Aira 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ritka je zlo delikatne narave, tk nežna in deroča. Dunamika jo ustvarja še boljšo.Zna bit moška rit privlačnejša, ko ni tako javno razstavljena?JA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Bla na Cheep - tipi, nič posebnega...niso po mojem okusu... Show pa... 1A. .....ti si edina, ki tako meniš , ker je bilo par kolegic sedaj v Celju, pa so se čist divje vrnile nazaj in skačejo do plafona, kako je bilo super, UUUUAAA kakšni tipi in devajo nas navadne smrtnike v nulo , saj jih bo minilo, pa bomo spet mi bližnji dobri , ampak takrat bomo pa vrnili Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 po moje vas pa dražijo samo.. boris a veš..ste se jim že kdaj zamerli.. ko ste kake babe hvalili.. zdej pa kontra.. Drgač bit ne more, kaki djedi. Špehi, pa še namaziljeni. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. april 2004 Avtor Prijavi Deli 13. april 2004 Bla na Cheep - tipi, nič posebnega...niso po mojem okusu... Show pa... 1A. .....ti si edina, ki tako meniš , ker je bilo par kolegic sedaj v Celju, pa so se čist divje vrnile nazaj in skačejo do plafona, kako je bilo super, UUUUAAA kakšni tipi in devajo nas navadne smrtnike v nulo , saj jih bo minilo, pa bomo spet mi bližnji dobri , ampak takrat bomo pa vrnili Jez mam tut bl rada tipe k majo mal podložkov... Pa da so vsaj mal kosmati...tist tm je blo vse golo... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ....tolk slabo mi pa še ne gre, da bi se bril po prsih, ženske, kaj se z vami dogaja, eh :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. april 2004 Avtor Prijavi Deli 13. april 2004 Pa da so vsaj mal kosmati...tist tm je blo vse golo... :xx!:Če pa gledaš s pozitivnega stališča(jezik se nikamor ne zatakne ) loh....na strnišču... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 majica Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Jim je treba pa vseen priznat, da lepo skrbijo za svoje postave in so čist fejst za pogledat. Po mojem pa čisto nič druzga ne delajo, kot to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Tipi majo jajca Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 seveda, lunatki so tud tipi Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 mah, karkoli rečete, žurko so pa naredili.... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Haha sam tipček v tangicah.... to pa meni ne gre v glavo..., kje je pa že to kdo vidu..., naj jih da dol če bi rad pokazal rit..., .... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 El Nino, ne bodi tukaj ovenski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Haha sam tipček v tangicah.... to pa meni ne gre v glavo..., kje je pa že to kdo vidu..., naj jih da dol če bi rad pokazal rit..., .... Je res,kajne?Meni tud tangice na moškem Sicer sem jih priporočala možu.... Njegov pogled v trgovini ne bom že pozabila. El Nino:" to pa meni ne gre v glavo"...priporočam,da jih nosiš vrvico od zadaj Da bi me dal dol takšen tipček z slikice.... Si raje privoščim bolj človeškega tipa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Nimam niti najmanjse zelje, da stojim v guzvi med ponorelimi zenskami in gledam prepotene , z napihnjenimi misicami, tipe in se tam prerivam.. Raje ostanem doma in si pogledam dober film.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 sej tud na bejbah mi niso tangice najbolj všeč.... ampak kdaj je to povsem okusno ... sam na enmu pravmu decu (kar naj bi tisti deci na fotki, sodeč po mišicah) bili....., pa res ne prvošim tangic..., to pač ne gre.... ampak sem dobil vljudno opozorilo naj ne bom ovnovski.... .tko da kar naj majo tangice..., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 sej tud na bejbah mi niso tangice najbolj všeč.... ampak kdaj je to povsem okusno ... sam na enmu pravmu decu (kar naj bi tisti deci na fotki, sodeč po mišicah) bili....., pa res ne prvošim tangic..., to pač ne gre.... ampak sem dobil vljudno opozorilo naj ne bom ovnovski.... .tko da kar naj majo tangice...,.. Vedno vec tipov pravi, da so jim navadne hlacke bolj vsec, kot tangice.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. april 2004 Avtor Prijavi Deli 13. april 2004 Nimam niti najmanjse zelje, da stojim v guzvi med ponorelimi zenskami in gledam prepotene , z napihnjenimi misicami, tipe in se tam prerivam.. Raje ostanem doma in si pogledam dober film.. Tut, če te povabi prijateljica ne dekliščino... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 sej tud na bejbah mi niso tangice najbolj všeč.... ampak kdaj je to povsem okusno ... sam na enmu pravmu decu (kar naj bi tisti deci na fotki, sodeč po mišicah) bili....., pa res ne prvošim tangic..., to pač ne gre.... ampak sem dobil vljudno opozorilo naj ne bom ovnovski.... .tko da kar naj majo tangice...,.. Vedno vec tipov pravi, da so jim navadne hlacke bolj vsec, kot tangice.. Mislim kje je point nekaj "skrit" če s tem nič ne skriješ...., nkol nisem razumel tega...., če rabiš eno črtico daš kako fajn verižico okrog pasa... ... tangice pa.... to ni to... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Jim je treba pa vseen priznat, da lepo skrbijo za svoje postave in so čist fejst za pogledat. Po mojem pa čisto nič druzga ne delajo, kot to. Tipi v tangicah? Opij - za to mors met pa res jajca! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Opij - za to mors met pa res jajca! Glede na to ,da čakajo v vrstiza kastriranje jih imajo Tko bi blo v moji vrsti Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Nino, saj obstajajo tudi take, ki imajo namesto vrvice, lepo ketnco s kamenčki svarovski(pa niso neudobne) A take da imajo...kje se pa ketnca steka? Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Nimam niti najmanjse zelje, da stojim v guzvi med ponorelimi zenskami in gledam prepotene , z napihnjenimi misicami, tipe in se tam prerivam.. Raje ostanem doma in si pogledam dober film.. Tut, če te povabi prijateljica ne dekliščino... Na dekliscino bi sla zaradi prijateljice, ne zaradi striptizerjev. Ce bi pac tam plesali - njihova stvar. Naj plesejo za njo - slavljenko, ne zame.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.