Skoči na vsebino

S partnerjem ali brez?

Mateja

Recommended Posts

• Komentarji 51
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz pa sem mislila, da sem tule ze komentirala...

Saj smo o poroki ze govorili, pa smo ze tam nekateri povedali o tem svojem statusu...

Skratka - nisem za poroko oz. celo se ne ukvarjam sploh s tem, ne verjamem v poroko, nic mi ne pomeni, torej seveda tudi sama nisem porocena - 'se grem' koruznistvo s 5 let mlajsim moskim... ze 13 let ziviva skupaj.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Dobre Vile plešemo v svežini gozdnih senčic,

igramo se z s sončnimi žarki, vevericami,

iz cvetja spletamo venčke,

tulimo z Volkom KL v polno luno,

aakhutu hladimo vroče misli,

pihamo Marsi male navdihe,

smo od vseh vas, za vas, za vaše želje,

a s srebrno puščico

se Vila Vetra običajno sama pelje...

x:Ix Vila Vetrnica

Nikoli ne podcenjuj moč vetra

in moč strasti...!

• 3 weeks later...

Sej mi ne bote verjel...je pa res...jez sem oboje...poročena koruznica.... x:Ox x:Dx :fiju: xredx

Prešuštnica...so včas rekl....he he he he....

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Trenutno sem sama. x:Dx Ko bom načla sebe, bom tudi svojega "princa". x:Dx In če bo ljubezen :2src: , jo bova tudi okronala s poroko in imeli otročička.....ampak sedaj je prezgodaj za mislit na take stvari, sem še premlada. x:Dx

Kok je lepo bit romantičen... :palec: :palec:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

x:Dx Saj prešuštniki so največji zagovorniki morale in zvestobe. x:Dx x:Dx

Resnično srečal sem kar veliko žensk in moških ki so obsojali prešuštvo. Bili največji zagovorniki zvestobe in lojalnosti. A lej ga zlomka kako so zlahka preskakovali ovire na plotu.

Ja sam ka mali pao s lipe

AH DEJTE NO!!!!!!!!! :vragec: :vragec:

Sej sem že 100x napisala...da se grozn hočm loč't.....sicer je pa moj mož prvi postal prešuštnik in me vodi za tromestno število v jumpigih čez plot... sama sem živela 3 leta...da sem se mal spucala smeti in paranoj...spoznala njega in sva zdaj "koruznika"... ja, status mam pa res mal čud'n... xredx xredx xredx...nisem pa prešuštnica... sem ena tistih, ki bi najprej šla od človeka, potem pa si iskala novega partnerja...za eno in za drugo stvar!! Tko se dela...a ne? Če's pošten....

• 2 weeks later...

Ojla, druščina xrolleyesx

naj se še jaz malo oglasim, ko sem precej novinka med vami, ki že skoraj vse veste drug o drugem. Mi je že bilo namenjeno, da pridem v pravem času med vas... x^x

Jaz že dolgo čakam na svojo dušo dvojčico x:Dx Pa je kar ni..... x:Dx

Saj je veliko črmljev okoli, pa ni pravega vonja.. :xx!: Kje šele kemija... :V:

Mislim pa si, da bo tudi to prišlo, kar mi je namenjeno v pravem trenutku... xsrcx xsrcx xsrcx

Ampak je pa tud zlo luštn uživat svobodo in se posvečati sebi... Paše x:Dx

......Jaz sem tu za vas....

Malo sem prelistal tematiko o partnerstvu, pa bi rad še sam podal nekaj misli in izkušenj.

Trenutno sem v barki sam, za seboj pa imam 2 koruzi in nekaj krajših vez, rad pa bi poudaril, da je v meni še danes ostalo spoštovanje do vsake izmed partnerk s katerimi sem prebrodil delček skupnega življenja in poti. Hvaležen sem za vsak trenutek, ki sem ga lahko podelil z ljubljeno osebo, saj sem se ogromno naučil in spoznal, da ima vsak posameznik svoje želje, potrebe in hotenja, ki jih mora usklajevati s partnerjem. Ravno iz manj prijetnih situacij (prepiri, nesporazumi ipd..) se lahko največ naučimo o nas samih, seveda če imamo to željo ali potrebo.

Vsak človek je delček ali košček in vedno išče ostali del, da se lahko poveže v celoto, kjer se lahko popolnoma izrazi in izpolni in doživi enost s partnerjem. Žal nam to vedno ne uspeva in vsi imamo za sabo tudi manj lepa doživetja, vendar vsakemu svetujem naj se poglobi v sebe in ugotovi lekcijo, ki mu jo je namenil partner in naj čimprej odpusti sebi in partnerju in odpre srce za novo čudovito priložnost. xsrcx

Kako nam že poje Oliver Dragojević:

vjeruj u ljubav, jer ljubav je sve, vjeruj u ljubav, ne živi brez nje

vjeruj u ljubav, sačuvaj ju, vjeruj u ljubav u dobrom i zlu

daj mi svoju ruku sad, neka ljubav veže nas...............

xsrcx xsrcx xsrcx

vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...