joni 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 KO SE PONOVNO VRAČAM TJAKJER TIŠINA JE DOMAKAMOR MNOGOKRAT TEBEPOT TJA ZAVEDETAM SEDAJ STOJIM IN SI NEKAJ ZAŽELIMDRUŽBA JE SICER TAM VELIKAA KAJ KO SAMA SEM KER NE UGLEDAM TVOJEGA LIKAIN ZOPET BI BILA S TEBOJKER ČUTIM,DA BIL BI TO NAPOJZA MOJE SREČNE DNITJA DO VEČNOSTI Citiraj JONI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 Lovely Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 LALALAL Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astya 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Na Zemlji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joni 16. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2003 Ja prav imaš na pokopališki!!!!Tja rada hodim in se srečujem.....LP Joni Citiraj JONI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ...tukaj v bližini Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.