pokowc 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Kako ugotovite ,opazite pri ljudeh spolno zapeljevanje' ..Kako reagirate.vas je sram al se prepustite igri ..... http://www.astrologija.org/forum/index.php...=ST&f=21&t=1344 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Spolno zapeljevanje?Oh, hitro ga opaziš. (pogled, nasmešek, posebna pozornost, bližina, ...)Reakcija? Odvisno od osebe, ki zapeljuje. Včasih se zdi še simpatično. Ni me sram, če gre za zapeljivce, ki so prosti. Zelo zelo pa mi je neprijetno, če zapeljuje vezan moški (zdi se mi en velik idiot) Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. april 2003 Avtor Prijavi Deli 10. april 2003 aha, jah, tut men postane neprijetno, sam z leti pa poizkušam igrat igro nazaj to pa zato,ker nič nevem kaj naj bi se dogajalo v ozadju človeka.vprašanje je, al naj oseba vzdrži vljudnost do te osebe al naj jo negira tisti moment Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. april 2003 Avtor Prijavi Deli 12. april 2003 je vredno tvegat take občutke? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 12. april 2003 Prijavi Deli 12. april 2003 No risk, no fun. uživajte Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. april 2003 Avtor Prijavi Deli 12. april 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. april 2003 Avtor Prijavi Deli 14. april 2003 http://www.astrologija.org/forum/index.php...ct=ST&f=7&t=456 http://www.astrologija.org/forum/index.php...=ST&f=21&t=1749 http://www.astrologija.org/forum/index.php...=ST&f=29&t=1372 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. september 2003 Avtor Prijavi Deli 23. september 2003 kaj pa telesna govorica... .Ko si še mlad, nehote kaj nedolžno sprožiš, ane_ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 hm hja, itak, greš s tokom dogodkov, vodiš drugo osebo in ji hkrati slediš, to je najbolj erotično Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Zanimiva tema. Enkrat ko si po-treben, ni važn al' si moški al' ženska, greš čez vse ovire. Na zabavah, v pubih, diskotekah prav po obnašanjih in po zapeljivih nasmehih ter pogledih veš kdo je f...tožen. Vprašanje je kolk poguma imaš da stopiš do te osebe in jo ogovoriš s čarobnimi besedicami. Drugače rečeno, veliko je odvisno kako dobro zapeljuješ verbalno, po imidžu, pa še kaj drugega, kemija... . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. september 2003 Avtor Prijavi Deli 24. september 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Ha... se mi je enkrat zgodil da sem šefa informatike.. tko pogledala, pa mal z okicam zatrepala.. pa so vsi rekl da je djeda kr poskoču... jst pa sam zato.. ko sem cel juter tlele neki brala in pisala na forumu, pa ga nisem neki poiskala, je pa on mene... Zdel se mi je bedasto, skratka zgledala sem pa prava zapeljivka.. jst pa tko sam zarad slabe vesti, heheh... Drugač pa hm... sem bolj tak tip, da mi ni všeč neko vidno zapeljevanje, boljš tisto ko se skoz pogovor ujameš in tko...Tisti pogledi moški in neki da se te dotika.. nee... ne maram..Mi tko kurbirsk deluje... ko si še nič kaj nisi...Jst pa če.. pol že hočem kaj dosečt, ne da bi se mi glih res kaj posebej šlo...Moj dragi tak ve, zapeljevanje... je takrat ko ga napadem.. direkt. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. september 2003 Avtor Prijavi Deli 24. september 2003 jah sej, direktnost je os. izziv, sam pazi ,ko pride to v navado; kdo pole žrtu ti al drug Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Se mi dostikrat dogaja,... da jaz to na podzavestnem nivoju! Z glasom in pogledom.. tko nedolžnim, ne.. Ker na zavestnem sem jaz emancipirana in samozavestna, ja, kakšno zapeljevanje, sam biznis, ane:eek: Ampak tisto na podzavestnem pa teče samodejno kar naprej, k sreči, seveda. In ponavadi čutiš tudi od drugih enako. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Ha... se mi je enkrat zgodil da sem šefa informatike.. tko pogledala, pa mal z okicam zatrepala.. pa so vsi rekl da je djeda kr poskoču... jst pa sam zato.. ko sem cel juter tlele neki brala in pisala na forumu, pa ga nisem neki poiskala, je pa on mene... Zdel se mi je bedasto, skratka zgledala sem pa prava zapeljivka.. jst pa tko sam zarad slabe vesti, heheh... Drugač pa hm... sem bolj tak tip, da mi ni všeč neko vidno zapeljevanje, boljš tisto ko se skoz pogovor ujameš in tko...Tisti pogledi moški in neki da se te dotika.. nee... ne maram..Mi tko kurbirsk deluje... ko si še nič kaj nisi...Jst pa če.. pol že hočem kaj dosečt, ne da bi se mi glih res kaj posebej šlo...Moj dragi tak ve, zapeljevanje... je takrat ko ga napadem.. direkt.V.A.K. To so trije tipi ljudi. Vizual, Audio, Kinestetic. Vizualcev je kar 60% človeštva. tako da se ne čudit, da je izgled in videnje strašno pomembna zadeva. Od tod tudi potreba po lepšem izgledu. Ti si izgleda kinestetik ali pa audio tip. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Volk... a opišeš s par besedami te tipe... vizualca... sem nekak skapirala... kaj audio je pa glede na pogovor... Kam bi sebe uvrstil..Poki zakaj mushica bla žrtev? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Poseben pogled,gastikulacija,pogovor in prijetno ščemenje med nogami so jasen dokaz,da je oseba,ki te privlači nabita z erotično energijo! Sorry,ampak nimaš prav Contesa. Vsaj jaz osebe, ki so nabite s spolno energijo in jo "žarčijo" drugim ljudem, jaz čutim malo pod popkom. S tem ne mislim 20 cm , ampak dejansko prst ali dva pod popkom ali nekaj nad sramno kostjo. (tam se baje nahaja t.i. spolna čakra.. ) Hm, ko sem nekoga nazadnje takole začutila, nisem mogla dva dni spati, prav zares, tako močna je lahko takale energija. Tukaj pozivam kakega jogija ali pa poznavalca čaker, da kaj več reče na to temo! x!x Ja, Contesa, ti pač čutiš privlačnost pač bolj direktno, ne? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. september 2003 Avtor Prijavi Deli 25. september 2003 contesa, žari ,jaa, sam de se dima ne vid, pa je vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Baje smo Slovenke precej hladne...je reko en Španec, da Španke vedno vrnejo pooooogled... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. september 2003 Avtor Prijavi Deli 25. september 2003 res je. se strinjam. sam kej češ, ko pa zihr rabjo več dokazov za občudovanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Meni je tudi všeč zapeljevanje vkolikor z določeno osebo sem v zvezi ali pa da nihče od vpletenih ni, sicer pa mene osebno taka zadeva moti. Takrat mi zadostuje običajna človeška toplina in prijaznost. Bolj stara kopita nosim.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Volk... a opišeš s par besedami te tipe... vizualca... sem nekak skapirala... kaj audio je pa glede na pogovor... Kam bi sebe uvrstil..Poki zakaj mushica bla žrtev? Ja audio tipi so na zvok mahnjeni, med katerimi spada tudi pogovor, kinestetiki pa se ravnajo po svojih občutkih. V.A.K. je v bistvu zaznavanje vsakega posameznika, na okolico, npr.: ko se sreča ali sooča z nečim, oz. z nekom. A jaz kam bi se uvrstil Ja na testiranju sem kao vizualni tip človeka. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Z zapeljevanjem imam probleme. Namreč izgledam sexsipilno in moram paziti kako se oblečem, da niso fantje čist aut.. Pravijo, da gre za skladnost telesa, prodornost oči, zapeljiv glas, energijo...Pa še kaj ...(poznak škorpijona).. Pol pa visoke petke...Drugače sem pa ženska, ki jo flerti ne zanimajo in mi je včasih zoprno, ko vidim kako se fantom sline cedijo in to očitno pokažejo... Se mi je pa tudi zgodilo, da me je ženska osvajala!!!! Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 JanjaK my kind of woman! Mislim, zelo podobno razmišljam.. Meni tud veliko pomeni prijaznost in pozornost ljudi, vendar ne z nekim namenom navezovati stike za kaj več, al pa da mi je to fajn.. da si mislim, aha.. tule je šansa tud.. Mi je pa full hecno, če sem take volje bla, kok je to folk padu na to... moški. Drugač pa zelo resno delujem v službi.. do moških, če se že kaj pošalim, tist moj kao flirt, pa zato tako takoj spregledajo, če se že preseravam, zdej ko me poznajo, pa rečejo, no kaj bi pa zdej spet rada? Ko takrat pol hodim ko mačka okol vrele kaše, pa vse prej tako dosežeš, kot da butnem vn kot ukaz. Kar v resnici je. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Z zapeljevanjem imam probleme. Namreč izgledam sexsipilno in moram paziti kako se oblečem, da niso fantje čist aut.. Pravijo, da gre za skladnost telesa, prodornost oči, zapeljiv glas, energijo...Pa še kaj ...(poznak škorpijona).. Pol pa visoke petke...Drugače sem pa ženska, ki jo flerti ne zanimajo in mi je včasih zoprno, ko vidim kako se fantom sline cedijo in to očitno pokažejo... Se mi je pa tudi zgodilo, da me je ženska osvajala!!!! Jaz že iz tvojga opisovanja, mi se sline cedijo ham, ham, ham . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.