Skoči na vsebino

Chippendales

majica

Recommended Posts

• Komentarji 136
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Bla na Cheep - tipi, nič posebnega...niso po mojem okusu...

Show pa... 1A. x;)x

.....ti si edina, ki tako meniš x:Ix , ker je bilo par kolegic sedaj v Celju, pa so se čist divje vrnile nazaj in skačejo do plafona, kako je bilo super, UUUUAAA kakšni tipi :eek: in devajo nas navadne smrtnike v nulo :sori: , saj jih bo minilo, pa bomo spet mi bližnji dobri x^x , ampak takrat bomo pa vrnili x:Dx x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Bla na Cheep - tipi, nič posebnega...niso po mojem okusu...

Show pa... 1A. x;)x

.....ti si edina, ki tako meniš x:Ix , ker je bilo par kolegic sedaj v Celju, pa so se čist divje vrnile nazaj in skačejo do plafona, kako je bilo super, UUUUAAA kakšni tipi :eek: in devajo nas navadne smrtnike v nulo :sori: , saj jih bo minilo, pa bomo spet mi bližnji dobri x^x , ampak takrat bomo pa vrnili x:Dx x;)x

Jez mam tut bl rada tipe k majo mal podložkov... x:Dx x:Dx

Pa da so vsaj mal kosmati...tist tm je blo vse golo... :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pa da so vsaj mal kosmati...tist tm je blo vse golo... :xx!:

Če pa gledaš s pozitivnega stališča(jezik se nikamor ne zatakne x:px ) x:Dx

loh....na strnišču... :vragec: x:Dx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Haha sam tipček v tangicah.... to pa meni ne gre v glavo..., xrolleyesx kje je pa že to kdo vidu..., naj jih da dol če bi rad pokazal rit..., .... ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Haha sam tipček v tangicah.... to pa meni ne gre v glavo...,  xrolleyesx  kje je pa že to kdo vidu..., naj jih da dol če bi rad pokazal rit..., .... ;)

Je res,kajne?Meni tud tangice na moškem xrolleyesx x?x Sicer sem jih priporočala možu.... x:Dx Njegov pogled v trgovini ne bom že pozabila. x:Dx

El Nino:" to pa meni ne gre v glavo"...priporočam,da jih nosiš vrvico od zadaj x:Dx :vragec:

Da bi me dal dol takšen tipček z slikice.... :eek: Si raje privoščim bolj človeškega tipa :palec:

sej tud na bejbah mi niso tangice najbolj všeč.... ampak kdaj je to povsem okusno x:px ... sam na enmu pravmu decu (kar naj bi tisti deci na fotki, sodeč po mišicah) bili....., pa res ne prvošim tangic..., to pač ne gre.... ampak sem dobil vljudno opozorilo naj ne bom ovnovski.... .tko da kar naj majo tangice...,
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

sej tud na bejbah mi niso tangice najbolj všeč.... ampak kdaj je to povsem okusno  x:px ... sam na enmu pravmu decu (kar naj bi tisti deci na fotki, sodeč po mišicah) bili....., pa res ne prvošim tangic..., to pač ne gre.... ampak sem dobil vljudno opozorilo naj ne bom ovnovski.... .tko da kar naj majo tangice...,

.. Vedno vec tipov pravi, da so jim navadne hlacke bolj vsec, kot tangice.. x;)x

Nimam niti najmanjse zelje, da stojim v guzvi med ponorelimi zenskami in gledam prepotene , z napihnjenimi misicami, tipe in se tam prerivam.. Raje ostanem doma in si pogledam dober film..  x:px

Tut, če te povabi prijateljica ne dekliščino... x:Dx

sej tud na bejbah mi niso tangice najbolj všeč.... ampak kdaj je to povsem okusno  x:px ... sam na enmu pravmu decu (kar naj bi tisti deci na fotki, sodeč po mišicah) bili....., pa res ne prvošim tangic..., to pač ne gre.... ampak sem dobil vljudno opozorilo naj ne bom ovnovski.... .tko da kar naj majo tangice...,

.. Vedno vec tipov pravi, da so jim navadne hlacke bolj vsec, kot tangice.. x;)x

Mislim kje je point nekaj "skrit" če s tem nič ne skriješ...., nkol nisem razumel tega...., če rabiš eno črtico daš kako fajn verižico okrog pasa... :2src: ... tangice pa.... to ni to...

Jim je treba pa vseen priznat, da lepo skrbijo za svoje postave in so čist fejst za pogledat.  x^x

x;)x Po mojem pa čisto nič druzga ne delajo, kot to. x;)x

x:o)x :palec: x;)x

Tipi v tangicah? x:px x:Dx x:o)x xrolleyesx

Opij - za to mors met pa res jajca! x:o)x x:Dx :vragec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nimam niti najmanjse zelje, da stojim v guzvi med ponorelimi zenskami in gledam prepotene , z napihnjenimi misicami, tipe in se tam prerivam.. Raje ostanem doma in si pogledam dober film..  x:px

Tut, če te povabi prijateljica ne dekliščino... x:Dx

Na dekliscino bi sla zaradi prijateljice, ne zaradi striptizerjev. Ce bi pac tam plesali - njihova stvar. Naj plesejo za njo - slavljenko, ne zame.. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...