Skoči na vsebino

Exotika

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 55
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Spolno zapeljevanje?

Oh, hitro ga opaziš. (pogled, nasmešek, posebna pozornost, bližina, ...)

Reakcija? Odvisno od osebe, ki zapeljuje. Včasih se zdi še simpatično. Ni me sram, če gre za zapeljivce, ki so prosti. Zelo zelo pa mi je neprijetno, če zapeljuje vezan moški (zdi se mi en velik idiot)

Yoko

Deli na socialnih omrežjih

aha, jah, tut men postane neprijetno, sam z leti pa poizkušam igrat igro nazaj to pa zato,ker nič nevem kaj naj bi se dogajalo v ozadju človeka.

vprašanje je, al naj oseba vzdrži vljudnost do te osebe al naj jo negira tisti moment :eek:

• 5 months later...
xg:Dx xg:Dx xg:Dx Zanimiva tema. Enkrat ko si po-treben, ni važn al' si moški al' ženska, greš čez vse ovire. Na zabavah, v pubih, diskotekah prav po obnašanjih in po zapeljivih nasmehih ter pogledih veš kdo je f...tožen. Vprašanje je kolk poguma imaš da stopiš do te osebe in jo ogovoriš s čarobnimi besedicami. Drugače rečeno, veliko je odvisno kako dobro zapeljuješ verbalno, po imidžu, pa še kaj drugega, kemija... x:Dx x:Dx x:Dx .
Ja sam ka mali pao s lipe

Ha... se mi je enkrat zgodil da sem šefa informatike.. tko pogledala, pa mal z okicam zatrepala.. pa so vsi rekl da je djeda kr poskoču... jst pa sam zato.. ko sem cel juter tlele neki brala in pisala na forumu, pa ga nisem neki poiskala, je pa on mene... x:Dx x:Dx

Zdel se mi je bedasto, skratka zgledala sem pa prava zapeljivka.. jst pa tko sam zarad slabe vesti, heheh... xredx xredx

Drugač pa hm... sem bolj tak tip, da mi ni všeč neko vidno zapeljevanje, boljš tisto ko se skoz pogovor ujameš in tko...

Tisti pogledi moški in neki da se te dotika.. nee... ne maram..

Mi tko kurbirsk deluje... ko si še nič kaj nisi...

Jst pa če.. pol že hočem kaj dosečt, ne da bi se mi glih res kaj posebej šlo...

Moj dragi tak ve, zapeljevanje... je takrat ko ga napadem.. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx direkt.

Mushi

Se mi dostikrat dogaja,... da jaz to na podzavestnem nivoju! Z glasom in pogledom.. tko nedolžnim, ne.. x:Ix

Ker na zavestnem sem jaz emancipirana in samozavestna, ja, kakšno zapeljevanje, sam biznis, ane:eek: x:Dx x:Dx

Ampak tisto na podzavestnem pa teče samodejno kar naprej, k sreči, seveda. In ponavadi čutiš tudi od drugih enako.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Ha... se mi je enkrat zgodil da sem šefa informatike.. tko pogledala, pa mal z okicam zatrepala.. pa so vsi rekl da je djeda kr poskoču... jst pa sam zato.. ko sem cel juter tlele neki brala in pisala na forumu, pa ga nisem neki poiskala, je pa on mene...  x:Dx  x:Dx

Zdel se mi je bedasto, skratka zgledala sem pa prava zapeljivka.. jst pa tko sam zarad slabe vesti, heheh...  xredx  xredx

Drugač pa hm... sem bolj tak tip, da mi ni všeč neko vidno zapeljevanje, boljš tisto ko se skoz pogovor ujameš in tko...

Tisti pogledi moški in neki da se te dotika.. nee... ne maram..

Mi tko kurbirsk deluje... ko si še nič kaj nisi...

Jst pa če.. pol že hočem kaj dosečt, ne da bi se mi glih res kaj posebej šlo...

Moj dragi tak ve, zapeljevanje... je takrat ko ga napadem..  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx direkt.

V.A.K. To so trije tipi ljudi. Vizual, Audio, Kinestetic.

Vizualcev je kar 60% človeštva. tako da se ne čudit, da je izgled in videnje strašno pomembna zadeva. Od tod tudi potreba po lepšem izgledu.

Ti si izgleda kinestetik ali pa audio tip.

x;)x Poseben pogled,gastikulacija,pogovor in prijetno ščemenje med nogami x:Dx so jasen dokaz,da je oseba,ki te privlači nabita z erotično energijo! x:Dx

Sorry,

ampak nimaš prav Contesa. Vsaj jaz osebe, ki so nabite s spolno energijo in jo "žarčijo" drugim ljudem, jaz čutim malo pod popkom. S tem ne mislim 20 cm x:Dx , ampak dejansko prst ali dva pod popkom ali nekaj nad sramno kostjo. (tam se baje nahaja t.i. spolna čakra.. x:Ix )

Hm, ko sem nekoga nazadnje takole začutila, nisem mogla dva dni spati, prav zares, tako močna je lahko takale energija.

Tukaj pozivam kakega jogija ali pa poznavalca čaker, da kaj več reče na to temo! x!x

Ja, Contesa, ti pač čutiš privlačnost pač bolj direktno, ne? x:Ix

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Meni je tudi všeč zapeljevanje vkolikor z določeno osebo sem v zvezi ali pa da nihče od vpletenih ni, sicer pa mene osebno taka zadeva moti. Takrat mi zadostuje običajna človeška toplina in prijaznost.

Bolj stara kopita nosim.... xredx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Volk... a opišeš s par besedami te tipe... vizualca... sem nekak skapirala... kaj audio je pa glede na pogovor...  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Kam bi sebe uvrstil..

Poki zakaj mushica bla žrtev?  :unsure:

x:Dx  x:Dx  x:Dx

Ja audio tipi so na zvok mahnjeni, med katerimi spada tudi pogovor, kinestetiki pa se ravnajo po svojih občutkih. V.A.K. je v bistvu zaznavanje vsakega posameznika, na okolico, npr.: ko se sreča ali sooča z nečim, oz. z nekom.

A jaz kam bi se uvrstil x?x Ja na testiranju sem kao vizualni tip človeka.

Z zapeljevanjem imam probleme. Namreč izgledam sexsipilno in moram paziti kako se oblečem, da niso fantje čist aut.. :vragec:

Pravijo, da gre za skladnost telesa, prodornost oči, zapeljiv glas, energijo...Pa še kaj ...(poznak škorpijona).. Pol pa visoke petke...

Drugače sem pa ženska, ki jo flerti ne zanimajo in mi je včasih zoprno,

ko vidim kako se fantom sline cedijo in to očitno pokažejo...

Se mi je pa tudi zgodilo, da me je ženska osvajala!!!! :V: :vragec:

......Jaz sem tu za vas....

JanjaK my kind of woman! :palec:

Mislim, zelo podobno razmišljam.. Meni tud veliko pomeni prijaznost in pozornost ljudi, vendar ne z nekim namenom navezovati stike za kaj več, al pa da mi je to fajn.. da si mislim, aha.. tule je šansa tud.. Mi je pa full hecno, če sem take volje bla, kok je to folk padu na to... moški. x:Dx x:Dx x:Dx

Drugač pa zelo resno delujem v službi.. do moških, če se že kaj pošalim, tist moj kao flirt, pa zato tako takoj spregledajo, če se že preseravam, zdej ko me poznajo, pa rečejo, no kaj bi pa zdej spet rada? x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx Ko takrat pol hodim ko mačka okol vrele kaše, pa vse prej tako dosežeš, kot da butnem vn kot ukaz. Kar v resnici je. :vragec:

Mushi

Z zapeljevanjem imam probleme. Namreč izgledam sexsipilno in moram paziti kako se oblečem, da niso fantje čist aut.. :vragec:

Pravijo, da gre za skladnost telesa, prodornost oči, zapeljiv glas, energijo...Pa še kaj ...(poznak škorpijona).. Pol pa visoke petke...

Drugače sem pa ženska, ki jo flerti ne zanimajo in mi je včasih zoprno,

ko vidim kako se fantom sline cedijo in to očitno pokažejo...

Se mi je pa tudi zgodilo, da me je ženska osvajala!!!! :V:  :vragec:

Jaz že iz tvojga opisovanja, mi se sline cedijo ham, ham, ham x:px x:px x:px .

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...