obrnjeni ali ste jih samo v ta-zadnje gledal ? Mogoče so pa od spredaj nezanimivi ? Kdo bi vedel?

LP!V!

Če pogledaš zadnjo slikco - veliki finale, boš opazila, da so obrnjeni proti publiki in majo samo kavbojke na kolenih - tu so bli čist nagi. x;)x Vendar je tudi tuki bla fora: vsi so držali klobuke na svojih ..... :unsure: , tko da se njihvih "zakladov" ni videlo :cry:, če je blo to tvoje vprašanje. :vragec:

LP

x:)x Oooo, sedaj pa še fotke :palec:. No dekleta, kakšni se vam zdijo? x?x

Jest mislm, da zgledajo fajn. :wOOt: Ampak taki moški so za "na polico nad TVjem", za kdaj pa kdaj pogledat, pa prah z njih brisat. To ni za :inlove:. Za ljubezen potrebujemo ženske nekaj resničnega. :wub:

Nism tista z bičem. To mi je kolegica poslala ene fotke s tega spektakla.  x:)x  Sm drgač tiste bolj sramežljive sorte, pa sem zadevo spremljala bolj od daleč.  :fiju:

Sm se pa drugač na konc tut slikala z dvema Chippendalsoma  x:Dx , sam to pa ni za objavo.  x:Ix

xrolleyesx xrolleyesx KAKŠNA LAŽ!!!!!

Verjemte mi, da se je, ampak res, čist ta prva postavla v vrsto za slikat...tok je bla hitra, da še računat ni utegnu...he, he, he...

Mislim pa, da smo se pa kot klene Slovenke izkazale tko, kot da nam kronično primanjkuje moških...v bistvu je bilo tko, kot da bi jih sploh prvič vidle... kej tazga!!!! :o :vragec: xrolleyesx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

xrolleyesx xrolleyesx KAKŠNA LAŽ!!!!!

Verjemte mi, da se je, ampak res, čist ta prva postavla v vrsto za slikat...tok je bla hitra, da še računat ni utegnu...he, he, he...

Mislim pa, da smo se pa kot klene Slovenke izkazale tko, kot da nam kronično primanjkuje moških...v bistvu je bilo tko, kot da bi jih sploh prvič vidle... kej tazga!!!! :o :vragec: xrolleyesx

Hojla majica!

Si pršla nazaj? Lepo od tebe. Kdaj greva na čik pavzo? Vidm da je A. uspel prklopt tist ADSL. x:)x

Aja Chippendalesi - prvo mi povej kaj je taka laž? Sej sm napisala, da sm se na konc slikala. :8): x:Ix

Sej ti si bla pa itak najglasnejša! xnckrivx

ploskala sem iz vljudnosti xrolleyesx :fiju: :fiju: xfijux

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Evo jih babe,..zdej pa nobena nič vidla, nič slišala x;)x  x:Dx

eh...normalno, da je žur...sej smo se res drle...ampak nas ne smete jemat tko, kot da nas to "rajca", ker nas NE! Pametna glava odtehta 70kg mišic in velkega tiča! Doma se imam še vedno najlepše, pa čeprav je malo spravljen pod streho... xredx xredx ...A ne Mašinca...??? Kar povej Ta vodnemu!!! x:Dx x:Dx

Pametna glava odtehta 70kg mišic in velkega tiča!

Kje si pa ti kakega tiča vidla?? In to velzga???? x:Ix

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx ja no...to je prispodoba... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

hudič zmer bere dobesedno... uporabljajmo metafore za lažje razumevanje... x:Dx x:Dx

No,no zmenta se kako in kej,...pa pol ta vodnemu razlagajta,.. x:Dx

oprost...k ti rečem ta vodn...zmer pozabim, kako se napiše... :blink: :wacko: :unsure: :(

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...