vila vetra 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Napis: Noro zaljubljenabom ujet v zankina najina srca pripela.Ljubezen, ki ne bo zarjavela,vedno grela, plesala, pela Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 koliko je to noro? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 9. april 2003 Avtor Prijavi Deli 9. april 2003 to je toliko, kot če izmeriš kako dolgo je večnost Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Lahko je samo trenutek,....ali pa trenuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutek. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 koliko je dolg liter? ma najraj votle mere Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 10. april 2003 Avtor Prijavi Deli 10. april 2003 Napis: Čutim s srcembom z jutranjim žarkomzapisala v najine oči,da skozi naju zavalovi,ljubeča strast sočnih moči. Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 Hme lepo, lepo , , edinole zadnja besedica moči bi lahko spremenila noči, no ja ne bom solil pamet imam o tem tolk pojma kot ti. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 16. april 2003 Prijavi Deli 16. april 2003 Napis: Noro zaljubljenabom ujet v zankina najina srca pripela.Ljubezen, ki ne bo zarjavela,vedno grela, plesala, pela Vila Vetra O, ti vila igriva! Stavim, da sta takšna kot taledva! Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 16. april 2003 Prijavi Deli 16. april 2003 Napis: Čutim s srcembom z jutranjim žarkomzapisala v najine oči,da skozi naju zavalovi,ljubeča strast sočnih moči. Vila Vetra Vetra Vila kako dobro veš,da je Vera v ljubezen je vsemogočna Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrca 16. april 2003 Prijavi Deli 16. april 2003 Napis: Obožujem Tigrasto Veselje Tigrca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Na mojem srcu bo pisalo: To srce je zivelo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Na mojem pa: XXL Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Mateja - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Mateja bravo, mogoče bi na mojem lahko bilo komplikator ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.