aakhut 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 POKOWC vednoin vsakokrat bi tole she posneu na WB camero Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2003 ....coool ideja , pa postrani zaslužek bi mi tudi prav prišel . Taki bolj realistični striptiz - tipčki z malo trebuščka in kako kilco preveč . Bi prišle ?Kilca vsekakor zelo zaželjena... pa nič depiliranja po prsih... trebušček je pa itak in! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2003 POKOWC vednoin vsakokrat bi tole she posneu na WB camero bi morou tut plesat, ne sam snemat!!! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Ljubezen mojega življenja ma mal trebuščka, pa kako kilco preveč. Je tko seksi, da dol padeš!! Bol k Chippi. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Ja ženske mamo tut rade kej za prjet, ne pa sam kost pa koža. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2003 Ja ženske mamo tut rade kej za prjet, ne pa sam kost pa koža. Mamo rade XL , drgač ni dedec!!!! ampak ritka mora bit pa mejhna...trebušček je pa loh zaobljen... OH, "FANTKI" Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Evo še ene slikce Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Tm umes tist črn zmazek sm pa jest. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Sem te imela na sumu, da je šla tale slikica čez cenzuro Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Sej v resnici na tej fotki jest nism najbolj zanimiva. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Ja - res - indid - kakor za koga...Morda bi tudi meni bilo bolj simpaticno pogledati Mašinco - tile plasticni misicnjaki mi namrec ne potegnejo.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 plastik fantastic :xx!: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 plastik fantastic :xx!::o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Ja - res - indid - kakor za koga...Morda bi tudi meni bilo bolj simpaticno pogledati Mašinco - tile plasticni misicnjaki mi namrec ne potegnejo..Ja ampak tole temo je majica odprla za chippendalse in tut mislm, da si jo zaslužjo, ker so nardil res dobr šov in mislm, da smo se ženske prov fajn zabavale. Kot sm verjetno že omenila so to moški, k bi jih človek obesu na steno, al pa postavu na poličko nad TVjem, ne pa ga mel doma :xx!:. Jim je treba pa vseen priznat, da lepo skrbijo za svoje postave in so čist fejst za pogledat. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Mick - takile ziher ne...Mene morda zabavajo taki kosi plasticnega mesa... lahko pa si preprican, da jih ne bi imela na steni...Ne pasejo k mojim slikam. Meni so vsec bolj suhi tipi, ne namaziljeni, ki naj izzarevajo kaj drugega kot tile - sorry Mashinca in Majica...Meni je to hecno... So tudi ene moje frendice se menile za tole, pa me jasno tudi slucajno niso spravile zraven.meni se zdi skoda casa in casha... se na koncert se mi ne da... drenjat nekam, tu pa se zato, da lahko gledam ene tipe...Se sreca, da so okusi razlicni, a ne? Ze sam stos mi ni vsec - taki moski, ki razkazujejo svoje telo, so mi za pomilovat in ne za se naslajat ob njih.Men so vsec deci - in ne takale pozenscenost.... Da se vse sveti in vse...Ma, takole bom rekla - tud dotaknila se jih ne bi..V bistvu bljak, ce zelim stopnjevati...Pa se ni mi vsec, ce nekdo izzareva neumnost - jaz imam drugacne pojme o lepoti oz. privlacnosti.Ne - res ne razumem tega - da zenske tako shizijo na tole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 A to da moški šizijo na striptizete, ti je pa jasno? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Ja, Mashinca - to lazje razumem...Moski so narejeni drugace kot mi - se palijo na vizualno sceno... to jih recimo ze vzburja...Nas zensk pa ne - no, vsaj mene ne...Saj ni nic takega - ti je pac vsec...Meni pa ne.Kaj naj zdaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Mene morda zabavajo taki kosi plasticnega mesa... lahko pa si preprican, da jih ne bi imela na steni...Ne pasejo k mojim slikam. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Joj tole z obešanjem na steno ste pa čist preveč dobesedno vzel. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Ma, Mashinca - niti ne, morda... sem samo izkoristila za svojo duhovitost. Saj ti pa ne bi imela mojih slik na steni... Ves, meni so vsec v bistvu 'nepravilnosti'... nekaj, kar izstopa... nekaj, kar me pritegne... kar opazim... lahko je samo pogled, pa me bolj pritegne kot zgolj telesa.Sem morda bolj platonski clovek...Telesnost, ki jo meces na mizo, me odbija.Moski naj bo moski; naj ima mocne roke, naj 'nudi varnost', cetudi samo po filingu... Naj se malo zapira vase, naj bo malo skrivnosten... Naj bo globok in naj bodo take njegove oci, nasmeh, mimika...Nic od nastetega ne vsebujejo tile tipcki - zato me preprosto to ne pritegne.Ali pa je 'nauceno' - namensko - tak in tak pogled 'pali'...to je to.Saj ni nujno, da bi jih imela na steni, doma..., ... . Samo si pac sla na event. Jaz pa ne. Menim, da to pove dovolj o mojem in tvojem odnosu do tega. Zanimivo bi bilo morda vedeti, kaj si ti tipcki sami mislijo o bejbah na njihovih eventih...Ko se preoblecejo in grejo na pivo...A si videl tisto tastaro, kako se je palila in kaj je zganjala?Morda pa se pogovarjajo: katero kremico pa ti uporabljas? Ali se brijes ali depiliras? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 V soboto sva bili z mojo hčero na Chippendalsih. Ja full žurka za punce. Hčera strašno navdušena, bo še večkrat šla, pravi.Jaz, no, tudi navdušena. Fantje lepi (že kar prelepi) in izklesani in dobri plesalci. Všeč mi je bil pravzaprav šou, muzka, filing ... dol glih nisem padla. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Zanimivo bi bilo morda vedeti, kaj si ti tipcki sami mislijo o bejbah na njihovih eventih...Ko se preoblecejo in grejo na pivo...A si videl tisto tastaro, kako se je palila in kaj je zganjala?Morda pa se pogovarjajo: katero kremico pa ti uporabljas? Ali se brijes ali depiliras? :xx!: hahah... tole marsa TOLE si zadela.. ziher se tak menijo... pa kak je ktera zijala in mela uste odprte in kaj bi lahk kdo z njo če bi HOTEL in tko.. mene tud ne mika..se full podpišem še pod en Marsin post zgoraj. Nimam kej več dodat. Niti odvzet. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 hmmmmmmm..... imam raje kakšne druge plesalce. Čipendejlsi so malo preveč... kaj jaz vem... preveč... umetni ( ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. april 2004 Avtor Prijavi Deli 13. april 2004 Bla na Cheep - tipi, nič posebnega...niso po mojem okusu... Show pa... 1A. Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.